Popüler Konu Sevgili günlük...

güünlük bugünnnn benim canım arkadaşımın doğum günüymüşşşşşşş..

mutlu yılar canım benimm herşey gönlünce olsun

mutluluk,huzur getirsin sana bu yaşın

Günlük biricigim tatlikiscigimada teşekkür ediyorum

hepbirlikte inş tatlım sağol =)

ömrümü yanında geçireceğim insan bu günlüğüm..
dünya ister dönsün isterse dursun bu saatten sonra..

ya demek öyle keltoşşş.izin verdin...bana rapor bile vermezken...Allah var tek diyeceğim bu.diğer konuda kendimi takdir ediyorum.gayet normal davrandım.o da normaldi.ama ben galiba farklılık istiyorum.

Çok mu şey istiyorum hayattan yada ne istediğimi bilmiyor muyum...
Yada günahlar mı ağır geliyor..
Hayat mı zor geliyor ne ne ne...?
Biraz daha güçlü olabilmeyi isterdim...
Babam gibi olabilmeyi isterdim...
Babam gibi diyorumda babam eski babam mı yada ben mi büyüdüm
Çocuk olmak ne güzeldi günlük......

Sessiz bir mecra şimdi hayat sen giderken soğuktanda soğuk dondu yüreğim...

miribaa,sınavım kötüydü sayfalarca saçmalayabiliyomuşum bunu farkettim.halbuki konuşurken hiç yapmam öyle şeylerrama kaadı doldurmam gerekiyoduu.neysem bitti ya ona seviniyorum.ama sabahtan beri bişey yemedim.kilo alıym derken gitgide zayflıyorum.6 gün kaldı ona.bi garibim geçsin istemiyorum çok kötü bi kızım çokk yine mızıkçılık yapcam galiba

ablamı sabah sabah deli ettim deliiiii face'deki duvarına aynen şunları yazdımm

" Hafta Başı İtibariyle Bu Ayki Kardeş Giderinden Bahsediyorum :)
__ 1 Adet Platform Topuk Ayakkabı ( siyah yada pudra rengi olabilir)
__ 1 Adet MAC Select Cover Up yada studio finishe concealer
__ 1 Adet Fuşya Rengi Badi ( seçim senin model konusunda)
__ 1 Adet Yaza Uygun Bir Parfüm (Hangi Kokuyu Sevdiğimi Biliyorsun)
Seviyorum Seni ♥ :) "

Çıldırdı yavrum benimmm hafta başı zaten yoğun dershanede, ders arasında öğrencilerden fırsat buldukça bana yazıyor

Benmi? ee ben babamı bekliyorum süslendim püslendim istanbul turu yapıcaz tekneyle boğaz turu yapıcaz babam annem ve ben (Aile saadeti yani)

günlügum iki gündür beya bir gerginim farkindayim. Of daraliyorum yine.

Uykusuz, mutsuz, aksi, sinirli, aglamakli, cekilmez, dayanilmaz, huzursuz bir ruh hali icerisindeyim...!!!

of cok s1k1ldim ben bu hayatan suan hayatimdan yaaaa....Bir süre kendi icime kapanmayi kapilarimi kimseye ama kimseye acmamayi istiyorum, kimseyle görüsmek konusmak istemiyorum kendi halime kalmaliyim bu aralar yoksa en ufak birseyde kiriliyorum, inciniyorum. Belki karsimdaki bunun farkinda degil ama cok gücüme gitti günlük ya hemde cok...

Sirf o söze saatlerce aglayabilirim suan isyerimde olmasam...

Neyse ya offff bak yazarken bile icim daraldi ya. Eylül icin isarkadasimdan dügün davetiyesi aldim cok güzel yaptirmislar valla. Icim sizladi.....

günlükk hayat güzel..... havalar düzeldi.... herşey yolunda.... daha ne olsun.. seviyorum seviliyorum... yaşamayı seviyorumm

Yaz geldi günlükcan ama ofis çok soğuk. :97:
İnsan bu güzel havada kırlarda dağlarda koşmak istiyor, ofise kapanmak değil
Ama olsun be günlükcan, koşacağım günler de gelecek elbet
Çok güzel hazırlıklar yapacağım günler de gelecek.
Sabırla bekliyorum

sevgili günlük
yaz geldi galiba
e gelsin artık dediğini duyar gibiyim

Son düzenleme:
günlük sana bi soru;
koca yaz 1 güneş gözlüğüyle geçer mi?
şıkları sunuyorum;
a geçmez
b geçmez
evet bildiniz geçmez bunun taksiti yeni bitti ama ben bi tane daha istiyorum
hastayım günlük, boğazım zonkluyo yeminle. enfeksiyon geçiriyorum.
diğer konuya gelince;
pazarı bi damla gözyaşı dökmeden bitirdim. bugün normalim. ama arada aklıma geliyor.
o kadar da olacak ama dimi?
edit: çizelgeyi de silmeyi unutmuşum :) sileyim bari. cinlerim zıplamadan :)

Son düzenleme:
ben geldimmm
güzel bir hafta sonu geçirdim...moralimi bozmaya cabalayan ey arkadaşşş
bozamadınkiii
dün çok güzel bi gündü günlükcan.abim iş yerini açtı çalışacaktı pazarda işler yoğun oluyor diye

kahvaltıdan sonra süslendimm ve nikaha gittik.babam annem ben tabi amcam arabistanda olduuğu için yengemle kuzenimide aldık minnoşumuda süsledim ben nikah boyunca yanımdan ayrılmadı...

çok kalabalık bi nikah oldu ay damadımızda çok heycanlıydı garibim ya güldürdü bizi :)
güzel bi hava vardı çok terledik .istanbulla yaz gedliii
nikahtan çıktıkdan sonra paparaziye yakalandık biz sadece arkadaşızzz anladın anladın günlükcan..
neyse nikahtan sonra babam hadi arayalım abinleri halilleri piknik yapalım dedik.neyse aradık ve güzel bi piknikkkk keyfi yaptık..kuzenler biz abim teyzemin oğluda geldi memoş...etleri höplettik:)
voleybol oynadıkkk allahtan alışkanlık yapıp güneş kremi sürmeden çıkmyırom böylelikle kızarmıyorumda :)
eve dönüşte arabanın teki girdi çukura ortam gerildi çıkardık neyseki ...eve geldim ve geberiyorum yorgunluktan yaaa ..oturdum accük survivoru izleyi verdim ve uyudum.
bugün ise telefoncudan haber geldi tlfn yapılmıo iyi dedim gelir alırım.hafta sonuna kadar tlf alcam yeni oleeee :) abiminkini alamassam gidicem taksit yaptırırım artık nakitmi alsam diye düşünüyroum ama en iyisi taksit sanırım kredi kartımız yok ama abimin arkadaşını ayarlarım
sabah ölü gibi kalktım hem yorgun hem hastayım.grip oldum yaa..burnum akıo bogazlarım agrıo sesim olgunlaşmamış travesti sesi gibi
ve en güzel haber derslerim oleeeeeeeeeeeey işte budur..emos kaçar

Merhaba günlüğüm,
uzun zamandır sana yazamadım elim bi türlü ermedi işte...
günlüğüm inan çok zor zamanlar geçirdim ben ve ailem çok üzüldük, eşimin bu hareketlerine.
ama en sonunda o gerçeği gördü, taa ki benim 2 seçim şansı sunmama kadar...
ya onlar,ya ben...
en sonunda beni anladı, ama inan çok üzdü.
neyse hatırlamak bile istemiyorum, tatilden sonra çok fena hastalandım ve hala hastayım. seslerim çok kötü,bi de ağzımın içinde yara çıktı hiç bir şey yiyemiyorum içemiyorum. süzüldüm şu bi kaç gündür...
Şu saate kadar 1 dolma 4-5 tane de sarma yedim sanırım, başka bi şey yemedim...
İşler yoğunlaştı, bi de şu seçimi atlatırsak eğer yazlıkçıların hepsi gelicek.
Biraz daha geçsin işten çıkıcam eve gidip dinlenmek istiyorum ama annemlere uğramam gerek.

Günlük, artık bitti diyorum, o kötü kabus geride kaldı diyorum, ama eşime bakınca nefret ediyorum.
Değer miydi ? diye içten içe soruyorum. Artık eskisi gibi değil gözümdeki yeri.
Zaman veriyorum kendime umarım zamanla geçicek diye ....
Kafamı masaya koymak istiyorum, vücudum kaldırmıyo...
Görüşmek üzere günlüğüm...

Havaya bak havaya !
Okula gidilecek hava mı bu?
Gezdim gezdim gezdim...
Nihayet montsuz çıkabildim sokağa.Mayıs'ın ortasına geldik.Anca.Buna da şükür.
Eve döndüğümde uykumu da telafi ettim.
Akşam sörvayvır ve Yer Gök Aşk var.Hiç sevemedim şu diziyi.Korku filmi gibi.
PC içeride gözüm kayıyor televizyona.Odamda dursam sesleri duyuyorum gerim gerim geriliyorum.
Annem tek dizi izlese tamam Sörvayvırla dizi arasında mekik dokuyor.
Lafım sana Asena:Taktiğin olayın nedir bilmiyorum iki oldu ne Nihat'ı ne Taner'i yazamıyorsun.
Haklı olduğuna inanıyorsan eminsen kendinden,her türlü platformda Niho'yla karşı karşıya gelirsin.
Dobrayım diyorsun ''yemekyoksize'' olayında çoğul konuşuyorsun.Antipatik seni.Git inşallah.Sinsi Tefik'i bile sevmeye başladım sayende.

Survivor başlığında yazsam topa tutarlardı resmen.Aman.Neyse.394.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…