Popüler Konu Sevgili günlük...

gunlukkk selamm

dun cok guzel bır gun gecırdım.gezdım gezdımm yepyenı kıyafetler ayakkabı aldım hep kendımı mutlu ettım..ama askımın hala haberı yok napıyım 2 senedır bı yere goturmedı benı genc yasında yaslanıcam onun yuzune pinti heriff.neyse gunluk calısıyorum bugun.mesaı bıtmesıne 1 saat kaldı ama zaman gecmıyor nedense....

Selam. yine hastayım kafam durmuyor yerinde bi türlü iyi olamadım.
Geçen Sefer görümcemin ameliyatına denk geldi ye mecburen iyi olmak zorunda kaldım :78:
Çocuklar,kendisi derken mecbur ayaklandım eee tam da dinlenemedim işte yine başladı...
Bütün vucudum sanki yanıyor çıldırmak üzereyim. yarında izinliyim 1 saat bile olsa geç kalkmak istiyorum
Nikah işlemlerimize başlıycaz hastalığım bide buna denk geldi işte yarın olsun turp gibi kalkayım sabah :82:
Bu işlemlerde beni yoracak offff hadi bakalım bana şans dileyin neler olacak yarın merak ediyorum
Yarın yokum özlemek isteyen özlesin beni :84: :86::86::86:

akşam kayınvalidemlere gidiyoruz günlük çok özledim onları

ay ilk defa kayınvalidem oluyo benimmçok ilginç bi durum haa

ders seçimimi yaptım bugün dualarım kabul oldu ders seçebildim bi dönem uzuyo sadece allahım çok mutluyum bi mucize daha olsada uzamadan bitse günlük 3 hafta memleketimde olup buraya gelince evime alışamadım daha bugün ısınmaya başladım bu eve deli miyim neyim neyse herşey gayet güzel sevgilimlede iyiyim maşallah bize. fena ders çalışmam gerekiyo bu dönem allahım yardım et yapabileyim

Günlük içim şişti içim... Bi sorun bitmeden diğeri başlıyor, o da bitmeden bir diğeri, mutsuz yaşamak istemiyorum ama içimde çökmüş koca bir bina var ve ben enkaz altında hayat mücadelesi veriyorum hala... Hayata tutunmak için çok önemli bir sebebim var hala... Allah...

Sevgili günlük..
Uhrevi meselelere daldığım bir dönemdeyim. Yalnız bir terslik var, hayatımı anlamlı kılar içime huzur verir dediğim bazı şeyler bana baska etkiler yapıyor. Ölümden sonrasını düşüne düşüne...........
bi hal oldum ya

Kendimi uzun zamandır bu kadar umutsuz hissetmemiştim.

Hayal bile kuramıyorum.

Deli gibi ağlamak istiyorum; ağlayamıyorum. (((((((((((((

Son düzenleme:
Sevgili günlük la,
Bugün çok mutluyum ben.
Nedeni yok.
Arada bi zırvaladığıma bakma.
Dersim öğleden sonra.
Bugünleri iyi değerlendirmem lazım, haftaya bu rahatlığı bulamiciim.

Acayip bir ruh halindeyim günlük. Nötr. Beni şu an tanımlayabilecek tek şey nötr.
Hiç sevmiyorum bu kayıtsızlık zamanlarını. Ne demiş Behzat Amcam

'Yanlış yolda yürümek doğru yolda beklemekten iyidir.'

Kendime gelmek istiyorum. Ya tam öfkeli olayım, ya da mutlu. Sevmiyorum arada derede kaldığım bu zamanları

oh be!
salak aşık modumdan çıktım dünden beri 3 arkadaş benim nikah tarihini konuşup dalga geçiyoruz. sözde bunu giyeyim nişana şunu alayım of ev eşyalarını nasıl alıcaz derken dünden beri gülmekten karnım ağrıdı. sonra gelsin nikah anıları gitsin damat tokatları..
ben bişeyle dalga geçmeden onunla doyasıya eğlenmeden üstümden atamam.. bugün ise tam manası ile o aptal moddan çıktım..

"ne beraber uçabildik, boşverip şu dünyayı
ne gidebildik kendi yolumuza
rüzgarda savruk, başına buyruk
senle ben
kaç gece göğsünde uyuduğum kadın
hep tek başıma uyandım"

dün bi fal baktım şu cocuk fallarından, o çıktı..
:87::87:

günlük la resmen lanetlendim haa
bugün kızlarla pazara gittik..küpe yüzük falan aldım..hatta yüzüğün birine aşık olarak aldım
sonra ofise döndüm açiim bi bakim şunlara dedim bi baktım ki küpelerden birinin demiri kopmuş
çok üzüldüm ya
neyse sağlık olsun yine alırım diyerekten o aşık olduğum yüzüğü takıp çıktım işlerimi halletmeye
adliyede baya işim vardı ve biraz tezcanlı olduüumdan hep acele acele yaparım
beni gören ne kadar acelesi var demek ki diye düşünür aslında hiç acelem olmasa da
neyse ben yine böyle telaşla işleri hallederken bir de baktım ki yüzük parmağımda yok
nerde hangi ara nasıl düşürdüm hiç anlamadım ya
ya ucuz bişey ama çok beğenmiştim niye kayboldu ki resmen üzüldüm ha
eve gidince b.anneme okutup üfeleteyim kendimi üstümde nazar var kesin
gaza gelip topuklu ayakkabı aldım bakalım bunu giyebilecek miyim
ama çok güzel gerçekten..giymem lazım aaaa
Ankara'ya son 2 gün çok güzel geççek çok

Günlük özlemden hasretten ölcem herhalde ya
o kadar özledim kii gece nasıl ağladım anlatamam, uyuyamadım ben

10 nisan da 52 53 kilo arasında olacağım inşallah

o gün benim zaferim olacak begom

veee kendimi alışverişe atacağım

Sevgili Gunluk,
Bugunumun cok guzel gececegi icime dogmustu...ustelik insana esinin,dostunun "bu ne istir, aliskanlik yapiyorsun" demesi ne kadar guzel, degil mi??

Son düzenleme:
Sevgili Günlük,

İnsanoğlunun için en zor şeylerden birisi de, inandığı o sonsuz kudretin bazen onu duymadığı düşüncesine kapılmak, neden diye sorularla boğuşup durmak ama bir cevap alamamak... Üstelik bu düşüncelerinden ötürü bir de pişmanlık duyar

İnsanoğlundan beklenen sabretmektir, içinden çıkamayacağı şeyleri çok da düşünmemektir ayrıca. Sahip oldukları için şükretmesi gerekir, başına gelen (veya getirdiği) kötü şeyler içinse sabır ve sabır etmesi gerekir. Sabrın sonu selamete çıkmıyorsa bile yine de sabrı terk etmemesi gerekir, çünkü bu dünyada olmayan bazı şeylerin de diğer dünyaya kaldığını düşünmelidir.

Sevgili günlük, birkaç gün yokum
Beni çok seven insanla olacağım beni mutlu etmek için özellikle bugünlerde neler neler yapıyor
Gündüz aklımda gece de yetmezmiş gibi rüyamda olan insanıysa, büyük ihtimalle sevgilisinin kolunda göreceğim bikaç kez
Onunla bir daha bir araya gelmemiz ne kadar zor
Ne kadar imkansız günlük bi bilsen...

Sevgili günlük, bunlar hiç durmayacaklar, bize huzur vermeyecekler, vermesinler bugün Cuma yukarıda da Allah'ım var... Cuma mübarek günde ben Rabbim'e herşeyin hayırlısı için dua edeceğim sonra olanları göreceğiz... İnşallah artık mutlu haberler alalım Allah'ım buna ihtiyacım var...

çok yorgunum günlük yaa
vaktim olmuyo hiç
hala kpssye çalışmaya başlayamadım
bu sene atanmam lazım bnimmm

işten çıkıcam az sonra ; bir arkadaşımla buluşacağım , programım var ne güzel... iyi de haftasonu ne yapsam acaba :44: henüz birşey bulamadım ama bulmam lazım ; bir süre kendimi oyalamam lazım...

biraz zamana bırakmayı deneyeceğim bakalım başarabilecek miyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…