Popüler Konu Sevgili günlük...

Ahh günlük ahh
Daha önce forumda konuda açmıştım.
Eski patronum iflas etti paramı alamadım diye...
Kasım ayında çıktım oradan bu zaman oldu hala param ödenmedi.
Uzun hikaye gerçi de anlatmak istiyorum birazını. içim açılsın diye...
Çok daraldım çünkü günlüğüm çoookk!
Başta iyi niyet gösterdim inandım güvendim merhamet ettim.
Sonra baktım ki vefasızlık ediliyor bana. Yinede kötü olmayım ben dedim.
Sabrettim. Güzellikle sıkıntımı dile getirdim. En son bana paranı vereceğim dediğinde yanına gittim. Beni bir ay daha idare et dedi. Tamam dedim sıkıntım olduğu halde. Adam battı zaten merhametsizlik etmiyim dedim. Sonuç ertesi gün başkasına ödeme yapmış. Ondan öncede olur olmaz bir çok yere para vermiş bir tek beni sallamışş Sözde bu hafta ayarlayacaktı birşeyler yine ses çıkmadı. Bende amcasını aradım artık daha fazla sabredemedim. Üzülme kızım sen ben konuşacağım onunla o borcunu ödemese bile ben karşılarım senin ihtiyacını dedi sağolsun. Sağolsunda benim içim burkuldu. Böyle olsun istemezdim.. Çok ayıp etti çook. Yoktan yere kötü etti beni. Bütün iyi niyetlerimi suistimal etti. Yani hakkımı istedim kötülük değil bu biliyorum da güzellikle olsun istedim ben. Biraz fazla hassasım duygusalım biliyorum. Psikologa gidiyorum zaten. Bu huyum yeterince yıprattı beni. Oofffff be günlük ooff beni ahmak yerine koydu resmen. Kredi kartımın borcu var. Sonra bir arkadaşımdan borç istemiştim sağolsun kocasından habersiz ortak hesaptan para çıktı bana. Hala ödeyemedim kızada ayıp oldu( Çocuk şikayet eder gibi aradım amcasına anlattım derdimi. Hale bak yaa. Ne insanlar var şu dünyada. Beni çalıştırırken emeğimi kullanırken iyiydi de sıra hakkımı vermeye gelince mi kötü oldu yani. Şimdi sesim çıktı diyee benden kötüsü olmaz. yaptığım iyiliklerin hepsi unutulurr.. Bu nasıl bir dünya be... Ailesini akrabalarını tanımasam bundan sonrada muhattap olacak olmasam umrumdaa değil daha beterini yapacağımda... Hayırlısı olsun be günlük. Rabbim kayırsın beni inşallah.

günlükcan ben geldimanam ne cabuk cumartesi olduömür gidiyııı ömürrrrdogum günümede 5 gün kaldıgerçi tüm dünya kutluyo dogum günü gençlik bayramı yaa:86::86:annemde durmus durmus gençlik bayramında doğurmus beni:89:zamansız oldugum o günden bellii:93:bi yaş daha yaşlandım 24 oluyorum günlük ama her yaşın ayrı bir güzelliği vardır değilmiohhh yarında pazar uyurum öğlene kadar cumartesi günü bi huzurlu oluyorum ertesi gün iş yok stres yok no panikbu arada ayburcum bebişinin yaşı uzun olsun inşallah,bütün hamişler sağlıkla kavuşşun inşallah bebeğineallahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

boğazlarım ağrıyor günlükcann...üşüttüm sanırım.kıştan beri ilk oldu derin değil ama bogazıma gıcık yapıyor..
bugün cumartesi güneşliydi istanbul erik ağaçları çiçek açmış,çiçekler mis gibi kokuyordu sitenin çardağında
bi hava aldm bugün dışarda kendime geldim biraz.
akşamda 3t 'yi izledim manyak bu ya makarnayı bile nasıl yiyorr ah nihatıma yazık olduu
banyoya gircektim üşendim ya sabah kalkar kalkmaz yaparım süslenirim püslenirim nikaha gidicem ordanda minik serçemde burdaydı yeni gitti,küçük kuzenimden bahsediyorumm.amcam arabistana gitti .oda yalnızlık çekmesin diye oyun oynatıyordum yawruma..yarın oje sürcez bana gelicek ordan onuda nikaha götürcem gezdircem orda.
abimi içeride yatırdım oturdum pc nin başına sabahlar olmasınnn

Gündüz nasıl mutlu, çok umursamaz ve kendimden çok eminsem, akşam çöktü mü de bir o kadar çaresiz, karamsar ve oldukça melankolik bir hal alıyorum. :s

Her şeyden kötüsü de sürekli aklıma gelir oldu yine 'o'. Hay Allah'ım yaaa... Deli oluyorum. ( Kaç yıl oldu hala hala hala... Ama üzüntüden kahrolduğum falan yok; sadece düşünüyorum hep düşünüyorum. 'O'nu, saçlarını, bakışını, yürüyüşünü, gülümseyişini... Ruh gibi hatırlıyorum bunları, ifadesiz...

Kendime itiraf etmeye korkuyorum galiba. Halbuki ortada bir gerçek var sürekli beynimin kuyularının en derinlerine attığım. Birini sevdim çok, ayrıldık bitti; hayatta aklıma gelmeyecek cinsten felaket günler geçirdim; acılar geçip gitti ama kapanan yaramın üstünden oldukça zaman geçmiş olmasına rağmen hiç yol alamamış olduğumu görüyorum; sen de görüyorsun günlüğüm. ( Ben de istemez miydim artık hiç bunlar olmasın da yepyeni şeylerle geleyim sana. Olmuyor. Bir sürü erkek geliyor aklıma; şunla olsa şöyle olur, bunla olsam böyle olur diye düşünüyorum ama hiçbiri 'o'nun gibi olamıyor hayallerimde bile. 'O'nunla da olmaz gerçi, beni asla mutlu edemez beraber olsak da, bunu da biliyorum da işte gel de kalbine anlat bunları...

Ooooffff günlükkk ooofffff... Ne olurdu sanki beraber mutlu olabilseydik, çok sevseydik, sonsuza kadar yanımda kalsaydı. Onun için yapamayacağım fedakarlık yoktu benim. (

Ben bu salak düşüncelere takılıp kaldığımdan mı yenilikler uzağımda, yoksa yenilikler uzağımda olduğu için mi bunları düşünmeye başladım anlayamıyorum tam olarak.

Bugünlerde her gece böyleyim malesef. :s 2 yıl öncesi kadar berbat durumda değilsem de iyi de sayılmam.

Hadi ben bir film daha izleyeyim en iyisi. :/

ne oldu bana böyle anlamıyorum ; anlamak da istemiyorum... aslında hiçbirşey istemiyorum... o kadar bezmiş durumdayım ki ; konuşmak bile anlamsız geliyor konuşmak da istemiyorum... en kötüsü de bu durumdan kurtulmak istemiyorum...

en çok acı çektiğim zamanda bile direnip ; gülümsemek için türlü türlü çareler üretmiştim... ama şimdi içimden gelmiyor gülümsemek... çünkü umudumu yitirdim ben...

kaderime isyan mı etmeliyim ; yoksa ona güvenmeli miyim... sanırım güvenme kısmını geride bırakalı çok oldu... umutsuz ve mutsuzum artık...

Günlükcüüm sana gözyaşlarıyla yazıorum şuan.gece gece ağlattı beni epica.yeni klibini izledin mi? küresel ısınmayı,katlettiğimiz hayvanları,çoğu düşüncesizin 'can' olarak bile düşünmediği 'can'ların gözlerimizin önünde yokoluşunu,yok edilişini nasıl da güzel gözümüze sokmuşlar bu kliplerinde! insanların şıklıklarına şıklık katsınlar diye giydikleri kürklerin sahipleri umarım ki bir başka alemde intikamlarını alırlar.gözlerimizin önünde ölüolar günlük :s onlar yok olduktan sonra,teknolojinin,bilimin yüksek(!)hayat standartlarının ne önemi kalıcak? biz napıoruz onları kurtarmak için? hiçbişey.bilinçliler oturup hallerine üzülür,bilinçsizlerin umrunda bile olmaz.yaptığımız zerre kadar bişey yok onlar için.bu dünyada sadece insanlara mı hayat var? diğer canlıların yaşamaya hiç mi hakkı yok? sadece düşünemiolar diye,onlara yokmuş gibi,eşyaymış gibi davranmak,süs püs için katletmek ne kadar insanlıktır ki? sokakta gördüğü hayvana bile işkence edebilen bi insan(!) taa kutuplardaki canlıları mı düşünücek yoksa yaşam alanı daralan sıcak iklim hayvanlarını mı? bilerek,isteyerek ormana bir kibrit çakan insan(!) ormanların yok edilip yerlerine fabrikaların kurulmasına mı üzülecek? tabiki üzülmeyecek.Tanrım! nasıl bi dünyada yaşıoruz!

İnsanlar nasıl bu kadar kötü olabiliyor..
Nasıl bu kadar Allahtan korkmaz oluyorlar anlamıyorum
Birşeyi yaparken ben kırk kere düşünerek hareket ederken İnsanlar nasıl gözünü karartıp bir insanın hayatını karartmayı istiyor hiç anlamıyorum
Rabbim böylelerini ıslah etsin ...
Beddua etmeyeceğim asla sadece Rabbime sığınacağım..
Korkuyorum,korkuyorum,korkuyorum...

sesini nekadar özlemişim ..
beni sesine bile hasret bıraktın ..

konuşurken söyleyemedim ama aramasına çok sevindim günlük çünkü seviyorum onu
Haziran'ın sonunda gelicek söz verdi ..
bende *mutlu* olucam hee! vay be hayal gibi:)

Zaten pek keyfim yoktu.
Gelip geçen öylesine bir gündü işte.
Yazacak hiç birşey yok !
Neyse.İyi geceler..

onsuz bir gün daha bitti
nefessiz.
yüreğimsiz.
alışır mıyım?
alışırım elbet insanoglu nelere alışmıyor ki?

Bir insanla yanlış zamanda karşılaşmak diye bir şey varmış anladım...
Daha neler neler öğreneceğim acaba ?

Dünkü konferansa gelirsek muazzamdı...
Orada bir dostla karşılaştım hem de Rabbimin bizi çok özel bir ortak noktada birleştirdiği bir dostla, birlikte izledik.
Bir daha hiç görmesem de ömürlük bir bağımızın olduğuna inandığım bir dost ile öyle bir günde karşılaşmak şükür gerektiriyor bolca...
Özeldi, hep hatırlanası saatlerdi..

dünkü neşem bugün yok.sabaha karşı küt diye uyanıverdim.ne olur olmasın.artık tutacağım söz.bir de şu somurtkanlığıma uzaklığıma çözüm.bir de şu malum mevzuuda kendimi kandırılmış hissediyorum.artık asla bahsetmem ve normal davranmam lazım.eve iş getirmek,iş biriktirmek de yok.umutsuzluk da yok...

gelmesine 2 gün var.
ve hiç olmadıığımız kadar durgunuz ikimizde.karamsarız.
aylardır bugünü bekledik aslında.
şimdi ben hastayım,o keyifsiz.gelince herşey düzelirmi bilmiyorum.
konuşacak,çözecek o kadar çok şeyimiz var ki..
gerçekten çözermiyiz yoksa üstünümü kapatırız bilmiyorum.

günlük işteyim isyannn edesim varrr niye dersen çünkü hava güzel herkes sahilde mangalda gezintide ben kasa başı çalışıyorum off off.....ama inş hava güzel olursa bende salı günü yapıcam o keyfi kocişimle....önce bugünkü gözlemlerimi yazayım malum müşterimiz bol öncelikle bir tane bayan müşteriye acayip gıcık oldum nedenmi? ben oldum olası çocuğu olup gelişi güzel davranan kadınlara sinir olurum eğer bir kadın çocuğu düşüpte onu yerden kaldırmayıp hiç umursamıyorsa bana cinnet geliyor..:95:insan ne olursa olsun görüpte neden dikkat etmez çocuklar koşturuyor kadın dur demiyor düşüyor bakmıyor ağlıyor bitanede o çakıyor bu nasıl annelik anlam veremiyorum..işi gücü olsa tamam dersin öyle oturduğu yerden seyrediyor bide..delirmemek içten değil..bazen içimden 10 15 20 senedir bebek sahibi olamayan bayanlara içim gider bunları görüpte onların yoksunluğuna üzülmemek elde değil..ama tabi kimi olur kıymeti bilmez kimide olmaz hasretten harap olur..rabbim böyle yazmışsa yapılcak bişey yok.. düşünüyorum kendi kendime ben nasıl bir anne olucam diye?? merak ediyorum duyarsız anne olmak asla istemem..geçen müşteri bayan çocuğu masalardaki herşeyi tuzluğu biberi atıyor yere kadın kalkıpta yapma çocuğum deyip oturtmuyor çocuğunu bide garsona çıkışıyorniye izin vermiyor diye deli olmamak elde değil....insanda biraz girdiği ortama saygı olur ev değilki çocuk kırsın herşeyi restaurant ya..biz böyle olmadık hiç.. misafirlikte bile babamın bir bakışıyla yerimden kalkamazdım ben..odalarına giremezdik gittiğimiz ev sahibinin izinsiz....anneler babalar böyle alakasız olursa çocukta nasıl olsa onları ben yönetiyorum diye takmaz zaten o zamanda en kolayı ağlayarak yaptırmaya gidiyorlar..bişeyde anne baba kararlıysa çocuk ağlasa bile o kararı asla değiştirmemeli.. kesin olmalılar uzmanlar bile bunu söylüyor..hoş görülü olmayı bazen boşvermekle karıştırıyoruz maalesef.....neyse ohh yazdım sinirim gitti bilmiyorum valla sanırım zor bir anne olucam ama yerine göre davranan bir anne..komşumun bebişi oldu 2 gün önce daha görmeye gidemedim ama insan çamaşırlarını asmış görünce imreniyor minicik minicik yaainş benimde olur..rabbim tüm isteyenlere versin bu sene..artık canıma tak dedi yapıcam bu sene valla..şu avonu bi zengin edeyim bu ay sonra yine yazarım sırdaş makyaj malzemelerim gelsin..hadi byy sağlıcakla kal.:79::79:.

Sevgili günlük; Uykularım kaçıyor geceleri, sanki sabah hiç olmuyor,günler geçmiyor uzadıkça uzuyor ve her geçen gün daha bir yorgun düşüyor bu kalbim gitmek istiyorum ama dayanmam gerektiğini de biliyorum.hep mi bekleyeceğim hayat söylesene hepmi bir gün bende mutlu olacağım diyeeee.
Evden çıkmak zorunda kalıyorum insanlar öyle acımasız olmuş ki ev sahibimin elinde imkan olduğu halde allah büyüktür deyip yardımını esirgedi,yurda gittim kayıt tarihini kaçırmısım genede derdımı anlatmak ıstedım ama neye yaradıki ordanda aldığım cevap allah büyüktür oldu.evet allah büyüktür ama insanların elinde yardım olanağı varken o sözü söyleyip başlarından savmaları zoruma gidiyor.Bi arkadaşımın verdiği söz evimde kalabirsin deyişi beni çok rahatlatmıştı ama sonradan bana sırtını döndü öyle oyunlar oynadıki yıkıldım güvenim sarsıldı birkere bile sormadı drumumu bılen arkadaslarım ne yaptın diye.gücüm olsa imkanım olsa ben hiç minnet edermiydim.
Ev arkadaşlarımın yaptıkları onlara hakkımı helal etmiyorum hiç bir zaman.eşyalarımızı sattık içim kan ağladı giderken verdiğim emekler her şey gözlerimin önünden geçti bir anda kaybettim herşeyimi sanki yıkıldım hayat söyle bana şimdi ben bunları hak edecek ne yaptım.

Ööööf
Koştur koştur koştur...
Sevdalımın da işleri çok yoğun oralarda, 1 tek işim kaldı İstanbulda, o da sevdalıma bağlı. Halletsem de gitsem...
Annecim gene dikişlere gömüldü, kıyamam...

Dayımlar teyzemler filan ben gitmeden bir toplanalım dediler, adıma parti veriliyor Cuma gecesi Günlük ahhahha Allahım yaa, ne alemci ailem akrabalarım var

Çiçek Pasajında fasıllı eğlence yapıcaz tüm anne tarafı akrabalarım kuzenler filan

Temmuz ayı için uçak biletlerinde promosyonlar tükenmiş ya Günlük acayip şapşırdım...
Annemle ablama aldık neyse ki, onlar uçakla 3 gün evvelden gelicekler yaşayacağım yerdeki düğün için. Gezeriz filan diye. Denize de giricem azıcık bronzlaşırım yahu. Zaten evim denize 2 adım. Babamlar 1 gün önce arabayla gelicekler.

Geldiğimden beri arkadaşlarım kuyruk gibi peşimdeler ahahahha. Kimse inanamıyor evlendiğime, ki ben bile inanmıyorum hala. Nerede o koyu feminist evlilik düşmanı April ? diyorlar gülüyoruz
Bende pek heyecan olmadığını görüp te kızanlar oldu, ay ne yapayım yani dünyadaki hemen herkes 1 evliliğin ürünü değil mi yani ? :44: Ne var bu kadar büyütecek ? İlk evlenen ben değilim, sonuncu da olmayacağım dünya üzerinde...Zaten evliyiz biz fikren, birbirimizi gördüğümüz andan beri.:123:

Prenses moduna girmeye hiç niyetim yok. :100: 'Gelin' olmaktan daha ulvi rollerim var hayatta çok şükür.
Ömürümün amacı da 'gelin' olmak değildi. Mesela doktoramı tamamlayıp doktor ünvanı almak, veya Fransa fahri konsolosu olmak filan gibi başka hedeflerim de var

Tek isteğim, hep dediğim gibi, sevgilimle yanyana olabilmek...Ayrı düşmemek. Bunu en kolay hale getirmenin yolu da evlenmek sanırım hahhahah

Yanarım yanarım bu seneki Chill Out Festival'e yetişemeyeceğime yanarım. Keşke düğünü ona denk getirseydik la Kemer Golf&Country Club'da ahahahha. Neyse bizim nikah/düğün mekanımız oradan bile güzel Cuma akşamı dönüyorum yarimin yanına.

Ay neyse uzattım gene. Bu akşam kızlarla buluşacağım...Bana müsaade Günlükcan

günlükkkkk... o çok istediğim telefona dün itibariyle kavuşmuş bulunmaktayım... çok mutluyumm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…