Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugünlerde iyiyim çok şükr,,
O yanımdaya herŞey güzel,,Anlamlı.............

günlük bazen cok sabırsız hissedıyorum kendımi yaneden böyle oluyorum bilmıyorum amabi anda herşey olsun diyorum bazenama dıyorumki hayırlı vaktini bekliyor olacak olay sabret diyorum kendime:86:ama bi hüzün kaplıyo sonra içimi:78:neyse şu mübarek günde inşallah herşey tez zamanda hayırlısıyla olur:97:allah herkesin gönlüne göre versin inşallah:98:

La günlük içimde bir skıntı var su sınav haftasına gırıyom yaa ondandır dimi neyse su ıkı hafta sadece ıkı hafta ...

Ne biçim sallandık dün Günlük yaaa...:44:
7. katta bizim ev valla sandalye kaydı iki yana ben üstündeyken Sevdalımla mesajlaşıyordum, 'Deprem!' diye mesaj attım, hemen aradı, çok mu kötü diyor, tabii orada hissedilmedi hiç. Tam durmuşken gene başlayınca, 'Arabadayım zaten gelicem hemen oraya' dedi manyak yaa 750 km yolu gelecekmiş artık sesim nasıl geldiyse...İstanbul'da deprem olmasından zaten deli gibi korkuyorum Günlükcan. :18: Bizim oturduğumuz yer zaten riskli bölge ve en eski yerleşimlerden olduğu için de binalar epey eski ve ağır malzemeden. Sağlam deniyor ama yani yıkılırsa şansımız çok az...200 km hızla gelsem 5 saatte gelirim diyor deli nişanlum. O hızla gelmeye kalkarsa asıl onun başına bişi gelme ihtimali yüksek bence
Şimdi saçımı boyicam, sonra kitaplarımı kolileyeceğim, yola çıkmaya hazır olsunlar.
Sonra kuaföre gideceğim, saçlar uçlarından kesilecek. Bir kaş bıyık rütuşu vee akşama cümbüş var

Günlük garip ve tarif edemedigim duygular icerisindeyim ama merak etme güzel ve iyi hissler bunlar. Ne olur artik güzel seyler olsun buna o kadar cok ihtiyacim varki....

Son düzenleme:
merhaba günlük, insan hiç görmediği birine 'kardeş' dermi? BİZ dedik günlük...

pamuk_helva'mla dedik...

hayatım boyunca onun kadar güzel bir insan görmedim... hep yanımda oldu, güldük,ağladık, birimizin derdi ikimizin oldu...

içimde yaşadığım sıkıntıların çıkış yolu oldu... koştu, sadece yanımda olmadı iyi olmam için elimden tuttu... sessizliğimi dinledi, anladı...

kadınlar kulubünün en büyük hediyesi bana bu güzel kalpli kız oldu...

şuan gözyaşları içinde yazıyorum sana bu yazıyı....

biliyorum helvamda okurken içi burkulacak o bilir hangi duygularla yazdığımı, şuan ne yaşadığımı...

ailesi ve o yürekleri bambaşka be günlük, yaza buluşuyoruz hepsiyle öyle heyecanlıyız ki...

seviyorum o benim kardeşim, sırdaşım...

dün o kadar güzel birşey gördüm ki onun hakkında az kaldı günlük, onun bu duyguları boşa değil, Rabbim ona çok güzel şeyler verecek... hepsini hakediyor birtanem benim...

canım dostum, iyi ki girdin hayatıma, iyi ki varsın sen ve ailen... sana ne kadar teşekkür etsem azdır ellerimden tuttuğun her an için...

Seni seviyorum, hep benimle kal....

Teşekkürler...

Tam 5 yıl. kocaman bir umut,hayalle başlayıp bana sadece bıraktığı iki pıtırcığımın dışında sadece elem, keder.bitti işte.. fedakarlıklarım,acılarım hepsi bana kar kaldı. ama daha güçlüyüm. hayal ve umutlarım bitti sadece.. hiç olmadı ki bitsin.. başlamadan bitti işte.bitti.. bitti..

İş çıkışı çarşıya çıksam mı günlük :44: Çok bunaldım ama çarşıya kadar gitmek te zor geliyor..Bide şu karın ağrısı yokmu 1 saatim daha var ben düşünmeye devam ediym en iyisi :44:

hayat ve yasananlar insani kötü olmaya itiyor günnük...
yasadigim her yikici olaydan sonra daha da iyi anliyorum bunu...
madem herkes sadece kendi icin hayaller kurup, planlar yapip bunlari hayata geciriyor digerini hic umursamadan, bende öyle yapicagim..
ama ben daha kötüsünü yapmayi planliyorum, son anda haber verip öyle gidecegim...
bunu kendi istedi günnük...
ben alttan aliyorum, olsun yok böyle olmustur söyle olmustur ondan böyledir diyip kendimi kandiriyorum ama o masallah vurdumduymazligi ve piskinligiyle ben cileden cikariyor...
bazen kendimden yoruluyorum günnük, bu kadar duygusal olmak, bu kadar alingan, kirilgan olmam yoruyor beni...:85:
izmiri özledim...

Ne yapmak istediğimi biliyorum.
Nerelere gitmek istediğimi biliyorum...
Nasıl birini istediğimi biliyorum....
Ve ben her istediğimin olduğunu biliyorum...
Hemen değil ama oluyor işte en basitinden tut en imkansız gibi görünene kadar.
Ve şimdi istediğim şeylerin geleceği günü bekliyorum.
Gelecek.

Bundan sonra forumda garip garip konular okumayacağım.
Anladım ki benim düşüncelerimin tam tersi görüşte olanlara çok da saygı gösteremiyorum :82:
Daha doğrusu çokkk katı olduğum konularda çok da karşı tarafın yazdıklarını okuyamıyormuşum.
Yapacak br şey yok ben de böyleyim işte.
Daha iç açıcı konular okuyup içimi karartmamak, ne olacak bunların hali dememek en iyisi

günlüktoooşşşş
3 ay 2 hafta 6 günümüz kaldı birlikte uyanmaya...
çok seviyorum çoooooookkkkkkkkk

her şey yolunda günlükkkk Allah bozmasın
nişanlığımı beğendim siparişi verdik dikiliyor artık
alyanslarımızı da aldık,
temmuz gelse de nişanımıızı yapsak artık.....

gunluk cok kotuyum ben.canım babamın ayagı kırıldı aklıma geldıkce aglıyorum.hayatımda en deger verdıgım öl dese bır dakıka dusunmeyecegım ınsanın canı acıyor.ay yıne kotu oldum.

birgün elbet sende cezanı bulacaksın!!

sanmaki allah yanına koyacak..
çokta tındasın!!!ama cezanı bulmayı öyle çok istiyorumki,gözlerime görmek ve ardıma bakmadan çekip gitmek...

gerizekalıı
dünya bi pislikten kurtulur

Sevgili Gunluk,
Dun aksama kadar cok mutluydum ama ne yazik ki bitti...cok sevdigim teyzelerimden biri daha melek oldu, bizleri terketti....cok ama cok uzgunum,Allah sevdiklerimize ve hicbirimize onlari unutturacak baska acilar vermesin.....

Son düzenleme:
çok canımı yaktı günlük çokkk o kdar çok ki kalbimde onarılmaz yaralar açtı artık hayatta ya ölsemde artık olmucak ben gururumu kenara koydum o ise neyse beyfendiyle dün çok mutluyduk akşam yemeğine gittik denize karşı biyere küçük ama sevimli herşey güzeldi. bi ara telefonu elime geçti oda benim laptoptan satranç oynuyordu farketmedi aldıgımı faceye girdim 52 tane mesaj vardı benden öncekiyle konuşmaya başlamış yok öle bişey sen numaranı ver ordan konuşlım falan demiş bu ne dedim canın sıkılmasın okuma dedi yazıklar olsun dedim tokadı çaktım bişey diyemedi kalktım yanından yağmurun altında dondum üşüdüm param yoktu fazla o kadar yolu çektim bide minibüsle hemen hattı kırdım gece on ikide anca evde oldum annem deliye döndü değer mi diyorumda yemin ederim gram değmio ben sevgimi acımı hakkını vererek yaşarken o boşluk doldurma peşindeymiş.. çok acıttıı canımı çok...aklım ve kalbim arasında sıkışıp kaldım..çırpınıyorum seviyorum ama olmucak bundan sonra..
geride kalan ben oldum yapmam gereken tek şey onsuz yaşamayı öğrenmek ve unutmak..
zamanla olur belki unuturum ne dersin günlük?

Sonunda bunu da yaptırdı bana.. Beni uyuturmuş beyimiz. Teyzesine öyle demiş. Madem öyle. Koydum önüne 3 test, bitmeden kahvaltı falan yok. Gaddarlıksa gaddarlık. 2 hafta kaldı sınava. Sıksın dişini. Ne olurmuş kazanamazsa? Aynen böyle diyor. Özele gönderirmişiz. Tabii ağaçtan topluyorum ya parayı. Çalışıp bi %50 burs kazanırsa tamam. Yoksa kıytırık bir Anadolu lisesine gider. Ne zormuş ergen annesi olmak..

Bi taraftan da... Ya ben genç bir kızken bu kadar popüler değildim. Noluyo anlamadım ki? Ama yok öyle .. Tek tek eliyorum. Sütten ağzı yanan misali. Hayalimdeki evliliği bana sunan karşıma çıkarsa ne ala.. Yoksa hayır. Hayalimdeki evlilik mi? Dur anlatayım. Pilot, kaptan vb. bir mesleği olacak. Oturmasını kalkmasını bilecek, entellektüel ve eli yüzü düzgün, koluma takıp kendi çevreme sokabileceğim biri olacak. En fazla 10 -15 günde bir eve gelecek. Bir kaç gün kalıp gidicek. Geldiğinde gezip tozucaz. Bir kaç gün.. Sonra selametle diyerek yolcu edicem. Kalan günler oğlumla, ailemle, arkadaşlarımla..Ha bir de çöpsüz üzüm olması tercihim. Kaynana, görümce çekemem bu yaştan sonra.
Ne oldu günlük.. Niye güldün? Hayallere de kota mı koyuyorsun artık?. Hem en iyisini isteyeceksin. Rabbimin hazinesinde yok değil ya. Olmazsa ne olur? Ben hayatımı seviyorum zaten..

Bu arada sonunda trekking e gidiyorum. Masraflı bir hobiymiş. Donanımı temin ettim, yarın katılıyorum. Grubun hepsi tecrübeli. Umarım rezil olmam. :))

Kusura bakma dünya.. ben seninle anlaşamıyorum. ya ben sana fazla geliyorum. ya da sen benim hayallerime dar geliyorsun.ayır beni,ayrıl benden.. sana sordular mı bilemem ama... bana sormadılar, dünyaya gelir misin? diye

çok yoruldum ben ; sabahtan beri koştur koştur nerdeyse 1 haftada gidecek numunelerin hepsini kuryeye yetiştirmek için uğraştım 2 saatte; şimdi kolumu kaldıramıyorum...

burdan çıkıp güzellik salonuna epilasyon seansıma gideceğim ; belki akşam arkadaşıma uğrarım... başka plan yok ama bu sefer öyle yorgunum ki planımın olmayışına canımı sıkamayacağım

aaa bu arada bu sabah pasaportum geldi ; almışım vizeyi... bana ispanya yolları gözüktü nihayet ....
buenos dias Espanya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…