günlük valla buraya yaza yaza kendi defterime yazmak artık zor geliyor çünkü tekrardan aynı şeyleri yazamam
neyse çalışıyorum çok şükür eşimle benim maaşıma zam yapıldı malum aynı işteyiz..
çok şükür bu borçlarımızı daha çabuk bitirmemiz için büyük şans...maaşımıda bugün alıcam..
metro toptan alım mağazası var herşey daha uygun orda bir masa örtüsü gördüm koltuklarımın renginde onu almak istiyorum ama eşimi nasıl ikna edicem onuda bilemiyorum
çünkü lüzumsuz buluyor böyle şeyleri..bende evde tam bir uyuma hastayım napim..
herşey uyumlu takım olcak..ahh kiracı olmasam neler yapardım kim bilir..?
millet bir kanepeyle 20 30 sene geçiriyor evinde ben herşey olsun istiyorum çokmu? müsrifim yoksa genimden gelen bişeymi? çözemedim yaa..herhalde aslan burcu olmamdan sanırım..
malum alışveriş koliğiz biz..bide şimdi mutfağımın tülü eskidi resmen yırıldı salonumun tüllerini hep değiştirmek istedim malum eşim bekarken almış sanırım 7 senelik ama yeni model küpürlü çiçekli onu diyorum mutfağa çocuk odasına göre kestirip o tarafa alayım salona yeni tüller alıcam 2 camlık..
taksitle alıcam kafaya koydum çünkü işten hamiş
kalıp çıkarsam dahada bişey alamam eşim zati almaz..
bide tüle süslerden istiyorum salkım gibi varya adı neyse topu var yukardan kornişe asıyorsun tülün ortasında harika duruyor..inş alıcam..umarım pahalı olmayan bir yerde bulurum önümüzdeki ay..görümcemin bileziğini bir ödeyelimde sonra beni kimse tutamaz haziranda:81:rabbime şükürler olsun inş herşey yoluna giricek geçen sene çok sıkıntı çektim 1 tl yoktu ekmek alıcak bir hafta dışarı çıkamadım..
eşim çok zamansız işsiz kalmıştı çünkü aldığı işsizlik maaşı anca kredimizi ödemeye yetiyordu 230 tlcik..çok şükür son kredimizde bitti inş bi daha asla kredi aldırmicam..ödeyene kadar herşeyimiz gitti..
tövbeler olsun..umarım 2011 umutlarımı yeşerten yıl olcak..biliyormusun? günlük inanmak herşeyin başı..birde dua etmek rabbime içimi döktüğümde huzur buluyorum
çünkü zaten herşeyi gören bilen..herşey gönlümüzce olsun bu sene..inş tüm iyi kalpli dilekler gerçek olsun...amin..:80::80: