Popüler Konu Sevgili günlük...

Daha yarılamadık bile ama sanıyorum ki 2011 en monoton, en heyecansız, en sıkıcı, en yorucu yılım olacak.

Nefret ediyorum neredeyse her şeyden.

Çok kararsızım, dengesizim, isteklerimde bile dengeyi tutturamıyorum.

Mesela 'sevgilim olsun, sevgilim olsun' diye zırlarken sabah 'hiç uğraşamam şimdi bir erkekle, onun dertleriyle vs.' diye düşündüm, hiç hiç hazır olmadığımı hissettim ama iki sevgiliyi cilveleşirken gördüğümde ruhumdan bir parça kopuyor her şeye rağmen.

Aşırı soğuk bir kız olmam da bunaltıyor bazen beni, bana da yansıyor o buz gibilik.

İlkokul öğretmenlerinin umursamazlığından nefret ediyorum.

Biricik, pırıl pırıl çocuklarımız berbat öğretmenlerle vakit harcayarak heba oluyor, ne yazık.

Bir çocuk var fakültede, beni her görüşünde öyle bir bakıyor ki, hatta bir keresinde bir kitapla ilgili soru sormuştum, konuşuyorduk, arkadaşım da yanımızdaydı; durumu gözlemlemiş 'ayyy nasıl bakıyordu öyle sana, ayakta orgazm oluyordu resmen' dedi. Böyle bir şey işte. Neyysee... Artık ne hareket yaptıysam geçen gün selam versem mi vermesem diye düşünüyor gibiydi beni gördüğünde, ben selam verdim nihayetinde; şaşırdı çocuk. Sanki hoşlanıyor benden, ben de beğeniyorum onu ama, kendimden hiç emin değilim.

Buzdolabı gibi olmak zor iş.

İngiltere'de yaşasam işim çok daha kolay olurdu, sıcakkanlı insanların olduğu ülkemizde epeyce zorluk yaşıyorum bu yüzden; napiim yapım bu benim de.

Ama çocuklar çok sever beni, onlara karşı sıcacık olabiliyorum.

G. Kore'ye gitmek istiyorum, çok çok istiyorum. Erkek cenneti... Gözümü de gönlümü de son raddeye kadar açar, hatta yırtar geçer. Hayali bile müthiş.

Ben dizime devam ediim şimdi. 4,5 bölümüm kaldı. Sonu nereye varacak merak ediyorum.

Yazılar rengarenk ama içi karanlık.

Seni özlemek nasıl bir borçsa, özle özle bitmiyor...

$afak 26.. ♥♥♥Eskişehire Selam

SEvdiğimi geri ver artık Eskişehir

:123:Seni Çok Seviyorum Askerim..:123:​

Günlüki şu dünyada dertsiz tasasız insan var mıdır? Elbette yoktur, herkesin ayrı ayrı sıkıntıları vardır.. Ve elbette ki dünyada hep kötünün kötüsü bulunur

Ama günlükcüm, bir şey geliyor başına ve geçmiyorsa bir türlü, naparsın? Mesela yoksulluk sana yapışıp kalmışsa bir ömür çırpındıysan da çıkamamışsan yoksulluğundan? Mesela hastalık gelmiş üstüne yapışmışsa ve gitmiyorsa bir türlü?

Hasılı kelam günlükcüm, dertler türlü türlü ama bazısı var ki başka türlü ....

şu an sözlümle aynı şehrin havasını soluyoruz günlük
yarın mükemmel birgün olacak

off gunluk..
aksam beraber mac izlemeye gittik, o ben geliyorum diye gelmis ben o geliyo diye fazla itiraz edemedim gittim ama iyi ki gitmisim oyle guzeldi ki gozgoze dizdize..
yine mutlu ayrildim yanindan, ama yine bi telefon numarami dahi almadi...
ne olucak bu isin sonu boyle ya.. kafam karmakarisik icim pirpir...

Âh..
Tek hece..
Bütün lisanlarda aynı olan mana..
Bir Elif, ardından bir He…
Allah (c.c.) adının ilk ve son harfi..
Elif ve He ile yanmış aşk..
Zora tahammülü güzel bulanlara değil;
Güzele tahammülü zor bulanlara yazgılıdır âh..
Güneşi izleyen bulut, gizleyebilir mi hiç varlığını güneşin;
Acıyı saklayan tebessüm, ya saklayabilir mi hiç vücudunu acının?
Dokunulunca en ince teline içindeki sızının,
Bülbül durabilir mi şeydalanmadan ta mahşer olunca?..
Her nereye bakarsa gördüğü;
Ahtır aşkın; âh elinden niyaz için mescide girse dahi..
Minaresi Elif, kubbesi He’dir çünkü camilerin..
Ve hala Elif’in bağrı şerha şerha kan ve hala iki gözü iki çeşme He’nin..

Erbab-ı aşka pîşe heman her gün âhimiş,
Her bir nefes ki âh ile geçmez, günah imiş…
Ve sözün düğümü;

Âh Minel Aşk!..

Son düzenleme:
İnsanlar delirdi. 1 sa 24 dkdır aşağıdan beni gözetleyen romeoyla hala konuşmamalı mıyım? Nası bir yüzyıldayız kendimi bazen bir grup gencin arasına sıkışmış Nazım gibi hissediyorum.

Çok üzgün, bitkin, umutsuz bir haldeyim günlük.
Hiçbir şey zevk vermiyor.

Son düzenleme:
Merhaba günlük
Hava çok hoş ben daha hoşum
Hayat her zaman ki gibi monoton birazdan alışverişe gideceğiz bye cicim:80:

1 haftalık suskunluk sanırım bugün sona erecek. Buz gibi bi adam var karşımda. Arasın bitsin bu işkence. Vazgeçtiyse bileyim.
Yaralarımı sarmaya çalışırım hiç olmazsa.
Hayırlısı olsun be günlük.
Ve mutluluk bulsun artık beni.
Lütfen...
Lütfen...
Lütfen...

selam günlüğüm
canım ne istiyor biliyormusun
giyinip süslenip gezmek
almak istediğin dün gece okadar
incelediğim şeyi almak çok istiyorum yaa
ama nasıl diyeyim eşime al diye oda kaldı tek başına
kira ftauralar

ben hiç böyle hayal etmemiştim....çok farklı olacağını düşünüyordum...bir şeyi bu kadar çok istememek lazımmış....O'nu hayatının merkezine koyarsan O çekip gittiğinde tüm dünyan boş olurmuş bak gördün işte....bugün O'nun face adresine girmemek için nasıl zor tutuyorum kendimi bir bilsen be günlük....acaba neler yapmış....neler paylaşmış...duvarı açık mı...ama baksam ne değişecek ki...ne değişecek....bi şey okuycam a kime yazdı acaba diyip kendime zarar vericem...yine ağlıycam...çok üzülücem....hiç birsey geçmeyecek elime hiçbirşey....rahat durmalıyım...

sevdiceğim izine geldiiii o varken herşey mükemmel

varlığ bütün dertlerimi alıp götürüo içimden ....

mutluysam bi sebebi var o sebepte sensin aşk aşkım cnm bitanem

Son düzenleme:
herkes usandı artık elime telefonumu aldım arkadaşlarımı aramak içimi boşaltmak için ama arayamadım kimseyi...sürekli ondan bahsetmem doğru değil...ben de farkındayım ama bugün bi acayipim...içim inanılmaz sıkkın...sabahtan beri O hep aklımda ve ben kendimi çok çaresiz hissediyorum...içim acıyo....

Sevgili günlük,

burası çok kötü sevmiyorum burayı ben istanbulu özledim orası benim herşeyimmiş

Sevgili Gunluk..
Hayat iste boyle surprizlerle dolu...iki gun once cok ciddi bir kazadan kilpayi kurtul..bugun ise hic beklenmedik cok ama cok guzel bir teklifle karsi karsiya kal.......su kalbim ne zaman sakin sakin atabilecek ,sorarim sana????

Ben daha güzelmişim, öyle söyledi.

'Yuuuhhhh' dedim içimden ama çok sevindim.

Çok çok beğendiğim bir kadın ne de olsa.

Allah bir an önce bu güzelliğime yakışacak yakışıklı bir erkek nasip etse ya bana.

Salına salına dolansak iki güzel insan.

Kendini beğenmişlikte son nokta.

Son düzenleme:
lipglosa katılıyorum günlük...
bugün çok başka olabilirdi, ama olmadı.
akşamı daha da kötü geldi...
bıkkınım, başım ağrıyor, by....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…