Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük yıllardır bi kaç arkadaşımın beynini yedim gelinlik modelim için
ama şimdi inanmıycaksın 2 gün içinde işte bu diyebildim sanırım nişanlıktan tecrube kazandım.
Pazar günü hiç düşünmeden bi yere baktık vitrin berbattı yani çok ağır modeldi
meğer 4 katlıymış kadın dedi al bunu dene. üzerime giydim beynim resmen odaklandı o gelinliğe işte bu dedim. bu benim olmalı
Duvak+Gelinlik üzerimde bi garip oldum açıkçası çok güzeldi çok özeldi kısmetse o olacak
Bunu da seçtim ya ne diyim başka

Günlük önce sana yazıyorum :))
Neyse dün pazardı ve ben süprizimi yaptım, gerçekten de çok güzel oldu,
Aslında ben daha farklı planlar yapmışken bir baktım ki birden herşey değişti.
Cd çalışmadı, birr sürü aksaklıklar oldu ama inan gerçektende beklediğimde de iyi geçti.
Bazen ne kadar plan yapsan da, olaylar öyle bi gelişiyo ki, çok farklı şeyler oluyo.
Dün iyiki de öyle olmuş : ))
Eşim yanıma çiceklerle geli romantik kocam benim : ))
Bi de bebek

bir hafta daha başladı işte.. sabah kapandım odama, o vakitten beri de çıkmadım..
evden çıkmak istemezken işe gelmek de ayrı işkence.. sonrasında da okul.. çıktım mı eve girmek istemiyorum, girdim mi de çıkmak..
evde rol yapmak çok zor.. oysa gözlerim dolu dolu geziyorum.. sanki o eşyalar evde durunca herşey geri gelirmiş gibi.. sanki durunca herşey benim elimde gibi hissediyormuşum..
o eşyaların anıların hepsi şimdi başka evlerde, beni nasıl mutlu etti ise başkalarını edecek..
gerçekten bittik biz.. inanması güç ama gerçekten bittik.. o eşyalar evden gidince anladım..
herşey düzelicek.. inanıyorum.. hayatım bu kadar darma duman olduktan sonra düzelicek..

Bir gün beni nasıl paslı bir makasla
Nasıl derinden
Budayıp gittiğini fark ettim
Yeni bir filiz veremeyecek kadar derindi
Kesip attıkların
Sensizlikle oluşmuş hastalığıma
Senin bile çare olamayacağını
Benim için
Artık çok gecikildiğini anladım...

Allahım başka dert vermesin.. ama yüreğimi yaktı bu son yaşadıklarım..

ben geldim anca yazabiliyorum günlüğüm
önce dünden başlıyım anlatmaya
evlilik yıldönümüz bugün bizim 7. yılımız
ama biz dün kutladık gün biraz aksilikler le başlasada
güzel bitti yaptığımız plana uymaya çalıştık hepsini yapamasakta
güzeldi çok güzeldi kalplerimiz hep birdi zaten aynı şeyleri düşünmüşüz
gecenin sonunda sevinc gözyaşlarıyla yeni alyanslarımızı taktık
bir daha çıkarmamak dileğiyle
bugünde kardelenin aşısı vardı onu hallettik
büyüyor kuzum artık
arkadaşımda sözlendi buarada
bir ay sonra nişan var ne giyeceğim:18:

iyice asosyal oldum günlük laa
okul haricinde evden çıktığım yok ha bi de kurs
geçen cuma okul çıkışına geldi konuşmak için
1-2 saat konuştuk galiba
bir sürü şey konuşmuşuzdur ama bir ara öyle şeyler söyledi ki
bana dedi ki "aşık olduğunda nasıl hissedersin"
ben daha söylemeden "iştahın kesilir, az konuşursun di mi" dedi
"nerden biliyorsun" dediğimde;
"2 sene önce çıkmaya başlamamışken aynı böyle hissedip sevgili olduktan sonra söylemiştin bana" dedi
ben de "ukala e n'olmuş yani" diyince
"şu an aynı şeyleri yaşıyorum, dün sabahtan beri hiçbir şey yemedim ve arkadaşlarım sürekli niye suskunsun diyorlar bana" dedi sonuna da "seni seviyorum" diye ekledi
ben tabi ağladı ağlayacak sonra dedim "peki niye bu kadar değiştin?"
"yo aynı benim hiç değişmedim" falan diye zırvaladı
offfffff dedim aynı böyle o da ofladı sonra güldük falan
ama varya benim içim gidiyor yüzüne baktıkça
ayrılırken de "haftasonu bir yerlere gidelim mi" dedi ben de "müsait değilim pazartesi belki" dedim
cuma akşamı da seni öpmek isterdim giderken diye msj yollamış eşşek
vee bugün buluşmak için sözleştik günlük biliyor musun
eskiden hep gittiğimiz tunalıya gidicez bakalım
şimdi sorarsan ki sevgili misiniz diye kesinlikle bugün yaşanacaklara bağlı
güzel bir gün olsun :97:

günlük sporu fazla kaçırmşım ne zamandır yapmıodum çok fenayım her yerim ağrıyoo

günlük haftasonum berbat geçtiii
benim eski odun sevgilim mesaj attı demiştim..ne oldu hani buluşucaktık
ben cumartesi başımın ağrısından dışarı çıkmadığım için buluşamadıkk.
Cumartesi gecesi konuştuk baya pazar günü görüşelim dedi ii peki güzelll dedim ama adam metroport ben ise profilo dedim en azından dersaneme yakın diye.oda yok gelemem dedi son sözüm metroport dedi bende son sözüm profilo dedim anlıcağın dün buluşmadık
bilmiyorum niye böle yaptı sevgiliyken her dediğim yere gelirdi ama şimdi ise iç...ama benim umrumda bile değillll artık ben hata yaptım meesajına cevap yazmakla,onu adam yerine koymakla ahlaksız insan ya.
Sevmiyorum günlük artık onu,içimdeki onu bitirdi oo hiç heyecanlanmıyorum bile gelen mesajlarına artık cevapda yazmmıcam artıkkk

Rüyamda yine aynı şeyi gördüm.
Ama bu kez gördüğüm kişi tip olarak onun gibi değildi; sarışın, gözlüklü bi erkekti.
Evine gitmişim, beni ağırlıyor ama yüzüme bakmıyor, ilgilenmiyor vs.
Bir kere de değişsin şu senaryo yahu.
Değişen tek bir şey var, o da bu kez sıkıntı içinde uyanmamış olmam.

Hiçbir şey hissetmiyorum.

Bugün güzel bir gündü, kafam rahattı.
Kar çok güzel yağıyor. =))
Sokak lambalarının altından geçerken özellikle, harika görünüyor. =))

Amaa bir ara yanımda bir çift vardı, çocuk kızın yanağından öptü nasıl sinirlendim anlatamam.
Kimse oynaşmasın benim karşımda yyyyaaaaaaa... Nefret ediyorrruuummm. :84::84:

offf yine üstümde bir ağırlık,bir baş ağrısı...
yine her şeye umutsuz bakmaya başladım.
bugün bi deneme yaptım rezil ötesiydi.
insanın emek verip karşılığını alamaması ne kadar kötü
ilkti gerçi ama moralimi bozmaya,şevkimi kırmaya yetti..
bakalım ne zaman aşarım bunu..

nişanlım ağustosta askere gidecek galiba biliyo musun?
düğün planları falan yattı demektir.
bi açıdan askerliğin aradan çıkması iyi ama bu yaz değil bi dahaki yaza ancak evlenebilicez.
ayrı şehirlerde olmasak beklemek daha kolay olabilirdi ama zaten 1.5 yıldır ayrıyız.
1 yıl daha beklemek...offf...

çok mutsuz,çok karışığım..
atanamıcam sanırım.
evde durumlar karışık..
o yanımda değil...
vs vs...
Allahım sabır verrr

Günlük bugün bi matbaa- reklam ajansına gittim iş bavurusu için, yarında çalışmaya başlıyorum. 2. öğretimim, gündüzleri çalışcam akşam okula gitcem. yürütebilir miyim dersin???

şu an yorgunluktan ölüyorum ödevlerimi yaptım biraz, hadi hayırlısı olsun bakalım nasıl olcak. olmadı eski hayata devam ederim napayım

pazartesi sendromunu attım üstümden bu günde bittii geriye kaldı 5 gün haa gayret juli tatile ne kaldı şunun şurasında

Son düzenleme:
bu aralar paylaşılamayan personel durumundayım günlük bulunduğum yer beni geçmek istediğim yere vermiyor, geçmek istediğim yer gelmemi istiyor falan fıstık
ay bu ne ayol :89::89:
gerçi patron kısmı değil mi anacım kara kaşıma kara gözümemi beni istiyorlar nasıl olsa sıpa gibi çalışıcam nereye gidersem gideyim , babalarının hayrına gitmiyorum ya
ulennnnn çook büyüyüp holding sahibesi falan olursam birgünnnn herkese Adalet neymiş göstericem
yalakalara , kaypaklara, arkadan vuran ş.rfszlere yer olmayacak benim etrafımda tiksindim yemin ederim iş hayatındaki aç kurtlardan , döneklerden
evimin kadını çocuklarımın anasımı olsam diyorum bazen yok bee o da uymaz bana ben eserikli hatunum darlanırım evde :84::120:
şafağıda yedik sanki he dandinidandan şafak olmuş Karaman dedik bugün :92: az kaldı valla tabi kavgasız gürültüsüz atlatabilirsek şu kalan askerlik günlerini :18:
ne askerlikmiş be , adam ediceğine herifleri psikopat yapıyor.. hayattan soğutuyor şerepsizim
işin yoksa gelince psikolocisini onar beyefendinin, koltuk sıvazla bilmem ne , off be off :84:

Son düzenleme:
BAsbas bagirasim avazim ciktigi kadar ve hickira hickira aglayasim var....

Depresyona girdim sanirim...

Etrafa saldirmak ona buna satasmak istiyorum. Canim yaniyor anliyormusun cok canim yaniyor cok. Aglanaktan vazgecmek ve sabirli olmak istiyorum ama karsima cikarlar beni mafediyor. Yapamiyorum!!!

Dengesiz oldum ciktim, hayata küstüm kac gündür. HIcbirsey kafami dagitmama yetmiyor, yetmiyor iste...

Allahima siginiyorum...

günlük dün sana yazdıktan sonra sabaha kadar konuştuk onunla özlemişim muhabbetini uğurlu mu geldin ne bugün de epey konuştuk mesaj atmamamdan yakınıyordu mesaj attım bunu yazmadan önce de uyumadıysa yine sabahı görürüz :93: nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum ama çok da umrumda değil açıkçası şu an bana güzel şeyler hissetiriyor ve yapacağım tek şey bunun tadını çıkarmak olacak

sevgili günlük....
aslında neler neler yazmak istiyorum sana....isteklerimi bunların elimden kaybolup gitmesini...sana bile kendimi tam olarak açamıyorum ...her günüm hala ağlayarak geçiyor ...bugün canımdan çok sevdiğim biricik arkadaşım aradı...nasılsın iyi misin diye...biraz konuştuk ...ama ben O'na bile kendimi açamıyorum...çok içine kapanık oldum...zaten öyleydim de bu daha da arttı...bu ara tek söylediğim şey....sevgili smile bak sonsuza kadar yaşamayacaksın...elbet bitecek bu acıların diyorum...arkadaşlarım psikolog gibi olduğumu söylerler ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya kendime hayrım yok benim....ve bu ara müthiş korkularım var...Allah'ım bana yardım et...:18::18::18::18:

Son düzenleme:
GÜNaYDIN GÜNLÜĞÜM bugün erkenciyim
gerçi hergüb bu saatlerde kalkıyorum ama sana geç yazıyorum
neyse güzel bir gün olsun ikimizede

Sadece sen, oğlum ve kardeşlerim biliyordu günlüğüm..

Dün ne yaptı biliyor musun?
Çiçek gönderdi. İş yerime. 41 tomurcuk gül...
Tamam çok hoşuma gitti. Bir önceki akşam tartışmıştık gerekçesi de mantıklıydı.
Ama basın toplantısı yapmış kadar oldu. Kollarımda çiçeklerle saat 5 de servisde

Kısacası günlük sanırım gündemin ilk maddesiyim buralarda..
Soran olursa duymadın, görmedin, bilmiyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…