laa günlük akşam akşam müzik dinleyim ruhum doysun dedim kolon bozulmuş iyimi.. işyerindekide bozuk her seferinde unutuyoruz aldırmayı.. neye elimi atsam kurutuyorum ne bahtsız bedeviyim..en son kim albüm çıkardı en hit parçalar neler inan bi haberim
neyseki abim sağolsun kırmadı giti aldı geldi ..şuan yepisyeni kolonumla şarkı dinlemekteyim:82::82: bugün maaşımıda aldım istersen sana borç verebilirim
tüm gün burda dert dinleyip duruyon çıkta biraz kafa dağıt kafayı yemeden
eskiden olsa maaşı alır almaz yallah alışverişe:44: ama şimdi inan ona bile üşeniyorum:26: zaten bu üşengeçlikle kg almışım bolca:86: işyerindede bitek wcye gitmek için kalkıyorum
ne olcak benim halim
artık yakın zamanda nickimi değiştiririm akrep talya diye zaten bi akrep nalan bi ben
bu iş iyi hoşta cumartesi tam gün çalışmada olmasa dahada iyi olcak
hee bu arada ziraat bankası eleman alıyormuş şansımı deneyim dedim ve başvurdum günlüküm daha geçen gün işyeri aççam gazla diyordum dime bukelemungillerdenim galiba
annem bugün ziraat bankasına gitmiş tanıdık biri var anneme yenge banka eleman alcak kızlar bi başvuru yapsın isterlerse demiş..malum aplam mali müşavir oldu ofisini açıcak kısa bir süre sonra talyada işçisin sen işçi kal modunda devam.. bende yaptım işte başvuruyu bişey çıkacağından değil ama:82:zaten işyeri açma fikrindende sıyrılmış değilim doğru yer doğru zamanı beklemekteyim
neyse ben çok konuştum gidemde ütü yapam yarın aşk günü
sevdiceğimle görüşçez hadi pai paii:76: