Popüler Konu Sevgili günlük...

oyyyyyy oyyyyyyyy günlük ya esmer_sekerim ne kadar güzel bir insan böyle off cok mutlu oldum yazdiklariyla inan oda benim aklimdaydi tüm gün.

Kiz günlük iyice alistik varya biz birbirimize.

Kendi gibi yüregide güzel olan canim arkadasim benim sende iyiki benim hayatimdasin. Ne zaman sana ihtiyac duysam teselli ve umut dolu sözlerinini arasam hep ama hep yanimdaydin kuzum benim. Bende seni cok seviyorum canimmm kuzum benim...

Of bi mutlu oldumki bugün sorma gitsin günlük...

Not: bu arada dogum günümü kutlayan herkeze cok ama cok tesekür ederim...

Pembişim,

Karmakarışık duygular yaşıyorum. İçimde çok büyük bir aşk var, ama bazen düşünmekten kendimi alamıyorum. Gerçekten olması gerekenden daha büyük bir aşk mı taşıyorum diye. İnsan karşısındakini görmek istediği gibi görürmüş ya, bazen acaba ben de görmek istediğim kişiye mi aşığım, acaba bu yoğunluk ile hata mı yapıyorum diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Dua ediyorum hep, Allah'ım beni yanlıştan korusun, yanlıştaysam doğruyu göstersin diye. Belki de doğruları gösteriyor da, ben göremiyorum... İnsan seçtiği hayatı yaşıyor ya pembişim, yanlışı bilerek ya da bilmeyerek seçmiş olabilir miyim? İçim içimi kemiriyor. Doğru olduğuna inanmak, bu inancımı sarsmayan şeyler yaşamak istiyorum. Çok şey mi acaba?

Sevgi karşılık beklenmeyen bir duygu. Bir insanı, seni sevsin diye sevmezsin. Severse ne ala, ama sevmezse suçlamaya hakkın yok bence. Ben onu çok seviyorum, belki kendi kalıplarıma sokmaya çalışıyorum. Ama tek istediğim şüphesiz, acabasız bir ilişki. Ben nasıl hiç olmadığım kadar şeffafsam, aynı şekilde şeffaflık istiyorum. Mantıksız hareketlere tahammül edemiyorum. Kaybetmekten korktuğum kadar, hatalardan da korkuyorum. Karmakarışığım, içim rahat değil. Malesef...

bir gün daha bitti günlükcüm.bugün ne mi yaptım? bugün çok geç uyandım akşamdan kalmaydım yataktan çıkmak istemedim tam karşımda kitaplıkta duran ders kitaplarını görünce tekrar kapattım gözlerimi sanki tekrar açtığımda olmucaklarmış gibi.açtım ve tabiki hala ordalardı.ama ben ne yaptım? daha doğrusu ne yapmadım? bugün hiiiç ders çalışmadım. oturdum,tv izledim,çilek yedim,balkonda oturdum serindi hava yağmurluydu içeri girdim çilek yedim,kedimle oynadım,köpeğimle oynadım,kuşumla oynadım da demek isterdim ama artık çok yaşlandı huysuzlaştı gagalıo beni onunla oynayamadım.çilek yedim,çilek yedim ve yine çilek yedim.ilkbaharı sevmemin 1.nedeni çilek yemem zaten.diğer bi nedeni de bugün de yağdığını söylediğim yağmur.eğer izmirde yaşıosanız ilkbahar yağmurlarının tadını çıkarmaya bakın çünkü bütüüün yaz yağmursuz geçecektir.ilkokuldan beri belki bin defa,yok yok milyon defa duyduğunuz gibi,yazlar sıcak ve kurak,kışlar ılık ve yağışlı akdeniz ikliminin etkisi altındadır izmir.ee günlük,hep ben anlattım bugün sen ne yaptın? şaşırdın dimi sen hep dinlersin nerden çıktı bu şimdi diosun.peki ozaman geleneği bozmayalım hiç sormadım farzet.işte ben bugün bunları yaptım.ne kadar az dimi? ama bana bugün ne yapmadın diye sorsaydın sana bisürü şey anlatırdım.bugün hiç dışarı çıkmadım,hiçkimseyle konuşmadım,çilekten başka hiçbişey yemedim,kimseye seni seviyorum demedim,çünkü sevdiğim kişiler tarafından tek tek terk edildim...

gunluk yaaa
bazen bosuna okuyomusum, kafa patlatiyomusum gibi geliyo:44:

okuyan herkesin cokmu guzel hayati var sanki, poff:26:

günaydın cancazım yazamıyorum sana bayadır
daha doğrusu yazmıyorum ne yazıcamki
evdeyim kızımlayım
hala zayıflamaya çalışıyorum
farklı bişey yok yani anlıyacağın hayatımda
tek fark artık kilo yakınmalarımdan bıkıp
eşimin bana step aleti alması oldu
adamı bezdirdim sonunda
ama tabi şartıda var eğer boğazımı tutup ve düzenli
kullanmayıp zayıflayamazsam bana inat benim tanıdığım kilolu
bir bayana vericekmiş bedavadan gözünün önünde zayıfladığını görünce
yaşıcağın hayal kırıklığını düşün dedi bana
tehlikeli valla boğazı tutup azimle eritmem lazım benim totoşuuu

Evini bir parti sonrası temizlemek için uğraşıyorsan;
Bir çok arkadaşın var demektir.

Faturalarını ödeyebiliyorsan;

Bir işin var demektir.

Pantolonun biraz sıkıyorsa;

Aç kalmıyorsun demektir.

Gölgen seni izliyorsa;

Güneş ışığını görüyorsun demektir.

Otobüsten indiğin yerden işyerine yolu uzun buluyorsan;

Yürüyebiliyorsun demektir.

Yanındaki adamin sesinden rahatsız oluyorsan;

Duyuyorsun demektir.

Camları silmen, çatıyı onarman gerekiyorsa;

bir evde yasiyorsun demektir.

Doğalgaz faturan yüklü geliyorsa;

Isınıyorsun demektir.
Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırların varsa;

Yığınla giyeceğin var demektir.

Çalar saatin sabahın köründe çalıyorsa;

Yaşıyorsun demektir.

"Ve tüm bunların farkına varabiliyorsan, mutlusun demektir".

Mutluluk;

"Sorunsuz bir yaşam değil, sorunlarla başa çıkabilme yeteneği demektir"

günlükkkkk bktın benden dimi ama napayım herşeyimi buraya yazıyorum ben kağıt,kalem,defterim burda sensin...
dün çk kötüydüm heryerim döküüyordu ağrıdan.ve halada öyle
halsizlik,boğaz ağrısı ne yapıcam ben şimdi sınavada az zaman kalmışklen pofffff
hep öyle olmuyor mu zaten sınav gününe yakın hastalanmıyor muyum ben..
neden stres,sıkıntıdannn
neden herşeyi takıyrum ben...
malimüşavirimle dün baya mesajlaştık çaya davet etti:))
ne getirim dedim hiç bişey sen gelsen yeterli dedi.senin yüzüne bakıp elini tutup öyle bakmak istiyorum dedi.sarılmamı ister misin dedi hayır dedim sustu..sebebini sordum sen kızdın bana dedi
bilmiyorum doğru mu değil mi??
insan onca şeyler yaşayınca tereddütlü oluyor malesef.:26:

günlük 1 yıl olmadı değilmi. aman zaten yazı yazmayı sevmem ben

güzel bir haber vermek için geldim sadece

kızıma kardeş geliyor :)

Günnüküm uzun zaman oldu sana yazmayalı o kadar çok şey geçti ki hayatımdan..
şu an canım çok sıkkın hiç keyfim yok öyle bir hal içindeyim ki sen beni anlarsın biliorumm

canım günlük
bugün çok erken kalktım, bu çok nadir oluyor bilirsin... Evde kimsecikler yok sıkıntıdan patlıyorum.
her sabah 7de 8de uyanan secdiceğiminde telefonu kapalı.. Dün çok yorulmuştu kesin hala uyuyor ve şarjı bitti.. Şimdi zaman nasıl geçecek

Nabersin günlük kardeşim?

Stajım bitti nihayet, çok sevinçliyim.
Günlerim yoğun, koşturmacalı ve çok hızlı bir şekilde akıp gidiyor; nasıl geçtiğini anlamıyorum bile.
Çok yoruluyorum.
Final dönemi nasıl altından kalkarım sınavların bilemiyorum. Of!

Başka da bi b*k yok. :86::86:
Ama memnunum halimden, iyiyim.
Haydin bay!

günlük hemen bir psikolog bulmam lazım.
terapiye başlamam lazım. bu hastalıktan kurtulmam lazım.
yoksa canımı sıka sıka genç yaşta hastalığa tutulcam.
hayatımın seyrini değiştirmem lazım, tek başıma yapamayacağım.
destek almam lazım...
tükeniyorum ...

Dün babam bi konuşmaya başladı 1saat falan sürdü heralde
Aylık fırça seansı yedik ailecek....:)

Seviyrum babamı ya o kızdıkça ben gülüyrum ama napim benimde huyum böyle işte...
Ona kızmıyrum bizim geleceğimiz için endişeleniyo olur böle şeyler.....

günlük valla buraya yaza yaza kendi defterime yazmak artık zor geliyor çünkü tekrardan aynı şeyleri yazamam neyse çalışıyorum çok şükür eşimle benim maaşıma zam yapıldı malum aynı işteyiz.. çok şükür bu borçlarımızı daha çabuk bitirmemiz için büyük şans...maaşımıda bugün alıcam.. metro toptan alım mağazası var herşey daha uygun orda bir masa örtüsü gördüm koltuklarımın renginde onu almak istiyorum ama eşimi nasıl ikna edicem onuda bilemiyorum çünkü lüzumsuz buluyor böyle şeyleri..bende evde tam bir uyuma hastayım napim.. herşey uyumlu takım olcak..ahh kiracı olmasam neler yapardım kim bilir..? millet bir kanepeyle 20 30 sene geçiriyor evinde ben herşey olsun istiyorum çokmu? müsrifim yoksa genimden gelen bişeymi? çözemedim yaa..herhalde aslan burcu olmamdan sanırım.. malum alışveriş koliğiz biz..bide şimdi mutfağımın tülü eskidi resmen yırıldı salonumun tüllerini hep değiştirmek istedim malum eşim bekarken almış sanırım 7 senelik ama yeni model küpürlü çiçekli onu diyorum mutfağa çocuk odasına göre kestirip o tarafa alayım salona yeni tüller alıcam 2 camlık.. taksitle alıcam kafaya koydum çünkü işten hamiş kalıp çıkarsam dahada bişey alamam eşim zati almaz.. bide tüle süslerden istiyorum salkım gibi varya adı neyse topu var yukardan kornişe asıyorsun tülün ortasında harika duruyor..inş alıcam..umarım pahalı olmayan bir yerde bulurum önümüzdeki ay..görümcemin bileziğini bir ödeyelimde sonra beni kimse tutamaz haziranda:81:rabbime şükürler olsun inş herşey yoluna giricek geçen sene çok sıkıntı çektim 1 tl yoktu ekmek alıcak bir hafta dışarı çıkamadım..eşim çok zamansız işsiz kalmıştı çünkü aldığı işsizlik maaşı anca kredimizi ödemeye yetiyordu 230 tlcik..çok şükür son kredimizde bitti inş bi daha asla kredi aldırmicam..ödeyene kadar herşeyimiz gitti..tövbeler olsun..umarım 2011 umutlarımı yeşerten yıl olcak..biliyormusun? günlük inanmak herşeyin başı..birde dua etmek rabbime içimi döktüğümde huzur buluyorumçünkü zaten herşeyi gören bilen..herşey gönlümüzce olsun bu sene..inş tüm iyi kalpli dilekler gerçek olsun...amin..:80::80:​

Şimdi her şey o kadar anlamsız geliyo ki... Sakin gibiyim ama hissiz... Bütün gün ruh gibi dolandım ortalarda. Gözlerim şiş ve kıpkırmızıydı. Benim yüreği temiz öğrencilerim beni teselli etmeye çalıştılar biliyo musun? Bi tanesi hocam benimle evlenir misiniz dedi. Gülümsedim;keşke her şey,herkes onlar kadar iyi niyetli olsa... Keşke herkes öyle saf sevse birbirini. Herkes şokta şu an,ben de dahil... Nasıl yaptım,nasıl karar verdim bilmiyorum. Ama bunu hissediyordum,sana da söylemiştim günlük... Son noktama gelmişim işte. Geri dönüşü olmasın diye 5 yıl sonra ilk kez durumu ailelere yansıttım,yüzüğümü kolyemi çıkardım,malum siteden resimlerimizi,ilişki durumumuzu her şeyi kaldırdım. İlk kez yaptım bunu... Görümcem aradı,ağladı telefonda... Onun yerine o özür diledi. Yüzüğünü tak dedi,takamadım. Sevmiyo musun dedi,artık söylemek istemiyorum dedim. Nasıl yaptım bilmiyorum. Ama pişman değilim. Tek istediğim pişman olması,pişman olup bana öyle bir dönsün ki ilk günkü gibi başlayalım yeniden. Olmayacaksa da olmasın. Böyle diyorum da nereye sığdırıcam bunca yaşanmışlığı? 5 yıl 4 aydır onsuz bir günüm geçmedi ki benim... Nasıl yaşanmamış sayarım,nasıl? Evlenecektik ya biz... Tam mutlu sona geldik derken... Neyse günlük neyse...​

günlükk firarpereste söyle onu ne yazık ki çok iyi anlıyorum
öyle bir acı ki hemen geçmiyor hayatının yaşanmış bir dönemini kapsıyor ya
her dönemeçte karşına çıkıyor
tam kabuk bağladı yaram dediğin zaman birşey çıkıp o kabuğu koartıyor tekrar kanıyor yaran
6 ay oldu hayatıma devam ediyorum huzurluyum
ama bazen yastığa başımı koyduğumda ağlıyorum...
yaşanması gerekiyormuş yaşadım bunu
ağlamak acını doyasıya yaşamak lazım bu dönemde...
dertleşmek isterse ben burdayım (

Günlük bana dua et, şeften 20 mayıs çin izin alabileyim.
Zaten kocişkomu 5 günde 1 haftasonları görüyrum bari bu hafta daha uzun süre beraber oluruz.
Noluruz izin versin yaaaa (
Eskiden olsa ben demeden kendi telif ederdi, şu özellştirme olyı başlayınca tüm izinlerim iptal resmen yaa ( bi de sağolsun kendide gıcıklaştı (( Ama benim şefim izin verir bana yinede değil mi? kıyamaz değil mi günlük :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…