Sonunda bunu da yaptırdı bana.. Beni uyuturmuş beyimiz. Teyzesine öyle demiş. Madem öyle. Koydum önüne 3 test, bitmeden kahvaltı falan yok. Gaddarlıksa gaddarlık. 2 hafta kaldı sınava. Sıksın dişini. Ne olurmuş kazanamazsa? Aynen böyle diyor. Özele gönderirmişiz. Tabii ağaçtan topluyorum ya parayı. Çalışıp bi %50 burs kazanırsa tamam. Yoksa kıytırık bir Anadolu lisesine gider. Ne zormuş ergen annesi olmak..
Bi taraftan da... Ya ben genç bir kızken bu kadar popüler değildim. Noluyo anlamadım ki? Ama yok öyle .. Tek tek eliyorum. Sütten ağzı yanan misali. Hayalimdeki evliliği bana sunan karşıma çıkarsa ne ala.. Yoksa hayır. Hayalimdeki evlilik mi? Dur anlatayım. Pilot, kaptan vb. bir mesleği olacak. Oturmasını kalkmasını bilecek, entellektüel ve eli yüzü düzgün, koluma takıp kendi çevreme sokabileceğim biri olacak. En fazla 10 -15 günde bir eve gelecek. Bir kaç gün kalıp gidicek. Geldiğinde gezip tozucaz. Bir kaç gün.. Sonra selametle diyerek yolcu edicem. Kalan günler oğlumla, ailemle, arkadaşlarımla..Ha bir de çöpsüz üzüm olması tercihim. Kaynana, görümce çekemem bu yaştan sonra.
Ne oldu günlük.. Niye güldün? Hayallere de kota mı koyuyorsun artık?. Hem en iyisini isteyeceksin. Rabbimin hazinesinde yok değil ya. Olmazsa ne olur? Ben hayatımı seviyorum zaten..
Bu arada sonunda trekking e gidiyorum. Masraflı bir hobiymiş. Donanımı temin ettim, yarın katılıyorum. Grubun hepsi tecrübeli. Umarım rezil olmam. :))