Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam günlük...
Bu ara günler çabuk geçiyor , Gerçi rapor alıp evde oturunca çabuk geçiyor ya neyse...
Yoğun haftalara girmek üzereyim...
Yarın 2 sınavım var ilk sınavlar başlıyor... Hayırlısıyla başarırız değil mi
Okul bugün çok yorucuydu... Herkesin hayatında çekilmez insanlar vardır ama bizim ortamda bulanan arkadaşların 2 3 tanesi harbiden çekilmez
İnsan sevmediği insanlarla da aynı yerde olunca siniri bozuluyor...
Seneye staj var zaten son senem hadi hayırlısı inşallah güzel geçer ...
Gerçi staj yerinde kalmakta istiyorum ama resmi dairede yapcağımdan kalmam çok zor...
Bunları düşünüp geçiyor zamanım...
Yarın halamın 3. haftası.
Sanki yıllar geçmiş gibi... Kabul edilmesi bu kadar zor bir durum
Allah herkese sağlık versin günlüğüm...

günlük merhaba farkettin mi bilmiyorum ne zaman başım sıkışsa sana koşuyorum kafamdakileri yaşadıklarımı tam olarak anlatamıyorum çünkü hiç kimseye.. bazen buraya konu açma cesareti gösterenlere özeniyorum biliyo musun?insanın kendini ifade edebilmesi,anlatabilmesi ne kadar güzel bir şey diyorum kendi kendime..ben yapamıyorum yapamadığım için de böyle yorgun,böyle çaresiz hissediyorum kendimi..her şey öyle karışık,öyle zor ki..evdeki durumlar malum..bak hala anlatamıyorum ben çalışıyorum ama bazen çok yoruluyorum.bir sınıfım var problemli bugün öyle kızdırdılar ki beni nerdeyse ağlayacaktım.her yolu denedim onlar için.sevdim,konuştum,uyardım,dövdüm,affettim ama olmadı beceremedim galiba :26: sınava hazırlanmam gerekiyo ama istediğim gibi olmuyo beynim yorgun,kalbim yorgun nişanlımla yaza yapacağımız düğün planlarını erteledik galiba..tecili bitmiş askere gidecek Allahın izniyle..yine benden uzağa,çok uzağa belki de önümüzde kocaman bir yıl var.bu arada öncelikle atanmam,annem ve kardeşim için bir şeyler yapmam lazım.bu bir yıl bunun için iyi bir zaman.her şey güzel olsun istiyorum,huzur istiyorum hepimiz için..Çok mu zor sence?denicem,denemek zorundayım

günlükkkkk ben geldim bebişkoooo
pek bir mutluyu sormaaa
öncelikle diyorum ve başlıyorum hemen
sınavım süppperrr geçti sayfa sayfa yazdım ahh o travor bana bir puan vermesinnn olmayan saçlarını yolucam onunn
soracığımaaaa bugün paracıklarıa kavuştum gittim hemen ojelere attım kendimi deli gbi satıcı adam bana böyle bakıyo bak günlük
ne zamandır istediğim gibi bir mont bulamıyordum bugün buldum onu daa :)9
sağımdan kalktım herhal bütün işlerim düz gitti
sooraacğıma aşkmıı yanına gdidiyorum sonn 5 gün bugünü de saymassak biletimi de aldımmm çok özlendiii :103:
sooracığımaa giderken oa süprüz yapıciiim ve saçlarımı kestiriciğimm yarın kuaförde işim var ciciş
vee son olarak bu haftasonu pazar+çarşı mağazalar beni bekler vurucam kendimi alışverişeeee
hadi günlüğüm ben ir bakınayım ne var ne yok yazmak istediğim zaman gene uğrarım ben sana
öpüldün şekerrr :103: :126:

Son düzenleme:
Şu an hüzünlüyüm günlük, ama önümüzdeki 24 saat boyunca ağlamak istemiyorum hiç hem de...

Doğumgünümde hiç ağlamak istemiyorum , nolursa olsun..

Alışkanlık oldun bende iyi mi!!!
Şu öğrencilik bitse...
ben bir iş bulsam ve çalışmaya başlasam...
yavaş yavaş çeyizime birşeyler alsam...
nişanlıma hakettiği güzel hediyeler alsam...
artık baba parası yemesem...
kendi paramı kazandığım için düşünmeden alışveriş yapsam...
4 senedir babama kıyamadığım için alamadıklarımı alsam...
bol bol hayır yapsam sevap işlesem...
öğrencilere burs versem...
mahalle bakkallarına gidip veresiye defterinden en zor durumda olanın borçlarını kapatsam...
ümreye gitsem bir huzur bulsam...
terapi eğitimleri alsam kendimi geliştirsem...
nişanlıma profesyonel fotoğraf makinesi alsam...
annesine ve ablalarına hediyeler alıp yollasam...
annemin her istediğini alsam...
2 haftada bir gelen temizlikçimizi her hafta çağırsam...
bir de bütün bunları karşılayabilecek bir maaşım olsa
Okulum bitsin de günlükcüm yavaş yavaş hepsi olur, yeter ki sağlıklı olalım datlum

nbr gunnuş
bı haberım var,düğün tarıhımız bellı oldu
9eylül,boş yer yok ne cok evlenen var ya
cumaya denk geldı,ılk duydugumda ıstemedım,persembede kına gecesı olucak dıe
ama yok yer yok,bıde kardesım askerde dıe ona gore ayarlamk zorundayız bole oldu
artık alıstım ıns cok guzel olur
bugun gttık kına gecesı ıcın yerıde ayarladık
acık yer tuttuk kına ıcın,dugun kapalı dugun salonunda olucak
ıns yagmur yagmaz yagsada kapalı bolumu varmıs ama kucuk
hayrlısı Allahtan artık
benımkı gun sayıyo yarın sabah ıtıbarıyle 180gun dıo yatmadan once
sımdılk hersey cok guzel ınş hıc bozlmasın

İyi ki varsin canım
İyi ki tanidim seni
Dunyalara degismem
Sacinin bir telini

Seninle yeniden doğmuş gibiyim
İçmeden aşkınla sarhoş gibiyim
İnan mutluluktan uçar gibiyim
İyi ki varsın canım, iyi ki tanıdım seni

İyi ki doğdun canım
İyi ki bulmuşum seni
Seve seve veririm
Uğruna herşeyimi

mutlu olmayı özledim günlük
içten kahkahalar atıp sevdigime sarılmayı.
ay sonu nasıl gelir diye düşünmemeyi.
sabah gene mi işe gidicem dememeyi
yanlış anlama çalışmakla sorunum yok.
yanlış aşk,yanlış işyeri yoruyor beni.
daraldım günlük daraldım.

cumartesi işe gitmekten bıktım günlük şöle 2 gün tatil yapmayalı 1 seneyi geçti özledim uyumayı ya özledim

Günaydın Günlükcan,

Çenem ağrıyo bugün yaa Dırdırdan mıdır acaba hahahaha. Dün sakız çiğnerken oldu hala gecmedi agrısı...

Bugün yine mutsuzum ama sakinim günlükcan. Kendi kendimi sinirlendirip gaza getirmiyorum en azından.

Ben bu şehirde en çok seni sevdim...!
A$kımı a$kla bekleyeceğim 34 gün daha
$afak İSTANBUL

Son düzenleme:
20 gün kalmis..
ay günnük biliyor musun ask bana küstü...:85:
dün isyan etti, cok tavir yapiyormusum...
ilk önce sinirlendim itiraz ettim...
sonradan düsünce hakli be günnük... :78:
böyle degildim ben ona karsi...
o yumasacicik, uyumlu kiz gitti herseye surat tavir yapan biri geldi...:26:
ama iste onu ikna etmek cok zor...
bence biraz daha ugrastiracak beni..
bakalim bugün insallah alabilirim gönlünü...
ben küs kalamam ki, konusmadan duramam, onun bana soguk davranmasina dayanamam...
ne olur günnüsüm düzelsin hersey bugün...
ben onu cok seviyorum...

Bıktım bıktım bıktım.. Nefret ediyorum baba senden ve senin gibi erkek milletinden.. Nefret ediyorum senden milyoncalarca. Zaten gözümde hiçbir değerin yoktu iyice yerin dibine soktun kendini.. Nefret ediyorum senden.. Kesşke imkanım olsa da bir daha seninle aynı ortamda bulunmasam,birden yokoluversen keşke. Bu pc bana alan kim ANNEM, şuan hasta olduğu halde çalışan kim ANNEM, internet parasını ödeyen kim ANNEM. senin o iğrenç kelimelerinden,milletin arkasından konuşmalarından,2 kelimeyi bir araya getiremediğin halde suçlu olduğun halde laf yetiştirmelerinden bıktım,senden bıktım.Nefret ediyorum senden.Gözlerinin içine bakıp nefret ediyorum senden diye bağırmak istiyorum. Yok olmak olmak istiyorum,hayallerini uımutlarını,gelecek planlarımı herşeyimi maf ediyorsun.Bir insan pc başına oturur oturmaz google de arattığı ilk şey "erotik" ve "seks" olur mu?? (geçmiş kayıtlarından gördüm)Daha telefon açmasını bilmez,bize aratır. 2 numarayı çeviremez orda, 2 lafı bir araya getirmez ama kızının bilgisayarından kendini güzelce tatmin eder işte nasılsa karısı da işte çalışıyor.

Japonya'da yaşanan deprem tüm gün kanım çekilmiş halde dolaşmama neden oldu...
İnsan olmak acziyetle eşdeğerdir, bir kere daha gördük bugün...
11 sene önce bizzat yaşadık, kat kat fazlasını ordaki insanlar bugün yaşadılar...
Kim dur diyebilir ?
Doğru örnek oluşturacak çok uygulama dikkatimi çekti, bu çok bilinçli bir zihniyetin sonucu...
İnsanlar yolları kapatmamış, arablarını hep sağa çekmişler, sırayla tahliye edilmeyi beklemişler...
İşte dünya bir ağacın altında gölgelenmek kadar aslında...

rutin, tekdüze, sıkıcı, monoton
hayatımı özetleyen şahane(!) kelimeler.
bugün düştüm günlük gözlerim karardı, başım döndü, sonra 5 saniye falan baygın kaldım
kendime gelince neresi burası diyordum
canım annemin de bi'panik yapışı vardı ki
anne yok bir şey diyorum arabaya sürüklüyo beni hastaneye götürcek
ve ben bugün bir şey daha öğrendim;
karşında yalvarsa, yakarsa, ağlasa da "olmaz" diyebiliyormuşsun, dedim.
sürekli benim istediğim olucak diyor resmen
sinir etti beni bugün. öyle dengesiz ki
hiç te tarzım değil aptal aşık modunda dolaşmak
sürekli seviyorsun di mi? ayrılmayacağız di mi?
kız gibi beyaa
zaten büyük bir baskı altındaydım
arkadaşlarım bundan iyisi şamda kayısı diyip duruyorlardı
tamam görünüş olarak hoş olabilir ama bilmiyorlar ki uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş
sonuç olarak i don't care
onun dışında dün gece rezil oldum galiba off
yakın bi erkek arkadaşım "uyuyor musun" diye mesaj attı
ben de "hayır" dedim "seviyorum seni" demesin mi "anlamadım?!" dedim
"uyumamışsın ya ondan, canım çok sıkılıyordu da" dedi
ayy nasıl utandım anlatamam
hep arkadaşımın yüzünden senden hoşlanıyor diye başımın etini yiyordu
neyse başka rezil oluşlarda görüşmek üzere
şimdi Küçük İskender'den bir kaç söz ezberleyip gitmeyi düşünüyorem
ayy bu arada Elif Şafak'ın "aşk" romanı çok okunası bir roman bil istedim günlük başbaş

Son düzenleme:
Günlüğümmm
Offff,çıkmazdayım
Hayatımda ilk kez karşımda bu kadar kusursuz biri var,her yönüyle
Korkmaya başladım.Kendimi o kadar sıkıyorum ki,telefonda konuşurken bile.Böyle kasa kasa nasıl gider bilmiyorum
Asıl meselemi unuttum.sorunlu biten ilşkim malum,bana onu unutturabilecek mi onu bile düşünmeye vaktim kalmıyor.kelebekler uçuşuyo midemde bi yandan da korkuyorum hata yapcam diye.hayır güvensiz bi tarafım çıktı ortaya ben napıyorum yaaa

Sevgili Gunluk,
Bugun cok mutluydum..ta ki cok sevdigim birisinin bir erkek yuzunden cok uzuldugunu gorunceye kadar..bu erkekler nasil bu kadar acimasiz ve kirici olabiliyorlar, inanamiyorum...yine bir hirslandim ki sorma gitsin!!!!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…