Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük ben geldim,
çoktan beri yazmıyorum sana. ama herşey aynı. değişen tek şey kızıma artık bakıcı bakıyor.
perşemde akşamı annemi gönderdik. allah razı olsun ondan. kendi canı gibi baktı , kolladı yavrumu.
kızım ona çok alışıktı. 2 gündür gece uyumadan bütün odalarda arıyor babaannesini.
bakıcımız da iyi bir kadın gibi. inşallah kötü şeyler yaşatmaz kızıma.
havalar da baya ısındı bu aralar. yaz geliyo yavaş yavaş.
bitsin artık şu kış. kanım ısınsın artık
bugün keyifsizim. uyumak,uyumak,uyumak istiyorum. çok yoruldum

selam öyle bir günkü bugün
hala totomu kaldıramadım valla
kuzumla uymuşuz 3 saat
yarını bekliyorum sabırsızlıkla

Arkadaşımın ablasının forumdaki yazılarını takip ediyordum, onun haberi yoktu. Günlerdir onun beklediği haberi ben de bekledim ve bugün zor ve ağrılı bir süreç sonunda hamile kaldığını öğrendim. Kendi ablammış gibi çok sevindim ve ağladım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

evet gün saymaya devam, 26 gün kaldi günnüsüm... :97:
dün ise basladim bir bucuk haftalik izinden sonra..
ama özlemistim gercekten, evde oturmaktan sIkILmistim zaten...
günnük sana onu cok özledigimi söylemistim di mi...
hala özlemekteyim...
ne olur yarin görüselim artik lütfeeeennn... :84:

Evet Günlükcan..
Uzun Bi Aradan Sonra Merhaba Mı Desem Acaba?
Beni Kimler Özledi Bilmiyorum Ama Benim Özlediğim Kişi Sayısı Sınırlarda..
Yokken Neler Yaptığımı Merak Ediyosun Galiba Ama Bilen Zaten Biliyor..Anlatmayacağım..
Hiçbişeyin Büyüsünü Bu Defa Bozmayacağım..
Kısacası Hayat Süpppper!

Günlük biliyo musun geçen yıl bu saatlerde onu tanımıştım, hayatıma girmişti... Nerden bilirdim ki böylesine dahil olucak hayatıma... Şimdi o yok, ve ben onun yokluğuyla yaşıyorum hala, silkelenip kurtulmaya çalışıyorum bu duygulardan artık, o yok çünkü, unutmam lazım, ama nafile, kimi kandırıyorum ki... sanırım artık kabullenme vakti...

Kendi kendime onu tanımamın yıldönümünü kutluyorum bugün :) Hatta biliyo musun dün radyoda tevafuk bu ya bi şarkı çalmaya başladı, misafir gelicekti ve hızla mutfakta pasta yapıyodum o sırada, tabi ben hüngür hüngür başladım yine :) dünden beri dinleyip duruyorum, sözlere bak;

sevgimizin aşkımızın üstünden
sene geçti mevsim geçti ay geçti
hülyamızın rüyamızın üstünden
yağmur geçti dolu geçti kar geçti

ne birleştik ne ayrıldık biz senle
kış geçti bahar geçti yaz geçti
bu aşkın bu sevdanın yüzünden
hayat geçti ömür geçti yaş geçti...

tam offffff çekecek bi durum ama af Allahım af...

Medet Ya Sahib El İmdat...

ne denir ki...

Sana ilk defa yazıyorum bu günlerde kötüyüm canım çok sıkılıyo aslında buna sebebpte yok birilerine dalmak tartışşmak istiyorum ne olur eşimle olmasın

2 sene önce...
Ağustos ayı...
Ilık bir yaz gecesi...
Yüzüme hafif hafif rüzgar vuruyor...
Yeni Türkü Kırkpınar sanat günleri açık hava konseri...
Konser çıkışı yürüyerek Sapanca'ya varış...
Eğlendiğimi ispat edercesine sesimin kısılmasına sevinişim...
Miiss gibi hanımeli, akasya kokusu sokaklarda...
Yaprak hışırtıları...
Hiç hiç unutmayacağım tatlı bir his içimde, hoş bir huzur sanki...
Gülümsememe engel olamıyorum...
Eve dönünce uyuyamıyorum balkona minderleri atıp yıldızları seyrediyorum herkes uyurken...
Cır cır böcekleri...
Elimde limonata...
Çok genç hissediyorum kendimi, çok güçlü, umut dolu...

Bunları yazdım çünkü şu an bu hislerden çoook uzağım...
Yaklaşmaya, kıyısından dahi olsa geçmeye ihtiyacım var...
Omuzlarımdaki şu garip ağırlık, hareketlerimdeki yavaşlık gitsin istiyorum...
Sadece benim için değil herkes için istiyorum...

GÜNLÜK;
Uzun bir zamandan sonra çok sevdiğim bir işe girdim fakat burdada 2 ayı aşkındır gayet düzgün çalışmama rağmen maalesef eşimi ve beni çekemeyen bazı gölgeler canımızı sıkıyor çünkü eşimle bölümlerimiz farklı olsada aynı yerde çalışıyoruz işimizi düzgün yaptıktan sonra bunu aşacağımızı biliyorum ama insanın yinede kıskanç bakışlar sinirini bozuyor...helede bu bir bayansa benim kaderim bu sanırım ya işimi sevmem çalışmak zorunda kalırım yada işimi severim birileri çekemez..ama takmıyor ve onlara istedikleri fırsatı vermeyeceğim el birliğiyle herşeyin üstesinden gelicez umarım ALLAH BÜYÜKTÜR...

nefret ediyorum aynı evin içinde yaşadığımız şu saçmasapan hayattan..
nefret ediyorum arada kalmaktan,tartışmalardan..
bitsin artık..
yıllar önce iki kişinin verdiği yanlış kararın bedelini yeteri kadar ödedik..
artık yeter..
birlikte bir huzur yok bize bu dünyada..
olmuyor, yapamıyoruz...
gittikçe daha kötü oluyor her şey...
bir bir yitiriyoruz tüm değerleri..
paramparça oluyoruz her geçen gün..
git artık baba,git...

Staja gittiğimde karşıma çıkan ilk öğretmene birkaç soru sormam gerekiyordu, kadın 'ne kadaaarrr güzelll bir kızsın seeennn' demekten sorularıma cevap veremedi.

'Peki nerede bulabilirim bahsettiğiniz kişiyi?' dediğimde hala 'amaaaa çoookkkk güzelsiiinnn, aaayyyyyyyy' diyordu. Yuh beaaa...

Ben o gazla bayaa sevindirik oldum. Sanki ilk kez duyduğum şey ama sabahın köründe vuku bulunca ayrı oluyor güzelliği.

A Love To Kill'i izlemeye başlıyorum kısmetse.
İnşallah ağlatır, hissettirir bir şeyler. :97::97:

Bugün bilgisayar kursum başladı. Çok sıkıcı ama sertifika almak için Haziran'a kadar dayanacağım napalım. Tabi hem de bir sürü bilgi ediniyorum, iyi oluyor. Hafta sonu toplam 6 saatim bu kursta geçecek. Bakalım sınav dönemi nasıl geleceğim bu kadar dersin üstesinden. Allah sabır ve kolaylık versin benim durumumda olan herkese. Çok çalışmak gerek. OOfff!!!

Eskı arkadaşlarımla bulustuk günlüğüm bugun.. çok güzel oldu.. ama malesef çoğu beni hala onunla beraber sanıyormuş, açıklama yapmam gerekti.. inanmakta zorlandılar.. nasıl inansınlar ki.. herkesin imrendiği bir çifttik biz..
eve geldim.. onun bana hediye ettiği bir tablo vardı annem onu indirip resmini atmış... o tabloyuu öyle yerde içi boş görünce içim yandı bir anda.. dayanamadım hüngür hüngür ağladım..
mustafa ceceli nasıl dio:
Bugün Resmini İndirdim Duvardan
Duvar Ağladı Ben Ağladım

kötüyüm.. malesef çok kötüyüm.. öyle kırgınım.. ona arkadaşlarımıza herşeye..
kızgınım, geçici bir kızgınlık deil bu hem de..
biri beni sarsıp uyandırsın rüyaydı bak sen 20 yaşındasın hala desin..
4 seneyi al şimdi çöpe at..
en güzel yıllarım gitti..
bir gün bunu diyeceğimi hiç ama hiç düsünmezdim ama yazıklar olsun.

Günlük internette boş boş dolaşıp yeni bişeyler keşfetmeye çalıştım çok mu iyi bi marifet ettim
Google'da kendi ismimi yazıp ne çıkıyo diye bakıyordum, bi siteye girdim işte isim soyisim yazıyosun nerde geçiyosa çıkarıyo önüne bilmem ne
O kadının ismini yazdım , daha önce hiç aklıma gelmemişti facete falan bakmak Allah'ım ya kadının facete üyeliği varmış profil resmini gördüm, ilk defa neye benzediğini gördüm
Kendinle ilgili bilgiler yazmış bilmem ne
Demiş ki 3 kızım 3 torunum var Ben de yazacağım ki oraya ''Kaç kocan var peki???''
Günlük ben bu kadınla yüzleşip iki kelam söylemeden ölmeyeyim, gözlerim açık gidecek yoksa

........................................................................................................

Günlük bi de gecen hafta bugün bu saatlerde onunla aynı evde kalıyorduk ve hatta tam su an son kez sarılıyorduk belki de.,,
Bir hafta gecmiş sadece yedi gün Yıl olmuş gibi, çok zaman gecmiş gibi nasıl özledim bi bilsen

.............................................................................................................................

Annemin bir sağlık sorunu oldugunu ben bugün baska birinden duyuyorum aman ne güzel, çok kızıyorum anneme bu konularda cok, anlatmayayım saklayayım diye uğraşıyor sonra tam sinir harbi yaşıyoruz
Pazartesi için o doktorum randevuları doluymuş inşallah salıya halledeceğiz bakalım

Son düzenleme:
Jienokolog kapı komşum oldu ..
Gene kist oluşmuş. Gene hormon yüklicez vücuda anlıcan.
Birde bam telime dokundu kadın .
minik yaşın ilerliyo ,biliyorum,biyolojik saatin
çalışıyo be kadın çalışıyo
hayatta en çok istediğim şey değil mi sanıyosun.
Çipil çipil gözleri,yumuş yumuş elleriyle yavrumu kucagıma almak istemiyor gibi mi duruyorum.
İstemiyor muyum sevdiğim adamdan bebek yapmayı ve onu çok sevmeyi olmuyor işte olmuyor.
Benim elimde değil hayat akıp gidiyor.
Niye hatırlatıyorsun zamanımın azaldığını.
Allak bullak oldum işte. Gün boyunca bıcır bıcır konustum güldüm ama işte kendimle kaldım ve gözyaşlarım süzülüyor.
Niye korkularımla yüzleştirdin beni.
Şimdide sağ elim şişti
davul gibi oldu.
yarına geçmez ya da daha çok şişerse iptal edip buluşmayı doktora gideceğim.
Bu kadar karışıkken bu gece nasıl uyuyacağım ?
O benim korkularımı anlayabilir mi günlük.
anlasa bile alabilir mi korkularımı yok edebilir mi ?
hayata başka bi yerden başlamak için çok mu geç kaldım
nefesim tükeniyor bu gece öyle hissediyorum.
31 yasımda evimin salonunda tek başıma bilgisayar basındayım ve ağlıyorum.
bu mudur hayatın özeti ?
bugün hem çok korktum hemde koskocaman bir kıskanclık hissettim bünyemde.
ben çok nadir korkarım günlük. korktum ya hiç bebeğim olmazsa diye.
kıskandım sevdiği adama ve bebeğine sahip olanları. deli gibi kıskandım.
koskoca evrende kendimi yapayalnız hissetim. yalnız ve çaresiz. hayat mı cok acımasız ben mi kendimi çok hırpalıyorum.
çözemedim. başaramadım ben ayakta ve hayatta kalma işini.
bunuda elime yüzüme bulaştırdım.
yazık çok yazık.
küçükken ne güzel düşlerim vardı.
büyümeseydim keşke .. hep o minik kız cocugu olarak kalsaydım.

Gözyaslarima engel olamiyorum bu gece!! Sesiz sesiz süzülüyorlar yanaklarimdan!!!

Icim aciyor, canim yaniyor bu gece!!! KEndimi cok yalniz ve bir o kadarda kötü hissediyorumki!!

Nefes alamiyorum bu gece!!! Agliyorum ve kötüsüde öyle yalnizim ki, yalniz iste yalniz anliyormusun!!!

Aklıma geldi de, ne kadar salağım diyorum kendi kendime.

Yazık olmuş gözyaşlarıma, boş yere hırpalamışım kendimi.

Beş para etmez bir erkek için...

Körmüşüm, aptalmışım.

Zerre değeri yok gözümde artık.

E bi zahmet olmasın zaten di mi...

Onca zaman geçti, bitti gitti.

Bittiğini, bir daha asla olmayacağını anlamak için keşke bu kadar uzun süre geçmemiş olsaydı.

Çok büyük bir aptallık ve boşa zaman kaybı yaşamakla beraber, fena bir tecrübe de oldu ya, o yüzden çok şükür diyorum bir yandan.

Şimdiki halime binlerce kez şükür.

Hala yapayalnız olduğum için çok çok üzülüyor olsam da, pes ediyorum artık. Yoruldum istemekten.
Yıllarca uğraşarak anne olmak için bekleyip de sonuçsuz kalan bir kadının acısından farksız benimki de. Allah verir diyoruz ya, onlara bebek vermiyor; bana da beni yalnızlığımdan kurtaracak, mutlu edecek, hayatıma renk, ruhuma can katacak bir erkek vermiyor. Kimine saçma gelse de büyük bir dert bu. Gerçekten büyük... Çok çok üzülüyorum günlük çççoooookkk. Düşünmemeye çalışıyorum ama fenalardayım. Neden olmuyor neden neden???

Sevgili Gunluk,
Bugun hic tadim yok, dogumgunumden bu yana oyle gelismeler oldu ki..resmen sudan cikmis balik gibiyim ama artik ben de beni gercekten seven,isteyen guzel bir kalp istiyorum sence bunu coktan haketmedim mi, ne dersin???

Boğazımda koca bi yumruk. Nefes alamıyorum...

Sevgilim askerden geldi, görememiştim onu. Çok değil 1 hafta sonra yanıma geldi. Biletini 1 ay önceden almıştı. Çok heyecanlıydım, duramıyordum yerimde, bazende büyük bir suskunluk vardı. Sonunda 1 Martta geldi askerim kollarıma. Her şey çok güzeldi. Antalya'nın bir tatil köyüne gittik. Askere gitmeden önce de gene aynı yere gitmiştik. Rezervasyonumuzu yaptırdık ve gittik. Ağaç evlerde kaldık. Odamız çok şirin çok güzeldi. 5 gün boyunca gezdik, eğlendik. Çocuk gibiydim mutluluktan, istediğim gibi davrandım. Koşturdum, şirinlik yaptım, kikirdedim yeri geldi kahkaha attım, bazen küstüm sonra gene sarıldım...

Doya doya öptüm, doya doya sevdik birbirimizi. Dün tekrar yolcu ettim onu. O İstanbul'a ben tekrar Burdur'a... Otobüste gelirken ağlamamak haykırmamak için zor tuttum kendimi. Hala da öyle... Ağlıyorum, bağırasım geliyo ama susuyorum. 6 aydır görmemiştim onu. Çok güzel 5 günün sonunda bu halde olabileceğimi hiç düşünemezdim...

Ben eskisi gibi ona yakın, eskisi gibi sürekli görüşüp kollarında olmak istiyorum. Dayanamıyorum günlük gene onunla olmak istiyorum. Şu anda uyuyo, benim bu duygularımdan habersiz. Söyleyemem böyle olduğumu üzülür, ağlamamı istemez. Bir daha ne zaman görüşürüz bilmiyoruz. O çalışacak, benim okulum var...

Rabbim güç versin bana. Defalarca yazdım bu sitede İstanbul'daki günlerimizi çok özlüyorum diye. O askere gitti ben üni.ye ayrıldık işte. O askerden geldi ben hala sevmediğim bu şehirdeyim. Okuyorum ama okulumu da sevemiyorum. Neden bilmiyorum 4. dönemim bu okuldaki ama sevemedim, zorluyorum olmuyo olmuyo... Ben İstanbul'a gitmek istiyorum günlük. Çocuğum ben daha. Gücüm yok ayrılıklara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…