Popüler Konu Sevgili günlük...

ahhh günlükkk ahhh,
aşıyım şu engelleri çok fazla değil 6 ay daha sabrederim,
yann +44 yannnn ben geldim dicem.
sabrediyorum.

günnüküm bugün calismiyorum...
ama yarindan itaberen dört gün gece gündüz calisiyorum...
iki hafta kaldi, guatrimi benden alacaklar..
yaklasik bir ay evde olucam yani...
gel keyfim gel..
bugün gittim kendime ve ablama ciciler aldim...
istediklerimi hemen buldum, acayip sevindirik oldum.. :81:
neyse iste böyle günnüküm...

günnüş evli arkadaşları anlayamıyorum neden överler kocalarını?ben alcak değilim iyiyse o almış.bir sesli bir sessiz teoremim tekrar ispatlandı.baharın getirdiği şeylerden de hoşnut değilim.t.den tekrar nefret ettim.ben bir tanemi özledim...kimse yerini dolduramaz.kıyısından geçemez.

günlükçüğüm bu gün halsiz, bakımsız depresyonvari bir günü geride bıraktım... vizelere az kaldı havalar güzelleşti ders çalışasım gelmio, ders çalışmadığım için vicdanım rahat etmiyor gece uykularım kaçıyor, üstüne üstlük benim uyussss aşkım beni deli ediyor....! :18:yaf bahar mevsimine böylemi girilir ama yhaaa nişanıma az kaldı dersler sınavlar yüzünden onun dahi heycanını tam olarak yaşayamıyorum, kpss için uygun bir dersane arayışındayım, atama yerleri için şehirler araştırıyoruz, mayısta düğün salonumuz tutuluyor pufff hayatın hızına yetişemiyorum üstelik daha okulun bitmesinede bir yıl var:84:

hala başlamadım ders çalışmaya off ne yapıcam bilmiyorum çok sıkıldım bir yandan da vize işlemleri canımı sıkıyor hayırlısıyla şu sıkıntılı dönemi bir atlatsam çok iyi olacak :44:

Ben de Asmin gibiyim valla.
Nasıl geçiyor günler anlamıyorum bile.
Çok yoğun, çok dolu, zaman yetmiyor artık.
Hemen uyuyacağım şimdi.
Müzik dinlemeye, Rain'in fotolarına bakmaya bile gücüm yok.
Hiç dayanamayağım, özellikle de bugün!
Yarın sabah toplantımız var.
Ama neyse ki 7:30 gibi uyanacağım, çok sevinçliyim bu yüzden.
12de, 1de uyanmaya alışık ben, ne hale geldim görüyor musun!
7:30da uyanacak olmam bile büyük lütuf, bu sabah 5:45te uyanmak zorunda kaldığımı düşünürsek.
Beterin beteri mevzusu...

Son diyaloğumuzdan sonra ses seda çıkmadı kendisinden. (
Ben de ne bekliyorsam artık... Ben onun için hiçbir şey yapmadım, o da benim için.
Karşılıklı her şey ne de olsa.
Neyyyyseeeee... Yapacak bir şey yok.
Önümüze bakacağız.
Hayat tüm karmaşası, sıkıcılığı, yoruculuğu ve heyecansızlığıyla devam etmekte benim için. ://

İyi geceler canım günlüğüm.
Güzel rüyalar görelim bu gece. :))

Sevgili Gunluk,
Bugun cok kotu bir kaza atlattim ..aniden basim dondu ve 6 basamakli merdivenden yuzustu dustum..kendime geldigimde cok sukur cok derin birkac morarti disinda hicbirseyim olmadigini anladigimda herkes derin bir nefes almis...... verilmis sadakam varmis..gercekten de bu hayat aslinda bir pamuk ipligine bagliymis yeniden anladim....inan artik sevdigim,deger verdigim birkac kisi disinda hic kimse, hicbirsey umurumda degil herkes kendi yoluna......

leynn çakma günnüşşşözledınmıı benı bakimmmne zamndırr gelipp sana yazmadımdıııemme bugun sabah uyanıncaa aklıma sen geldinn:98:dedım cok ihmal ittimm senıı affettt benııneyse sımarma

gelelimmm hayatımaaaavallaa bu ara günler gecip gıdyooo günnüşş dünya karısıkk japonyaa karısıkkneolcakk o ınsanların haliallahım yardımcıları olsun inşallahhh cok zor cokkhalimize bin şükürr gercektenn rahat uyuyoruz uyanıyoruzzzbazen cok isyanlkar memnunıyetsız oluyorum ama gercektenn nankörülük edıyorumne hayatlar ne insanlar var aşkımı cok özlüyorum yaaaa:95:yanımdayken bileeee:96:yiter artıkkk yiterr evlenmekk istıorummm ama hissedıyorum az kaldıııneysemm ben kacarr kızz görüşürüzz yineee:93:

bugün güzel uyandım günlük...
içimde olumlu hislerle, güzel şeyler olacakmış gibi...
hayır olsun. yeni bir hayat sanki bu günle başlayan...
evde huzur gibisi yok, mutluyum yaaaa...
allah bozmasın...
kimsenin huzurunu kaçırmasın...

günaydın günlük gece yine aşkımla konuştum uyumadım sabahta yine zor uyanıp bu akşam erken yatacağıma dair söz verdim kendime biliyorum tutamıcam ama olsun aşkımla konuştuğum her dakika harika... o canımın yarısııııı çok seviyorum onu:)
Zaten gece çok şaşırttı beni bir ilgi bir alaka anlayamadım yani trabzona çağırdı beni gitmek istiyorum artık özledim onu okulu bitsin istiyorum ama sonrada askerliği var off off oda benim gibi işe başlasın artık bugün bitmicek gibi çok sıkıcı bu oda hava güzel dışarı çıkıp kızlarla gezmek istiyorum kışın çalışsak yazın gezsek böyle işim olsun istiyorum günlük sözlerimi toparlıcak olursam AŞIĞIMMMMMMMMM

Büyük Geçmiş olsunnnnnn... gerçekten verilmiş sadakan varmışşş

19 Mart süpermooon randevularım için şehir dısına çıkıcam..sonra alışveriş yaparım demiştim..hepsini iptal edesim var çok korkuyorum.Her an her şeye hazır olmalıymışız..bilim adamları bile artık dua edin yapacak bir sey yok derse gel de korkma :26:

selam günlükcükkkk

kaldı şurda 126 gün az gibi ama bazen de çok geliyor...
sevgiliye kavuşucam ama ailemden ayrılıcam buruğum,buruğuz biraz....
ben çeyiz işlerine baya kaptırdım kendimi bi oda doldu çok azı kolilendi
ne zormuş bu işler,hem çok güzel hem de gerçekten göründüğünden güçlü kuvvetli olmak gerekiyormuş...

Nişanlılık zor bir devre hele düğün öncesi stresi.anlatmaya gerek yok..ikimizde olduğundan daha fazla yan yana olmak istiyoruz ama işler izin vermiyor umutsuzluğa düşsekte toparlanıyoruz..

Her ne olursa olsun bu güzel duyguları Allah herkese nasip etsin...kavgalarıyla,çemkirmeleriyle,kahkalarıyla eşsiz güzelll... :))

ay gunluk ne nasıl ayıp ettım askıma dun canlı parayı ızlıyordum yarısmacı kızın sac rengıne bayıldım msj atıım acsana kızın sac rengı nasıl dıye 1 saat oldu cevap yazmadı bende ara ara bakıyorum telime bu arıyım dedım ana tel kapalı.hemen msj attım her gece acık olan tel bugun neden kapalı ben msj beklıyorum sen telını kapat yazdım telı kapatıp uyudum kıyamam tel cebındeymıs sarjı zaten azdı konusurken bıtmıs buda fark etmemıs sımdıde küstü bana olsun alırım ben onun gonlunu canım benım.benım bu huyumdan oda bıktı ama napıyım gelıyorlar hemen sabredemıyorumkı

günlük bacım ben geldim,

bugün şanslı günümdeyim. bir alışveriş sitesine üye oldum. bir kaç ürün alacaktım ki kredi kartı ödemesi yokmuş . bende vazgeçtim. sonra siteden aradılar neden vazgeçtiniz diye. bende kredi kartı seçeneği olmadığı için bırakmak zorunda kaldım dedim. adam demesin mi ürünün birini biz hediye edelim size:86: acayip sevindim pazartesi elimde olur herhalde

bugün ne pişircem ben ya :26:

ben burada hoşnut değilim günnüş.azapla geçiyor her günüm.ben memleketimde çalışmayı istiyorum.ama ders çalışıyor musun de hayır.bugün t.ile sürtüştüm ama iyi topladım.hatta iş övgüye espiriye filan vardı.demek ki neymiş yeşili sev olayı...ve oyunu kurala göre oyna.ve eksiklerini bildirme.usta ol.bağırma öküzdür.anlamaz.salla başı...
korkmadım değil zaman neler gösterecek.ama asla hatasını kabul etmiyor.boşver sen de...

sorsalar ona tarihini bile hatirlamaz eminim...
alttan ala ala bile hale geldim...
siniri benden cikardigi seye degiyormu acaba su anda gözümden süzülen yaslar...
oysa benim üzülmem gerek, sinirden stresden uzak durmam gerek...
kac gündür hep kalbimi kiracak bir seyler yapti...
susuyorum bende aptal gibi...
cok kirildim günnük, uzun bir zaman görmek istemiyorum onu...
hic birseyine de cevap vermicem dayabilirsem tabi ve bir seyler yapar mi orasida ayri konu....

bugün diyetimi bozmadım kız
kupa veriyom kendime
nisanın 3 ne kadar bikaç kilo gitsin
ciciş alcam nişana güzel oluyum demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…