Popüler Konu Sevgili günlük...

Bu hafta da bitti nihayet
Hafta sonu yapmam gereken şeyler var acayip üşeniyorum :| ama yapacağım kararlıyım.
Bugün güzel bir şey oldu
Aramızda bazı sorunlar olan ama çok sevdiğim bir hocanın arkadaşlarıma söylediği şeyleri duydum
Benden hoşlanmadığını düşünüyordum halbuki çok seviyormuş beni
Çok güzel bir kız demiş komik demiş bir de :86:
Çekindiğini bile söylemiş hatta çok tatlı yahu çok seviyorum onu
Daha başka güzel şeyler de oldu ama söylemiciim nazar değer falan
Yarın için de güzel planlarımız var görüşürüz cicim :82:

Çok güzel bi gündü erken kalktım yürüyüş yaptım sonra aşkımla buluştuk bi yerde bi kahve içtik dertleştik Onu çok seviyorum oda beni öyle bozma Allah'ımm

Çok güzel bi gündü erken kalktım yürüyüş yaptım sonra aşkımla buluştuk bi yerde bi kahve içtik dertleştik Onu çok seviyorum oda beni öyle bozma Allah'ımm

Burada kimbilir kaç kez nişanlı olup ayrılanlara,severek ayrılanlara üzülmüştüm. Sanki hiç başıma gelmeyecek gibi... Halbuki biz de yaşayacakmışız bunu. Geldiğimiz şu duruma inanamıyorum günlük biliyo musun? Bunca zaman,bunca emek... Hepsini çöpe attık. Hiç yaşanmamış gibi... Benim yaralarım kabuk bağlar mı bilmiyorum ama günlük istemiyorum ki bunu. Unutmak istemiyorum. Sadece her şey eskisi gibi olsun istiyorum. Çok sevdim ben onu,hem de çok...​

O gün O beter Gün Geliyor Günnüş...

Hani biraz tatile biraz uzaklaşmaya ihtiyacım var demiştim hatırlıyormusun bodruma giderken... İşte bunlar fasa fisoymuş insan giderken beynini aklını kalbinide yanında götürüyor değişen tek şey şehir ve insanların yüzleri.. Ayrıca evet aktivitelerde ve kalabalıklarda bir nebze olsun başka bir dünyada başka bir ruh halinde oluyorum fakat eve döndüğümde kendimle başbaşa kaldığımda yada bir ortamdayken çalan en ufak bir müzikte bile anlıyorumki Beynim Aklım Kalbim benimle, Aslında Değiştim ben yani en azından eski gamze değilim eskisi kadar taviz vermiyorum bazı şeylere ( karşı cinste) birazda klavuzum oldu yaptıkları ve yaşattıkları o şahsın.. Neyse dedimya o lanet gün yaklaşıyor, benmi? boşver be beni günlük, iyimiyim iyiyim herhalde, mutlumusun dersen Aileme adadım kendimi onlarla mutlu olmaya çalışıyorum Neyse biraz farklı bir döneme girdim ben ama kabuğuma çekilip birazda bu şekilde yüzleşim kendimle...

daha kaç yaşına kadar ağrıyacak bu kalp? ne zaman vazgeçecek birini sevmekten?hangi baharda durgun olacak?sabahları iple çekmeyecek? akşamlara küsmeyecek? merak ettim... çok kızıyorum kendime günnüş...gelgitlerden bıktım artık.neden kararsızım neden koyveremiyorum kendimi? neden her seferinde mantığımın dediğini yapıp her seferinde mutsuz oluyorum?yıllar yılı bitemeyen sevdam vardı ya canımı ya aşkımı dediğim...bitmiş meğerse...ilk kez bir baharı bu kadar sakin karşılıyordum...olmadı...neden kulak asarım söylenenlere?neden acı çekerim acı çektirdiğimi de bile bile...onun için de üzülürüm...hep gülen yüzünü soldururum.kimse kimsenin derdini bilmez doğru...hep bastır acıları...salma kendini...nereye kadar günnüş?
herkes ne kadar gergin,durgun dalgınsın derken neyimi sevdin be adam?
başka yere gideyim söz neşeli olacağım...dışa dönük...her ortamda rahat...kendinden emin...
beslenmeme dikkat edeceğim...spor yapacağım...kursa yazılacağım.bugün face de gördüm bir arkadaşımı...rahattı...istediği her şey olmuş...iş,şehir ve eş...bakıyorumda ben ideallaerimden birini bile gerçekleştiremedim tam olarak.yarım hep.askıda.süperegom seni ne yapayım? ya da anne babamı üzmeme arzusu...cici kız sendromu...bıktım günnüş...

canımm abicimin doğum günü bugün.. iyiki doğdun paşa iyiki bizimlesin..seni seviyorum....

ona hiç beklemediği bi süpriz yaptıkk,,baş organizasyon benden çıktı tabi..
bir pasta aldım üstüne mumlarını koydum hehe:) birde çok beğendiği parfüm vardı aldım akşam yemekten sonra salonu hazırladım..
abimi çagırdım ve şook oldu yawrum ya ..annem babam ben ve abicim kutladık...

şimdide dışarı gitti arkadaşlarıyla ...bende kös kös oturuyorum.boğazlarım bugün birazcık agrıyor .bu kış hiç hasta olmadan bahar geldi ama buz gibi suları içmekten bogazlarım agrıyor.

günlükcan,dün bi arkadaşımı kırdım sanırım farkında olmadan.değer verdiğim biriydi bugn yazdım cvp attı ama sonrası gelmedi belliki içine kapandı..
üstüne gitmek istemiyorum hem ne diycemki
sanırım zamanla düzelir..canım kaankişim bnim ....

günlük..
bu pronovias grerçek olamaz yaa
yok böyle bir koleksiyon..
2012 koleksiyonu harika nutkum tutuldu yaa

Günlük sanki biraz canim s1k1n gibi bugün bende tam anliyamadim gitti off...

Sükür cok daha mutlu ve huzurluyum hayatimda ama gel görki icim taaa derinlerde öyle pekte huzurlu degil. Biliyormusun bir konu var icimde taaaa icimde öyle oturmus ki cok s1k1nti yapiyor bu bana.

Icimde taaa en derinlerimde yüregimde sakladigim bir üzüntüm var evet cok dogur ama bunu belli edemiyorum etmekte istemiyorum dogrusu kimse bilmesin istiyorum...

Zaman zaman hic bitmiycekmis gibi geliyor suan oldugu gibi...Ama biliyorki cozulecek, bitecek...bitecekte ne zaman??? Sadece sevdiklerime olmak sadece onlarla konusmak istiyorum bu aralar. Bitsin gecsin zaman. Ne zaman basliycak icim tekrardan isinmaya dersin???

Off s1k1ldim biraz...

cikmazdayim, kafam o kadar karisikki...
cekip gitmek istiyorum buralardan
tek basima, cok uzaklara, kimsenin olmadigi bi yere...
Biliyomusun, gecen gun en iyi arkadasim bana "senin yasadiklarini ben yasasaydim delirirdim kesin kendime zarar verirdim, cok guclusun" dedi
evet o kadar agir seyler yasadim ve yasiyorumki
kimse bilmiyo, en iyi arkadasim bile hepsini bilmezken boyle diyo..
Halbuki beni fazla tanimayan birine beni sorarsan sana cok neseli biri oldugumu soyler
evet cok ama cok gulen ve gulduren biriyim
ama kalbim o kadar agriyor ve agliyorki...
Biktim bu yukten.. Bu yasta !
yok arkadas sadece kendini dusuneceksin !
ama ben bunu yapamiyorum iste...

1.iyilikten maraz doğarmış..
2.kaçan kovalanır...
3.büyük sözü dinlemek.
4.zayıf yüzünü hiç kimseye göstermiyceksin..
5.yaşananlardan ders alıp birdaha yapmıycaksın
6.asla büyük konuşmuycaksın:26:
7.kimseye fazla değer verip kaybetmekten korkmuycaksın[

evet günlükcan RÜYAMSIN adlı arkadaşın yazısını okuduktan sonra yazmak istedim tekrar..
ayrılalı 6 ay oldu.iyikide oldu çok şükür ediyorum RABBİME.iyikide bitmiş...gözlerimiz resmen körmüş...ben bu adama 3 yılımı verdim göya ondan benden başka seven hiç yokmuş gibi....

yaptıklarını görmezmişiz,tartışmalarda alltan alan hep kızlar olur vs vs.nekadar yanlış..
hayatta şunu ögrendim üzülüyorsan kesinlikle bitireceksin!!ben üzüldüğümü anladıgım tek noktada biitirdim ve geri dönüşsüz.bende böyledim 3 yıl deli gibi sevdim köpek gibi sadık kaldım uzaktaydık ama önümdeki erkeklere dahi bakmazdım annem bile evliler gibisin sanki kocan o senin derdi..!!!!ama bitirdim en ufak saygısızlıgında üzüldüügümü anladıgımda bitirdim.
niye omu var dünyada ve mantık gözüm açıldı...ne manyakmışım üzülüp aglıyormuşum vs vs özlüyormuşum diyorum.
sanki ondan başka hiç yok!!!dışarı çıkıp arasam inan daha iyileri vardır. ama umrumdamıı
rüyamsın canım kardeşim yaşın gençken seni üzen insanla sakın olma buda bi arkadaş tavsiyesi.bırak onsuz üzül daha iyi,kötü amaçla değil bunlar ama gerçekten BİR İLİŞKİ MUTLU OLMAK İÇİNDİR SİZİ MUTSUZ EDİYORSA geri dönüşü olmaksızın bitirin....ne güzel sevdalar belki bizleri bekliyor kimbilir...hayatbu!!kısmettt/COLOR]

Son düzenleme:
Günlük bizim sevdamızın sonu yazıldı. Bittik biz günlük. Ayrıydık zaten. Bugün görüştük,ricalarımı söyledim. KAbullenecek zamanla.
Biz yabancıyız artık.
Biz hiç olmadık günlük.
Bittik.
Ama sevgilimi kaybetmekten çok , bana gösterdiği baba şefkatini kaybetmek koydu günlük.
Babam öldüğünde bile üzülmemiştim bu kadar. Çünkü o şefkati babamda hiç bulamamıştım.
O beni babam gibi sarıp sarmalamıştı.
Artık gene o yetim kız çocuğuyum.
Ağladığımda gözyaşlarımı silecek,bunlar geçecek diyecek alnımdan öpüp beni sarmalıcak kimse yok.
Gitti.
Bittik.
Babam gitti günlük,abim,arkadaşım,sevdiğim adam ..
Bende gittim günlük.
Bittim.
13 ayım,yaşananlar,aşkım ..
Yüreğimide aldı gitti.
Ama herşeye rağmen o iyi olsun,kötü haberini duymak nasip olmasın günlük..

Yüreğim onu çok sevdi..

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili gunluukk.. Bugun baska bir konuda onun 8 aydir geri donmedigini ve onu artik beklemedigimi yazdim. Birkac saat sonra aylardir aramayan sormayan adam mesaj atti. Inanilir gibi degil. Soktayim gercekten. O kadar gozyasi doktum, o kadar dualar ettim kismet bu guneymis. Daha dun "bana da bir zalimi sevmek nasipmis, ne yapalim" diyordum arkadasima. Hala inanamiyorum aslinda. Neyse ellerim titreye titreye ona cevap yazdim, istanbul'daymis, bulusmak istedi. Ben de kabul ettim. Aptalim ben dimi gunluk belki barismak bile istemeyecek, belki oylesine gormek istedi, ne diyecek bilmiyorum ki. Cok heyecanliyim. Cok da mutluyum aslinda. Allah'im sukurler olsun dualarim kabul olacak gibii..

canım rüyamsın msjını aldım bitanem ama cvp olarak dönemiyorum 100 msj olmamoş daha ama kesinlikle kafanı dinle daha sonra yazıcam ben sana :)

offfffff yaaaa s1k1ldim artik duyuyormusun s1k1ldim...Beklemekten, sabretmekten, sadece inanmaktan s1k1ldim....kacip gidesim var bu aksam buralardan...

Niye böyle oldu ya birden dersin ben biliyorum aslinda sebebini ama off neyse bosver..Anlatasim yok...

Zaten kimseyle konusasimda yok, aramasinlar beni sormasinlar...Kimseyle konusmak zevk vermiyor bana off hic canim istemiyor...

Neyse yatayim ben bari manevi olarak daha kendimi yarinki Finansmatematik dersine hazirlamadim. Of simdide hic cekilmez ya o ders o hoca off offfff hicbirsey yapasim da yok...

Su zamanlar bitene kadar dolabima mi saklansam ne yapsam hic cikmasam ordan...

Hayat bu kadar zor,bu kadar karışık olmak zorunda mı günlük? Herkes mi acı çeker? Herkes mi mutsuzdur? Seven hep mi kaybeder? Ya da insan hep yanlış kişiyi mi sever? Bu kadar zor mu diğer yarını bulup bir ömür mutlu olmak? Çok mu imkansız bir şey istiyoruz hayattan?
Ara ara kalbim sıkışıyor,derin bir off çekiyorum. Kâr etmiyor... Acımı hiçbir şey hafifletmiyor günlük... Onun ağzından çıkacak bir tek kelimeye bakarım demiş,topu bana atmış yani. O bir tek kelimeyi söylemekten acizim şu an. Öyle kırgınım. Bana bu zor zamanımda bunları yaşattı ya ben artık iflah olmam günlük... Şurada 2 ay sonra sınavım var,harıl harıl ders çalışıyo olmam gerekirken yatıyorum kalkıyorum,ağlıyorum,geceleri kabuslarla uyanıyorum,günden güne zayıflıyorum. Ve bunun tek sebebi o... Yanımda olsa biliyorum her şey düzelecek. O yanımda olsa her şeyi çözecek,halledebilecek gücü bulurum kendimde. Ama o yok ya kolum kanadım kırık sanki. Aciz,çaresiz biriyim.

Gün gelecek bir ömür hayalini kurdugun herseyden bir dakika da vazgeçeceksin..Yeni bir hayal bir ömür ister ama sen hakkını kaybetmis olacaksın..

Kalbimde öyle bir bosluk ki dünyalar sigar..Ama dünya öyle dar ki kalbim ona bi türlü sığmaz..

Böyle yazmış profiline. Sanırım o da üzgün ama ikimizi de bu acılara o mahkum etti. Öyle doluyum ki onun üzülmesini dahi isteyebiliyorum. Kalbim ne zaman yumuşayacak? Ne zaman iyileşicem günlük???​

sevgili günlükkız
gece olduu ve yine birlikteyiz.nasılsın iyi misin? ben bugün iyiydim,moralim yerindeydi.günler sonra ders çalışmayı başarabildiğim için sanırım.ya da tam tersi, moralim iyi olduğu için ders çalışabildim. her neyse sonuç olarak ders çalışabildim ya,gerisi önemli değil.gerçi matematik çalışmak için yeterince iyi değil moralim sanırım çünkü hiç matematik çalışmadım.boool bol edebiyat çalıştım.olsun ders derstir dediğini duyar gibiyim :) bence de.bugün itibariyle bütün edebiyat konuları bitti günlükcüm.iş sadece soru çözmeye kaldı.ama matematik için aynı şeyi söyleyemicem.haala integral duvar gibi duruo önümde onu da aşmam lazım.beni cesaretlendir günlük,1 ay kala şu integral illetini de üzerimden atabilir miyim? atarım atarım evet.inanmak başarmanın yarısıdır ne de olsa.hep ders konuştuk bugün bu iyi bişey en azından dertlerimi birazcık olsun unuttuğum anlamına gelio bu.iyileşiorum günlük! kimse için hayatımı mahvetmeye değmezmiş buaralar derslerden önemli hiçbişey olmamalı hayatımda.ay evet evet ben iyileşiorum baksana neler diorum yihhuu! yarın da aynı düşünceler içinde olmak umuduyla bu gecelik bu kadar günlük...iyi geceler sanaa :)

İzin vermezsen kimse üzemez seni.
İzin vermezsen kimse canını acıtamaz.
Sen değerlisin. Sen önemlisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…