Popüler Konu Sevgili günlük...

Çalışmadığı ya da okumadığı halde erkenden uyanan insanları anlamıyorum günlük. Ne güzel fırsatları var sabah uykusuna doysalar ya

Slm günlükcük
Ben bugün evde değildim
Sabah arkadaşa gittim kahvaltıya diğer kızlarda ordaydılar
Sonra gülüşümle avmye gittik küçük paşalara alışveriş yaptık
Cici kıyafetler aldık, kış bittiyo ama ben kabanda aldım paşama çok yakıştı çünkü
Bir yaş büyük aldımki seneye olsun diye
Anca geldim eve paşamın karnını doyurdum , şimdi oturdum bi nefes aldım :)

Bu ara bişi planlanlıyorum
Bi semtin belediyesi çok güzel birşey yapmış
Haftanın 4 günü günde 3 saat anne ve çocuğa birlikte eğitim veriliyo
Annelere, çocuklar hakkında bilgiler verilirken , doğru bilinen yanlışları , olaylar sonucunda neler yapılması gerektiği anlatılırken
Başka bir salonda çocukalara kreş gibi eğitim veriliyo
Çocuğun orada eğelenirken,sen eğitim görüyosun
Ve sonunda hakedersen sertifika alıyorsun ve kreşlerde eğitimci olabiliyorsun
Ne kadar güzel değilmi
Ne zamandır istediğim şey
Bununla ilgili araştırmaya girişicem
Olursa bende katılmayı düşünüyorum.
Paşam içinde iyi olucak , eğlenicek, öğrenicek

Neyse çok konuştum yine

Hey Günlük selam!
Uzun zaman odlu evet ve sayfaları okurken gözlerim döndü diyebilirim, amma çok birikmiş yahu...

Ben 1 haftadır İstanbul'dayım. Sevdiceğimle aramızda gene 750 km var anlayacağın. Ama giderim gene bir 10 gün sonra. Çünkü oraya gelin gideceğim kesin artık...Annemlerde bir hüzün dalgası oldu başlarda ama alıştılar. Anneme ne kadar 'alma' desem de bana buradan bir kamyon çeyiz göndermeye kararlı gibi görünüyor. Az evvel diyor ki 'Süpürgeyi alalım bak Nisan.' ahahhahahha
'Ne süpürgesi annem yaa, orda yok mu süpürge?' ahahhaha

Kadınceğiz terzi tabii, mefruşatla ilgili şeyleri zaten alıyor durduramıyoruz. :76: Allahtan zevki 10 numaradır anneciğimin, benim huyumu da bilir, her aldığını diktiğini beğendim.
Geçen gün beni sabahın köründe Forum İstanbul'a sürükledi. 10 da açılıyormuş, açıldığı ilk dakikalarda girdik AVM ye deliler gibi. hahahhaha.
Akşama kadar beynim döndü anam ne menem bir AVM orası be bakmayı yetiştiremediğim bi dünya mağaza kaldı. Durduramadım gene hatunu bir dünya şey aldık Tepe Home'dan.
Giyim ayakkabı filan aldım tamam onlar lazım az buçuk, ben de işe girersem (la havle işallah pismillah tanrıma :84:) gerekecek şu sıralar. Gideceğim yerde bu kadar çeşit yok maalesef...
Ama gene de çok seviyorum yaşayacağımız şehri...Umarım mutlu olurum 24 senelik İstanbul hayatımdan sonra...En azından trafik yok günlük ya, deniz kenarı, tenha, çok güzel bir güzide şehrimiz...

Bir de sevdalı nişanlım sonunda araba almış bugün düdük makarnası ben gidene kadar söylemicekmiş hesapta süprüz yapacakmış ama dayanamamış, resmini yolladı bittim çok şükür bugünlere be Günlük... Tanrım herkese hayallerini gerçekleştirme imkanı versin...
Çok sıkıntı çektik, ne psikozlar atlattık, ama yavaş yavaş rayına giriyor her şey...
Ben de işe girsem ne iyi olacak breh Günlük...

Düğün dersen, kesin tarih belli olmamakla birlikte, Haziran veya Temmuz. Aslında benim işe girmeme bağlı...Gireyim de olsun bitsin sıkıldım ben vallahi. Uzun uzadıya gıldır gıcıkla da uğraşmak istemiyorum ben, sevmiyorum zaten. İstanbul'da nikah+malum şehirde yemekli düğün. İki düğünü bünyem kaldırmaz zaar. Mekanlar belli gibi zaten sevdalımın sayesinde, ondan yana bir derdimiz yok, çok güzel olacağından eminim.

Babanem kına da kına diyip duruyor, oynayacakmış, öeeh, 78 yaşında breh meaşallah...
'Sen oyna yeter ki babanem yaparız' demiş bulundum amanın neettim ben yaa offf...Trakyalıyız ya illa tozu dumana katacaz
Belki evde yaparım ufak bir şey.:44:

Foto da belli zaten,
Mutlu Masal Photography - Düğün & Doğum Fotoğrafçısı Nilay Yücenur
Ablam olur benim, canım benim Niloşum...Harikalar yaratacak...
(Buradan da çok pis reklam yaparım. Düğün/doğum fotoğrafçısı arayanlara duyurulur)

Eh ne kaldı ? Gelinlik mi ? Annem terzi demiş miydim ?
Diker mi orasını bilemem :44: sanmıyorum açıkçası, zira ona bu sorumluluğu yüklemek istemem, stress olur yavrum, ama açıkçası ben hazır alıp giymek istiyorum, dikimle uğraşmasak ?:44:
Ama benim istediğim sadelikte bir model var mıdır alınabilecek, orası muamma...

İşte böyle Günlükçük...
Bir kaç aya kadar ev tutulacak, eşyalar alınacak. Hepsini 1-2 ayda halledeceğiz mecbur, öyle fırt fırt gidip uğraşamam. Gidilecek, seçilecek, alınacak.
Hem ne kadar az eşya, o kadar iyi. Sadelik gibisi var mı...

Mutfak malzemelerini ben değil, sevgili nişanlım seçecek, zira mutfaktan daha iyi anlayan o.

Ooh işim kolay di mi
Hıhı sen öyle san...

Hadi ben kaçayım şimdicik...Öperim kocaman.

Tanrıçaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm kankaların en güceli en bitanesi, bu akşam gelse ne mis olur dii miiiiiiii???

Keşke adamakıllı bir okuldan mezun olup,iş bulup hayatımı kurabilseydim..
Şu hayatta tek hazzetmediğim insan hukuk mezunu olacak bir sene sonra..Benimse elimde avucumda yok.
Kimsenin gözünde değerim yok.En çok da aileme layık bir evlat olamadım ona yanıyorum.
Hadi hiç iş bulma evlen ''ev kızı'' ol.Kocan sana baksın (!) da ev işi bile gelmiyor ki elimden.
Onda da beceriksizim yani.Ne kadar gereksiz bir insan evladıyım..

Sevgili Gunluk,
Bu aksam kizlar yemeginde cok duygu yuklu, guzel, hos anlar yasadik...bir arkadasimiza 2 yildir beraber oldugu sevgilisinden gelen surpriz mektup hepimizi aglatti...asagidaki guzel cumleleri biraraya getiren erkegin evlilik teklifi tabii ki kabul edilir,degil mi???.Ne diyelim, hepimizin hakkinda hayirlisi olur, insallah..

"Ben seni oyle severim ki kendim bile sasarim kendime,icim icime sigmaz bir hos olurum seni gorunce....Gece yatinca icimdeki yalnizliktan kurtaran meleksin..sen son 2 yil boyunca hergun bakip,doyamadigim,sarilip birakmak istemedigim birtanemsin..sen benim canimsin.Nefes aldigim heran ,kalbimin attigi heranimdasin..sen benim hayatta tek degistiremiyecegimsin..asksin sen...."

off çok hastayım ölüyorum 2 gündür kalkmadan yatıyorum ya varmıdır böyle bi meret hastalık. annemi özledim günlük olsaydı naz yapardım şimdi canım benim off off. bugün bi tane hap buldum kokusuyla şekli çok güzeldi çikolata gibi içtim bi tane çok güzel görünüyodu ölcem kalcam bi yerlerde tatlı krizim yüzünden vitamin hapıymış yırttım

aman ne gülldümm yaaa

_Annemizden Neler Öğrenebiliriz?_

''İyi yapılmış bir işi takdir etmeyi: “Bana bakın..., ...gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim…!!!”

Duaların Gücünü: “Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi…”

Zamana karşı yarışmayı: “O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın..”

Mantıklı Düşünmeyi; “Ben öyle diyorsam öyledir…!!!”

İleri görüşlü olmayı: “Çıkmadan önce temiz bi çamaşır giy.. yolda Allah korusun başına birşey gelir kirli çamaşırla etrafa rezil olursun.”

Hayatın trajikomik yanlarını: “Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürecem….”

Hayatın çelişkilerle dolu olduğunu: “Kapa çeneni ve çorbanı iç ..!!”

Dayanıklı olmayı: ” O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK

Hava raporu tahmini yapmayı : “Şu dağınıklığa bak… yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır…”

Abartmayı: “Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri girme diye…!!”

Davranış Psikolojisini: “Babana çekeceğine biraz bana çekseydin noolurdu ?…”

Olağanüstü durumlara hazırlıklı olmayı: “Dinleme bakalım anne sözü dinlemee…!!! ‘Kafana meteor düşecek kenara çekil” diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi……!!!!”

Kıskanmayı: “Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan, kac milyon çocuk var biliyor musun…”

Sabırlı olmayı; “Baban eve gelsin, sen görürsün”

Hakkımızı alacağımızı; “Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı”

Diyalog kurmayı; “Sana bir şey sorduğumda cevap ver…!!”
“Ne söyleyeyim anne?”
“Sus!! Bana cevap verme!!!”

Tıp bilgilerini: “Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin”

Olgun olmayı; “Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin.”

Genetik bilgileri; “Sen de o lanet olası babana çektin.”

Bilgeliği; “Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman.”...''

NOT:ANALARIMIZ BAŞ TACIMIZ,ALLAH ÖMÜR VERSİN ONLARA İNŞALLAHHH...
AMİN...

Bazı sözleri anneminkine benzettim

Şu musibetten kurtulmak için inşallah Rabbim bana, bize doğru adımlar attırır.
Akıllıca davranıp şu kötülükten kurtulmak istiyorum Allah'ın izniyle...
İlk defa böyle bir olayla karşılaştık, o kadar yıpratıcı ki anlatamam

selam günnüş nasılsın uğrayamadım buaralar
evde olmak ne kadar güzelmiş unutmuşum inanırmısın
kızımla ilgilenmek evimle ilgilenmek valla ev hanımı olmak çok iyi
kızımın yemeği uykusu banyosu herşeyiyle rahat rahat ilgileniyorum
eşimle daha fazla zaman geçiriyoruz yorgunum yarın iş var üfff
daha yemek yapıcam gibi dertler bitti ALLAH eşime sağlık versin
güç versin inşallah kardelen birazdaha büyüyene kadar çalışmayı düşünmüyorum
nasip kısmet tabi yine herşey başka yeni birşey yok hayatımdaki kuru gürültüleri
gereksiz insanları çıkartınca yüzlerini ve seslerini duymayınca herşey daha güzel ve yolunda
düzelicek insallah dahada güzel olucak :82:

Son düzenleme:
Günnüüüş ben geldim ben geldiiimmm

Şafağımızı yazmaya geldiiim
... veeee bugün Şafak 001 Adana
yarın inşallaahh Şafak doğan güneş diceezz
Özledim günlük çok özledim pamuğumu

Slm günnüşcük
Bugün ev işleriyle meşkul oldum biraz
Şimdi paşam uyudu , yeni pardesü kesimine başlıycam
Haydi bakalım Bismillah
Akşama kociğimle alışverişe gidicez
Biraz üst baş alıcaz
Birazda dolaşırız
Öyle yani
Kaçar ben , çokk işim var çokk

Şans nedir günlük? var mıdır, alın yazısı mıdır, değişir mi bi şeyler vs vs. Kafamı çok kurcalıyo bu ara, bi konudan dolayı ah ne bahtsızım derken diğeri için çok şükür diyebiliyosan bu bile yeterli aslında

katılmayı çok arzu ettiğim bi program vardı yarın için, türlü aksiliklerle olmayacak gibiydi, az önce aradılar 1 kişi iptal etmiş gelebilirsiniz diye, bıktırdım tabi insanları hafta boyu her gün aradım var mı bi gelişme diye :) kadının ilk cümlesi başka bi şey dileyin hemen oldu :) velhasıl şanslıyım bugün çok şükür Rabbime...

İnşAllah her şey güzel olacak artık ben çok inanıyorum, bende mutlu olucam, herkeste olsun inşAllah ...

günlük neden kadınlar kendisine eziyet eden erkeklerden vazgeçemiyor
neden erkeklerin egemenliğine giriyor
hemcinslerimi anlamıyorum günlük
bi de buna aşk,sevgi diyorlar
ben böyle aşkaaaaa

aslıııııııı ölürüyo bu kız benivıstıkta olsaydı keşke
getir onu günlük gelsin artık

Sözler hep yalan! Yeminleri unut!
Bir veda bir sebepsiz tokat gibi çarpıyor yine…
(Burdan gitmem gerek)
Yüzüme…
Şarkılar yalan! Duyduklarını unut!
Bir hikaye rüzgarın ellerinde savruluyor yine…
(Herşeyi unutmam gerek)
Yine!
Kestim! Akıttım! Damarlarımdaki kanımda akan o kirli siyah yalanları!
(Acımıyor bileklerim)
Olmadı!
(Acımıyor hiç)
Sildim! Çıkardım! Yüzümden kazıdım yüzüme çizdiğin o siyah derin yazıları!
(Acımıyor ellerim avuçlarım)
Olmadı!
(Acıtmıyor hiçbirşey)
Kustum! Tükürdüm içimde senden kalan o keskin o acıtan hatıraları!
(Acımıyor tenim, ve acımıyor)

dilimde bu şarkı bikaçgündür hep bunu dinliyorummm birde şunu

Sen benim yarım kalan cümlelerimsin…
Hiç söyleyemediğim, söylemediğim o sözlerim
sen benim terettiğim şehirlerimsin....

negüzel değilmi günlük...
bugün kendimi alışverişe attım çok birşey almadım ama çanta gümüş kolye ve el kremi aldımm..mis gibi böğürtlen kokuyor ellerim şeker gibi yiyesim geliiiiiiiiii:)
faceden ilkokul,ortaokul arkadaşlarımı buldum hep ya çook mutluyummm
ayrıca açıköğretim sınavlarımdanda 9 tanesini geçmişim süper bi haber bu ben bile bukadar beklemiyordummmmmm
öyle acıktımki gezinti gibi gezdim bugünn mutfaktan yemek kokuları geliyor abimi bekliyorum yemek için ..yarında abiciğimle gezeceğimmm..
şu son dönemlerde olumsuz giden şeyler olsada huzurluyum artık hayırlısı böyleymiş diyip yoluma bakıyorum...
kankalarım burcumm ve ebuşum sağolsun hiç bırakmıyorlarki beniii..
hem o burcuya söyleee kıracağım kafasını azkaldı ebrumuzdada tatlı heycan evleniii günlük...
hadi çenem düştü..mucukkk

günlük bu günlerde çok mutluyum çünküüüüü çok güzel şeyler aldımmm sadece ayakkabılara 220 tl verince insan hafifliyor tabiiii bakırköy pazarı ne kadar ucuz ya şaştım kaldım 5 liraya çok güzel bir bluz aldım annemde beğendi bi tane de çanta aldım 10 lira bi de adam diyo ki kemer 10 lira ömrü billah kemer takmam gene almam 2 çizmem vardı 2 tane daha aldım bi tane de spor ayakkabım artık yaza kadar ayakkabı namına bişey almam yaza da babet sandalet Allah ne verdiyse bakarız yaza nasıl tshirtler çıkacak acaba böyle aldıkça alasım var bir yüzük beğenmiştim ya hani artık sevmiyorum onu aradım taradım buldum ve beğenmedim beğenmedim işte biri çok sıktı biri de çok gevşek en iyi vazgeçmek tabi bende öyle yaptım gelecek ay avondan aşık olduğum parfümü alıcam bir de duş jeli falan paramı ayakkabı çanta kozmetiğe yatırıyorum ve hiç pişmannnn değilim süslü olmayı güzel giyinmeyi seviyorummmm erkekler sizden hala nefret ediyorum

günlükkkkk Ankaraya gidiyom bu gece...
yaklaşık 1 hafta yokum şekerim..mobilden girmeye vaktim olursa bi girer naber derim belkim
inşallah çok iyi geçer günlerimiz dua et emi
hadi öptüm

Nasılda beklemiştim bu pazarı ..
Haftalardır sana sarılamamın can havliyle..
Ama imkanlı oldugunu mesaj attın bense kibar şekilde reddettim..
Neden bilmiyorum..
Bişiler mi kopuyo içimde..
Ya da gene depresif bi anımda mıyım ?
Bilmiyorum.
Muhtemelen sende geri adım atmazsın. Yarında görüşmeyiz. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…