Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükcüğüm,

havalar hala güzel ve benim kafam da hala güzel.. merak ettiğim şeyleri öğrenip bi aydınlansam, daha daha da güzel olacak..

bennnnnnnnnnn beeeeeeeennn geldiiiimmmm eee şeyyyy yok yok anlatmicam boşverrrrr, sadece şunu bil HERŞEY ÇOK ÇOK GÜZEL YOLUNDA

Bu arada pazar günü burcuyu gördüüüümmm ayy o şeker kız direk geldi merhaba gamze dedi yaaa çok şeker çok tatlı biri yanında anneside vardı ve sanki uzun zamandır görüşüyormuşuz gibiydi, bu site bana çok güzel arkadaşlar kazandırdı yaa, ayak üstü konuştuk ve kararlaştırdık bi buluşma düzenlicez olivyum buluşması olucak hadi bakalım
Bana Dua et olurmu günnüşcüm birdaki ay annemlerin hac kayıtlarını tazelerken bende yazılıcam, çok düşündüm ve kararımı verdim EVET GİTMEK İSTİYORUM HACCA... RABBİM inşallah kabul eder bu isteğimi...

Neyse Ben Çıkim Ablamdayım Eve Geçicem Daha

Doğalgaz faturası çok düşündürüyor beni....
Sanırım ihmal ettiğim şu oda termostatını alacağım yada termostatik vana, ama çok zor geliyor git konuş, ayarla, yetkli usta getir...
Zaten ek regülatör taktırmayada karar vermiştim voltaj düşümüne karşı önlem olarak bir de ilave olarak buna karar verdim faturayı görünce ama ustalardan yeni kurtulmuşken canım istemiyor uğraşmak !
........
Tabi bugün bundan ibaret değil...
1 ay sonra gideceğim can arkadaşımın düğününde giyeceğim kıyafeti ayarladım fakat kilo almışım ,daha da kötüsü iştahım açık.. Bu 1 ay biraz toparlasam iyi olacak....
.....
Tabi bundanda ibaret değil bugün ama kafam bulanık çok...

sewgili günlük. o kadar şey yazdım we hepsini sildim. yazarken rahatladım we sildim... ama şu soruyu kendime sormadan da edemiyorum ''ne zaman biticek ''?

SELAM GÜNLÜK
uzun zaman oldu sana yazmayalı..annemin ameliyatı iyi geçti çok şükür iyi
bende tam ümidimi kesmişken iş buldum.
sağolsun arkadaşım bana buldu daha doğrusu
artık bir işim var ama çok yoğun geçiyor günlük anlatamam tuvalete gitmeye vaktim yok desem
yalan söylemiş olmam.yarın veli toplantım var bir nevi tanışma toplantısı gibi bir şey
ve yarın gezimiz var geziden sonra toplantı artık o yorgunlukla
toplantı nasıl yapıcam bilmiyorum ama yapıcam
artık raabime şükürler olsun ki bir işim var ama her zaman ki özel hayatım karışık
aslına karışıklığı ben yapıyorum herhalde ya da bilmiyorum..
mantığım başka söylüyor kalbim başka
ne olucak bunun sonu ben de bilmiyorum... ve ben artık sevdiğiim kişiye nedense güven
sorunu yaşıyorum.evet ayrıldık ama haberleri geliyor..
çıktığı falan yok ama ailesel problemleri varmış kuzeni söyledi.ve bana ihtiyacı varmış kuzeninin dediğine göre gerçekten var mı ihtiyacı? işte burda tıkanıyorum.neden günlük ihtiyacı varsa ortada yok
neden hep ben beklemek zorundayım bekleyipte bir şey göremiyorum..
hayatımdan çık dese çıkıyım ama hep bir şey oluyor öyle böyle değil..
dedikleri doğrumu bilmiyorum.güven dediğim nokta burası işte.her şey çok güzelken çok kötü oldu.
acaba güzel olur mu yine günlük inan yoruldum artık kesin bir şey olsun bende biliyim kada karışıklığından aklımda ki soru işaretlerine artık cevap buluyım.
offf günlük yha resmen ağlıyorum bunları yazarken içim ne kadar doluymuş meğerse günlük neden normal ilişkiler beni bulmaz.hep bir şey çıkar tam aradığım kişiyi buldum derken yine yok..
hep bana mı denk gelir böylesi:2::26::84::95:

Sözcük bulamıyorum yazmaya; anlatamıyorum artık. Bittim. Keşke Taksim'de olsaydık yine. Bir barda oturuyor olsaydık şimdi. Karşımda, bana baksaydı o gün olduğu gibi. Bugün o kadar zavallı hissediyorum ki kendimi, ona ihtiyaç duyuyorum bu yüzden. Ağlayamıyorum yine. Beton gibiyim, kaskatı. Bıktım.

Bugünlerde geçen yıl bu zamanlar şunları yapıyodum diye düşünmekle meşgulüm günlük, bu hiç iyi değil biliyorum ama kötüyüm işte anla...

Bugün bi teyze geldi görüşmeye, yakın zamanda gencecik oğlunu kaybetmiş, Rabbim sabır versin... Genç ölüm çok zor, ölümün hepsi zor ama genç ölüm farklı sanki. Anlattı biraz evde yaşadıkalrını, "yiyip içiyoruz ama yaşamak için, her yerde onu görüyoruz..."

Bende öyleyim evde işte, şu koltuğa oturmuştu diyip başlıyorum, şurda namaz kılmıştı... Geçen salona bi girdim annem dolapları düzenliyo, öyle korktum ki getirdiği çikolata kutusunu atıcak diye, atmamış... öyle sevindim ki, arada bi açıp bakıyorum...

Böyle işte günlük...

Yarın çok zor bi saınavım var, umarım hoca zorlamaz

Selamunaleyküm Günlük kardeş...

Okul, ders yoğunluğu derken sana pek uğrayamaz oldum, affet.
BU aralar nefes almaya bile vaktim olmadığı oluyor, annemi de çok ihmal etmiştim. Pazar günü ikimiz sahile doğru yürüyelim dedik. Dönüşte caddede baktım ki Gamze. Hemen Gamzeeee diye bağırdım. :86::86::86: Sanki 3659468562. kez görüşmüş gibiydik, hemen konuşmaya başladık o da beni hemen tanıdı. Canımm benim ya seviyordum zaten, kaç yıldır KK'dan msnden konuşuyorduk, dertleşiyorduk, üstelik birbirimize çok yakın oturuyorduk ama hiç görüşmemiştik ve pat diye karşılaştık ve dedik ki biz neden buluşmuyoruz??? En kısa zamanda buluşma yapmak istiyoruz. Şöyle afili bir İStanbul Buluşması olsun. :) Herkes bir araya gelsin. KK canlansın, havalar da süper.

Pazar günü iyiki dışarı çıkmışız yani, hem annemle güzel havada stresimizi attık hemde çok sevdiğim Gamzeciğimle karşılaşmış oldum, iyi ki tanıyorum ben bu kızı ya çok sevdim çok.

Bugün benim doğum günüm.............
Mutlu muyum?
Şuan hayır..............
Kıyameti aklımdan çıkaramıyorum
Bir üye yazmış evlenseydim, çocuğum olsaydı diye
Evet ben de öyle isterdim
Biraz yaşasaydık, güzel günler görseydik sevdiklerimizle
Bunu okuyan üyeler bu kız kafayı yemiş, bu ne saçma düşünceler diyorlar mudur acaba?
Ben gerçekten fena takmış durumdayım, yediğim yemeğin bile tadı kalmadı
Şuan bıraksam kendimi ağlarım
Hz. Mehdi gelince hemen kıyamet kopacak mı ki?
Bilen yok mu?
Netten araştırmak istemiyorum, çok korkuyorum
Keşke biri bana cevap verse.....
Ama verilecek cevaptan da korkuyorum...
Eskisi gibi huzurlu olmak istiyorum
Hayatımın tadını çıkarmak istiyorum
Artık haberleri bile dinleyemiyorum...
Ben yakında akıl sağlığımı kaybederim.....

Sevgili Gunluk,
Biliyor musun icim aciyor,kalbim agriyor..ama yine de elimdekilere sukrederek yola devam etmek zorundayim tabii ki gucumun yettigi yere kadar...

günlükcüüm,

dün rutin günlerden biriydi.. Allah'tan önceli günden hissetmiştim olacakları da önlemimi almıştım..

günlük insan hayatını safa yatarak nereye kadar geçirir? bilmem.. gittiği yeri göreceğiz.. fakat sorun ne biliyo musun? böyle oynarken, kendini zeki ve feleğin çemberinden geçerek tecrübede nirvanaya ulaşmış sananların ne kadar saf olduğunu görmek oldukça üzücü.. hani bunlar böyleyse, o dışardan da salak görünen tipler ne derece salaktır,Rabbimiz bilir

ama çok iyi oyuncuyum, kendi hakkımı da yemeyeyim.. bu gidişle gerçekten yüzde yüz ii bi insan rolünü oscarlık koyacağım ortaya..

hayatımda hiç bencilce davranmadım günlük, hala da davranmıyorum.. kendim için yapmıyorum bunları, bu açık.. ama hayat boyu kendimi hep sevdim, hala da çok seviyorum.. umarım hep böyle olur..

selam offf diyorum sadece sen anla
bazen kendime okadar sinir oluyorumki
herkesin yapabiliceği basit şeyleri ben yapamıyorum

günnük gün saymayi biraktim...
ne olsa gelecek o gün öyle yada böyle...
hersey ayni günnük, bana sadece kendini düsünüyorsun diyor bide, sanki o 24 saat sadece beni düsünüyor...
yoruldum ama kararimi verdim, hic birsey yapmiyorum artik...
herseyi zaman göstericek...
bugün itibariyle degisiklikleri aktaricam sana...
hayirlisi olsun...

2 gün kaldı
Sadece 2 gün kaldı günlük
Sonra yokum ben
Kimsenin ağız kokusunu çekemem
Ayak işinide yapamam
Kendi mesleğime geri döneceğim inşallah
Önce 1 haftalık tatile çıkacağım
Dönüşte de istifayı basacağım
Hatta belki gitmeden konuşurum
İş mi yok bana
Valla eski patronla görüştüm geçen hafta
Sen iste ben sana her türlü iş bulurum dedi
Daha ne olsun
Herşey insanlar için
Evet buraya başlamakla okkalı bir hata yaptım
Kabul ediyorum
Herşeyde bir hayır var dicem gülüp geçeceğim valla
Rabbim gönlüme göre versin inşallah!.

İçim kıpır kıpır :)
Son 2 haftadır hergün horon tepesim var be günlük :)
Ya kimseler alınmasın ama karadenizli olmak gerçekten ayrıcalık ya :))
Bugün dışarı çıktım, hava nasıl ısınmış, bende kalın pardesü.
Ayağımda çizme.Çok sıkıldım kalın giyinmekten.BEnde yarın babetlerimi giycem,
keten ceketimi giycem gelsin artık yaz ....

Hayatımda mucizelere inanırım..Ve inandığım gibide olacak bunada eminim!
Herşeyden önemlisi umudum var benim..Kimsenin gözlerinde olmayan o pırıltı bende var..
Hayatımın yönünü ben değiştireceğim kimse ihtimal vermesede
Siz oturun durun daha yerinizde..Ben yürümeye başladım hedefime!Koşmamda an meselesi..
Yanımda olan herkese tşk ederim..Ailem özellikle çok seviyorum onları..Hiç eksik etmediler dualarını benden
Annecim yüzünü kara çıkartmayacağım emin ol..Bilirsin inatçıyım!Ve dediğim gibide inadım inat...

her adıml atışta geriye döndüm
ızdıraptan inan deliye döndüm
her köşe başında gölgeni gördüm daha yokluğunun ilk akşamında...

O da bende istiyorum...
Ama ama ama...
İşte bi konuda tereddütlerim var.
Neyse boşver.
.
.
.
Bu arada pembiş rejime başladım...Ama bugün!!! :)))
Çok kısa bi sürede 5 kilo aldım ben ya
Yuh diyorum kendime!
Ayva göbeğim var...biraz bacaklarımda kalınlaşmış
pilatese başlamayı düşünüyorum yeniden...
Ama şu sınav geçsin diyorum önce...
Çünkü bitirmem gereken kitaplar var
Onlara zaman ayırmam gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…