Popüler Konu Sevgili günlük...

Neden yorgunsun sorusuna cevap aramaktan, 'Ve bunu sormasınlar diye gülümsemekten yoruldum'...

Olsun be Aldırma ! Yaradan Yardır...Sanma ki Zalimin Ettiği Kârdır...Mazlumun Ahı İndirir Şahı...Herşeyin Bir Vakti Vardır...

Ve bir ayetin sıcaklığı sarıyor yüreğimi; "ALLAH sabredenler ile beraberdir."...

günlük bu sözler sırayla beni çok iyi anlatıyor, gerisini sen anla... :85:

halim yok hiç günlük havadanmıdır? nedir? hiç yazasımda yok..öyle uzanıp uyumak geliyorki içimden..ahh işte olmasaydım şimdi..ama yarın evdeyim..temizlik falan derken inş yarın geciken maaşımıda alırsam ohh dünyalar benim..havada güzel..:82: nereye giderim bilmem..:26ffffffff offfffffffffff..iş çokkkkkkk

güzel başladığım bi güne 3 kötü haber üst üste aldım birincisi yolda araba çarpması sonucunda kafası dağılan ve kanlar içerisinde yolun ortasında yatan minicik bi kedi nasıl üzüldüm allahım ya. bi insandan farksız gibiydi. ikincisi çok sevdiğim yaşlı bi çiftin yıllardır beslediği güzel mi güzel sibirya kurtlarının öldüğü haberini aldım.onada bi araba çarpmış ve yardım bile etmeden kaçmış. yine yıkıldım ki çok sevdiğim bi ailenin tatlı köpeğiydi. son olarak beni en yıkan olay aşağı kattaki ev sahibimin güzeller güzeli labradorunun kanser olduğunu öğrendim. sabaha kadar uyuyamadık köpeciğin iniltilerini dinledik. gecenin köründe aramadığımız hayvan hastanesi kalmadı ve hiçbirine ulaşamadık. hayvanların ne kadar değerli olduğunu savunsakta malesef ki durum hiçte öyle söylemiyor. 3 gün sonra aydında ameliyat olucak ve ne yazıkki masada kalabilir demiş veteriner. çok üzüldüm ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

Son düzenleme:
çok mutluyum çoooook...memleketimin yakınına atanma ihtimali beni böyle kanatlandıran...ayrıca tatilde memlekete gidiyor olmak.ayrıca sağlıklı olmak.ayrıca problem olmaması...geberiyorum mutluluktannnn

banane ya artık çok yoruldum
hepinizden bıktım,şuan kimseyi çekmek istemiyorum
çok depresefi olabilirim.
karamsar olabilirim.
ama beni sizler yarattınız
bende insanım ya,yoruldum.sevgiye,ilgiye ihtiyacım var.
sabrım taştı artık.

Ne muhteşem bi havaydı bu yaaaa ayy hep böyle olsun havaaaa
babam annem ve ben harika bir boğaz turundan sonra ortaköyde kumpir sefası yaptıkk, sonrada yavaş yavaş dönüş yoluna geçtik.. sonra birkaç mağzaya girdim ve ben yine duramadım aldım bembeyaz bir şort pantalon ayy içim kıpır kıpır hep böyle olsun artık havalar yaa..
Ben ailemin yanında herşeyi unutuyorum günnük onlar beni mutlu etmek için elinden gelenin fazlasını yapıyorlar heleki babam asla hakkını ödeyemem, 27 yaşındayım ama hala adamın sırtından inmiyorum, sabahları kim önce uyandıysa diğerinin koynuna giriyor (kışın ısıtmak için) yazsa suyla uyandırma taktikleri oluyor ve yaz geldi bizim evde şenlik bitmez Annemmi? o benim meleğim yaa o hep der sen yanlış doğmuşsun erkek olmalıymışsın der babamla diyaloğumuzu görünce ve özellikle maç izliyorsam alllah allahhhh o beter gün yaklaşıyor ama sıkmicam canımı günlük iyi olucam ben artıkk....
Yemekler yendi çaylar içildi birazdanda dondurma servisi yaparım ben meleğime ve koca çınarıma
HADİ HERBİKESLERİ KOCAMAN ÖPTÜMMM

Dua almak, birinin Sana karşılıksız,gizlice, öylece dua etmesi bunun kıymeti ne çokmuş meğer....
Şükürlerim yetersiz bugün...
Gülümseyen gözler gördüm, pırıl pırıl...
Gülümsediğim gençlerin nasıl yumuşadığını, bana mı gülümsüyor diye beklentiyle baktığını gördüm...
Saygılı insanlar, yardımcı olan insanlar gördüm...
Miniğin ellerinden tutup ılık rüzgara karşı yürüdüm sonra... Kıkırdadık birlikte...
Erik yedim ilk defa bu sene...
Ne denir daha bu kadar lütuf edene...

(Bana dua eden O kuluna Sen'de yardım et Rabbim...)

Ne güzel yazmışsın, Allah'ın bir kulu bile beğendiyse bu yazdıklarını, duygulandıysa, O nasıl beğenmiştir kulunun böylesi şükrünü, duasını.

günlük, bugün okula gitmedim matematik çalışmak için ama çalıştın mı diye sor bi çalışmadım.
nedense bu sene ders çalışamıyorum oturup adamakıllı, tabi bunun içinde başarısızlık peşimi bırakmıyo
gerçi kötü bi sene geçirdim, şuan herşey iyi çok şükür ama bazı dönemler vardı ki bunalmaktan ders çalışamadım
yarın 12 senenin son sınavına giricem şimdi bana dua etmeni istiycem ama çalışmayana allah yardım eder mi ki ?
sen yinede benim için dua et yapabileceğimin en iyisini yapıyım.
sabahtan beri masanın başındayım ama adam gibi çalışamadım bi türlü
yatana kadar çalışmaya çalışıcam bakalım çalışabilirim inşallah
şimdi survivora bakıyorum şu taner alem ya çok güldürüyo beni
ayy bende mi gitsem bu yarışmaya acaba sırf esmerleşmek için
gerçi biraz daha esmer olsam akşamları görünmiycem ama seviyorum esmerliği napıyım
yarından sonra sınav yok, dinlenme var ohh be çalışmıyorum ama içim rahatlıcak iç değilse
bugünlük benden bu kadar günlük
sana yazmayı çok sevdim ben ya bundan sonra da hep yazarım inşallah
hadi iyi bak kendine görüşürüz

Günlük neredeyse 1 haftamı dolduracağım yeni işimde ama tempoya alışamadım hala. Bu hafta izin kullanamayacağım. Canım eşim desteklemese, yardımcı olmasa asla dayanamazdım. Bu iş için benden çok fedakarlık yapıyor aşkım benim eee ne de olsa meslektaş olduk İş konusunda da ev konusunda da çok yardımcı Allah razı olsun ondan. Bebişimiz yokken biraz kariyer yapim dedim Bu arada hastane arayışlarımız devam ediyor. İnşaallah gönlümüze göre bir yer buluruz. Çok zor be günlük ama aşkımızın meyvesi için değer herşeye. Sağlıkla hayırlısıyla meleğimiz gelsin bize, yaşadığımız tüm sıkıntıları unuturuz Allah'ın izniyle.

o beni prenses peri sanıyor
ne hata yapsam geri sarıyor
günnük konuştuk, heçbişi çözülmedi .
ama çözülebilir.
kalbimde,beynimde,gözlerimde.
o benim herşeyim

çok canım sıkkın.. Çok mutsuzum aşk acısı çekiyorum ay öleceğim.. Onu çok seviyorum allahım ama ayrıldık sanki miğdemden kalbime doğru şiddetli kramplar giriyor (((

aşkım gittiği günden beri o masal günüm gelinceye kadar susuyorum demiştim ve işteeeee o günün gelmesine son 2 gün yani Şafak 2

ve işe mutlu son

Son düzenleme:
Bittim yorgunluktan bittiiim!
Yarın diplomamı almaya gidicem canım fakülteme...
Mezun olalı beri gitmedim gibi bişi...Çok özledim çok!
Neler hissedicem bakalım yarın...

Bir kulunu çok sevdim...

O de beni sevdi....

İyiyiz yani bir sorun yok......:76:

offf sinir oldum stajım bitiyor hala beyfendi defterimi imzalıcak çene yapıyor içerde nefret ediyorum burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…