Popüler Konu Sevgili günlük...

Çok özledim be günlük neyseki hafta sonu kavuşuyorum aileme
İnsan kaç yaşında olursa olsun anne baba şefakati arıyor günlük yapılan hatalara rağmen insan vazgeçemiyor ailesinden...
Aile bambaşka birşey
Herşeye rağmen sizleri seviyorum ve herşeye rağmen ben üstüme düşeni yapacağım size beni yetiştiren sizsiniz

günlük yine geldim..
buraya sık uğruyorsam anla ki bir şeyler var.
canım sıkkın...
ya anlamıyorum günlük ben hiç birşey demeyecek miyim?
hiç bir şeyi sorgulamayacak mıyım?
5 yıl oldu diye tamam mı yani her şey?
tamam güveniyorum ama bu gözlerimi kapatacağım,hiçbir şeyi sorup sorgulamayacağım anlamına mı geliyor?
aramızdaki bu kadar uzaklık varken,zaman bu kadar kötüyken,insanlar hata yapmaya meyilli iken,birileri birilerini şaşırtmaya yoldan çıkartmaya meyilli iken kısacası insanlar bu kadar kötü iken birine yüzde yüz güvenmek mümkün mü?
içimin rahat etmesi mümkün mü?
hem yeri geldiğinde birbirimizi rahatlatmayacaksak ne anlamı var ki sevgili olmanın,birbirimizi anlamanın?
ben nerede yanlış yapıyorum günlük?
ifade mi edemiyorum kendimi?
beceremiyor muyum bir ilişkiyi adamakıllı yürütmeyi?
yanlış nerde???
keşke bir kullanım klavuzu falan olsaydı ilişkilerin...
ben beceremiyorum..
beceremiyorum

günlüğüm..
bu akşam yine gitti..yavrumuzun ardından büzülmüş dudakla niye gidiyorsun ama ben ağlarım deyişleri..iç parçalıyor gerçekten..ama bedirhan gökçe'nin şiirindeki gibi; ama iş kızım...ekmek kızım...diyor diyoruz da nereden anlasın el kadar yavrucak bunları ahh günlüğüm, yavruma baktığımda; insanoğlunun özündeki saflığı, pir-u paklığı görüyorum..yıllar geçerken, büyüyüp boy verirken saf, temiz duygularından da mı arınıyor insan acaba neden çocukluk masumiyetii ile kalamıyoruz ki :2: cevabını da biliyorum esasında kendi adıma..kötülerle karşılaşa karşılaşa kötü düşünmeyi de öğreniyor insan...iyiliğinin karşılığını fenalık olarak alınca, bir iki üç derken sen de o şekilde cevap vermeyi-verebilmeyi öğreniyorsun mecburen...
o zaman yavrum için tek dileğim hep iyilerle, kötülüğü öğrenemeyeceği insanlarla karşılaşması olsun
inşaAllah :114:
iyilerle demişken; oyun alanında bıraktım uzaktan izliyorum geçen...bizimkinden iki üç yaş kadar büyük bi bıcırık kenara kıyıya götürdü aklınca bizimkini..ama ben görüyorum tabii, araya girmeyeyim öğrensin kendi kendine işlerini halletmeyi dedim..
çocuk eline vurdu yavrumun..bizimkinden ses çıkmıyor..tepki yok..yavrum şaşırmış ...
çağırdım yanıma baktım eli kıpkırmızı olmuş..nasıl içim yandı Allah sağlık sıhhat versin tüm yavrulara...
şaşırdığım, ufacık yavru nereden öğreniyor bunları? hadi vurma işi tamam parkta vs..de bir yerlerden görüyor öğreniyor uyguluyor çocuklar desek;
kenarda köşede başka çocuklara eziyet etmeyi de nereden görüyorsun a yavrum .. aklıma bir ihtimal geliyor da inşaAllah öyle değildir..yazık yavruya üzülürüm
nerden nereye atladım günlüğüm, babamız sağsalim evimize dönsün..
dünyada hep iyilikler olsun...
savaşlar olmasın...kimseler ağlamasın istiyorum..
:119:.özellikle yavrular hiiiç ağlamasınlar istiyorum...

iyi geceler okuyan herkese :82:

Son düzenleme:
günlüküm anne mi olucam ben şimdi??

şansıyla gelsin bebişim, uğurumuz, umudumuz olsun

gitmesen ne güzel olur Kazen
dön bize lütfen

günaydın günlük
keşke bi yerlerden bişiler çıksa ve ben burdan ayrılsam.
yeni bi iş , yeni bir heyecan.
sorumlulukları olan ,yoğun bir iş ..
şıkır şıkır giyinebileceğim ..
huzur içinde çalışabileceğim bi iş..
tecrübem ve belgemle adam yerine konacağım bir iş..
çok mu şey istiyorum sence ?
yakında olur di mi günlük ?
olsun lütfen..
yüzüm gülsün..

Günaydın saygılı günlük,

Huzurluyum mutluyum cünkü bugün cuma.... Ctesi pazar eşimin çekimi yokmuş hemen plan yapıp bu güneşli günleri değerlendirmem lazım. Bugün salak gibi 5 te uyandım sözlükcan Çok sinirlendim kendime ama tekrar uyuyamadım... Ev hanımı moduna girip bulaşık makinamı bosalttım evimi toparladım :)

Bu kurum beni yoruyor be sözlük. Başkan bey dhaa kapıdan girer girmez geriliyorum. Özel sektör tecrübesinden sonra bu hiyerarşiye resmiyete alısamadım hala

Off offf diesim gelio. Ama Allah'ıma sükürler olsun hersey yolunda. Aylardır hasret yasadıgım huzur benm koynumda

selam yine sana
kardelen henüz uyanmadı
bende bikaç işimi hallettim
bugün hava biraz iyi aslında yemeğini yedirdikten sonra biraz dolaştırsam onu
canı sıkılıyor kuzumun evde
akşam arkadaşım ve sözlüsü vardı
bir saat oturup gittiler
nisan başı gibi nişanları var
şimdiden ne giyeceğim derdine düştüm
kilo almasaydım çok iyi olucaktı ya:96:
onlar gittikten sonra eşimle
son kez konuşmak için sahile çay içmeye gittik
bütün olan biteni yaşadıklarımızı konuştuk
sonkez 7 mart yeni hayat yeni umutlar bizim için
bir daha konuşmayacağız bu konuyu
ağladık sarıldık pişmanlığımı söyledim ona
sonra dua ettik rabbim bizi ayırmasın diye
allahım bütün sevenlerin yanında olsun
kimsenin yuvası bozulmasın yavrular üzülmesin
günlüğüm

Midem bulanıyor günlük!.
İnsanların ikiyüzlülüğünden sahteliğinden midem bulanıyor!!!

günlük çok sinirliyim kafa göz dalasım var
öyle böyle değil hem de kan revan halde....
insanlar ne kadar kahpe ne kadar ikiyüzlü ne kadar adi ve yalancı
öyle insanlarla çalışıyorum ki
herkes birbirinin arkasından konuşur
yüzüne gelince sahte sahte gülerler
o kadar çok yalana o kadar çok ihanete şahit oldum ki
artık tahammül edemiyorum
devlet bunlara dedikodu yapsın arkadan kuyu kazsınlar diye mi
maaş bağlıyo bi anlasam
herkes eteğindekileri döktü ben topladım biriktirdim
pazartesi bi dökücem o taşları
bakalım ayıklayabiliyolar mı o pirincin taşlarını...

biliyorum..
çok şey biliyorum...
dedikodu yapmamak için sustum diye azıttılar
hepinizi birbirinize düşürmezsem
kanlı bıçaklı etmezsem ben de insan değilim..
bakalım o zaman nasıl bakacaksınız insanların suratına

birinin yüzüne söyleyemeceğin şeyi arkasından söyleme yoksa demezler mi yüzünle g.tün bir olmuş diye.. dedim ben onlara zamanında...
anlamadılar, kaderlerinde yaşayarak tecrübe etmek varmış..
haydi amonroş gazan mübarek olsun..
devlet hizmet bekler,
parazitleri yok etme amiri

Günlük kimseyi değil beni dinle şimdi !!!
Bak çok mutluyum, sonunda geldi, yani cd yarın gelicekte bana video yu gönderdiler maille.
süperrrrrrrr.
yani şöyle onu beklediğim yer kısmını çok net söylememişler ama olsun ben mektupta yazdım
ayyyy hadi yaaa bu akşam neden cumartesi değil, çok heyecanlıyım.
Acaba diyorum önemi alsam
günlükkk varyaaa süper olucak, yani ilerde çok anlamlı ve manalı bi hediye olarak kalıcak...
Bu gün saçlarımı kestirdim, aslında pekte beğendim diyemem ama neyse. düz fön çektirdim güzel oldu. kocam daha görmedi ama...
yaaa günlük heyecandan yerimde duramıyorum
mesajın en güzel yanı da
işteeeeeee
hadi yaaa pazar sabahıııı gell

günnüküm 27 gün kaldi...
daha randevu almam gereken doktorlar var...
bir sürü test yaptirmam gerekiyor...
bir an evvel ameliyat olup herseyin gecip gitmesini istiyorum... :97:
bir de yaklasik iki haftadir görmedigim sevdigimi görmek istiyorum...
cok calisiyor günnük, iki haftdadir hergün 12 saat calisiyor...
özledim onu hemde cok özledim..

13.5 aylık sarı kafalı yeğenimin şekerle tanışması yani kaçınılmaz son bugün gerçekleşti
Annanesinin yaptığı bir kase sütlaçı tombik elleriyle çok güzel işareti yapa yapa yedi..
Annesi olacak güzel gözlü baayan teslim oldu tabi bu görüntüye
Çook seviyorum hepsinii

Bunun dışında boşverilesii her şey sanki....

sevgili günlük
birgün buraya gelip beni işe aldılar diye sevinç çıqlıkları atarmıyım sence?

12 saatim geçti dışarıda bugün. İnanamıyorum yaaa, hala inanamıyorum. Otobüsten inip eve doğru giderken ağladım sinirden, stresten. Hayattan soğudum o derece. Vaktim yollarda geçiyor. Bu aptal şehrin düzensizliği (bi de başkent olacak!) , ülkemizin geri kalmışlığı, kural tanımazlığımız, disiplinsizliğimiz, saygısızlığımız, adap bilmeyişimiz beni çok utandırıyor.
Keşke bu ülkede doğmasaydım, keşke!!!

Sevgili günlük,
Doğumgünüme sadece birkaç gün kaldı.. Arkadaslarımdan kopuğum kiminle ne kutlayayım ki ayrıca kutlanacak ne var? Büyüme hevesim gecti artık günlükcüm yaşımı soranlara bir fazla da ben eklerdim bir an önce ilerlesin diye şimdi 24 yaşındayım diyeceğim demi? Geçti geçti....

Günlük bir yerlerde akan bir nehir olsa, ona girsem ve arınabilsem böyle günahlardan, pişmanlıklardan ve nefretimden.. Daha temiz hissetsem mesela

Bugün birisinle tartıştık dini bir mesele üzerine. bir hadis üzerine desem daha doğru olur Ben böyle bir hadis kabul edilemez şu gün şartlarında dedim Ayrıca hadislere şüpheyle yaklaştıgımı belirttim falan filan.. Bu tuttu bana vay sen kim oluyorsun da ayeti sureyi tartışabiliyorsun o kadar islam alimi boşuna mı kafa patlatmış falan filan.. Çok sinirlendim ''Senin gibiler insanı dinden soğutur be'' dedim kalktım.
Bak yazarken bile ellerim titriyor ya

Günlükcüğüm günaydın, sevdiğim değer verdiğim insanları uzaklaştırıyorum son zamanlarda kendimden, ama elimde değil, aciz herşeyi kabullenebilen başkasının ipleriyle hareket edebilen biri olmadım hiç, tepkilerim çok fazla oluyor istemeden... Şu şirketin kapanması bana çok iyi gelecek günlükcüğüm, ruhumu nadasa bırakmaya karar verdim, şirket kapandıktan sonra bir müddet kaz dağlarında kalacağım, çok güzel olacak çooook

Sıkıldım günlük çok sıkıldım hemde herşeyden...

Sorun bende mi yoksa? Bilemiyorum

Aslında biliyorum ama belkide kendime bile itiraf edemiyorum ne dersin?..

Bu arada abime çok üzülüyorum,birde yeğenim var tabii...

Kulağıma sesi geliyor ''halacıım'' diye,kafayı yiyorum diye düşünüyorum

deliriyorum sanki,küçük bir çocuk gördüğümde içim acıyor

sanki gördüğüm tüm çocukları yeğenime benzetiyorum...

Çok özlüyorum günlük çok,içim yanıyor her aklıma geldiğinde..

Özleyipte görememek ne zor ya da dokunamamak...

Ya da büyüklerin hatasını hep çocuklar cekmek zorundamı

Doğduğunda bahtı kaderi güzel olsun demiştik.

Neoldu günlük neolduda olaylar buraya geldi

3 yaşında babasından ayrı kalmak,parçalanmış ailenin bebeği olmak kader güzelliği mi?

Biz bunu dilemedik ki...Yıllar önce ben 6 yaşındaydım bu acıyı tattım babama hasret büyüdüm

şimdi yeğenim 3 yaşında...

sonuçsa aynı...

Onu üzme hayat!Ona dokunma,onun kolu kanadı kırıldı farkında değil şuan ama farkına varacak

Daha çok küçük Ona iyi davrab hayat iyi davran...sakın üzme

Eski hayatıma geri dönüyorum günlüğüm...
Halamı kaybettikten sonra yeni yeni alışıyorum...
Tabi bitmek bilmeyen misafirlerle de zaten koşuşturmayla geçiyor günler...
TAbi hepsi saolsun...
Şimdi yine kalabalık bir şekilde misafirimiz gelicek odamı topluyorum :)
Dün anneannemde kaldığım için gelir gelmez duş alıp kk da dolanmaya başladım...
Kuzenimden yeni kitap aldım okumaya başladım...
Ve 1 hafta içinde açlık oyunları nıın 1. ve 2. kitabini okudum okumak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ed iyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…