Popüler Konu Sevgili günlük...

bu kızı döverim

sonra sarılır ağlarım ve o dolapta ikimiz saklanırız herşey düzene kadar... :85::85::85::85::85:

son'un kapısındayız günlük,

kapıyı tıklatıp içeri girsek mi, yoksa bir müddet daha düşünsek mi...

ne kadar uğraşırsak uğraşalım, bu aşk adam olmayacak...

onca emek bunlar içinmiş işte.

bıktım artık sabretmekten

günlük mevsim yaz ya şimdi düğün zamanı ya
can dostlarımj tekerr tekerr evleniyorlar
hani bir yazı vardı ya ondaki gibi
kendi yuvalarının dişi kuşu olmaya...
speddy,pandomim,peri_kry....
hep beraber ne kadar güzel günler geçirdik ne heycanlar paylaştık
şimdi bende en az onlar heycanlıyım
bu güzel günlerinde yanlarında olamasamda speddy ve pandomim'in kalbim onlar için atıyor bunu bilmelerini istiyorum

bu yazı veda gibi oldu biraz
kısa bir süreliğine burda olamıcam onun için yazıyorum

kafamı toplamam lazım bu site bana hep eskiyi hatırlatıyor
yeni bir başlangıç yapana kadar uzak kalmam sanırım en iyisi
hani derler ya kafamı nereye çevirsem onunla anılar var diye
burası da aynı öyle
sitenin her yerinde onunla ilgili payşaştıklarım var sanki
ne kadar unuttum desemde kolay olmuyor

günlüğüm canım dostlarıma çokk iyi bak
yeni başlangıçla geri dönene kadar hoşçakal....

(bugün direksiyon sınavım var dua et bana...)

Sabah sabah ağlamaktan bi hal oldum günlüğüm..Uzun zamandır görmediğim ama her zaman aklımda,kalbimde olan çok sevdiğim dostum bana her zaman aklımdasın cnm kardeşim seni çok sewiyorum diye msj atmış ..O kadar duygulandım ki anlatamam..Son dönemdeki sıkıntılarımı öğrenmiş ve ona niye anlatmadım diye kızmıştı ben sadece iyi günündemi yanında olucam zannediyosun neden bana anlatmadın diye Ölesine söylenen bir kardeşim lafı değil bizim aramızdaki gerçekten kardeş gibi zamanlarımız geçti dile kolay 13 yıldır birbirimizin hayatındayız..Ama o şimdi evlendiği için çok uzaklarda..onu okadar çok özlüyorumkii bunu kelimelere sığdıramam ama biliyorumki o mutlu bu yüzden ona bu sıkıntılarımı ona olan özlemimi,ihtiyacımı pek belli etmek istemedim..En azından o kendine bir düzen kurdu günlüğümm ben hiç bişeyi beceremedim Bu gidişle hiçte beceremiycem umutlarım yine tükenmeye başladı..
O zamanlar kıymetini bilmediğim lise yıllarıma dönmek isterdim günlüğüm en azından ozaman bu kaadar dert tasa ve sıkıntı yoktu..Ama insan elinden bazı şeyler kayıp gitmeden kıymetini anlayamıyo..
Uzakta olsa hep aklımda,kalbimde kardeşimden öte benim için..Çok şeyler yaşadık onunla çok şeyler paylaştık,nerdeyse evlatlık alıcaktı zaten annesi beni :) Yediğimiz içtiğimiz bile ayrı gitmezdi yaa ne delilikler yaşadık ne güzel günlerdi..Şimdi mutlu bi yuvası dünyalar güzeli bi meleği var kuzum benim onuda çok özledim..Allah'ım onun mutluluğunu daim kılsın inşallah..Ben kendimden geçtim artık zaten..Ona sıkıntılarımı anlatmadım diye bana kızdı ama bu güzel düzeni içinde ona sıkıntı yaratmak istemedim yoksa kötü günümdede yanımda olacağını biliyorum..Benim tek amacım kendi düzeni içerisinde onu üzmemekti..Neyse günlüğüm anlatırken bile içim bi tuhaf oldu şimdilik bu kadar..

Günnüş,mantar çorbasını severek içerim.Misafirde ya da hazır çorba olarak.
Nihayet burada mantarlı pilav tarifi gördüm.Anam haşlama sonrası bir karardı etti.Tadı da birşeye benzemiyordu.Yıkıldım.

merhaba günlük..canım sıkılınca yazıyorum bir tek sana.. hastalık devam ediyor arada atak dönemleri oluyor.şuan ellerde gösterdi kendini sabah ilk kalktığımda hareket ettiremiyorum o derece.. ama 1 saat sonra filan normale dönüyor.. hareket kısıtlılığı gidiyorda parmakların üstündeki kırmızı şişlikler benle sağolsunlar.. neyse rabbim başka dert vermesin.. bu arada işten ayrıldım 1 hafta kadar evde kaldım eski işyerinden maaş vs alacaklarım vardı onları aldım.. sonrada yeni bi işe başladım ne çalışkanım dime aslında biraz dinlenseydim iyi olucaktı ama olsuniş olsun para olsun sağlık olsunçoğu kişi işsizlikten yakınırken bulmuş bunamış olmayım.. hem eski işyerimle aynı şartlarda bi işti bu yüzdende cezbetti beni evimede yakın eskiden bırak işte yorulmayı gelip giderken yol bile yoruyordu 1 saat sabah 1 saat akşam... şimdi atla tramvaya hopp 15 dakkada evdeyim:82::82:bu arada 2011 bana yaramadı ama ablamın yılı oldu sanırım yakın zamanda bizim evdede bi söz nişan merasimi olcak...mali müşavirlik sınavınıda kazandı artık smmm kendileri.. bende aşk durumu çok fena 2 ileri bir geri.. yok yokk eniştenle ilgili değil sıkıntı sadece annemin hala izin vermemiş olması.. beni istemeye geldiklerinde ailesini kovmaktan beter etmesi vs.vs. biz bunca yaşanılana rağmen vazgeçmedik inanıyorumda mükafatını alcaz günlük ama nezaman?? bak geçiyor günler su gibi enişten 32 ben 25 olduk şimdi başlayıp bismillah desek 1 senede hazırlıklar vs.. hadi benim için neysede onun için bişeylerin biran önce olması gerekiyor.. sonuçta oda çoluğu çocuğu olsun tüm mürvetlerini görsün istiyor.. evdeki durumu bildiği için benide sıkıştıramıyor.. onlar zaten yaptılar yapçaklarını geldiler istediler.. ama annem direk kapıyı gösterdi ailesine ayrı hakaret çocuğa ayrı hakaret... ayyy ne bileyim darlandım arada kaldım... :84::84: yinede bu halimize şükür diyim.. işlencek bir sürü fiş var ben işimin başına döner grş

herşeye rağmen hayat sevince güsel aşk güsel bahar güzel biz kadınlar güzeliz oh daha ne olsun aşıklar dökülmüş yollara gezio eee bnm de aşkım çok yakında gelio

Hayat bu işte;
Kanatlanıp gitmek dururken
Dört duvar içinde hap solursun
Yaşamak için bir neden ararken
Ölmek için bulursun

dün seni düşündüm, ilk buluştugumuz günü, elini ilk tuttuğum anı...
gözlerime baktıgında kalbimin atışını....ofofff
seni unutmamak için hayalini yaşatmaya çalışıyrum içimde...
sensizlik zorr...!!

Şu an bağırmak,her şeyi parçalamak,ağzıma geleni söylemek istiyorum. Sinirden ellerimi çekiştirip duruyorum. Asla dönmicem ona,alsa... Unutmıcam bunları...​

pek keyifliyim pek.hafta sonu evimde olacağım inşallah bu bir.ikincisi buradan temelli gitme ihtimali.üçüncüsünü de düşünüp buldum sağlıklı,genç,güzelim ne diye kendimi harap edeyim...boşver dertleri...

her defasında günlük olarak başlayıp yazılarımı seyrekleştirerek, haftalığa sonra aylığa sonra da yıllığa dönüştürdüğüm sadık dostum..

uzun zaman oldu değil mi seninle görüşmeyeli, sana içimi dökmeyeli.. ilk regli dönemimdeki heyecanımı, ilk diş dolgumdaki korkumu, arkadaşlarımla ilgili çelişkilerimi, arayışlarımı, hayal kırıklıklarımı, geçmeyecek sandığım yaralarımı herşeyimi seninle paylaştım büyüyene kadar bazen gülümseyerek bazen hüzünlenerek okuduğum sayfalarına biri daha ekleniyor işte.. hayatımda bir dönüm noktası daha! belki de geçeceğim en keskin viraj.. 2 gün sonra ameliyat oluyorum.. sonucu bana mutluluk verecek ama öncesinde yaşadığım kayıpları bana geri verebilir mi dersin? içim tuhaf.. bazen hıçkırarak ağlamak istiyorum sebepsiz.. bugüne kadar içime akıttığım biriktirdiğim ne kadar gözyaşım varsa hepsini boşaltmak ister gibi.. hüzünden mi? heyecandan mı? mutluluktan mı? eski beni geride bıraktığımdan mı yoksa? kendimle vedalaşıyorum.. bunca zaman bana üzüntü veren kendimle! sen bilirsin küçüklüğümden beri mutluluğu da üzüntüyü de uçlarda yaşadığımı.. ama şuan yaşadığım duygunun adını koyamıyorum.. tam ifade eder mi bilmiyorum ama donuk donuğum..

bunları yazarken ağlamadığıma göre büyümüşüm sevgili günlüğüm :) bikaç gün sonra seninle mutluluğumu paylaşacağım, belki birazcık da ağrılarımı..

seni yeniden görmek güzeldi

Ben üzülmeyeyim de kimler üzülsün..
Vakıf üniversitesine gittim diye ne varoşluğum kaldı ne işe yaramazlığım kaldı..
Genelleme yapmak karalamak ne kolay insanları.
Başkaları saygın bir meslekle devletten çıksın,ben burada çürüyeyim..
Tamam,hayatımın hatasını yapmışım Allah da müstahakımı versin..
Akılsız kafa ! İnsan ziyanıyım tamam..

meraba günlükk çok halsizim bayadır var aslında halsizlik bahar yorgunluğumu başka bir şeymi bilmiyorum.Bu arada yarın fal baktırıcamm :) bakalım neler diyicek ne kadarını tutucak ne kadarı tutmicak :)) merak ediyorumm measi sattim gelsede çıksam canım sıkılıyor....

sana uğramayalı ne kadar uzun zaman olmuş
27 nisanda oğlumuza kavuştuk çok şükür biraz erken geldi daha 25 günü vardı
önce çok korkuttu beni neyseki sorunsuz bir şekilde yusuf eymenimi kucağıma aldım
ilk buluşma anımız okadar güzeldiki Rabbim dileyen herkese nasip etsin
doğuma girmeden kkda aklımda olan arkadaşlarım için çok dua ettim Rabbim onlarada zamanı gelince bu güzelliği yaşatsın inşallah

günlük bugünden beri kafayı yiyeceğim ya..niye dersen şimdi ben çok fazla makyaj malzemesi olan biri değilim.. nedenine gelince ihtiyacım olanı alırım....1 rımel 1 eyelıner 1 far yeter bana işe giderken bazen sadece kalemde yeter yani çok abartılı makyaj yapmayı sevmiyorum ruju zaten su içsem silerim öyle bir huyum var. neyse şimdi ben geçen gün avonun katalogundan siyah noktalar için kremlere maskelere kafayı taktım aynı günün akşamı yani dün akşam aklımda ayarladığım bütün alacaklarım değişti çünkü katalog meğer mayıs ayınınmış şimdi avonda haziran ayının katalogu çıktı malum..bi baktım anam bütün siparişleri mecbur iptal ettim.. sonra haziran ayınınkine baktım akşam hem iş hem katalog aşkı zaten beni çıldırtı :97: bu ayki katalogtada bütün ihtiyacım olan fondoten olsun rimel olsun ruj olsun indirime girmiş deli olucam vallaseçiyorum seçiyorum bugünden beri onu iptal edip ötekini alıyorum paramı ayarlamak için en son ayarladığımda 65 tl oldu..annemle aynı binadayız ben bir komşum avan katalogu getircek salı günü ondan sipariş vercem sağ olsun tek tük alıyordum şimdi 65 tllik şey seçtiğimi duymasa bari.. ama mecbur alıcam çünkü eşimin yiğeni evlencek yakın zamanda düğünede malum makyajlı olmak gerek bide zati rimelim bitti sayılır..:26: alacaklarımın son listesi sayfa 62 den avon kremsi pata fondoten fırçasıyla 21.80 tl extra elastıng rimel 11.70tl. sonra siyah noktalar için tonik 6 tl göz kalemi 10.60 papatya özlü maske ve kremde alıcam indirimde ikisi 12.00 tl ruj 9.90 eyelinerda 9.80 ne yaptı 81.10 tl çok oldu ama alıcam kafaya koydum olmazsa ruju ve eyelınerı bi dahaki ay alırım..eşim sinir etti çünkü ona inat alıcam nasıl olsa çalışıyorum...bi maaşımda bana kalsın yaa işin garip tarafı tartıştık biraz önce malum aynı iş yerindeyiz sana inat hepsini alıcam dedim al al diyo garibim..şaka yapıyorum sanıyor görür ooo ...siz siz olun kızlar eğer çalışıyorsanız kendinizede bücce ayırmayı bilin..yoksa hep bana hep bana diyor bu erkekler..tamam kocam kendine böyle şeyler almaz ama almamada izin vermiyor ihtiyacım yaa..çalışırken almassam ne zaman alıcam..dur sinirliyken bi daha bakim şu kataloğa....şaka bi yanada kızlar çalışıp kendine bişeyler almak gerçekten güzel..tavsiye ederim evde oalnlara..onun dışında günlük hava güzel iş güzel.....inş bebişte yaparsam yıkandıktan sonra herşey daha güzel olcak..:90: byyy şimdilik.....:80::80::80::80:

Bir önceki yazımı okuyan herkes ve sen benim delinin teki ya da yüzsüz olduğumu düşünebilirsiniz ama sanırım barışıyoruz günlük... Sözler veriyoruz birbirimize bir daha yaşanmaması için. Rabbim tutabilmeyi nasip etsin. Yüzüğüm olması gereken yerde şu an... Allahım bize sabır ver. Mutlu olmayı nasip et...​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…