Popüler Konu Sevgili günlük...

oksijen lazım gunluk...
sıkıldım daraldım bunaldım...
Her kafadan bı ses cıkmasa nasıl olur gunluk?

Son düzenleyen: Moderatör:
masamdaki takvimi kaldırdım artık baktıkça bunalıma strese giriyorum normal mi bilmiyorum ama
tüm sıkıntılarımı işte böyle tıkınarak atıyorum :125::89:

Ben gönlümü bir kere sana verdim
Ömrümü uğruna heder ettim
Son durak, liman seni seçtim
Vazgeçemiyorum..

Gururu, kibiri evde bıraktım
En yalın halimle sana aktım
Gözlerime bir kere ışık yaktın
Vazgeçemiyorum..

Öle öle en kayıp şehirde
Aşkımla sürgündeyim belkide
Sürüne sürüne tutsağım gözlerine..
Delice delice tutkunum sadece
Kızıyorum en zayıf halime sevsende
Sev Sevme umrumda değil..

Öle öle en kayıp şehirde
Sev Sevme, Vazgeçemiyorum..
Ooof, sev sevme, Seni Seviyorum..

Gözlerim doluyor gecelerde
En yalın en küçük hecelerde
Dilimin ucuna geldiğinde
Söyleyemiyorum..
Zaman öyle akıp gidiyorken
Sana deli yüreğim biliyorken
Şeytan diyor ki dök dilinden
Söyleyemiyorum..

Öle öle en kayıp şehirde
Sev Sevme umrumda değil..

Öle öle en kayıp şehirde
Sev Sevme, Vazgeçemiyorum..
Ooof, sev sevme, Seni Seviyorum..

Çok ğüzel demi beni anlatıyor devamlı dinliyorum

günlük bugün bir kez daha anladım ki insan ilk sevdiği aşık olduğu insanı asla unutamaz. Onsuz yaşamaya alışır hatta kendini sevmediğinide inandırır ta ki onu tekrar görene kadr. Nasıl birşeydir bu anlayamıyorum o kadar şey yapıyor sana, hayatında kimsenin canını acıtmadığı kadr canını acıtıyo ama sen onu gördüğünde hala titreyebiliyosun. Hala sevdiğini anlıyorsun sonra. Üstünden geçen 2 yıldan sonra artık bitmeli bu durum yada bir daha görmemelyim onu ben

Günün EN GÜZEL ŞEYİYDİ KARŞIMDA ÇİÇEKLERLE VE PASTALARLA GELEN KİŞİ Enazından Moralim Düzeldi Ve Gerçekten böyle bişeye ihtiyacım vardııı günlük.. zamanlama inan bana çok güzeldi...

gunluk ya 4 yıldır bu sıtedeyım
ogluma hamıleyken uye oldum oğlum şimdi üç yaşında.

Zaman ne çabuk gecıyor sıtedekı şlk zamanlar oglum ne zaman doğacak dıye dusunurken şimdi oğlumun buyume hızına yetişemiyorum..

Onca zaman bu sıtede ne huzunler ne mutluluklar ne sevıncler ne kavgalar yasandı...

Kimleri yenı uye oldu sıteye renk kattı kımı eskı uyeler ugramaz oldu...

Günlük sende herseye şahıtsın...Herseye ragmen eşıme ogluma sımsıkı sarılmayı öğrendım..
Kendı derdımın buyukugunu düşünürken ne acıların varlıgını ogrendım..

Bu dunyada rabbım ınsana saglık sıhhat versın en onemlısı bu.

Arada bende uğrarım gunluk

ben geldim günlükcaaan
sevdiceğimle buluştum geldim.
kavga etmekten çok konuşamadıkta aslında :26:
ama napıyım durup durup beni az seviyosun sevgin azaldı dedikçe sinirlenip patlıyorum bende
sevgim azalmadı hala çook seviyorum ama o kadar çok şey yaşadık bana o kadar kötü günler yaşattı ki artık düzelmiş olsa bile o günleri görmezden gelemiyorum ben.
onada yansıyo tabi bu tavırlarım sonrada sevgimin eksikliğinden bahsediyo.
anlamıyo ki hala çok seviyorum ama göstermiyorum artık sevgimi, daha içten daha saklı seviyorum.
herşeyim oysa, o ben bende oymuşum gibi çok benimsedim onu ama dedim ya az şey yaşamadık.
bugün kavga edip elini bıraktım eskiden olsa inat eder oda tutardı ama şimdi inat falan etmeyip aldı hemen elimi avuçlarına
oda çok seviyo biliyorum hiç bozulmaz inşallah bu durum vede hep o benden çok sever
sitede bazı arkadaşlar aşk acısı çekiyo galiba günlük yeniyim ama bikaç arkadaşın yazısından onu anladım. onlarda çok mutlu olur inşallah :26:
herkes çok mutlu olsun günlük

Havada ask kokusu varr
Gunluk galiba bi arkadasim (Cenk) cok yakin arkadasimdan (Meral) hoslaniyo, oda bos degil ona karsi
Yerim ben onu yaaa canim benim beni kiskanmis ben onunla cok iyi anlasiyorum sakalasiyorum diye
Kizim seninle ne kadar ilgileniyor fark etmedinmi dedim
Cok belliydi ilgilendigi
Gecen gun Cenk'in yakin bir arkadasi (benimde iyi bir arkadasim) bile fark etmis Cenk'in Meral'dan hoslandigini geldi bana dedi ama kimseye soyleme dogru degilse rezil oluruz dedi
Bende dururmuyum hemen Meral'e soyledim cok mutlu oldu
insallah Cenk cesaretini toplarda en kisa zamanda acilir Meral'e

hahahah gecen gun butun grup beraberdik okey oynadik fakultede , yemek yedik, sonra herkes gitmeye basladi isleri cikti, sonunda ben Meral ve Cenk kaldik. Bende onlari yanliz birakmak icin acil telefon geldi hemen gitmem lazim dedim biyere oturmuslar konusmuslar Meral cok mutlu oldu

Cenk cok duzgun biri, cok naif, bilgisayar muhendisligi fakultedinde 3.sinifta Meral ise hukuk 1. sinif
Meral'le 3 senedir tanisiyoruz o zamandan beride hic ayrilmiyoruz cok ayri karakterlere sahip olsakta.. O cok sakin bir kizdir bense yerimde durmayan, durmadan konusan biri ama cok iyi anlasiyouz simdiye kadar hic tartismadik Allah'a sukur
canim benim o kadar cok seviorumki onu oda beniiiiiiii
Simdiye kadar gordugum EN GUZEL kizlardan biri masallah

Ben nasilmiyim gunluk? Beni bosverrr salla gitsin :124:
Bu arada Gamze_Belinay'in cicekleri cok ama cok hos asik oldum soz konusu cicek olunca dayanamam eririm ya yerden toplanmis olsa bile iki gun once sevdigimde bana coook guzel bir cicek getirdi Genelde kirmizi gul alirdi ama bu sefer degisik bir cicek aldi. Su ana kadar getirdigi butun gullerini sakliyorum gunluk parktayken yerden toplayip verdigi cicekleri kucucuk papatyalari bile

yine uzattim gunluk bos bos konusuyorum

Canım arkadaşlarımı çok özlicem Günlükcan...
Bugün çok güzel bir gündü Nevizade'de...
Pasajlardan da bol bol alışveriş yaptık.
Sanırım bu şehri çok özlicem...
Hayırlısı...Napalım...

Saatler kaldı günlük. Çok az kaldı... Heyecanlanıyorum

Vazgeçtim günlük ..
Pes ediyorum ..
Yenildim ..
Üzgünüm ..
ARtık unutmak istiyorum ..
Yardım nolur RAbbim.. ARtık gücüm yok ..

istediğimiz şey olsun günlük olur mu
yarını heyecanla bekliyorum az zaman kaldı
şu işimiz olsa en büyük stres biticek

selam günlük,
adın günlük ama ben seni haftalık aylık falan gb kullanıyorum
önceki cuma proje için grubu toplayamamıştım hani
ben ödevi kendi başıma yaptım, şimdide yanayakıla hadi toplanalım diyorlar.
hayatta gitmem! ne halleri varsa görsünler
içlerinden kıyamayacağım bir arkadaş cumartesi bana gelecek birlikte çalışacağız.
...
bu dönem bitmedi gitti günlük, vallahi bana gına geldi artık!
bıktım okuldan.
bir de okulun finalleriyle aöf nin finallerini çakıştırmışlar aman bir mutlu oldum ki sormaaaa
eğer bahtsız bir bedevi varsa işte o benim günlük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…