Popüler Konu Sevgili günlük...

Düğün oldu bitti baba yapacağını yaptı eşim düğüne gelemedi bütün gece sabaha kadar başında bekledi kardeşim sahipsiz gibiyanlız kaldı babayı aratmaya çalıştık ama nereye kadar offf o kadar doluyum kiiiii.....
Bağırasım etrafa yeter diyesim var gelme hayat bu kdar üstüme sınama artık diyesim var eşimden de Allah razı olsun yapmayacağı şeyleri yaptı yapmak zorunda olmayacağı şeyleri hatta....

Doluyum yazıp yazıp siliyorum günlükcan sen anla

günlükcüüm iyi geceler
bugün güzeldi en azından önceki günlerime nazaran kendimden beklenmicek şeyler yaptım bugün. meselaa pembe bi elbise aldım! inanabiliomusun ben ve renkli giymek.çok hoşuma gitti umarım giyerim.kendime renkli kıyafetleri bitürlü yakıştıramıorum günlük :/ ilk defa özendim pembiş giyinmeye,hadi hayırlısı bakalım.vee inanamıcağın bi haber dahaa.hayatımda ilk defa babet sahibi oldum platformlardan sonra babetle yürümek baya garip geldi bana.aslaa babet giymem,almam diodum bugün bana bi haller oldu cidden:44: neyse bakalım,umarım onu da giyebilirm geçici bi heves değildir umarım.bugün iştahım da biraz olsun açıldı.her gün sabah yediğim tek bi tostla günü tamamlardım,bugün 2 tostla hı bide kahve içtim.mutlu gibiyim sanki.her şey yoluna girio mu ne?

Bugün sabah 10'dan öğrlen 12'ye kadar biraz dolaştık babamla ve bir mağzaya girdik PLATFORM TOPUK AYAKKABI GİYDİĞİM AN BABAMIN BAŞINI KALDIRIP "BOYUNUN NEKADAR OLDUĞUNUN FARKINDAMISIN" KELİMESİNDEN SONRA GİDİP AYNAYA BAKTIĞIMDA 2 METRELİK Bİ GAMZEYLE KARŞILAŞMAK ENTERESAN Bİ DUYGUYMUŞ AMA BANANE BANANE ALMAK İSTİYORUM HEMDE PUDRA RENGİNİ İSTİYORUMMM, BENİM BASKETBOLCULARDAN NEYİM EKSİK YANIMDA GEZİCEK VATANDAŞLAR DÜŞÜNSÜN

neyse alamadım tabiki ama aklımda alıcammmm kesinnnnn sonrasında eve geldiğimde biraz dinlendim ve neti açtım vakit geçirirken Annemden Replikler
__Evlendiğindede Kocan Acıktığında Netten Yemek Ismarlarsın
_Yok Anne Ozaman Kendim Yaparım
___Kalk Ozaman Dolma İçi Hazırla Ve Biberleri Doldur Dolma Yap
Ve Yamak Gamze Mutfağa Biber Dolması Yapmaya Gider

ama sonrasında annem seriye bağladı, biberden sonra sıra yaprak sarmasındaydı açtı ve dizdi önüme Saaar gamze saaar... Mağdurummm Mağdurumda mağdurummm gün içinde bunu söledim hep ama güzel oldu yaklaşık 2 kilo sardım ve dolaba attım ımm yarın pişiririz artık sarmaları,.. sonramı sonrasında fenerbahçe maçını izledik zevkle bağrış çağrış içindeee harika bi maçtıı
Neyse artık parmaklarım ağrımaya başladı seriye bağladığım için bugünnn, yarın bi gezmeyi hakettim ben dimiii hakettim hakettimmm hadi paii paiii :81::80::79:

sayiil gunler kaldi bugun basladim yarin da birakmayip devam edecegim cok mutluyummmistedigimi elde edince cok daha mutlu olucam buraya da yazacagimmmmmsadece biraz sabir..
bugunun tek golge yani kayinvalidemin devamli ilgi isteyip beni bunaltmasi..hep ayni yuksek volumlu enerjide olamam ki anne(keske insanlar bu kadar beklentiler icine girmese..kucuk seylerde mutlu olmayi bilsek..offff neys dusunemeyecegim simdiii

Son düzenleme:
Bu aksam ölurum, beni kimse tutamaz
Sen beni tutamazsin yildizlar tutamaz
Bir ucurum gibi duserim gozlerinden,
Gozlerin beni tutamazzzz

Duslerindeee buyurum buyurum
Kabusun olurum öluruuummm

Bu aksam ölurum, beni kimse tutamaz
Sen beni tutamazsin yildizlar tutamaz
Bir ucurum gibi duserim gozlerinden,
Gozlerin beni tutamazzzz

Bu aksam ölurum sirf senin icin, beni ölum bile anlamazz

mukemmel ötesi bir sarki !

Son düzenleme:
Günaydın günlük..Bu haftaya çok erken ve tatsız başladım. Gece gördüğüm kabuslar bir yana sabahın 5 buçuğubda ayaktaydım İçimdeki hüzün umutsuzluk bu köhne karanlık nasıl geçicek bilmiyorum Herşey güzel olucak derken kendimimi kandırıyordum..Birşeyler evet olucak bir gün ama benim hayallerimi nereye sığdırıcam Artık hiç bir şey düşünmek istemiyorum düşünmeyenler gibi ...

kardeşim usta birliği için dün elazıga gitti.ve ben konyadan geçerken sadece yarım saat görebildim ne kadar zormuş kıyamadıgını terörün içine göndermek.Allahım hayılısıyla sağ salim bitirip gelmeyi nasip etsin..

günaydın... pazar günüm güzel geçince haftaya güzel başlayabiliyorum ben... cumartesim de pazarımda güzeldi... şaşırıyorum artık keyifli gü geçirince... iyice bir bunalıma bağlamışım ben

ben böyle değildim ne zaman kayboldum
rüzgarla dans ederdim ne zaman savruldum

deneyeceğim yeniden pozitif olmayı... pembe gözlükleri takamasam da en azından siyahları çıkarmayı deneyeceğim... kim mutsuz biriyle vakit geçirmek ister ki değil mi...

bu arada İnternet Sansürünü de Protesto ediyorum...
dün Alsancaktaki yürüyüşe katılamadım ama kalabalıkmış... bir daha olacakmış o zaman mutlaka katılacağım... Taksimde ki de gayet iyiymiş ...

Sabah gune cok guzel baslamısken neden gözyaşlarıma engel olamıyorum bılemıyorum

bütün gun aptal bır mesele yüzünden berbat gececek şimdi

hıcte ıyı bır fıkır degılmıs hııııııııııııc

yazarken bıle gozyaslarım akıyor aptal mısın sen ya aptal aptal aptal ne bu sımdı sumak ha deger mi..

neyse acayım bı komedı fılmı de kendıme geleyım

bu hormonlar fazla geldı ,dun de pazarda annesını kaybeden 4 yasında kı cocugun 'anne ' dıye aglayısını gorunce de cok agladım

hep bebegım ben senı hıc bırakmıyacagım dedım..

saglıkla gel annem ,ınsallah üzülüyorum aglıyorum dıye sende üzülmüyorsundur

canım benım canım canım.

Günlük bugün Grimsi_ doğum günü çocuğu. :87:

Bir yaş daha büyüdüm

Yıllar su gibi geçiyor.

Vay be

Günlük, bu adama bi haller oldu. İyi anlamda haller... Dediğimi ikiletmeden yapıyor, hatta geçen hafta yumurta kıramayan adam dün bana kurufasulye yaptı.Tabii kritik yerlerde tüyo verdim ama olsun :89: Yine de kıçını kaldırıp birşeyler yapması çok güzel...Ya burç değiştirdi, oturan boğalıktan zıplayan sincaplığa terfi etti, ya da huzursuzluk onu da çok yormuş, sebep olmak istemiyor, dikkat ediyor.Keşke hep dünkü gibi olsak, huzuru özlemişim

kendi kendime eğleniyorum:76:
şafak sayıyorum
mutluyum
sen bunalım takılmaya devam et.artık hiç çekemicem.yettii

mutluyum be günlük
Allah'a binlerce defa şükürler olsun ki herşeyim mükemmel ilerliyor
çeyizimiz bile yerleşti artık bizim bi evimiz var gitmesek te kalmasak ta o ev bizim evimiz
her dakika orada olmak istiyorum. kendi kendime bişeyler yapmak istiyorum :82:
son 21 günümüz kaldı işte :18: heycanlıyım hemde öyle çok ki anlatamıyorum artık kendimi frenlemem lazım sanırım

Yüregim sizliyor, icim aciyor, dayanamiyorum...Kendimi cok kötü hissediyorum günlük cok kötü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…