Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük
sıkılıyorum, bunalıyorum, her kas bir yana gidiyor kaçıcağım derdimi anlatıcağim uzaklaşıyor.
ruhumu anlatmaya kelimeler yetmiyor , hem çoook şey var hem hiiiiç birşey

Hayatıma giren her kişinin benden onları daha farklı bi sevgiyle sevmemi beklemeleri bana yaptıkları bi haksızlık değil mi?
Onların istedikleri sevgiyi onlara veremem...
Diğer türlü bi sevgiyle yanımda duramayacaklarını söylüyorlar..
Bi kişide kalkıp tamam sende haklısın demiyor bana..

günlükcüm 10 senedir ankaradayım, ben böyle kar görmedim. stajda zaten tüm gün donmuştum, bi de dışarı çıkıp otobüssüz, dolmuşsuz, taksisiz kalınca eve yürüyerek dönmek zorunda kaldım ama yüz felci geçirmediğime şükrettim. bak bu saat oldu ben hala ısınamadım, kesin hasta olucam:2:

Selam Günlük ,
buz gibi hava ve kar yağışı nedeniyle bugünki bütün planlarımı perşembeye kaydırdım gerçi muhtemelen aynı olacak hava ama en azından alışmış olurum bu duruma :96:
ama bir an önce şifremi almam ve kimliğimi değiştirmem lazım :44:
diğer yandan dün sana yazdıktan sonra mesajlaştık yine onunla ama uyandıktan sonra daha konuşmadık benden bekliyor ama yazmayı düşünmüyorum beklesin beklemek güzeldir
bulunduğumuz noktadan memnunum ama ya sonra diye de düşünmüyor değilim zaman zaman her neyse her ne kadar umursamadığımı sansa da fazlasıyla umrumda şşt aramızda :26::97:

Son düzenleme:
Günlüğüm,

Ankara felç.Dün daireden eve 3,5 saat yürüdüm !!
Kardeşim belki 50 km den fazlayı 4 saatte yürüdü !!
Belediye, valilik, karayollar kınıyorum sizi, hemde şiddetle !!!
Bugün ki eziyet ne olacak acaba ?
Allahım kazdan beladan cümle alemi korusun.
Şoförlere, dışarda kar temizleyenlere rabbim yardım etsin (

Son düzenleme:
Sevgili Gunluk,
Ben bugune kadar Ankara'da boyle kar gormedim..evde mahsur kaldik ama camdan disari bakinca manzara o kadar guzel ki....ama asil onemlisi kalbim yine hizli atar oldu..cok heyecanliyim...

O kadar kırdın ki bugün beni
yaptıklarınla değil yapmadıklarınla ..
doğum günüm,sevgililer günü ..
ellerin bomboştu ..
ama başkasına gelince alabiliyorsun ..
bana hiç adetim değil hediye almak deme ..
ben mi napıyorum salağım ben ..
ne dogum gününü es geçtim ne sevgililer gününü
aklıma yatan güzel bişi oldumuda kaçırmadım
pahada hafiflerdi ama seni düşündüğümü belli eden şeylerdi.
ama sen bunu bile yapmaıdn. çok yazık.
ne en değerlinim ne vazgeçilmezin ..
yavaş yavaş tükeniyor içimde ki aşk ..
hayırlısı olsun herşeyin.
sana dair dua etmiyorum şu aralar önceliğim iş
hayırlı ve huzurlu bi iş..

rüzgar.. dolu yağıyor; parçaları yüzüme geliyor.. acıyor yüzüm. keskin bir soğuk var.. binaya 100 mt kaldı ama çok üşüyorum.. sonra yanaklarımı ısıtıyor ıslak bir sıcaklık.. ağlıyor muyum? neden? bir şey yok halbuki.. sadece soğuk ve sadece üşüyorum.. sadece yalnızım.. başka bir şey yok.. olmayana ağlanır mı? yaşlanmış olmalıyım.. sebepsiz yere ağlamak için ya çocuk olmalı, ya yaşlı.. büyüyeli çok oldu..

kapıdan giriyorum, "iyi misiniz?" diye soruyor güvenlik.. ona ne? her zaman sorması gerekmeyenler sorar zaten hal hatırı.. "iyiyim" diyor, gülümsüyorum.. alışkınım sahte gülücükler saçmaya.. bocalamıyorum.. inanıyor mu? yoksa "yazık" diye mi düşünüyor..umursamayacağım..

masamın başında oturuyorum, rutin işler başlıyor.. toparlıyorum kendimi.. rutini seviyorum.. keşke huzur dolu rutin bir hayatım olsa her yönüyle diye düşünüyorum.. istiyorum.. dua ediyorum..

toparlıyorum. evet, daha iyiyim.. akşama kadar daha da iyi olacağım..

ne kadar zamandır böyle kötü gündüzler? akşama kadar iyi olmaya çalışmalar.. akşam huzur bulabilmek için dua etmeler? başkalarının ilişkilerine ne zamandır özeniyorum?

nasıl dayanıyorum bunlara? umut.. umut sebebi bu dirayetin.. bir gün bitecek bu sıkıntılar umudu..

bir mail geliyor.. özel mi? değil.. basit bir e-kart.. özel bir şey değil.. ne bir cümle, ne bir kendini özel hissettirecek herhangi bir unsur.. yine de seviniyorum.. "olsun, düşünmüş ya, yeter diyorum".

gözlerim yaşarıyor yine.. neden? bu kadar duygudan uzak bir kutlama neden duygulandırdı beni? o kadar mı aciz kaldım? o kadar mı düşük beklentim.. ufacık bir sevgi kırıntısına ağlayacak kadar mı düştüm?

tuvalete gidiyorum.. aynaya bakıyorum.. orada birisi bana bakıyor.. çirkin görünüyor.. sivilceler basmış yüzünü.. gözleri boş.. biraz makyaj yapsa iyiymiş.. gözleri kırmızı.. ağlamış olmalı.. bir de çok yalnız görünüyor.. yaşı büyük değil ama çökmüş belli..

o, benim.. o çirkin.. o yalnız.. o benim..

ne zaman bu kadar çirkinleştim? ne zaman bu kadar yalnızlaştım?

sonra gülümsüyorum.. sahte.. ama içim ısınıyor.. artık kendim, kendime yeter oldum..acizce.. ağlıyorum.. yaşlanmış olmalıyım.. yoksa sıkıntım yok, neden ağlayayım? biraz yaşlandım sadece.. biraz duygusallaştım o kadar..

sonra masam oturuyor, yığılan işleri görünce seviniyorum. rutini seviyorum.

Son düzenleme:
Sevgili Saygılı Günlük,

Ezik bir Ankaralıyım evet ben. Dün aksam beşte cıktık kurumdan çankayadaki evime tunalıdan tam 3 saatte gittik. Eşim 1,5 saat yürüdü eve. Ana yollar felçti. O meşhuuuur Çankaya Yokuşunda arabalar geri geri deil yanyan kayıyordu o derece yani.

Sabah da binbir eziyetle geldik yine. Servis trafikte ilerleyemedi ve 25 dk yol yürüdük. 15,30 da cıkacakmısız bugün cıksak nolur ki yarın yine aynı cile. Burası baskent falan deil yaa köy rezillikler köyü. Yolları tuzladık, tadına bakın isterseniz diyen baskandan ne hayır bekliyoruz ki...

Offf simdi evde olmak vardı be günlük! Kahvaltımı yapmıstım almıstım kahvemi elime ohhhh keyif yapıyordum

sevigli günlük

ah bir yazabilsem içimdeki o soğukluğu yanlızlığı bir kağıda dökebilesem yılgınılığımı hissettirebilsem yok sayılmayı hırpalanmayı

yağan karın değil de kimsesizliğin beni üşüttüğünü söyleyebilsem....yorgunluk acı ve miniminnacık bir kalbin varlığı....yoksa niye bu hayattayım...pamukipliğinle bağlıyım ben herşeye ...

bir yazabilsem ahh ahhhhhhh....herkes bilse gerçek yüzlerini ve bana hak verse...

gunluk ya ınsanın askı tarafından sevılmesı onemsenmesı kadar guzel ne olabılırkı hayatta canım benım.cok pis hastayım gunluk sabah kafamı zor kaldırdım ama ıse gelmek zorundaydım yapmam gereken o kadar cok ıs varkı bırde bu ay ygv var onunla ugrasıyorum bu malıye bakanlıgı neden ugrasıyorkı bu kadar muhasebecılerlee uffffff.

neyse hastayım ya sımdı kıyamam askıma işleri yogun ama saat bası benı arıyor yada msn yazıyor ıyımısın dıye.dua etmıs bana hemen ıyı oldun benım askım dıye canım benım cok mutlu oldum.neyse gunluk yapmam gereken iş cok karnım ac ayrıca mucckk

günnük kiz 22 gün kaldi..
yorgunum, aglayasim var, cikip sokak sokak öylece gezezim var...
yarin gidip gezeyim biraz, icim acilir belki...
off günnük niye bu kadar duygulasim ben, neden bu kadar kirilganim...
o kadar sey yasadim son 6-7 aydir, hic birsey canimi onun bu tavirlari kadar yakmadi, yakmiyor...
neyse en iyisi sessizlige devam etmek...

Sevgili günlük,
Çok dertliyim, asabiyim ve üzgünüm... Ayrıca yorgunum, kırgınım, kısaca güzel duygulardan çok mahrumum. İçimde bi şey var ve onun başına bişeyler gelince o içimdeki şey bütün dünyaya küsüyor ve ben de bütün dünyaya küsüyorum. İçimdeki oşey artık hep bir mutsuz hep mutsuz... Hep ızdırapta, hep sıkışık, hep bir kuş kafaste...

günlükçüm bugün ne güzel bi gündü böle ya kızlarla alışverişe gittik gezdik eğlendik bol bol güldük:)ve en güzel haberi yeni aldım sevdiceğizim trende şuan aşkına geliyo çokkkk mutluyum

kar dolayısıyla bugün kafadan tatil yapıp öğğrencilerimi terk etmiştim,yaruın da okullar tatilmiş şansa bak

Ben neden mutlu değilim?
Sevdiğim insanla nişanlıyım, derslerden yana bir sıkıntım yok, evde işler yolunda. Peki bende neden huzur ve mutluluk adına bir şey yok?
Depresyona mı girdim yine yoksa havalardan mı?
Biliyorsun benim mevsimsel depresyonum var, her kış yoklar beni, çok uzun zaman da geçmez.
Yine o mu hortladı dersin?

Günlük;
Bugün açılışı face den bir paylaşımla yapıyorum.

Günlük bugün yolda biri düştü, herkes güldü ama ben gülmedim.
Düşen kim dersen? Tabiki ben günlük ya :))
Hemde popişimin üstüne bile oturmaktan öte, yattım resmen.
Kafam yere değmedi omuzlarıma dek yattım ya :))
Allahtan önemli tanıdıklardan yoktu, gerçi olsaydı gırgır geçerdik bişey olmazdı ya :)
neyse olsun yinede iyi ki görmediler.

Ya günlük şaka bi yana da, bizim şu gökkuşağının ora çok tehlikeli.
tam adım atılacak yerde kaygan zemin var, yağışta bile kaydırıyo ki altta anayol.
yanda demir kazıklar, arkada camlar var.Yani düşenin belasız atlatma ihtimali nerdesye yok.
Dün bi daire başkanı kaymış düşmüş, kaburgaları kırılmış.
Şikayet dilekçesi vermişler.
Hadi gelde İ.Melih GÖKÇEK'i protesto etme !!
Bu arada karın tadına baktık ama tuz yoktu ! ee napcaz şimdi syın Başkanım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…