Popüler Konu Sevgili günlük...

bir insanın ruh hali bu kadarmı değişir
değil saatim saatimi,saniyem saniyemi tutmuyo!!!normal olduğum söylenemez,ama bu denlide manyağa bağlamamıştım hayatım boyunca
tiyatro oyuncusu halt etmiş yanımda
beni bi görsenuuuu bir makarayım,bir sempatiğim sormahayatta bu kızın hayatı kaymış,yaşıyan ölü demessin,heee bide on numara ağladığımı saklıyorum.milletin yanında öyle güzel ağlayıp kamufle ediyorumki,burnumuda hastayım gibi sümkürüyorumbi güzel yiyip geçmiş olsun diyolar bide
bu böyle gider gardaş...
bu kız böyle devam eder.hoca bi gün damdan düşmüş,sonra geçmiş olsuna gitmişler,hocam nasılsın iyimisin?diye sorduklarında hoca demişki,bana damdan düşen birini getirin,halimi anca o anlar
gerçi bu tam böyle değildi,ama buna benzer bişeydi:)idare et
sözün özü,benim halimi çeken anlar.hala içim yanıyo,deli gibi seviyorum unutamıyorum ve ölene kadar unutamıcam biliyorum...
millet anca kurtulduğuna şükret desin...
kardeşim napıyım,illet bu,hastalık,sevmişim bu adamı napim ulan!
neyse ondan bahsetmicem
saçımın rengini yine değiştirdim:81:çok tatlı bi kumral oldu.hiç kızıllık yok
çikolata kahveden sıkıldım,böyle daha tatlı oldum
inanılmaz güzel kıyafetler,ayakabılar,çantalar vs...aldım,ama giymiyorumpaçoz giyinmek hoşuma gidiyo,inanmıcaksın ama daha sexi oluyorum salaşsaçımıda özensizce gelişi güzel topluyorum hem daha çıtır oluyorum,hem rahat,hem herkes çok daha beğeniyo salaş halimi
kıyafette rahatlık gibi yok...kar yağarken topuklu giyinenlerede bi tarafımla gülüyorum:86:
kar yağıyo kardeşim,giysene sıcacık düz taban botlarını,oranı buranı kapatan bişeyler giy,valla milleti cıbıldak görünce ben üşüyorum:2:
zira kar yağarken bile etek giyen'zeka küpleri'var
fotoğraf makinesi alıcam kısmetse,bide notbuk istiyoremyanımda taşımak hoşuma gidicek...renkli bi notbuk alıyım,bide livittonun çakma leptop çantalarından alıyımfotoğraf makinemde yanımda olsun,eğleniyim işte kendi kendime
ay ne salağım ya:)kendi çapımda mutluluklar yaşıyorum napim:)
ben çok küçük şeylerle mutlu olan bi insanım aslında,ama şu ara mutsuzum işte...
yoksa bakma,beni mutlu etmek kolaydır
bide yeni bi hobi edindim,avondan nefret eden ben,avondan alışveriş yapıyorum artık
makyaj malzemesi hariç,kişisel bakım için bi ton şey alıyorum her ay...çokta memnunum
saç bakım ürünleri,maskeleri felan süper valla.keseme baya bi zarar verdi:)ama inan dünyaları alıyorum
herkesede tavsiye ederim
zaten makyaj olayını bitirdim
0 makyaj takılıyorum...tabi dudağıma sürdüğüm sihirli yeşil rujumu saymassakherkes kendi dudak rengim sanıyo
makyajsızlık kadar güzel bişey yok.elini atıyosun cildine,ohh mis...ne riel ne bişey.özgürsün
istediğin gibi yıka yüzünü
ya aslında sana baya yazasım vardı,ama inan sana yazarken yine uykum geldi ve gözlerim kapanıyo:93:
bu arada canım kankalarım napıyo ya:44:çok özledim eski muhabbetlerimizi ya
şurdaki tek smil bile beni ağlatmaya yetti çıkar ayak
kendileri şu oluyor
bu bizim için öyle özeldiki....şu an hem gülüyor,hem ağlıyorum...allahım ne diyimki.bunu utanarak söylüyorum ama,ya onu bana geri ver,yada içimden sök al.!!
imkansız biliyorum bunu,ama nolur onu bana vermiceksen,sök al,tek bi kırıntı bile kalmasın yalvarırım sana

Bir hafta önce:
Kurstan çıkmış eve gidiyordum o aradı. Açtım ve:
A: Benimle evlenirmisin?
Ben : Delimisin sen en son isteyeceğim şeydir o ..
A: Bak şaka falan sanma gerçekten evlenme teklifi ediyorum benimle evlen!
Ben: Allah yazdıysa bozsun!
A: Ama benim ilk isteğim bu ben bilirim sen bensiz yapamazsın ki! Aynı benim sensiz yapamıcağım gibi.
Ben: Ben sensiz yapamıcam mı? Güldürme beni ben sensiz daha mutluyum huzurluyum.
A: İnanmıyorum ki.
Ben:İnan!
Eskilerden kalma bi şahısla aramızda geçen bi konuşmanın çok kısa bi bölümü.
Hala eskiye dönebileceğimizi düşünmesi beni güldürüyor... Şimdi( nerdeyse 1,5 sene olucak onunla ayrılalı)hala birlikte olmak istediğini,beni çok sevdiğini kimseyle ben gibi olmadığını söylemesi bana komik geliyor.. Aklı neredeydi ben giderken... Ki ben öyle hemen çekip gitmemiştim.. O yaptıklarıyla beni yavaş yavaş kaybetmişti.. Ben son dakkasına kadar belki düzelir diye beklemiştim. Ama olmadımı olmuyor zorlamıcaksın deyip yolumu ayırmıştım... Evet senle olmadı olmuyor olmayacak!
Onca olan şeye rağmen senle konuşmamı farklı yorumlama! Sevmiyorum artık seni benseni sevmekten çok uzun zaman önce vazgeçtim..
.
.
.
.
.
.
T.... A dan sonra sevdiğim adam.. Çok sevdim sevildim de... Ama elimizde olmayan bazı nedenlerden dolayı ayrı düştük... Kısmet değilmiş... Evet onla olmadı ama o benim hayatıma çok şey kattı... Bundan sonra olucak bazı şeyleri ona borçlu olucam... İyi ki hayatıma girmiş... İyi ki biz olmuşuk...
O,hayatımı düzene sokmam için bana yol göstermesi için rabbimin gönderdiği bi insanmış... Ve ben o yola girdim... Ve rabbim sonra yollarımızı ayırdı... Vardır her şeyde bi hayır... O benim sadece yol göstericim oldu... Demek ki hayatımdaki yeri bu olmalıymış...ona teşekkür ediyorum her şey için...
.
.
.
.
.
.
T.... 'dan sonra girdiğim o yolda yürümeye devam ettim...
Kimseyi istemediğim bi zamanda T... yeni ayrıldığım bi zamanda çıktı karşıma...
Canımın acıdığını hissetmemek için onunla konuşmaya başladım...
Niyetim sadece yeni biten ilişkimin acısını hissetmemek ona kulak vermemekti.. Çünkü seviyordum ve ayrılık bana hiç ii gelmicekti kendimi darmadağın görmek istemiyordum...
Ve bu yüzden yalnız kaldığım yola bi arkadaş olsun dedim... Acımıda hafifletmişti ve bi süre sonra unutturmuştu da...
Hep farklı bir şey düşünme arkadaşız dedim... Arkadaş olabiliriz dedim... O ise gün geçtikçe bana bağlandığını ve sürekli benle olmak istediğini söyleyip durdu...
İyiydi hoştu...Onu da sevdim ama bu arkadaşça bi sevgiydi.. Ona aşık değildim... T.. sevdiğim gibi bi sevgi değildi ona karşı hissettiğim ... Ama onla zaman geçirmeyi seviyordum.. Yanımda olduğu zaman mutlu olmaya başladım... Beni yalnız bırakmaması, ve sürekli beni kollayan tavırlarıyla ona içim ısınmıştı... Yani bilmiyorum bunları hissediyorum işte E.... karşı.
Yanımdayken mutluyum huzurluyum içimi ısıtıyor ve işin garip tarafı heyecanlandırıyor da... Ama işte bi ilişkiye adım atmak istemiyorum.. Neden bilmem...
Ve ondan da bi gün beklemediğim bir cümle geldi...
E: Evlenelim ve gidelim burdan.
Ben: Saçmalama...
E: Saçmalamıyorum ciddiyim... Her an yanımda olmanı istiyorum.. Ve bu yüzden evlenelim diyorum..
Ben: Evcilik oyunu değil bu.. Evlilik... Öyle hemen karar verilmez evlenilmez...
E: Beklerim ben.
Ben: Bekle o zaman... Ama uzun bi bekleyiş olucak senin için...
E: Olsun...
.
.
.
.
.
.
.
Hayatım bir çok konuda yönünü buldu..
Bir tek hayatıma eşlik edicek benle aynı yolda yürüyecek insanın kim olduğunu bulmak kaldı...
Belki çok yakınımdaki insan bu... Belkide hiç tahmin etmediğim biri.. Belkide hiç tanımadığım biri.. Belki dünyanın bi ucundaki biri....
Bilmiyorum....
Zaman diyorum onun için...
Hiç bir şey için acele etmicem...
Bi söz vardı tam hatırlayamıyorum..
İnsan hayrı çağırdığı gibi şerride çağırır...
Şerri nasıl mı çağırırız; düşünmeden acele davranıp hareket etmekle.... istediğimiz bir şeyin gerekenden önce olmasını istemekle ve onu oldurmakla...
Bu yüzden aceleye gerek yok.. Sabırla her şey güzel olucak...
.
.
.

Bitti dememin üzerinden 2 yıl geçmiş olmasına rağmen hala beni düşünebilmesine inanasım gelmiyor.
Ayrıldık biz. Daha ne?
Annem de 'bak eğer buluşmak isterse sakın buluşma kızım, kötü bir şey yapar sonra' dedi.
Haklı böyle düşünmekte, adamda takıntı oldu demek ki.
Benimle yatağa girmeden içi rahat etmeyecek.
Ama ona sorsan yatağa atmak değilmiş bu, duyumsamakmış.
Vücuduma sahip olmanın hayaliyle yaşayan bir heriften hayır gelmez sanırım.
İğreniyorum sadece son söylediklerinden sonra...

Sonuç olarak son derece umursamaz bir şekilde verdim cevabımı.
İstediğim buydu, oldu.
Hayatımda ona yer yok.
Eskilerden tiksiniyorum.
Kimseye de aşık değilim, hiçbirini tekrar istemiyorum hayatımda.
Bitti dediysem bitmiştir, geri dönüşü yok!

ahh günlük ahh...
o kadar güzelim ki baktığım aynalar çatlıyor.
inanır mısın yolda yürürken bugün 658 kişi laf attı, 1025 kişi çıkma teklifi etti, 325 kişi de eve kadar takip etti.
nazara geldim düştüm topuğum kırıldı. ayakkabıyı çıkardım yol kenarına bıraktım. yanımdaki babetleri giydim.
biraz ilerleyince ne göreyim adamın biri yola bıraktığım ayakkabıma şarap doldurmuş içiyor.
ayaklarımın bu güzel olduğunu bilmiyordum

gece gece uyandım yine sokağa bakıyorum, evin önünde sabahlayanlar mı dersin, sokağa ismimi güllerle yazanlar mı dersin, helikopterin arkasına afiş bağlayıp aşkını ilan edenler mi dersin...
tüm mahallenin kızları evde kaldı benim yüzümden...

yerseniz... çok sevdiğim Afyonlu kuzuma ithafenn

ben dünyanın en güzel kızıyım insanlar beni görünce çığlık çığlığa üzerime atlıyolar ama neden ben nedenn zor bu işler tabi halbuki uzun süreli ciddi bi ilişkimde olmasına rağmen kız erkek farketmiyo tapıyolar bana en yakın arkadaşlarım bile kıskanıyo bu güzelliğimi çekemiyolar beni hayat çok zor be günlük popüler olmak böyle bişi işte ama ben bunlarla hiç övünmüyorum güzellik başa bela işte naparsın

(alıntıdır )

Dogru insan yalnis zaman.
Dogru zaman yalnis insan..
iste hayat boyle oyunlar oynar her zaman.. :97: :97:
Paul Auster

gunluk gunaydın.bugun calısmak ıstemıyorum kafadan tatıl yaptım anlıyacagın kendıme.sabah ıse dosru gelırken askımı gordum uykulu uykulu yuruyor delı.ya gunluk dun aksam yenı bır yer acılmıs ayakkabıları gorme yanı o şık şık ayakkabılar 20 tl 30 tl ama kredı kartımda lımıt yok almadım bende alamadım anlıyacagın ıhtıyacımda yoktu zaten yanı lımıtımın olmaması cok ıyı oldu. yenı krem kullanmaya basladı oda yuzumu soymaya basladı aslında ıyı yenı derı gelecek ama acıyor isallah ıyı gelır.ama kullandıgım ılactan dolayı bır sıvılce ızı cıkyıtdıkı bende artık psıkolojım bozulmustu eczacı ılac yaptı % 50 duzeldı cıldım makyazsız bıle cıkıyorum evden onceden kırmızı kırmızı bellı oluyordu aslında olmuyordu ama kafam oraya takılı kaldıgı ıcın tek sorun orası gıbı oluyordu bana.neysekı duzeldı.neyse cok konustum hava guzel ama soguk

yüreğim artık dayanmıyor zaman hiç ilerlemeio sevdiceğim gelsin artık be günlük çok ayrı kaldık koskoca 15 ay ne kadar daaa geçmez oldu günler sanki bana inat daha daaaa uzuo günler 1 hafta 1 ay gibi geçio gel artık yaaa gelll

teskere günlerini sayıyoz artık son 67 allahım lütfen çabuk geçsin laf anlatamıom şu kalbime biraz daha dayan diom olmuooo çok acı çekiorum hep aklımda sevdiğim var gözümün yaşı bir an olsun kurumuo yaa

bonjour günlük
yatmadan önce enrique fotoğraflarına bakmak zararlıymış cidden
rüyama girdi biliyor musuun
o böyle sahnede hero söylüyor
ben de ona eşlik ediyorum en önde
bağıra bağıra i can be your hero baby diyerekten
rüyası bile güzel beyaa:97:
onun dışında bir karar aldım günlük
beğendiğim adamların fotoğraflarına çok bakmayacağım
hayır yani böylelikle çıta yükselmiş oluyor ve etrafımda kimseyi beğenmiyorum
kuzenim gelecek bugün uzun zaman oldu görmeyeli
onla vakit geçirmek güzel
en çok özlediğim de pes oynarken o hareketi nasıl yaptın demesi ehe

günnüş çok iyiyim rabbime şükür.ama özledim...çok...bakışını,duruşunu,gülüşünü...ne eşsizdin sen...ne tatlıydın...Rabbim seni korusun ve yüceltsin...dokunamasam da yanında olamasam da...

az kaldı günlük kardeş....
çok yakında gelicem sana....
şimdi yazamıyorum içimden gelmiyor...ama az bi zaman kaldıııı...

sevgilileriyle mutlu mesut yaşayan insanlara çok özeniyorum günlükcüm. acaba bende mi bi sorun var. tabiki sorun bende huysuz suratsz kızın tekiyimm.kmse çekemiyor beni en fazla 2 ay dayanabiliyor

çok siinirliiiyiimmm bu kadına tahammül edemiyorum artık delirtiyo beni herşeye karışıyo ya herşeyeeee bi sus ne var bırak bildiğim istediğim gibi yapayım yaaa sananeeee sananeeeeeeeeeeeeeee.yeter artıkk :113:

Selam günlüükk
En şahanesinden bi gün oldu.Havada güzeldi tabi kaçırmadık bu fırsatı.
Önce dershaneye bi uğradım sonra arkadaşlarla ver elini Taksiimmm
Melekler Kahve'sinde fal baktırdım.Adam şoklara soktu beni desem yeridir
Fincanı açar açmaz sevdiceğimin ismini pat diye söyledi.
Adamın dediklerine göre benim çok şahane bi hayatım varmış öyle dedi
Sonra biraz kafa dağıtalım dedik bu seferde Uçan Ev'e geçtik.Masa o kadar kalabalıktıki havada uçuşan kadehlerden sarhoş oldum .Ama çok çok güzeldi iyi geldi bu.
Her günümüz böyle olsun yani tatllıımmmm

Son düzenleme:
Günlükcüğüm bu forumda birileri kendini yanlış tanıtıyor galiba.
Çünkü o hatunu az çok biliyorum ve o burada kendini anlattığı gibi değil!!!
Üstelik dost falan edinmiş ve onlarla buluşuyor... peki bu kız nasıl anlatıyor kendini diğerlerine?
Acaba birisi hatunun malum sosyal paylaşım sitesinden fotoğraflarını alıp sahte bir profil mi oluşturdu dicem ama hayır o da değil.
Evliymiş gibi gösteryor ama değil, kamuda çalışıyorum diyor ama değil.
E sormak istiyorum ama soramıyorum.
Ben çok merak ediyorum...Nolucak şimdi???

Rüyamda Bi Rain i görmüşüm yeaaaa... Oooyyy ooyyyyy...
Bir gemide eğlence düzenlenmiş ona gitmişiz.
'Gelsene Rain, otur yanıma' diyorum bi de.
Gelip oturuyor balım. Aaaayyyyyy ne tatlı şeyyy...
Gece bir sürü fotosuna bakıp, üstüne bi de diziyi izleyince baya kaptırmışım kendimi anlaşılan.
Allah da acıdı herhalde bana 'bu kızcağıza gerçek yaşamında aşkta mutlu olmayı nasip etmiyorum, bari rüyalarında ulaşılmaz aşklarını görüp bir nebze sevinsin gariban' dedi.
Ooooooofffffff... Bir erkek gerek bana; mis kokulu, sıcacık bir erkek...
Sarılmak istiyorum. :84::84:
Abaza moddayım bugün. :105::105:
Bugün izlediğim filmdeki Mary karakteri kadar acınası haldeyim.
Ne zaman bitecek bu yalnızlık?

Cok tatsiz baslayip sonradan guzellesen bir gun sonunda "ilgili kisilere" verdigim ders:sozkonusu kizim olunca gozum kimseyi gormez, kizimi uzeni ben daha da kotu uzerim......umarim durum anlasilmistir...

Eğitimin ikinci günü için hazırlanmama lazım, fakat evde olmak istiyorum...
Bugün çok sevdiğim ziyaretçilerimiz gelecek ve ben onları göremeyeceğim...
Hele ki onlarla gelecek birlikte gelecek olan ballı oğlumu...

Daha çok enerjiye ihtiyacım var...
Daha çok umuda, daha çok duaya, daha çok azime....
Milyon kere düşsem yine kalkmaya ihtiyacım var...

İyi akşamlar günlüğüm...
Canımın içi çok hastaydı günlüüğm
2 gündür 39 dereceyle yanıyordu...
Bugün ben baktım canıma
En kötü günümüz böyle olsun günlüğüm..
Son günlerde tek dinlediğim şarkı Melih Can
Can tanemm....

Cantanem bu sarkim sana,
kulak ver bu aska,
sen benim herseyimsin,
en derinden nefesimsin,
iyiki varsin canim, canyoldasim, arkadasim,
sensizlik zor gelir artik bana..
Sensiz olamam ben artik,
sensiz yasayamam,
sensiz kalbim atmaz artik yürek yaram...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…