Popüler Konu Sevgili günlük...

iki günde bu kadar degisir hersey...
bir insan bu kadar mi umursamaz olur...
yok günnük yok anladim ben, ben fazlayim..
yetememizi, benim yüregimin hep acikta kalmasi bundan... :85:
ama eger hersey yolunda giderse onu cok kötü bir süpriz yapicam zamani geldiginde...
güclü görünmek cok zor günnük, aslinda ne kadar kirilgan, ne kadar duygusal oldugumu bilseler yine böyle mi davranirlar?
su dünyada ne anlatirsam anlatayim, ne yaparsam yapayim neden diye sormayan sorgulamayan canim kuzenim, neden bu kadar uzaktasin, sana cok ihtiyacim var...

‎5.9 şiddetindeki depremin merkez üssü Kütahya diyorlar ama hem istanbul hem tekirdağ hem yalova hem eşkişehir hem ankara hemde izmir hissediyo çok ilginç yaaa:44:
RABBİM DAHA BÜYÜĞÜNDEN KORUSUN....

allahım evde yalnızım..çok korktum nasıl bir depremdi o öyle.. bir daha olmaz inşşallah.. yalnzı ölmek istemiyorum günlükcan yaa

fınfıklı lokumumla beraber babamızın görevden donmesini beklerken (2haftası kaldı) yine o korkunc ses ugultuuu... evde rizgarı gezındı bi ara sonra sallamaya basladı deli gibi evde bi basıma olduguma babamızda yokya fındıklı lokumum ondan anneciğin çok korktu eli ayagı zangır zangır titiredi bi ara nefesı kesılsede aklına sen geldın hemencık kendını zor frenledi panık atagı baslamaması için..
duvarlar catırdamaya basladı..oturdugum cekyat normalde iki kişi zor surur agır oldugu için depremde duvara vurdu annecınde ustunde tabi..

Rabbim beterınden sakınsın..

yenı kendıme geldim uykumda var gibi amaaa yoookkk bu gece bana uyku yoookkk..

günlüüüük koca popomu kaldırsamda işlere koyulsam diyom ama
tembelim ben yaaaaaaaaaaaa

Günaydın günlük..Bana gün daha aydamadı ne yazıkki.. Çok uykum var günlük yaaa :95:
Akşam yattım yatağıma sevgilimle konuşuyorum günlük..Malum o İstanbul Ben t.dağ.. Deprem oluyo dedi Kapatıyorum teli dedi Bende aha korktu benimki die için için gülüodum Tam osırada biz sallanmaya başladık günlük Bidaha dalga geçmek mi töbeeee

Günaydın Günlüğüm...
SAat gece 2 de yatınca 7 de kalkınca başım çok ağrıyorr ...
Deprem İzmir'i fena vurdu.. Arka arkaya olması çok kötüydü napıcağımızı şaşırdık desem yeridir...
GEce 2 e kadar haber izledim...
Biz Burda bu şekilde yaşadıysak Kütahyalılar çok daha kötüsünü yaşadılar...
Çok geçmiş olsun hepimize...
Güzel bir gün olmasını diliyorum

günaydın cicim... dün herkesler sallanırken ben de gripin etkisiyle sallanıyorum sanmıştım durakta otobüs beklerken :44: eğer evde olsaydım 7.katta sağlam sallanırdım ben de... herkese geçmiş olsun ; bitmiş olsun...

yaa çok güzeldi akşamım yaaa ; 19 mayıs kutlaması olarak Gripin konseri vardı alsancakta... 2-3 hafta önce gittiğim dokuz eylül şenliğinden o kadar farklıydı ki... ses ; görüntü süperdi ... bir de esen rüzgar... off kendimden geçtim... çok seviyorum ben gripini yaa tutkuları olmayan biri için fazla sanki

selam günlük..
iş yerimdeki son 2 günüm ve acayip soğudumm bi an önce bitsin istiyorum bitsin bitsin tahammülüm yok
depremde korkuttu bizi Rabbim büyüklerinden sakınsınn

Günlük... 42gündür ses çıkmıyodu zaten ikimizdende. farkındayım kökten bittiğinin ama bugün tezkereyi alması ve bu şehirden gitmesi.. bi garip oldum.. neyse ya..

BUDA GEÇER YAHU!

....

Durucam burda gidişini seyredicem
kıpırtısız, sakin gibi görünücem
kavgasız olucak fırtınasız olucak saçmasapan olucak!!
organlarım birbirine vurucak...
arkandan sessiz bakıcam ben yine salağı oynayacağım..

...
.

U
n
u
t
u
y
o
r
u
m
.

:104:Günlüğüm,

Sence bugün biter mi yaa sanki bi bomba patlatacak gibiyim. dün gece hastalıktan hiç uyumadım zaten :120:
bugünde böyle sanki saniyeler gözümün içine bakıyor gibi geçmiyor :104:
haftasonu gelsin böyle uzunca güzelce geçsin bu haftasonu dinlenmek istiyorum ama yine alttan alttan bişeyler çıkıyor bakalım gelsin de dinlenmemeye bile razıyım artık :111:

bu aralar cok yorgunum herkese ve herseye karsi yuzumun dustugunu gostermeden mucadele vermek o kadar zor ki..bu aralar kafam cok dolu,dusunmek istemedigim ama yasadigim haksizliklar geliyor aklima.birde cok uzaklardayim.ve artik gucumun bittigini hissediyorum.annemi ozledim keske yanimda olsa ama olamiyor.ve isin en enteresan tarafi bu kiz uzakta kimsesi yok esinden baska diyip benden devamli mutluluk,ilgi bekleyenler beni sartlar degil siz daha cok yoruyorsunuz.herseyi kadindan bekleyen zihniyetler yikin artik bu dusuncelerinizi.bugun cok yorgunum ben ya ama bu da gececek neler neler gecmedi ki bu gecmesin..

günlük caya gelcekmis yaa zuhahah güldürdü beni dünden beri, sanki cesaret edipte gelirde...

Gerci bende ha bire gel cay yapcam sana kahve yapcam falan diyip durdum ciddiye almamistir demi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…