Popüler Konu Sevgili günlük...

geçmiş olsun canım valla bende guldum ama ben gulmedim duşen bendim kısmına allah korumuş

iyi hissetmek ne kadar zor..
insanların beni aramasından sormasından dahi rahatsız oluyorum; telefon çaldıkça içim sıkılıyor, mesaj okumaya yazmaya dahi tahammülüm yok, gülen suratlar eklenmişse bir de sonuna telefonu fırlatıp atasım geliyor.
Büyük yaşamak istiyorum, büyük sözler duymak büyük başarılar elde etmek istiyorum.
Ama tam sonrasında ise basit yaşamak istiyorum, kendi çapımda kendi ailem arkadaşlarımla.
Büyük işler büyük insanlara kalsın diyorum..
Kendi içimdeki çatışma hiç mi bitmez?...

Fatoşcum :) Olsun gülsende bozulmam cidden komikti çünkü :)
Ama o kelime evet biraz komik, yeni esprilerden ya, özellikle yazdım :)

Canım doğum günün kutlu olsun bu arada, eşinle ve oğlunla nice mutlu yıllara inş....

Son düzenleme:
ahh ahh evliliğimizn başında artık bebek lazım bize dedik nitekim aratmadan nasip oldu
ama 8.ayında bizi bıraktı gitti bebeğimiz günlük
hayatımın en zor anları ama olsun cenette bekliyor bizi
eşimle bnm elimden tutacak o zaman herkes bize gıpta edecek
burasıda cok karlı buz gibi ben yine evdeyim dışarı cıkamıyorum eşim ekmek davası için mecburen cıktı çok şükür sağsalim işine varmış
yeni bir iş mi bulsam acaba ?ne dersin
atamamızda yapılmadı bu devletnereye kadar ücretli çalışcağız

çok doluyum eşim ücretli öğretmen ben ücretli üstüne evladımızı kaybetmek
ama imtihan rabbimin biliyorum ardından tüm güzell,kler ardıardına gelecek
bebeğim hibir beklenmedik bir anda adını yeni öğrendiğim kan pıhtılaşması yüzünden ölmüş
ama isyan etmedim şükürler olsun güzel günlerde gelecek

Sevgili Gunluk,
Suanda camdan bakiyorum ,inanilmaz guzel bir hava, gunes ve kar manzarasi..resmen insanin ici aciliyor ... halletmem gereken cok isim var.... hepimizin gunu cok guzel gecer insallah!

sevgili günlük,

karı sevmiyorum. hele istanbulda hiç sevmiyorum. ev sıkıntılı mevkide zaten.. neyse düşüp kalkmadan vardır iş yerine şükür..

bugün starbucksın 40. yıldönümü dolayısıyla beleş kahvelerimizi içerek ayıldık birimdekilerle.. soğukla başa çıkabilecek en güzel şey sıcak bir kahve..

Çok kırgınım bugün günlükcan. Dün gece kalbim paramparça oldu. Her nefes aldığımda cam parçaları kanatıyo Ağlamak bile istemiyorum artık!

Selam günlük

Kilom: 58 :81: (2 kilo verdim)
Biriktirdiğim param: 460 tl :81:
Saçlarım da uzuyor

Yazın belime kadar bakır saçlarım olucak ve ideal kilomda (54-55) olacağım

Sonra sevgilimle çooook güzel bir tatile çıkacağızzz

Çıldırmak üzereyim günlük
La havle çekip duruyorum içimden
Kimseye itimadım yok artık
İyi niyetimin suistimal edildiğini gördükçe zıvanadan çıkıyorum
Sabır
Sabır
Sabır

Ey güzel allhm beni nelerle sınıyorsun..omuzumda okadar yük bindi ki kaldıramıyorum artık... geceden beri ağlıyorum ne günahım var yaa sizin cahilliklerinizi çekiyorum..Allahıma havale ediyorum..allh akıl fikir versinn,yüzüne herşeyii haykırasım var ...

günnük 21 gün kaldi...
o hastaneden cikmasam ne degisirki...
narkozdan uyanmasam ne farkeder...

''Kadınım'' dinliyorum teomandan:) şimdi çok yalnızım ne olur kal benimle,o kapıyı kapat ver elini bana,dışarıda yalnız üşüyorsun sennnn :)
Ne kadar zor kendime itiraf etmek,herkese içimdeki herşeyin bittiğini söylerken,bi yanımın hala onu için için özlüyor oluşunu.
Nasıl zordu günlük,onu görmek.İlk günkü gibi heyecanlandım,kalbim küt küt attı.Oysaki sadece bi tesadüf eseri yanmdan geçti gitti herşey bundan itibaren.Ama bana baktığını görmek bile mutlu etti beni.Bu böyle garip bişe ki.Bazen inanmakta o kadar zorluk çekiyorum ki,ayrılığımıza.oysaki 6 ay olmak üzere koskoca 6 ay.ve garip günlük,kendimi anlayamıyorum onu unuttum zannederken neden şmdi gelip onun hakkında yazdım ki yine
başta ben olmak üzere herşey çok garip

gunlukkkkk hastalıgım bıraz gectı ama sesım falan duzelmedı.askımda oyle arası fırca attı bana dısarı cıkıyorum dedım hastasın zaten soyle boyle kızdı bana ama hosuma gıttı delı sey....

onumde ısler yıgılı onları yapıcam bırazdan oyalana oyalana yapıyorum.kız bılıyormusun bugun kendımı cok rukus hıssedıyorum halbukı kotum ve yesıl badım var guzelım ama rukus hıssedıyorum kendımı neyse aksama ne kaldıkı sunun surasında gunluk ya bı telefon begendım 450 tl alıyımmı almıyımmı karar veremedım.sımdı dıyorum bosuna borca gırmıyım yaza dogru alırım sonrada dıyorum olumlu dunyada alıyım oyle bır iç çatısma ıcerısındeyım telefon alırsam eger askımla bozuscaz bunuda bılıyorum.bıraz para bırıktır oyle alırsın dıyor kendılerı haklıda gunluk. 750 tl maas alıyorum babama 100 tl kredı kartına 100 tl oğrenım kredısı yatırıyorum 80 tl 250 tl her ya para ayırmaya calısıyorum.kalanıda yetıyor bana.sımdıye kadar 3.500 tl para bırıktırdım hedefım 10.000 tl onuda bırıktırcem 4 5 ayda 1000 tlbırıktırsem 2 3 seneye ıstedıgım parayı bırıktırırım dıye dusunuyorum aman ıste gunluk ince meseleler bunlar..hayatını devam ettırmen ıcın para lazım ama bır kagıt parcasından baska bırseyde degıl.... ben en ıyısı o begendıgım telı askıma soylıyım aramız bosulsun ıstemıyorum bır telefon ıcın al derse alırım sonra alırız dersene yaza dogru alırım.

hava soguk calısmak ıstemıyorum bugunde bıter boyle zaten mesaı bıtmesıne 3 saat kaldı

günlükcüğüm,

yakın zamanda yine radikal değişimler yaşanacak, söylemedi deme.. çok pis koydum kafaya.. "kafaya pis koymak" benim gibi bir hanfendiye yakışacak bir tanımlama değil; onu çıkartıyoruz..

selam günlükcann..
nedir bu hastalık herkes hasta soğuk algınlığı felaket bişey..
sesim kısıldı
işim gereği akşama kadar konuşmam gerekiyor..gelde bu sesle konus,hem karsımdakıne hem bana eziyet
neyse sabah gittim işe izin aldım eve geri geldim..:81:
doktora gittim faranjit olmuşum ben:26:
ilaç verdi onu kullancam artık..
Günlük aşkımı çok özledim
şu 35 gün biran önce geçsin artık..sona yaklaştıkça daha zorlaşıyo demişlerdi aynen öylee
gelsin artık,15 ayın acısını çıkartalım
hayallerim var çok güzell
:126::126:neyse bu modda devam ediyim biraz daha
byby:79::80:

Günlük ben geldim,
ayy babamla yaşanmaz, valla şansı var annemin kurtulmuş babamdan öyle diyim en doğrusu bu çünkü.
offf bi pazara gittik ki sorma...
neys daha fazla sinirlerim gerilmeden kapatıym konuyu...
ıyyy amannnn.
Çok şükür rabbim kocam sakin ve anlayışlı, yaşanmaz babamla
bu gün hiç bitmek bilmedi, kocamla işten çıksakda eve kendimi atsam başka ne isterim Allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…