Popüler Konu Sevgili günlük...

çok sıkıcı bi gün, hiç tadım yok.. pazar günü yalnız hiç cekilmiyor.. bebiş var diye elimi bi işede süremiyorum ilk 3 ay önemliymiş öyle diyolar.. pff vakit mi gecer böyle.. ne arkadas var ne komsu.. evlenince zaten arkadaslarda cekti elini etegini iyice.. bi kocişim var o da aksamdan aksama (

öff ne yapcam ben cok sıkılıyorumm

arabayla dolaştım biraz iyi geldi bana am şu pazar günü sendroumunu üstümdn atmama engel olamadı

Aşklarına çok güvendiğim, bütün olumsuzluklara rağmen evlendikleri için hayran olduğum çiftin aslında biraz da evlenmek zorunda kaldıklarını öğrendim.
Son bi kaç yıldır kötü gidiyodu evlilikleri, birini işten çıkardılar, diğerinin iş yeri değişti evlerinden taşındılar.
Sonra işsiz olan iş buldu bu sefer de diğeri işsiz kaldı.
Bir de çocuk istiyolardı halbuki.
Ben daha yeni öğrendim ki, bunlar evlenmeden önce herkesten gizli imamnikahı kıymışlar.
Kadın adama güvenmediği halde sırf aşkı için, adamı kaybetmemek için adamla ilişkiye girmiş (bunu kabul edicek bir ailede yetişmediği halde).
Sonra sonra kadın adama karşı hissettiği aşkı güvensizlik yüzünden yavaşça kaybetmeye başlamış ama adamla ilişkiye girdiği için bırakmaya cesaret edememiş.
Ayrılırsa bunun duyulacağından korkmuş.
Bunlar evlenmişler sonunda ama kadın mutlu değilmiş, adam kadını aldatmış ve kadın bunu umursamamış.
Kadın evliyken birine aşık olmuş ama kocasını aldatmamış.
Üstelik aşkı karşılıklıymış ama aşık olduğu adamın ailesi dul bir kadın kabul etmeyeceklerini söyleyip reddetmişler kadını.
Eğer kabul etselermiş kadın kocasından ayrılıp onunla evlenecekmiş ama olmamış.
Şimdi kadın da mutsuz adam da mutsuz ama maddi imkansızlıklar yüzünden ayrılamıyolar ve ben her an dua ediyorum evlilikleri düzelsin, ilk aşık oldukları günkü kadar mutlu olsunlar diye.
Onların mutlu olmasına ihtiyacım var, evliliğe adım adım yaklaşan biri olarak mutlu genç çiftleri görmeye ihtiyacım var....
Bunları kimseye anlatamazdım çünkü büyük yeminler ettim ama bu sır bana çok ağır geldi.
En iyisinin burada yazmak olduğuna karar verdim....
Yazdım rahatladım mı?
Hayır....
Hala çok üzgünüm................

25 gün kaldi...
biliyormusun günnük, ben canimi kendim bilerek yakiyorum...
bu kadar baglanip hayallerime, en ufak sarsintida yok olup gidiyorum birden...
keske isteklerimi dizginleyebilsem...
keske uyusam uyansam ve olmak istedigim yerde kendim bulsam...
keske ben sustugum zamanlarda da anlasilsam...
icimden sevincimi alip, beni bombos birakan herkesden alacagim var...
hayatdan alacakliyim anlayacagin...

Başım ağrıyor.bugün çok yorucuydu ev işleri allahım 1 haftada ev savaş alanına dönmüş resmen anlatamam.nereden başlayacağımı şaşırdım.çamarşırları attım makineye,sonra bulaşıkları ,akabinde kek yaptım onu da fırına atım .makineler üzerlerine düşeni yaparken temizliğe giriştim ve sonra yemek yaptım.heryer pırıl pırıl oldu ama odamı toplayamadım henüz.çünkü kıyafetlerim dolabın dışına sarkmış durumda resmen.yoruldum mola verdim ben de artık.antrede tam dışardan girince insanın enerjisini çeken birşey var hala onu çözemedim.anneme de ablama da anlatamıyorum oradaki o enerjisizliği o kadar net algılıyorum ki resmen "hüüüüp" diye çekiyor insanı sanki.ama gülüyorlar anlattığımda.ayakkabılığın üzerindeki ayakkabı kutularını topladım attım bugün ben de.biraz ferahladı sanki,takıntı yaptım orayı ben takıntı oldu.

neyse,dinleneyim biraz yarın iş var öldüm resmen

Bilgisayar kursumu iptal ettim.
Gitmeyeceğim bu yıl, seneye kalsın artık napiiim.
Çok yoruluyorum çünkü, hangi biriyle uğraşacağımı şaşırdım; hafta sonum bana kalsın bari.
Kafamı dinleyemezsem fiziken de çökeceğim, zorlamanın alemi yok.

Mart'dayız yaa şaka gibi. :S
22 yaşımı doldurmuş olacağım bu bu ay.

Her şey son derece sıkıcı ilerlemekte.
Bu yıl en durağan, en sıkıcı, en hareketsiz yılım oldu, olmaya da devam ediyor.
22 yaşın hiçbir anlamı, önemi yok.

Ne güzel di mi...

Çok merak ediyorum daha ne kadar böyle sürecek yaşamım. :84::84:

yarın yeni bir hafta yeni bir gün herkese hayırlara vesile olur inş

ama pzartesiler bende her daim sendrom yaşatıyor günlükk çok isteksiz oluyorum iş yerinde hiç çalışasın gelmiyor yaaa bi pazarım var zaten o pazarlarda sanki bi sn ye gibi göz açıp kapayana kadar geçiyor ama yaaa :84::84::84:

rejime devam günlük nihayet tartı da 50leri gördüm veee 58 kiloyum hedef 55 ama sanırım 1 ay daha rejime devam spor yapamadığım için daha zor kilo veriorum neyse artık hayırlısı günlükkk

dertler bir deil kii ah şu askerlik bitmedi gitti gel artık yaaa aşk çok özledim seni Şafak 72 bütün şafaklar bitmeye mahkumdur

Dünya daha mı hızlı dönüyor?

Yoksa hep böyleydi de ben mi farketmedim bunca zaman?

günlük bu çocuk beni mahvedicek çıldırcam geberticem onu yaa off kapattım telefonları yoksa ben ölücem eğer bir gelişme olursa sana yazarım yarın

slm günlük..
bugün baya ders çalıştım.
dünkü yaşananlardan sonra biraz toparlandık galiba..
bi an öce bitse de şu iş..
artık huzuru bulsak..

yarın pazartesi okul var 2 dersim var Allah'tan.
gidiyim geliyim deneme çözücem.
kampımız var duymuşsundur

bu arada üye adımı değiştirdim öyle bir geçer zamankiydim görüldüğü üzere firarperest oldum
bu da kim demesin kimse..
tanıyanlar için söyliyim dedim
iyi gecelerrr...

günlük
ben yatıyorum böyle olmıcak düşün düşün nereye kadar yarın ola hayır ola demişler sana haber veririm iyi geceler

Sevgili Gunluk,
Bugunku yanlis film secimimiz iyice sinirimi bozdu, Black Swan'a gittik zaten moralim bozuktu,iyice gerildim...hadi bakalim uykum da kacti, artik beraber sabahlariz....:113:

sevgili günlük bugün güne güzel başlamamı sağlayan mesajı yarın da görmek istiyorum
kendime bile itiraf etmekten kaçıyorum ama var bir şeyler hadi hayırlısı :44:

Son düzenleme:
len günlük iyi geceler

Özledinmi kız beni. Senle hiç işim olmaz, kaybol başımdan deme valla bozuşuruz.

2 aydır yokum. Ve bundan sonra olamam sanırım. Ara ara bakarım sana ama söz, kimler napmış, neler yaşamış diye aralarım sayfalarını. Çok severdim seni be günlük, hergün okurdum seni önceden.

Şu saat olmuş hala yatmamışım, aslında pek uykumda yok ama sabah 7 de kalkıcam, yatsam iyi olur sanırım.

Değişmemiş hiç K.K, aynı konular konuşuluyor hala.

Neyse bizim kızlara selamlar.

Öptüm seni günlükcan.
Bir daha ne zaman aralarım sayfalarını bilmiyorum şimdilik hoşçakal.

Günlükcüm bugün bir trafik kazası atlattık, yılbasından sonra ikinci kez oluyor ve biz yine verilmiş sadakamız varmış diye düşünüyoruz su an ama bu sefer baya bi korktum
İyi ki gece değil gündüzdü , gece olsa kim görecekti bizi Çok yağmurlu ya hava araba kaydı bildiğin uçtuk ama bize bi şey olmadı (şükür) arabanın ön kısım gitti biraz (önemli değil) İnsanlar yardım etti bize sağolsunlar
Bu 2. oluyor son zamanlarda dedim ya havaların bozuk yolların kaygan olmasından mı, bizim arabanın eski olmasından mı bilemedim çünkü babam kırk yıldır araba kullanıyor neredeyse böyle şeyler hiç olmamış
İnsan hayatı ne kadar pamuk ipliğine bağlı...

Bugün çok sinirliyim günlük! Çok ama gerçekten. Bu sinir bir gün benim başımı yiyecek... Off offffffffffff

Kar yağıyooorrrr.

Çok mutluyum.

Okula gittiğimde bu mutluluktan eser kalmayacak büyük ihtimalle gerçi. :/

Yine yorucu bir gün beni bekliyor ama neyse ki bugünkü dersim sabahın köründe değil.
O açıdan şanslıyım. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…