Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükkkkkkkkkkkk kaç gündür yazmıyorum sana içimden gelmiyorrrr

19-20 mayıs tatil ohhhh 4 gün tatilim var ve ben derslerime yoğunlaşıcam bu sene 2 yi bitirip 3 'e geçmeliyimmmmm

malimüşavirle hiçbişe olmadı mesaj bile atmıyor bende ona atmıyorum aman çokta umrumdaaaa

kimseyi istemiyorum bunu daha ii anladım kafam rahat

o kadar görüşmwk isteyenler var ama ben istemiyorummmmm

Senesi Gelmiş Biri Düşünmüş Taşınmış Ve Bana Facebook'dan Mail Atmışş "Zatıı Muhteremi engellediğim için Başka Bir İsimle Mesaj Atıyor Bide Bak bak baaaak Neymiş Efendim Engellemişim Onu oda Bu yöntemi Bulmuş, Ve Mesajı Döşemişte Döşemişşş Yazmışta Yazmışşş Karar Almış Kendi Kendine Ve Çok Düşünmüş Yazmışş, Be adam Sen O treni Kaçırdınki o bahar geçtiki şimdi hep kış sana hep üşiceksin sen dediğin gibi... Neyse gereken cevabı verdim ve facedeki ne düşünüyorsun kısmınada bak şunu yazdım...
Üzülmeyin. Ardından 'onu kaybettim' diye ağladıklarınız, günü geldiğinde, 'onu kaybettim' diye vahlanırlar....
TESCİLLENDİ ONAYLANDI DAHA ÇOK VAHLANIR'LAR
Bu Arada İkinci Bir Şansmı ? Sayısal Loto Oynamıyoruz, Şans İstiyorsan Piyango AL Yada Sayısal Oyna..
"BEN NİMET ABLA DEĞİLİM" 57:

selam gunlukowıc
bugun burda bı arkadasımdan aldıgım mesaj uzerıne senı fazla bosladıgımı
hıssettım ama o kadar yogunum kı kurs okul bıde ewı boyattırmaya basladık dagınıklıgı tahmın edebılıosun dımı allahtan bugun son gıbı....
onun harıcınde hersey allaha sukur cok guzel gıdıo cancagızım
askıtomla aram cok ıyı kız warya benı cok sewıo o yaaabu aradaaa tatıl tarıhımızı belırledık
arkadaslarımla off harıka olucak denız kum gunes hıssetmeye basladm bıle sımdıden askım bodrum ıstemıo o ayrı bı konu beyfendı 3 kere bodruma gıttıde son bı ayda bıkmıstakdır edersın kı herzaman kızların dedıgı olur ama belkı bodrumdan bı antalya yada ızmırede gecebılırız...
neyse sekerım hadı sımdılık bukadar gorusmek uzree

günlük çok bilmediğim şeyler varmış o beni gerçekten seviyo bir kez daha anladım :) mutluyum yanımda olsun yeter diyebilicek kadar hemde tam karşıma taşındılar cidddi ciddi komşu olduk hergünde görüşüyoruz kimsenin hayatına endekslide yaşamıyorum dün doğum günüydü ceket aldım çocuklar gibi sevindi. :):):) mutluyum ya antalyaya da göndermedi beni otobüsün içinden aldı bugün ayrılalalı bi ay oldu yada herkes öle sanıyo ama ona göre hiç ayrılmadık seviyorummmmm onu ahhhh ahhhh

günlüş ya inşallah evin borçları biterde bizde rahatlarızya çok sıkıldımben artık bir an önce taşınsak bari

ımmm bugünüde temizlik yaparak geçirdim, yazlıklar artık tamamen ön raflarda almaya başladı yerini dolabımda, babam ve annemin yazlıklarını bir güzel yıkadım vernelledim ohh mis gibi koktu ütüledim ve askıya astım, evi baştan aşağ süpürdüm sildim toz aldım, sonracığıma bir güzell mutfağı cifledim ohhh miss oldu ve sonrasında domates çorbası yaptımki ellerime sağlık
Annemle babamı dışarı yollamıştım siz gezin ben rahat rahat evde temizliğimi yapim dedim onlar çıktılar bende rahatlıkla yaptım temizliğimi ve geldiler çay demledim bir güzel çay keyfi yaptık balkonda.. şimdi onlar haber izlemeye başlar bende bir güzel duş sefası yaparım sonrada tv izlerken çilek keyfi yaparım İŞTE HAYAT BU Bugün neşeliyim farkındaysan hem evim gelin gibi oldu mis missss hemde 3. senesi gelmiş olan eski zaatıı muhteremin facedeki mesajları pişmanlıkları devam ediyor okudukça olmayan yağlarım eriyor

Sen Beni Okeydeki Ortağın mı zannettin Sevgili ; 'BİT' Dediğinde Biteyim, 'DÖN' Dediğinde Döneyim...!!!

Hadi artık bende güzelleşim bi duş keyfi yapim yarın akşamda eğitim var yine hep diyorum nerden bulaştım ben bu sandık görevlisi olma işine birde üstüne üstlük sandık başkanıyım peeeh akşam 8 gibi eğitim diyorlar 10 gibi bitiyo sonra tüm dizileri kaçırmış oluyorum , çarşamba günüde unutulmaz vardı yaa neyse neyse hadi gittim bennn Öptüm herbikescikleriii

Son düzenleme:
sabahtan beri saçlarıma takmış vaziyetteyim töbe yaa
ben geldim günlükcaaan...

hasta halimle bile gezinti oldum,kafama koydugum şeyler olcak ya..
gittim ilk önce tlfncuya telefonuma bakmaya ona kavuşmaya az kaldı e72 alıcam inşallah çok beğendim.telefoncudaki adamn asıldımı ne utanmaz ya bide sırıtıo hıhhh ordan almıycamki ohhhh abim yarın işyerinin ordan getirsinn artık...ordan dogru çıktım kuaföre gittim saçlarımı gösterdim..kadın dediki kendi saç rengin çok tatlı teninde açık uyuyor..ama siyahlık ve kızıllık var saçlarında kestirelim çok karışık durmuş dedi..haklıda!!!manyak gibi siyaha boyattım ardından kızılaaa,sora kahve ve sarı doğallarda çıkınca meydana allahhh
belime kadar oaln saçlarımı geçen sene kestirmiştim,azda olsa uzadılar şimdi göğüs hizasındalar ama gidip yarın rihannanın bi modeli var çeneye kadar küt gibi onu kestircem ve siyahlardan ancak öyle kurtulurum boyamıycamda kendi rengim kalsın arada papatya suyuyla açarımmmohh mis olur..
öyle işte günlüşüm havalar çok sıcak ter içinde kaldı sırtım gidip gelene kadar hastayım bide..
birazdan babamla abişim gelirler yemek yeriz ardındanda bi aile toplantısı telefon içinn:) gamzenini günlüğüde okudummm demekki beyfendi hala pişman!!beter olsn :)
hadi çavvvv

Bugün kuzenlerimde gezdim tozdum:)
Aşkımlada barıştım,,bunca zamandan sonra gelen mutluluk değerli bende..!
gördünmü aşkım isteyince beni nasılda mutlu ediysun,,beni mutlu etmek çok kolay çünkü
seviyrumm seni

özledim uleeen
yarın da çabucak geçsin günlükcan e mi..
özledim ben sevdiceğimi..bugün msnde konuştuk sonra telefonla da aradı ama kesmedi tabikine
ah canım benim büyümüş de yurtdışlarına gidip şirketi temsil ediyomuş
çıkışta kızlarla ona hediye almaya gittik beyaz keten bi gömlek aldım inşallah beğenir ve inşallah bedeni olur
değişim kartı aldım ama umarım gerek kalmaz..ilk hediyem ona..biraz tuzlu ama napalım ilk hediyemiz iyi bişey olsun
süpriz olcak perşembe görüştüğümüzde vercem..inşallah beğenir ha günlükoviç
hediyeden sonra yimek yedik kızlarlan..onları tanıştırmam lazım..
bakalım eğer benim cuma iş olursa öğlen beraber yemek yeriz dedi sevdiceğim çünkü o tatil o gün ona..
eğer öyle olursa arkadaşlarım da gelir yemeğe tanıştırırım onları diye umut ediyom..
Bakalım kısmet yine de..Çocukçağızı korkutmamak lazım en baştan bi sürü insan içine atıp
Seviyom la ben onu ha Onun o ses tonunu yirim ben
Neyse gittim ben yarın duruşma var bakayım azcıkın dosyaya
daha banyo yapçem..muahhh canım

günlükcan sivilcelerle başım dertte:2:
sanki ergenlikteyim :26: o dönemde böyle olmamıştı yüzüm çok fena
sivilceler geçmiyo intten araştırdım iyi bir doktor buldum cumartesi günü ona gidicem..
inşallah düzelir:26:

selam günlük,
ben şimdiden alıştım sana yazmayai, sevdim galiba ben seni
bugünde her zamanki gibi sabah kalkıp okula gittim, şu çalışmadığım son sınavımı oldum!
çalışmadığım için pek parlak değildi tabikide ama benim için öenmli olan son sınavım olmasıydı
kağıda balığımıda çizdim, bide vedalaştım ki sorma gitsin
liseyide bitiriyoruz artık daha güzel günler göreceğim inşallah
hep hayatım dolu dolu geçsin hiç boş bi anım kalmasın istiyorum inşallah böyle bi hayatım olur
aşk zaten var şükür
seviyorum seviliyorum(maşallah)
şimdilik herşey iyi şükür yarında okula gidiyimde perş cuma tatil zaten
perşembede sevdiceğimle görüşürüz artık, özlem gideriririz
hadi günlük bugünlük bu kadar benden
mutluyum sevinçliyim hoşçakal diyorum

Günlük,
Bugün gözlerim öldürdü beni.Lensleri taktı takalı bir batıyor bir batıyor.
Lensler çıktı gene aynı.Bir elim gözümde sürekli.
Of ya !

Çok hastayım günlük :2:
Yarın uygulama yapmak zorundayım, bu halde nasıl yapacağım bilmiyorum.
Tek moralimi düzelten yarının üniversite hayatımdaki son dersim olması. 4 saatçik dayanacağım sonra özgürüm.

Ben sana şans verdiğim sürece vardın.
Ama sana şanslarım tükendi ve yoksun şimdi .
Ben böyle istedim.
İstediğimi alırım. İstemediğime yolu gösteririm.
Sana yok çoktan göründü...
By by

dün anladım aşık değilim.ama kendimi beğendirmeye çalışıyorum sanırım.ama beğeniyor onu da anladım.değil gözler yüzüme bakamıyor,utanıyor...ama hiçbir teşebbüs yapmaması,beni değil de başkalarını bilgilendirmesi ilginç...neyse...boşver...olmamış say...tatilin keyfini çıkar ve sahip oılduklarına şükret...

gunluk gelmıyorum sana uzun zaman oldu kızma emiii :))

bu ara işlerım cok yogun arada bakınıyorum kulube.zaten kulupte olmasa ne yapardım bılmıyorum.alısverıs manyagı oldum bu ara her ındırımlı kıyafetı almak ıstıyorum.ama artık durrrrrrrrrrrrrrrr dedım kendıme bugun son elbısemı aldım ayın basına kadar bısey almak yok.kızdım kendıme.

askımla kustuk ama nasıl kusmeyse o bana askım dıyor ben ona hergun goruyorum ıste aman keske her kusmemız boyle olsa.kızdı bana ama suclu o kendını haklı cıkartmaya calısıyor.bende bısey demedım daha uzamasın dıye.evrak ıslıyorum gunluk bugunde aksam nasıl olur kımbılır.ehlıyete calısıyorum bu arada 4 tane cd var onlara calısıyorum gorsel daha cok aklımda kalıyor kıtaptan calısamıyorum.ama inat ettım ılk sınavlardan gececem askımda zaten arkamda tam gaz gecemezsın gecemezsın dıyor.araba surmesınden korkuyorum ıste babam ogretıyor bıraz haftaya dıreksıyoron egıtımı var onlara gıdecem.sonrada askım calıstırcak bagırırım ben sana yapamazsın atarım arabadan sınırlenırım sen benı hıc kızdırmadan sana ozel hoca tutuyum dıyor.ama azmın elınden hıcbırsey kurtulmazmıs hepsını verecem hepsınıııııı

hava guzel cıvıl cıvıl heryer.yupyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…