Popüler Konu Sevgili günlük...

kötüyüm günlük.
yine yedikçe yedim
ağlamak istiyorum
bi yere kadar tuttum kendimi yine akşamüstü olay koptu bende ya
ben de normal insanlar gibi yemek istiyorum
kusmak istiyorum blumia mı oldum nedir

nice yıllara canım :81:

Teşekkür ederim

Günlüüük bugün keyfim yerinde
Sabah çokk çokk kötü kalktım ama grup terapisinden sonra kendime geldim
Bir de hediyelerimi görünce unuttum valla herşeyi:)
Çok boş kaldığım için öyle şeyler düşünüyorum biliyorum
Kendimi oyalamaya çalışıcam bundan sonra
Zaten sınavlarım geldi çattı
2 hafta onlar sürecek
sonra nişanlım gelicek 2 gün onunla olucam
Sonrası Allah kerim
Bugün mutluyum Allahıma çok şükür
Zaten mutlu olmamamı gerektiricek bir şey yok
İnşallah bundan sonra da böyle olur

buraya gelip dökülmenin vakti gelmedimi sence günlük?...ama vakti var sanki....
yazıcam sana ilk önce çalışmam gereken kitaplarım var açıköğretim sınavım yaklaştı...

buarada istanbul sana aşığımm

akşama doğru azalırsa yağmur kızkulesi ve adalar
ah burda olsan çok güzel hala istanbul 'da sonbahar

Vaaaayyyy beğen butonu gelmişş.

Yeni gelebildim eve.

Yarın doğum günüm; yarına ne kaldı ki şurda artık 22 yaşındayım işte. :114::114:

Bir şarkı keşfettim ki aaahhhhhh beni benden aldı.
Dün geceden beri dinleyip duruyorum, uçuruyor resmen; süper ötesi cool bi şey.
Dinledikçe kendimi çok havalı hissediyorum.
Ama ismini bilmiyorum şarkının; indirmek isterdim bilsem.

Yarın stajım var. Çok çok erken bir saatte uyanmam gerekiyor.
Banyo yapıp, takma tırnaklarımı takmam lazım şimdi.
Takma tırnağı tırnaklarına özen gösteren ve bakımlı görünmeyi seven herkese öneriyorum.
Çok pratik, çok kullanışlı ve sağlam.

Vaktim kalırsa dizimin 12. bölümüne devam edeceğim.
Keşke daha çok zaman bulabilsem film ve dizi izleyebilmek için.

aman günlük yaaa bugün bizimki yemekte bilsem bende gezer tozardım
vallahi çok pişman oldum heee ne biliyim bi yerlere giderdim gerçi çokta param yok ama olsun
düğün için stres sürekli kavga etmemize sebep oluyor...
ben istiyorum ki herşeyimiz hallolsun bi ohhh çekelim oda tam tersi bekliyor. kendince tabi oda haklı
stresten hala hastalanamadım düşün yani.. ne biçim bi düzense vallahii
geriye kaldı 79 gün işte. mutlu muyum tabiki :59 Allah herkeze yardım etsin çok zormuş...

Sevgili Gunluk,
Dinle ..cok sevdigim bir arkadasim bana yollamis,

"Hayatta yapilacak o kadar cok hata var ki: ayni hatayi yapmakta israr etmenin anlami yok. Sartre"

................nasil..begendin mi bakalim?????

günlük ben gidiyorum. yarın senelik iznimin bir haftasını isteyeceğim.
trabzona gidiyorum. telefonlarımı kapayacağım. sessizliğe gömüleceğim ve sadece o anı yaşayacağım. evet bütçemi sarsacak ama acaip ihtiyacım var.
5 gündür sessiz sedasız beklemek,yokmuşum gibi davranılması güçlü görünme çabaları çok yordu beni.
uzungöle karşı elimde biramla bağıra bağıra ağlamak istiyorum.
uzaklaşmak istiyorum.
boğuluyorum.
yoruldum.

destuuuuuuuuur cakma günlük men gelmisem :82: biliyorum biliyorum özledin beni evet bildin :82:bende seni
uzak kaldim cok ama no vakit
:96:no zaman :95: buna ek olarak no derman :86:
neyseeem lafi uzatmanin manasi yok allan emri peygamberin kav.. :44: bi dakka ya bi dakka dur ne diom ben geldiler yine yarabbim bi an gaza geldim galiba sanir
sam
lafi uzatmami bekleme bugün ses ettim :87: simdide gidicem dicektim :89:
gitmeden söyleyim:85: kankalarimi cok özledim cooooooookk :84::85::85::85: seviyorum sizi 15lilerim

hadi cakmis kendine cücel bak

gene isteksizlik
gene hüsran
gene baş ağrısı
bıktım senden migren
kendimdende
niye böyle oluyorum ben
dua ya ihtiyacım var

ben geldim,
çok uzun zamandır yazmıyorum sana.üşengeçlikten
aslında hala yazasım yok pek ama hatrına karalayalım bişeyler
bakıcıyla bizim kız iyi anlaşıyolar bayaçok tereddüt etmiştim ama herşey yolunda çok şükür.
mayısta da sevgili görümcem evleniyor, ne giysem diye düşünmekteyim daha çok düşünürüm bu gidişle şeytan diyo ki beyaz bir elbise giy görümce bozulsun ama yok uymayacağım şeytanaen özel günü o gün. mahvetmenin alemi yok, içimdeki şeytan , sende sus
bide günlük, nedir benim bu saçlarımla alıp veremediğim anlamıyorum mahvettim boyamaktan bi hal oldu saçlarım küsüp dökülmeye başlayacaklar ondan korkuyorum rengini biraz açtırıp yine boyatasım var bu sıralar ama zor tutuyorum kendimi:78:
iş yeri de her zamanki gibi çok sıkıcı
havalar ısınıyoooo, yaz geliyo nihayet gelsin artık , donmuş olan kanım çözülsün, hareketlenelim biraz

ah günlükçüğümmm...arada yazıyorum sana ama inan o kadar yoğunum ki! zaten 3 gündür hastayım,boğazım çok ağrıyor.ben de bu 3 günde işe zor gidiyorum ama sporu aksattım.gidebilecek güçteyim ama terlerim daha kötü olurum diye korkuyorum...dün de teyzem aradı c.tesi size gelicez,annen söyledi kazayı.geçmiş olsun dedi.sağolsunlar ama dünde anneannem vardı,yoruluyorum,dinlenemiyorum valla... oğluşkomu da özledim.biraz da kalkıp gidicem görmeye yavru kedimi....bizimkiyle aramı sorma,idare eder işte.dün akşam biraz vaktim oldu da dip boyamı yaptırdım.çookk güzel oldu çokk....ama rengi açmaktan saçlarım çok yıprandı

şu anda aliyeyi seyrediyorum ve ne zaman seyretsem tutamıyorum kendimi,ağlıyorum.içimde bir bıraktı bu aliye...dertli,duygusal uyanmışım iyi mi??? neyse canımcım biraz dinlenip çıkıcam bende,koşturmaca başlıyor....

Günlük; valla bomba gibiyim galiba havalardan olsa gerek habire gezesim var,
ama aksi gibi de dairede kapkaranlık hapis gibi.ama öyle de olsa içimdeki kıpırtıyı durduramaz :)
Son günlerde de pek bii güzelleştim ben ya :) kocacım kıskancak, zaten ben yokum güzelleşipte iyice kızdırma diyecek :))

Ya bide hakketen habire horn tepesim var ya, sabah akşam dinlersem tabi tepesim gelir :)
Bu arada hayran yapmışız daireden karadenizliler olarak :) sabah akşam has angaralılar horon dinliyo :)
Yani hani samimiyetim olsa diyecem ki gelin öğreteyim siz bi horon :) sabah akşam ders vereyim hem ben enerjimi atayım hem siz yeni bi etkinliğe katılın, kültür tanıyın :)
Ayrıca ihuuuuuu deyiote adamın kanını iyice hızlandırmayın daaa, zaten dayanamıyorum yerimde oynuyorum :))

yani bu kadar horon demişken az bi horon diyeyim :)
Hasta oldum derdune da oku bana yasini oku bana yaaa.
Gün boyunca ağlayıpta yiyesun gözyaşini yiyesun gözyaşini yiii...

Sess ver sees, ihuhhuuuuu :))

Son düzenleme:
günlük,

sabahtan beri "http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/16337/" dinliyorum, akşama kadar da dinlicem..

iş yeri güzel oda güzel hava güzel ama sabah erkenden kalkmak kötü ya ya da kalkamamakmı demeliyim bilemiyorum hayatım monoton oturduğum yerde çalışıyorum akşama kadar bu gidişle şişip kalcam demedi demeyin...
Sanki benim canım sıkkın gibi hiç bir şey yapasım yok balkonda otursam müzikle beraber sigara içesim var azıcıkta böğüre böğüre ağlayasım O kadar takıntılı bir insan oldumki artık anlatamam bunu sevmediğim bir insanda surat yapsa takar oldum ahhh ahh deli dolu umursamaz günlerim özledim sizi bide bide bide onu özledim bitsin artık okulu

canımcım kardeleni yeni uyuttum çok şükür
ama benim hatam sabah geç kaldırırsam olacağı bu
uyku saatlerini değiştirmemem lazım
ah ne beceriksiz hatunum benya
daha yemek yapıcam havada nedense bozuldu
hafta sonu yağmur varmış bacım
jponya radyasyon la boğuşuyor
allah yardımcıları olsun
hepimizin çok üzüldüm sabah gazetede okudum
çocuklar maruz kalmışlar off off nolucak bu dünyanın hali

kendimi tanıyamıyorum acaip relaxxx oldum hep sakin huzurluyum..laz tarafım yok ama kıpır kıpırım yyaaaa seviyorum bu halimi..her gün kendime mutlu olucak bir sey buluyorum..sabah kus sesleriyle uyanıyorum mutluyum..5 dk yağmur yağıyor geçiyor toprak kokusunu içime çekiyorum mutluyum..her an her şeye şükredesim geliyor..önemli saymıyorum artık hiç bir seyi..sağlıklıyım annem babam ailem sağ ve başımdalar daha neyi telaşe edip üzeyim kendimi diyorm :81: bunca yıl her seyi taktım migren sahibi oldum kösüle kösüle ağladım sacma sapan seylere.. ne oldu kimse duymadı sadece günlerim çekilmez oldu kendimden bıktım. yeni madambonus..bundan sonraa herşey okey..hiç bir seye üzülemiicem hayat kusura bakma çok bossun..zaman kavramı cok kısa hiç bir seyini takamııcam nasılsa günler geciyoooor :97:

askeriimm özledim seni :98: iyiki varsın.. Dün içim burkuldu..facede resimlerine baktıım baktımm 9 yılımız dolucak nisanın sonunda..hep sen varddın hep sen olacksın..Canımmsın

Son düzenleyen: Moderatör:
günlerim deli bir koşuşturma içerisinde geçiyor ne zaman akşam ne zaman sabah oluyor anlamıyorum..
bazen sadece bodoslama yaşamak istiyorum düşünmeden hissetmeden üzülmeden..
o zaman herşey güzel gidiyor işte..
japon kardeşlerimiz için çok üzülüyorum, keşke birinin olsun acısını dindirebilsem..

cumartesiye az kaldı günlük..
bu ay ilk defa denicemiiz bu tedavi yöntemine dair içimde çok güzel hisler var.
sdc benim diil eşiminde güzel düşünceleri var...
inşallah bu ay gelecek güzel haberle bende en çok istediğim şeye kavuşurum be günlük

gunluk cok kızgınım ya 13 nisanda 3 sene olacak buna dıyorum ne yapalım o gun bıyere gıdelımmı allahtan umıt kesılmez dıyor salak cok kızdımmmm cokkk.öküz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…