Ahh günlük ahh
Daha önce forumda konuda açmıştım.
Eski patronum iflas etti paramı alamadım diye...
Kasım ayında çıktım oradan bu zaman oldu hala param ödenmedi.
Uzun hikaye gerçi de anlatmak istiyorum birazını. içim açılsın diye...
Çok daraldım çünkü günlüğüm çoookk!
Başta iyi niyet gösterdim inandım güvendim merhamet ettim.
Sonra baktım ki vefasızlık ediliyor bana. Yinede kötü olmayım ben dedim.
Sabrettim. Güzellikle sıkıntımı dile getirdim. En son bana paranı vereceğim dediğinde yanına gittim. Beni bir ay daha idare et dedi. Tamam dedim sıkıntım olduğu halde. Adam battı zaten merhametsizlik etmiyim dedim. Sonuç ertesi gün başkasına ödeme yapmış. Ondan öncede olur olmaz bir çok yere para vermiş bir tek beni sallamışş
Sözde bu hafta ayarlayacaktı birşeyler yine ses çıkmadı. Bende amcasını aradım artık daha fazla sabredemedim. Üzülme kızım sen ben konuşacağım onunla o borcunu ödemese bile ben karşılarım senin ihtiyacını dedi sağolsun. Sağolsunda benim içim burkuldu. Böyle olsun istemezdim.. Çok ayıp etti çook. Yoktan yere kötü etti beni. Bütün iyi niyetlerimi suistimal etti. Yani hakkımı istedim kötülük değil bu biliyorum da güzellikle olsun istedim ben. Biraz fazla hassasım duygusalım biliyorum. Psikologa gidiyorum zaten. Bu huyum yeterince yıprattı beni. Oofffff be günlük ooff beni ahmak yerine koydu resmen. Kredi kartımın borcu var. Sonra bir arkadaşımdan borç istemiştim sağolsun kocasından habersiz ortak hesaptan para çıktı bana. Hala ödeyemedim kızada ayıp oldu
( Çocuk şikayet eder gibi aradım amcasına anlattım derdimi. Hale bak yaa. Ne insanlar var şu dünyada. Beni çalıştırırken emeğimi kullanırken iyiydi de sıra hakkımı vermeye gelince mi kötü oldu yani. Şimdi sesim çıktı diyee benden kötüsü olmaz. yaptığım iyiliklerin hepsi unutulurr.. Bu nasıl bir dünya be... Ailesini akrabalarını tanımasam bundan sonrada muhattap olacak olmasam umrumdaa değil daha beterini yapacağımda... Hayırlısı olsun be günlük. Rabbim kayırsın beni inşallah.