Popüler Konu Sevgili günlük...

Yine belirsizlik boy gösteriyor günlük.. Benimki dün amcasıyla da konuştu.. Hasta adam neticede bişey diyemem öyle bir hak görmüyorum kendimde.. 10 gün sonra kemoterapisi bitiyormuş ondan sonra doktor karar vericekmiş.. Bizim iş doktora kaldı yani.. Söylesek doktora o gelirmi dersin beni istemeye

Günaydın Günlüğüm...
Çok uzun zaman oldu sana yazmıyalı..
Sınavlar hayat koşuşturması derken geçiyor günler
Rahatsızım Lenf bezlerim şişti 7 gün tedavim var ...
2 gün raporluyum :)
HAftaya da 10 tane sınav var
Bitsin bu okul artık ... Seneye gelsin stajj

icim cok rahat bir sekilde yazabiliyorum sana günnüküm, cok sükür...
korktugum sey gelmedi basima, allahima binlerce sükür ediyorum...
bugün calismiyorum günnük, yarinda bosum, büyük bir ihtimalle yarin alisverise gidicez kiz kardeslerimle...
bütcem kisitli ama bu firsat bir daha ele gecmez diye sinirlarimi zorlayacagim... :78:
günnük canim sevdigime küstüm biliyor musun?
hakliyim, bizim su anda baska planlar yapmamiz gerekirken, onun yazin icin yaptigi plana karsi cikmamam mümkün degil...
neyse sonuclarina katlanacak, gelecegimiz onun ne kadar umrundaysa benim o kadar umrumda olacak...
birde sabah mesaj yazmis beni seviyor musun diye, yohhh sevmiyorum sadece kendime iskence olsun diye seviyormus gibi sana katlaniyorum delü...

Saat 12 de çıktım kurumdan diyetteyim diye Tunalı dan kızılaya yürüdüm. iyi olur yağlarımı yakmış olurum dedim kendi kendime.

Topuklu ayakkabılarla yürüdüm diye kendimi ödüllendirip babet aldım önceeeeee

E bari öğle yemeğimi de yiyeyim dedim köfte ekmek yedim hahahahha. Bu ne perhiz dimi

Hem kesem zararda hem midem. Nasıl kilo vericem günnükcan bennnn. hamile kalmadan önce 55 tekrar inmem gerekiyor :18:

günlükkkkk sana güzel haberlerle geldimm

sonunda malimüşavirimle buluştukkk

buluştummmmmmmmm ve harika geçtiiiiii

kendimi kasmadım yemeği rahatlılla yedim

sohbetler ettik güldükkkk çk güzel bir öğle yemeği geçirdim..

çok güzel olduğumu söyledi.yemek bile yiyemedi yüzüme bakmaktan
tokalaşırken yanaklardan öptük elimi bırakmadı

ne zaman uzun konuşucaz biz dedi bilmem dedim

güze bir gündü sonunda valla buuştuk ben artık başka şeylerden şüpheleniyordum he.

günlük selammmmmmmm.....güzel bir izin gününün ardından bugün işteyim..iznim çok güzel geçti..önce maaşımız yattı dün onu aldık..bayağı geç verdiler bu ay deli olduk:95: sonra eşimi yoğun ısrarla kandırıp pikniğe sahile gittik yaktık mangalı.. aldık çıtır tavuğun ayrı bir bölümü bu çok lezzetli oluyor tavsiye ederim.. zaten önceden çayı demlemişim koymuşum termosa ben bir çoban salatası yaptım yanına bide pudınglı bisküvili pastadan yapmıştım malum yazın güzel gidiyor.. koydum sepete biraz esiyordu sahil ama güzeldi.. avona siparişlerimide verdim..:81: bekliyorum şincik gelicek 4 5 güne kadar..pikniğ 7 gibi bitirdik sonra annemlere uğradık eşimle onlarla sohbet derken saat zaten 12 oldu..çamaşırlarım dünkü rüzgardan zaten hemen kurudu..tek sinirimi bozan babamlarda tartıya çıktım günlük 70 olmuşum :96: çok sinir oldum bu işe 68 dim deli olucam o kadarda kesiyorum kendimi ama hep geç yemekten oluyor günlük buldum işi artık 7 den sonra ölsemde acımdan yemicem çünkü kilo yapıyor sanırım geçen gün tahlil yaptırmıştım troidim biraz yüksek çıktı normalde beni zayıflatması gerekirken kilo almışım ya :84:gerçi çok göze batan bir fiziğim yok basen var biraz ama kemik yapıp olduğundan tartı ağır getiriyor.dışardan gören normalsin diyor ama ben bebiş yapmadan önce 2 ay içinde 60 olmam lazım bakalım bugünden itibaren sıkıcam boğazımı.. yoksa 90 kiloyla doğuma gitmek istemem sonra daha zor oluyor vermesi..:18: bide parfüm aldım sabah işe giderken günlük roxanne nın kırmızısı çok güzelmiş kokusu hep ondan alırım artık....işe geldim dünya şey yığılmış ama hemencecik toparladım..sağ olsun şefimde artık sinir etmiyor bizi..anladı kıymetimi herhalde..inş herşey daha güzel olur günlük..kalbin güzel olunca güzel şeyler bulur seni..şimdilik byyy sırdaş...

Günlükcan kaldı 13 gün el mi yaman ben mi ? :88::88:
düğün heycanını geçtim dinlenme tatil heycanı sardı beni vallahi yaaa :124::124::124::124::124:
bu gidişle öyle çok yiyorumki gelinliğin içine giremiycem gibi yaaa :125::125::125::125:

Kendimi hazır hissetiğimi kapındayım !!!

aptal adam gerizekalı adam manyak adam ne diye 5 yılımı yedin ozaman nediye hazır değildinde okadar şaşaalı şeyler yaptın sevgi gösterilerinde bulundun, beni geç ailemi bile inandırdın ne diye o lanet günün 3 gün öncesi aileni kapıma gönderdin heee ne diye yaptın bunları? ne diye 5 yılımın içine ettin ne diye beni sevgine ve sana inandırdın??? Sabah sabah ellerimi titrettin ama tutucam kendimi yazmicam cevap sana, sen dünden beri mesaj yığını haline getirsende o faceden cevap gelmicek sana...
RABBİM benimi sınıyorsun yoksa şans vermem için bir çaba daha gamzemi diyorsun bilmiyorum ama ne olur yalvarırım artık sınama beniiiiiii yalvarırım yapma artık, tam unuttum tam alışıyorum derken yalvarırım çıkarma şu adamı karşıma yeniden hortlatma RABBİM sana sığınıyorum.. ben artık ona güvenemem artık inanamam artık ufuk yapmak ufuk beni seviyor diyemem Yalvarırım RABBİM geldiği gibi gitsin, sök at içimden aklımdan beynimden ve felç olmuş sol yanımdan

Beynime ağrılar girdi kalbim acıdı bu mesajını okuyunca ve bunun öncesinde çekmiş olduğu bir sürü mesajlar.. dün gece girmedim nete açmadım laptopu ve odama çekildim bir sürü abzürd abzürd filmler taktım onları izledim kafam dağılsın uzaklaşim diye, engellesemde gönderdiği mesajdaki adresleri bu adam yeniden adres alıp yeniden atıyor mesajlar.. yetmedimi yaşattığı acı yetmedi bunca işkence? zaten 1.5 senede zor geldim kendime tam 3 yıl olucak ne diye tekrar kendini belli ediyorki yapmasın bunu bana yalvarırım yapmasın artık..

27 Yaşındayım ama benim korkularım var ve karşımdaki insan kim olursa olsun güvensizliğim var
çok sevmek istiyorum kendimi o aşkın akışına bırakmak istiyorum ama bi yerde bi ses dur gamze frene bas diyor bana, bas frene ve daha önceki olanları düşün yine çok fazla canının acımaması için kapılma çok fazla, herşeye heran hazırlıklı ol diyor içimdeki ses bana

ALLAHIM İÇİME DÜŞÜRDÜKLERİ BU ACIYI ONLARINDA İÇİNE DÜŞÜR RABBİM BANA YAŞATTIKLARINI ONADA YAŞAT ALLAHIM , tüm namazlarımda sana böyle dua etmiştim ALLAHIM ama ne olur kendi içinde yaşasın pişman olsun ama bana mesaj atmasın bana yeniden kendisini hatırlatmasın yapması bunu ne olur.. canımı çok yaktın ufuk allahta senin canını yaksın

akşam 8'de eğitim var ben bu halle bu kafayla nasıl gidicem hiç bilmiyorum RABBİM SEN YARDIMCIM OL BANA DOĞRU YOLU GÖSTER HAKKIMDA HAYIRLI NEYSE O OLSUN RABBİM...

Biliyor musun ne oldu ?
Biliyor musun ben ne kadar şaşkınım....

Benim birtanecik ablam var
Bir de 16 aylık fındık oğluşu
Bu sabah öğrendim ki Ablamın canları iki olacakmış...

Bir tek ablam ve ben varken vakti zamanında...
Sonra O 1 olarak gitti yuvasına...
Daha sonra 3 olarak geldiler bize şimdi 4 oluyorlar inş'Allah...
Nasıl şükür etmeli O'na...

gittii saçlarımmmm gitti gitti gitti ohhh iyi oldu birazda böyle takılayımm....

telefonumda alındı akşama geliyorr...

rüyamda çok saçma şeyler gördüm,hepte çıkar rüyalarım ama busefer çıkmasınn lüfeen allahım..
gamzenin yazdıklarını okudum....sakın üzülme gamze!!!sakınn dışardan msj atmayı engelle kuzucugum sadece arkadaşlarının arkadaşlarına yap.atamasın...
okadar yıl çıkmış sonrada kötü bi üzüntüyle bitmiş ve 3 yıl geçmiş çıkıyor meydana..
yokyaaaa!!!:2: sen atlattın ufuk olayını,bitti unuttun bu acıyı değmeyecek insanlar için yaşama.
inancınla allaha sıgındın ve hayırlısı olmadıgı için bitti..
boşver kuzucugum.allahımız yanımızda hep.bize nefes kadar şah damarımız kadar yakıno..
biz görmesekte umutsuzluğa kapılsakda o bizimle..hep duyuyor hep görüyor....bizimle birlikte..ona yalvarmamızı onu unutmamamızı istiyor!!!...

bak sinirlendim yaa!!!!!nerde dangalak insan var bizleri buluyor.benim olaylarda ayrı bi kabuss ama ben aştım onları cehenneme kadar yolu var....yürüsün önden öndenn aptal şey

Günlük ne oldu biliyo musun? Yarın 19 Mayıs ya hani akşam nişanlım yola çıkıyo cuma sabahı burada olacak Allah'ın izniyle. Gelsin güzel güzel konuşucaz,onun kadrolu için tercihlerini yapıcaz. Bir gün kalacak bizde,hasret gidercez. Her şey daha iyi olacak inşallah...​

Diplomayı aldım... Çok fena oldum be günlük...Beyazıt meydanı, merkez kampüs, alt bahçe, alt koridor, öğrenci işleri, bizim fakültenin o klasik apar sabunu kokusu ...Ve garip garip tesadüfler :44:...Gider ayak karşıma çıkanlar filan, hayat ne garip ya...

Sonra nikah işlemlerini tamamlamak için evlendirme dairesine gittim, Cuma günü hallolacak, benlik bişey kalmadı...Ne sıkıcı işler yaa amaan! Ama ilgilenen beyefendi çok yardımcı oldu sağolsun. Eh torpilliyiz de azcık Cuma akşamı fasıl var Çiçek Pasajında bizim kuzenler filan
Cumartesi sabah ta aaşkımın yanına uçuyorum :97::124: İşalla sabah kalkabilirim o eğlentinin üzerine

eee sımdı ben onun ellerını kollarını yemem mı gunluk he yemem mı

zıplayan ,takla atan kuzuma bakmaya doyamadım ..

bır hafta onden gıdıyor kuzum ıyı bakıyorum ben ona

gozumun onunde hep hep hep canım benım kızım mı desem acaba

Allahım sana şükürler olsunnnnnn

her geçen gün hayat bana daha fazla şeyler katıyor iyi yada kötü ama en fazlada içimi acıtan ne oluyor biliyormusun gücünün bittiği yerde tutupta kaldıracak dayan diyecek birilerinin olmayışı.

deniz güldü halime, bir avuç su verdi elime, "biterse gözyaşın al" dedi, "doldur tekrar yerine"...

gözyaşlarım tükenecek diye öyle korkuyorum ki...

Rabbim yardım et yalvarırım...

Aslında farkettimde bitti diyen ben olabilirm ama sen geçen gün yaptığınla bu ilişkiyi bitirdin. Senden uzaklaşmak için çaba sarfetmeme bile izin vermedin, sen yaptıklarınla zaten bunu başardın benim birşey yapmama gerek bile kalmadı. O kadr kızgın ve kırgınımki sana artık ne yaparsan yap olmuycak bu ilişki biliyorum. Ben unutmucam yaşadıklarımı, yaptıklarını. Belkide sende farkettin bunu ve artık kestin mesaj atmayı. Bilmiyorum ama en azından artık huzurlu hissediyorum kendimi. Kafa karışıklığı yok, sen yoksun, kısıtlama yok. mutlu olmamam için bir sebep yok artık. Birde artık düşünmeyi bıraksam o kadr iyi olucakki. Bakalım o herşeye çözm olan zaman banada yarıycakmı...​

bu aradaki forumdaki ilk mesajımda meğer sana nasipmiş günlükcan

Rafet El Roman Direniyorum...

Sessiz bir mecra şimdi hayat
Sen giderken soğuktan soğuk
Dondu yüreğim durdu yaşam
Savaş sonrası gibi kalbimin içi
Kan ve sendeyim.com revan
Büyür git gide inan yokluğun azap
Yeryüzünde günahlarımla boyanmış
Bir hayat var geriye kalan
Gözyaşlarıyla yazılmış her satır sözlerimde
Direniyorum acılarına yine dünya
Yalanmış aşklarında
İnadına yaşıyorum ama sorma
Kıyamet ortasında
Yalanmış aşklarında
Kıyamet ortasında
Savaş sonrası gibi kalbimin içi
Kan ve sendeyim.com revan
Büyür git gide inan yokluğun azap
Yeryüzünde günahlarımla boyanmış
Bir hayat var geriye kalan
Gözyaşlarıyla yazılmış her satır sözlerimde
Yalanmış sendeyim.com aşklarında
Kıyamet ortasında
Yalanmış aşklarında
Kıyamet ortasında

muhteşemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…