Popüler Konu Sevgili günlük...

babam habire nişan fikrinden vazgeç dio günlük,gereksiz diyor herkes.
yeri tuttuk her şey tamam bi kıyafetim eksik.
sneeye yaza kadar hiçbir şeysiz zaman geçirmek istemiyorum da.
off napıcam ben:18:

Günlük yaa iş yerinde pozisyonum değişti. Sürekli seyahat edicem. Ben böyle iş istemiyorum yaa

içim sıkılıyor günlük mutsuzken mutlu görünmek ne zor be günlük

önceden yalnızlıktan çok korkuyordum

şimdi ise yalnızlık beni korkutmuyor........asıl korkum seni yalnız hissettiren insanlarla yaşamak be günlük

kız günlük;
şu ortaklar hala çıkmadı ben 5 buçukta evde olurdum her zaman yaaaaaaa gitsinler artıkkkk...
daha eve gidip yemek yapıcaaaaaaaaammm

ooh bu arada tatil için erken rezervasyonumuzu da yaptık Allah nasip kısmet ederse haziran'ın son haftası tatile gideceğiz kocişim ve genç akrabalarıyla
kalabalık tatili daha çok seviyorum ben yaaa...

GÜNLÜKKKK

BUGÜN ÇOK ÇALIŞTIM DAHA DOĞRUSU BU ARALAR ÇOK ÇALIŞMAYA BAŞLADIM KENDİMİ İŞE VERDİM..

AFERİM BANA MAŞALLAH BANA

AHH BE GÜNLÜKKK DÜN ÖZLEDİĞİM,SEVDİĞİM ADAM MESAJ ATTI BANA BİLİYO MUSUN ODA ÇOK ÖZLEMİŞ,SEVDİĞİNİ SÖLÜYR KOKUNU ÖZLEDİM DİYORRR.
HAFTASONU GÖRÜŞELİM DİYOR AMA BEN OLMAZ DEDİM
ONUN HAYATINDA BAŞKASI VAR AMA O KIZI SEVMİYORR UNUTMAKİÇİN ÇIKIYORMUŞ AMA UNUTAMADIĞINI SÖLEDİ BANA

GÖRÜŞSEN NE KAYBEDERSİN DEDİ BEN ÇOK ÖZLEDİM GÜNLÜK VE İİ TAMAM DEDİM O İSE HE ŞÖLE ESKİSİ GİBİ OLALIM DİYOR BEN NAPICAM EVET DEDİM AMA YA O TEKLİFİ AKLIMA GELİYOR DELİ OLUYOR GIRTLAĞINI SIKASIM GELİYOR..
İŞYERİNDEN ARKADAŞIM HATASINI ANLADI TEPİNİ GÖRDÜKİ PİŞMAN DEDİ.BİR ŞANS VER DEDİ

ŞANS VERMELİ MİYİM SENCE GÜNNÜK??

BEN ONU GERÇEKTEN SEVİYORUM,ELİNİ TUTMAYI MESAJLAŞMAYI ÖZLEDİM GÜNLÜK..

NE YAPSAM BİR YOLL GÖSTER BANA..:26:

Bugün çok kırgınım hüzünlüyüm neden???Bana bunun cevabını vermelisinnn sabahtan beri beni arayan açmadığım halde bunu inatla sürdüren sevgili eşimmm neden kırdın beniii

canim cok yaniyor.. gecen sene ebru kursuna gidiyordum orda o gun ogrendigim bir teknikle cok guzel bir desen cikarmistim herkes cok begenmisti ben de gidip onun uzerine ismini yazdirmistim hat seklinde..
sonra sardim posete koydum buluscagimiz gun verdim.. acti bakti, ters yazmissin ismimi dedi.. iki ismi vardi ve isimlerini soyadi ile benim yazdigim sirada birlestirince manali bi kelime ciktigi icin oyle yazdirmistim.
ters olmus bu dedi.. ama boyle boyle dedim.. ters iste dedi.. iyi dedim.. bu sende kalsin almiyim simdi kaybederim dedi.. almadi ozene bezene yaptigim hediyeyi..
gecen gun elime gecti.. icini acip bakamadim bile ellerim titredi.. acmadan yirttim attim..
o gunden beri de icim aciyor..
acaba o da hatirliyor mudur benim hatirladiklarimi...?

hersey yavan geliyor artik hersey bayat.. tadi yok gunlerimin.. agziimin tadi yok yuzum solgun.. nesem yok gulesim yok..hicbirsey zor ya da kolay degil artik.. herseye usenir oldum sadece.. su an isten geleli 1 saat yemek yemek istemiyorum..
boyle mi olur? yetiskinlerin neden hic mutlu olmadiklarini artik anliyorum..
oysa kucukken uyuyup kalktiginda neye uzuldugunu bule hatirlamazsin..
simdi, heryerde anilar..
9 ay olmus biz ayrilali..
askimdan oldugumden degil, bu kadar ihaneti kaldiramadigimdan bu aci..
eger olur da okuyorsa buralari olur da takip ediyorsa yazdiklarimi hani hic sanmiyorum ya olursa, bil ki ahirette iki elim yakanda olucak, bilki hakkim helal degil. bilki mutsuz olursan islerin yolunda gitmezse ayagina tas takilip dussen canin acisa benim ahimdir..
sana zerre mutluluk dilemiyorum.. benden beter ol.

sıkılıyorum günlük...çok sıkılıyorum ya... :84::84::84::84::84:

günnüsüm sacimi kestirdim ve boyadim...
sonunda istedigim gibi oldu cok sükür...
kat istedigim halde düz kesen üc kuaförden sonra sonunda dedigimi anlayan birini buldum...
evde ilk kez kendim boyadim saclarim ve sonuc süper...
genellikle ablam boyardi bu sefer kendim deneyeyim dedim, pisman degilim...
ama bir sorun var günnük, galiba sevgilim alindi bana...
neyse ben onun gönlünü alirim, zaten gönlün bende fazla zorlanmam herhalde...
okula gitmiyorum ya nasil huzurluyum anlatamam...
seneye devam edicem tabiki ama simdilik sagligimla ilgileniyorum...
bu arada ameliyata 29 gün kaldi, evet gün sayiyorum napim... :97:
iste böyle günnük, degisken ruh halimle yuvarlanip gidiyorum iste...

Allah'ım Sen yardım et..
Bana, sevdiğim arkadaşlarıma, hastalara, teselli arayanlara, çaresiz ,kimsesiz kalanlara

Başımı kaşıyacak vaktim yok desem, inanır mısın günlük?

O kadar doluydum ki bugün, çıkıp lensimi bile alamadım. Hem de iki adımlık yolda.

Amaaaa varrr yyaaaaaa insanın koşturdukça koşturası, çalıştıkça çalışası geliyor.
Boş boş oturunca hiçbir şeye el atasım gelmezken, bugün ancak 1 saat önce popomun üstüne oturabilen ben, mutfağa girip bulaşıkları makineye dizdim; yıkanabilecek olanları da yıkadım vallahi.

Hafta sonunu iple çekmekteyim.

Son düzenleme:
uzun zaman oldu sana yazmayalı günlükcan haftaya gidiyorum memleketime çok özledim çok. okul durumu iyi şimdilik dersleri kaçırmamaya çalışıyorum vizelere 1 ay var daha bakalım artık. sevgilimle aram iyi şükür maşallah bize bu ev işleri beni çok yoruyo anlatamam dört dönüyorum resmen evin içinde bi yeri temizliyorum bi yer çıkıyo bıkkınlık geldi ama elim mecbur nefes alamıyorum yoksa şu similiyi yapınca canım kahve istiyi ya kalkıp yapiyim bari. daha banyo yapıcam kafamda kür var :97: yaza kadar yapıcam bakalım sonuç iyi olur inşallah

Beynime kazıdım seni son gördüğüm anı..
Bir daha geri dönmeyeceksin biliyorum, o ağustos sabahı son görüşümdü seni..
Bir ay ne kadar çok şeyi değiştirdi hayatımızda, ne kadar çok şeyi aldı götürdü bizden..
Temmuz başında geldiğinde mutluyduk, özlemiştik birbirimizi, bir ayımız vardı birbirimizi doyasıya saracak..Ailelerimiz tanışacaktı, umutluyduk. Belki nişanımızı bile yapabilirdik. Neden olmasın değil mi? Kim bilebilir ki, belki ikna olurlardı..
Çok canımızı acıttılar sevdiceğim, çok yaralandık, yenildik hayata..Solduk çiçek açmayı beklerken..Sana sarılmayı hayal ettiğim bir ayımız bir masanın karşısından beni suçlar tavrını seyretmekle geçti..Yaraların çok acıdı, beni yaralayarak geçiririm sandın, ama nafile..Oysaki kaç ay beklemiştik temmuzun gelmesini..Artık olan oldu, zaman geçti. Herkes unuttu ama bir ben unutamadım olanları..Sağlığım bozuldu, hayatım mahvoldu..Umutlarım yok oldu..Ben hayattan bu kadar korkarken hem de..
Son kez gelebilseydin keşke yanıma bana doğru geldiğinde görevli bırakabilseydin umutlarımı yeniden yeşertebilecek miydin? Biraz olsun bir ferahlık katabilecek miydin yüreğime? Son bir kez sarılabilseydim sana..
Sen bana gelemedim geri diye hüzünlü bakarak el sallarken, üzerinde mor tişörtün, gri kapri, sırtında çantan bana veda ederken, ben yıkılan umutlarıma ağlıyordum..Sevgime, emeğime ağlıyordum..Ve kazıyordum zihnime son kez gidişini..Benden gidişini..

Şu sıralar çok bakımsız geziyorum günlük. Sevgilim geleceği zaman yapmak istiyorum tüm bakımımı.
Epilasyon, cilt, saç bakımı, tırnak bakımı, vücut bakımı ve daha bir sürü şey.
Özenle seçiyorum o geldiğinde giyeceğim kıyafetlerimi. Herşey hazır olmalı çünkü 15 gün kaldı sadece..
7 aydır görmediğim sevgilimi göreceğim, o yüzden çok güzel çıkmalıyım karşısına.Tekrar tekrar aşık olmalı bana.
Askerliğimiz gittikçe azalıyor, şafağımız 172
Bazen öyle korkuyorum ki ona birşey olacak diye. Şırnak bu, öyle basit bir yer değil ki.. Ama sağ salim gelecek inanıyorum buna.
Büyük sevgiler büyük zorluklarla sınanır. Bizimkide öyle oluyor..
Nişan tarihimizi belirledik kafamızda. İnşallah bende tadacağım o duyguyu.
Heyecandan kalbim yerinden fırlayacak gibi. Çok özledim onu çok.. :98:

Uuupuzun bir aradan sonra merhaba pembişim
Özlemişim senide, dostlarımıda

+ çoook mutluyum, hissediyorsun değil mi?

Günlük bugün sinemaya gittik, gitmez olaydık Aptal film ya bi de gişe rekorları kırıyo ama o kızla erkek arkadası arasında gecenler var ya sanki bizim ilişkimizi senaryoya dökmüşler Bazı diyaloglar bile kelimesi kelimesine aynıydı Biz de izlerken gerim gerim gerildik tabi keyfimiz kactı
Bi de üstüne bambaska biseyden tartıstık, büyüdü büyüdü ve olmayacak yerlere geldi

Sinir stres işte, neyse ki bu karmasadan cıkabildigim bişey var o da geceleri maneviyata dalmak

kim haklı bilmiyorum günlük...
kimin haklı olduğunu sorgulamak bile istemiyorum...
oluruna bırakıyorum...
hayırlısı...

gitme vakti geldi günlük uçuş cuma günü uzun bir aradan sonra tekrar görusuruz ailemi özledim kutsal görevini yapmaya gidiyor ailem bende onları uğurlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…