Popüler Konu Sevgili günlük...

artık hiçbi işimiz dogru düzgün gitmiyo günlük kafayı yemek üzereyim kimseye anlatamıyorm
bi iki sene öncesinde durumumuz çok iyiydi nolduysa babamın o lanet ortagından ayrılmasıyla oldu :97:
bi insan bu kadarmı ahlaksız olur kafayı yicem ya :26:
bi sürü tazminat davaları açtı onlara karşılık bizde açtık daha hiçbi şey belli deil ama adam haksız olduğu halde türlü hilelerle yüzsüzlükler yapabilen bi adam :18:
zaten bi ton borç içindeyiz bide şmdi araba bozulmuş 4 milyarda o çıktı başımıza şmdi aldım haberini :26:
annem babam hiç bi zaman yansıtmıyo bunu kardeşime ve bana ama farkındaym herşeyin
özel okulda okuyorm zaten onun stresi var üzerimde offfffffffff :83:
içim darlanıyoooooooo :84:

Son düzenleme:
bu telefonlarına cvp vermedıgım insancıklar neden ısrarla arıyor ben anlayabilmiş değilim ya ve çok çok deli oluyorum

gunluk davul zurna calmaya basladi bile
bu gece dugun varrrrrrrr :123::124:
Turkiyede davul zurna gelenegi yavas yavas kalksa bile burda hem erkek evinden cikinca hem kiz evinden cikinca caliyorlar nede olsa gurbetlik hasreti var :98:
bu gece cok eglenecez kucuklugumden beri gormedigim o kadar kisi olcakki
oglan muzisyen cok eski bi tanidik, ve cok taniyanlari var yani dugun cook kalabalik olcakk kurtlarimizi iyi bi dokcezz
neyse ben gidip susleniiiiiiimmm :108::108::124:

herşey yalan günlük hem de herşey,,
sevgili,arkadaş,iş güç makam mevki
herkes herşey bir yere kadar
bu hayatta tek bir gerçeklik var o da bizi bizden daha iyi bilen
aldığımız her nefesin sahibi YÜCE RABBİMİZ...

Aynı evi paylaşmak istlyorum seninle,gece mutfaktan tıkırtılarını duymak,banyoda diş fırçanı görmek istiyorum.uykudan uyanınca elimi yanındaki yastığa uzattığımda yanımda nefes alışını hissetmek istiyorum.küsüp küsüp barışmak sonra soluğu koynunda almak.beni hep sevmeni istiyorum,sahi çokmu şey istiyorumm...

Son düzenleme:
sevgülü günnüğüm şu saat itibariyle sinameki şeysini yaptım saçıma foşur foşur akıyor hemide sarı sarı ne kaa mesudum anlayamam e akmasa iyi olurdu ama yaptıkça sorunu çözeceğime inancım sonsuz :) bu aradaaaaa mezuniyet entarimi almış dolaba koymuş bulunmaktayım ayakkabı ve çantada aynı şekilde yanımda bir de herif olaydı aksesuarlar tamamdı ama olsun onu da hallederiz belki günnüşüm öpüyorum seni hadi kal sağlıcakla

sana en son yazdigimi gibi yapiyorum günnük...
umursamaz ve bencilce davraniyorum bende..
yapmamami istedigi ne varsa yapiyorum...
cok güzel oluyor oh canima degsin...
sorun cikmasin mutlu olalim diyelim herseye eyvallah demem artik...
dur bakalim büyük bir ihtimalle yarin tepki verecektir...
istedigini söylebilir benim cevaplarim hazir..

yaaa günlükk hasta oluyorum galibaa.salya sümük bi haldeyim şuan bi de boğazım fena ağrıyo.yaaa olmaz yaa olamazz bunca yoğunluğun arasında haftaya düğün var falan napıcam benn.hepp onun yüzünden.sabahın köründe aradı bende yataktan çıkıp üstüme bişey almadan yan odaya gectim dondum tabii.şuan sinirliyim ona sorsann bugün sevmiyorum onu bilmiyorum sebebini.acaba bu hep olması gereken mi onu da bilmiyorum.belki de...bi evisine döneydiii benim sınavlar biteydi bi görüşeydikk...2 günü kaldı yazık kıyamıyrm da bi yandan.neyse şuan sümüklüyüm mendil almalıyım grşrk tschüss adios

Seksendört'ün şimdi hayat şarkısını dinlerken beni ne kadr iyi anlattığını farkettim günlük..

"Ben bu yolda tekrar yürümem
Artık buralardan geçemem
Ben bu yaştan sonra ne kara kaşa göze
Ne de selvi boya hiç gelemem"

Artık yoruldum biliyormusun? çabalamktan, mutlu olmaya çalışmaktan. mutlu olmadığımı bile bile sırf insanlar sormasınlar diye mutlu görünmekten yoruldum. Mücadele etmek hemde hiç değişmiyeceğini bildiğin şeyler için o kadar zorki. 20 yaşındayım ama hiç bu yaşta değilim gibi. duygularımı hissetmek yerine sürekli mantıklı karar vermkten yoruldum. Her iki şekilde de üzülüyorum bi faydası yokki. Ne yapsam en sonunda canı yanan incinen ben oluyorum. bazen diyorumki tamam hayat sen kazandın daha fazla yüklenme kabullendim kaybetmeyi ben ama dahada düşürme dahada acıtma canımı. ardından dyorum daha çok başındasın hayatın şimdi mücadele etmezsen daha sonra ne yapıcaksın.. ardından yine başlıyo çabalar. ama bu bir kısır döngü. yine aynı noktadayım ben. dönüp dönüp yorulmuş, bitmiş bir halde oluyorum. yokmu bunun sonu günlük yokmu

selam günlük,
dün sana yazamadım. bügünde boş geçmek istemedim. bugün yine evdeydim günlük temizlik falan yaptım ama öyle çok yorulmadım, içimden gelmediği için üstünden aldım sadece. gerçi bu temizlik benim hiç içimden gelmicek heralde. ya heryer temiz olsun derli toplu olsun istiyorum ama bu işleri ben yapayım istemiyorum.
iyi bi işim olması gerek kendi evim olunca temizlicek biri olmalı
annemde öyle diyo hep amaaaan napıyım içimden gelmiyosa zorlamı getiriyim
benimkide arkadaşının asker eğlencesine gitmiş. bu çocuk adam oluyo yahu maşallah önceden bi yere giderken haber vermezdi şimdi kont olmadığı halde bi şekilde mesaj atmış gidiyorum diye
off hemen çarşamba gelsin çok özledim aşkımı

şanslı masayı izledim günlük ay tabir-i caizse yarılıyorum onu izlerken allahım ne komik şeyler yaptırıyolar öyle, izlediğim andan itibaren moral depoluyorum resmen

bugün hiçbir şey yapmadım ama öyle yorgunum ki..
son günlerde kendimi çok yorgun hissediyorum

Söylediklerimde ne hakaret var ne aşağılama..
Buna rağmen sırf düşüncelerimiz uyuşmadığı için tartışmakla suçlandım.
Yuh !
Durup dururken sinirim bozuldu elimde değil.Dokunsalar ağlayacağım.

Terminatör ile kedi yavrusu arası birşeyim..
Sanırım belli zamanlarda sosyal hayat sanal herbirşeyden soyutlamalıyım kendimi..
Bu ne !
..
Günlük bir de şu ''canım cicim kuzuşum'' laflarına sinir oluyorum.
''argadaşım.''

Ya nereden senin arkadaşın oluyorum ben?
Canım cicim..alay amaçlı mı söyledi üslubu mu budur bilemedim.Yine de hoşlanmıyorum ben.Daha da sinirleniyorum.Aşağılanmış gibi hissediyorum.
Samimiyetsiz,yapmacık geliyor bana.

1.Atatürk'ten gerisi vız gelirmiş.Ben Kanuni'den söz ettim diye kimbilir beni hangi sıfatlara soktu !
Topik onunla ilgili ki zaten !
Senin görmek istediğin şey harem olabilir ama ben sırf bunun olmasını istemiyorum.İlk dizide denge yeterince tutturulmuştu.Sırf harem yok diye gitti kalitesiz yaptı.

Gecenin şu saatinde kıtlıktan çıkmış gibi bir tencere makarna yapıp yedim ya.
Kendimi huzurlarınızda yuhalamak istiyorum !!!

Hayır yuhalama .Ya öğünlerini atladın artık şekerin düştü canın karbonhidrat çekti ya da diyetteydin
: )) ara sıra olur böyle vakalar

Saclarindan bir tel aldim, haberin varmi yar yar haberin varmi
Bu gonlumu sana verdim, haberin varmi yar yar haberin varmi
Gozden uzak dilden irak, ben seni sevmisim eyvah haberin varmi yar yar haberin varmi yar yar haberin varmi

Gozler kalbin aynasiridir, yalan soylermi yar yar yalan soylermi
Aldatan gozleri gordum, oda sendemi yar yar oda sendemi
Gozden uzak dilden irak, ben seni sevmisim eyvah haberin varmi yar yar haberin varmi yar yar haberin varmi

Dugunden geldim gunluk, hersey cok guzel gecti
ama birden dertlendim bu turkuyu actim
adam o kadar icden soyluyoki etkilenmemek mumkun degil
sozler cok anlamli
Offffffffff offfffffffffffff...
Allah kimseye aldatilma duygusunu yasatmasin
Ben sahsen kaldiramam o kadar guclu degilim sanirim

İnsanlara daha tanımadan niye değer veriyosunki :44:
Gerçek yüzlerini görmekte gecikmiyorum en azından bu güzel bişey,,

direniyorum acılarına yine dünyaaaaa,, yalanmış aşklarında!
inadına yaşıyorum ama sorma, kıyamet ortasında!!
bilmiyorum kaçıncı dinleyişim artık düşünemez oldum annem dün psikologa götürdü benim yaşımda biri için 45 kilo ne demek ya dün kızlar geldi saolsun yalnız bırakmadılar ama kmseye birşey anlatmadım şarap cips falan almışlar eskiden olsaydı ilk ben saldırırdım azda olsa ama içmedim balkona dikildim karşımda ablasıyla oturuyodu kapıyı öle bi çarptımki annem koştu bşi oldu sanmış hiç tadım kalmadı günlük biliyorumki bunlarda geçicek ben sabırlı bi insanım dün kızla knuştum kz ben sizden korkuyorum artık bak sende kızsın ben onun kadar yalancı görmedim arada msj atıo cvp ble vermiyorum benle uğraşma ltfn dedi bide ondan özr dledim.. artık ağlanıcak halmle dalga geçiorum. allaha havale ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…