Popüler Konu Sevgili günlük...

günlüğüm.... bugün rüyamda dedemi gördüm öyle özlemişim ki onu...bu dünyadan ayrılalı 4 yıl oldu ama sanki hala var gibi yaşıyor sanki öyle gerçekçiydi ki rüyam... ona sarılıp uzun uzun ağladım rüyamda... ve ağlayarak uyandım.. çok özlemişim hala gözlerim doluyor hatırladıkça..

Şu kurumda çalışmaya başladığımdan beri ilk defa bir hayrını görüyorum günlük can :)

Gebzeye gidiyoruz biz. Stratejik eğitim var 3 gün. Körebe oynamaca, birbirini tanımaca, kaynaşmaca, sucuk partileri yapmaca herşey var .

Ohhhh ilaç gibi geldi bu koşuşturmacada... Beyimi evde kendi haline bıraktım :) Arkadaşlarıyla takılacak o :) Sabah tehdit etmeyi ihmal etmedim tabisi:) "Pazar günü evi bıraktığım gibi bulamazsam beynini çöp şiş yapar yerim" dedim hahahaha.

Gelince anlatırım neler yaşadığımı... Öpüldünnn:90:

benim küçük sevgilim
sen bana neler yaptın
böldün parça parça
onlar bilmez onlar bilmez
bakarlar yüzüme
sanki yoksun gibi
sanki yalanmışız gibi

benim küçük sevgilim
sen bana neler yaptın
kırdın defalarca
vururlar yüzüme
sanki yoksu gibi
sanki yalanmışız gibi

benim küçük sevgilim
ben sana neler yaptım
kızdım sayfalarca
yakarlar canımı
sanki yoksun gibi
sanki yalanmışız gibi

benim küçük sevgilim

:127::127::127::127::127::127:
:123::123::123::123::123::123:
:127::127::127::127::127:​

Son düzenleme:
ben ne aptalım ah gunluk genclıgımı guzellıgımı bu adam ıcınmı feda ettım.ben gıdıyım dıreksıyon egıtımıne en ıyısı.karnımda ac havada kotu.geldıler bana anlıyacagın

bak günlüktoş ister inan ister inanma ama ben hiçbişey yapmadım tamam mı
hem zaten bi kerecik intikam almam gerekiyodu
yapmadım dedim!

Günlükk hani ben ehliyete yazıldım ama aynı zamanda keman kursu istiyodum ya..ama maddiyat beni zorlar diyede kemanı ertelemiştim ya..Sevgilim aşkım bana keman almış biliyomusun çok mutlu oldum

Bide bu gece rüyamda çehit cenazesi gördüm günlük ben..Askeri ordu geçöti önümden..Hayır olur inşallah

Düğün stress ve sendromuna girmeme az kaldı...
Çok şükür her şey sorunsuz gidiyor da, ne bileyim bir gariplik var üzerimde.

Akşam yeni evimize gittik, alıcı gözle tekrar baktık canım kayınvalidem de çokk beğendi. Akşam bir de deniz kokusu dolmuştu eve süperdi çok güzel olacak her şey Günlük...
Büyük parça eşyaların tümünü aldık mağaza çalışanlarıyla kanka olduk
Ne kadar eğlenceli bir çiftsiniz diyorlar, koltukların rengini seçerken gülme krizlerine girdik hep beraber Sevdalımın gene şaklabanlığı üstündeydi

Her zaman olduğu gibi yarım saatte tüm mobilyaları seçip aldık. Beyaz eşyalar da komple alındı.
Ev tekstili ve mutfak tamamdı zaten. Perde-halı kaldı sadece. bir de süpürge ütü.

Çok şükür borca girmeden halledeceğiz hepsini.

Ev tamamlanınca taşınırız artık düğünden evvel. Zaten işe çok yakın ev, benzinden tasarruf etmek lazım di mi

Annecim de gelicek 3 hafta sonra...Özledim be Günlük. Ablamı da...Babamı da...oof of! Özlem hiç peşimizi bırakmıyor ne yapsak...

Çok iyi bir yerden iş teklifi aldım ama reddettim. Çok sık yurtdışı seyahat etmek gerekiyordu. Şu zaman diliminde uygun değilim uzun süreli seyahatlere ne yazık ki. Kısmet, napalım, başka ihtimalleri düşüneceğiz...
:82:

Kankam islandım nişanlandı canımıniçi, umarım en kısa zamanda düğününü de göreceğiz yavrumun

Çok sinirli ve gerginim günlük :95:
18:00 olsa da işyerinden bi çıksam.
Evet bir hata yaptım ama ne diye azarlar gibi konuşuyor ki benimle.
Hatanın tek sorumlusu da ben değilim üstelik.
Dün verilmesi gereken bir teklif vardı. Sordum kaçtan vereceğiz diye, yanıt vermedi. Ben de tekrar sormayı unuttum.
İşveren standart fiyatımızdan zannedip ona göre vermiş kendi teklifini.
Tabi ben dünkü durumu hatırlayınca uyandım ama iş işten geçmiş oldu.
Sanırım benim daha büyük bir hatam var.
Yaptığım hatanın arkasında değilim, mazeret üretiyorum.
Offfffff geçmiyor ya çok sinirliyim!!!!!!!!!!!:88:

sewgili günlük hani sana demiştim ya perşembe beni istemeye gelicekler diye ayyyy dün akşam geldiler okadar heyecanlandım ki anatamam camdan arabaların ışığını gördün başladım yerimde zıplamaya odadan çıkarmadı arkadaşlarım aşkımdan çiçeği alcaktım yaaa neysee çıktım herksin elini öptümm sora mutfağa geçtik kahveleri arkilerim yaptı ben ölüyorum heyecandan dediler kahveden önce git badem şekeri tut çıkamıyorum gözlerim doldu başladım heyecandan ağlamaya halbuki herzaman gördüğüm insanlar sonuçta 10 yıl geçirdm kahveleri yaptık tabi damada tuzlu kahve yaptık ama anladı yaabu kahve soğuk dedi bana yenisini yaparmısınz dedi bi iki damla içti gıcık sora istediler bana yuzuğumu taktı bitanecik sewgilimm ayyyyyyy çok heyecanlı neyse soraa serwise geçtik işte çay servisine aallaha şükür kazasız belasız hallettik bol bol foto çekildik çok mutluyum aşkıma tam anlamıyla kavusmama az kaldı SENİ SEWİYORUMMM SEWGİLİMMMMMMMMMMMMMMMM

Son düzenleme:
off son sınavımda biitti gitti şükür:2:
hepitopu iki ders aldım ama yaşlandık sanırsam artık bünye kaldırmıyor dersi
artık ders verecek yaşa geldim ben yaa direk bitsin şu doktora demi ama
neyse öğrenci olmanında tadı ayrı güzel
ilk notum açıklanmış süperim süper alttan başladım ama tepeyi buldum
artık yayma vakti ders mers yok yazın sadece diğer işler var :81:

veee bugün evliliğimin bir ayını daha arkada bıraktım gelsin dolu doplu yeni aylar
ne çabuk geçio günler be günnük daha geçen sene gözümün önünde sanki daha 2 3 ay ancak olmuş gibi
herşey çok taze...
ama aslında çok da uzak:78:
aay neyse önümüze bakalım demi ama:86:
herkslere selam olsun

Selam günlük galiba ben aşık oldum
Sabah bi müşterim gelmişti ona oldum. Biraz öncede telefonda konuştuk bi konuda bilgi almak için aramıştı. Sesi halen kulaklarımda yüzü gözümün önünde karmakarışık oldum bugün

merhaba günnüş hayatım bayağı hareketli geçiyor.atanma telaşı,program.ev gezmeleri,dışarda yemekler e okul.akşama yemeğe davetliyim.yarın piknik ve program için çalışma var ayrıca öğrencilerimin sınavı var.pazar doğum günü kutlaması ve sınav var.dosya ve okul işleri cabası.kızları da çağıaracağım.burada hayatımda olmadığım kadar popülerim.son olarak tatlıma sesleniyorum:aşık mıyım bilmiyorum ama çok hoşsun.hayatımda olmanı isterdim.keşke bunu bilsen.
hayat ne garip günnüş bundan bir kaç ay önce istediğim yere atanacaımı söyleseler uçardım.ama şimdi onu,arkadaşlarımı ve öğrencilerimi bıraktığıma üzülüyorum.

günlük çok ağladım bugün
hala da ağlayasım var
bi melek uçtu gitti ellerimden
tutamadım..

ne kadar uğraşmıştım onu yaşatmak için
kimden bahsediyorum anlamadın tabi
bahçede ki zilli kızın yavrusunu diyorum
diğer 2 kardeşine göre gelişmemişti 2 haftalık kedi kadardı
1,5 aylık olmasına rağmen

biberonlarla şırangalarla besliyodum hergün
bugün yine aldım yanıma yedi mamasını
ama hali hal değildi dengesini kaybediyodu sürekli
dün de çok fenaydı ama bu kadar değil
vete götürmeye niyetlenmiştim ki fenalaştı
koştum annesinin yanına bıraktım
ayakta duramadı yan düştü anneceği yaladı çırpındı
yavrum ağzını kocaman açmaya çalışıyodu
sanki nefes almak ister gibi
o bi kaç dakika içinde ölebilirdim acıdan
aldım elime masaj yaptım hafif salladım
yeşil bi su aktı burnundan
öldüğüne inanmadım dakikalarca
uğraştım
çok uğraştım ama hiç haraket etmedi yavrum

kocaman açık gözleri ve minicik ağzıyla donmuştu bedeni
kalakaldım öylece hüngür hüngür ağlayarak
zor aldı bahçıvanlar elimden paralama kendini
öldü artık ver gömelim diye
bekledim inatla
ölmemiştir belki fenalaşmıştır bekleyim
diye sayıkladım
bekledim..
hiç değişmedi..
ben hiç bişey yapamadım o ölürken..
yapamadım kahretsin..

o minnacık can uçtu gitti..
o kadar istedim ki onu döndürmeyi
yalvardım oldu mu şimdi bu yaptığın sakın yapma diye
ama duymadı beni.
sonrasında zilli kızın yavrusunu arayışı koştura koştura onu araması
çıkmıyo aklımdan...

benim yüzümden olduysa diye deliriyorum günlük
ben ona iyi bakamadım fenalık mı ettim bilmeden
bilmiyorum.. belki de son yemeğini vermesem ölmücekti

ağlamak temize çeker mi beni onu da bilmiyorum
ama tutamıyorum kendimi...

içim acıyo şimdi hem de çok...

slm günnükcüm..bugün inanılmaz birgündü..hayatım boyunca unutmam..öyle maceralar yaşadık ki nişanlımla ..ama zafer bizim günün sonunda NİKAH GÜNÜMÜZÜ ALABİLDİK.. 11 TEMMUZ SAAT 14.00 .. çok şükür. Allhm utandırmasın..Hayırlısyla yuvamızı kuralım..Darısı tüm isteyenlereeee..

laa günlük akşam akşam müzik dinleyim ruhum doysun dedim kolon bozulmuş iyimi.. işyerindekide bozuk her seferinde unutuyoruz aldırmayı.. neye elimi atsam kurutuyorum ne bahtsız bedeviyim..en son kim albüm çıkardı en hit parçalar neler inan bi haberim neyseki abim sağolsun kırmadı giti aldı geldi ..şuan yepisyeni kolonumla şarkı dinlemekteyim:82::82: bugün maaşımıda aldım istersen sana borç verebilirim tüm gün burda dert dinleyip duruyon çıkta biraz kafa dağıt kafayı yemeden eskiden olsa maaşı alır almaz yallah alışverişe:44: ama şimdi inan ona bile üşeniyorum:26: zaten bu üşengeçlikle kg almışım bolca:86: işyerindede bitek wcye gitmek için kalkıyorumne olcak benim halim artık yakın zamanda nickimi değiştiririm akrep talya diye zaten bi akrep nalan bi ben bu iş iyi hoşta cumartesi tam gün çalışmada olmasa dahada iyi olcak hee bu arada ziraat bankası eleman alıyormuş şansımı deneyim dedim ve başvurdum günlüküm daha geçen gün işyeri aççam gazla diyordum dime bukelemungillerdenim galiba annem bugün ziraat bankasına gitmiş tanıdık biri var anneme yenge banka eleman alcak kızlar bi başvuru yapsın isterlerse demiş..malum aplam mali müşavir oldu ofisini açıcak kısa bir süre sonra talyada işçisin sen işçi kal modunda devam.. bende yaptım işte başvuruyu bişey çıkacağından değil ama:82:zaten işyeri açma fikrindende sıyrılmış değilim doğru yer doğru zamanı beklemekteyimneyse ben çok konuştum gidemde ütü yapam yarın aşk günü sevdiceğimle görüşçez hadi pai paii:76:

Son düzenleme:
Selam günlük ya çok yoğunum bennn Yetişemiyorum hiçbir şeye. Malum okul bitiyor notların girilmesi gerekiyor. Çoğunu girdim gerçi ama var yine. Pazartesi yüksek lisansın son sınavı var. Ona çalışıyorum. Bu kez bitsin günlük ya... KPSS'ye çok az kaldı,stres yaptım. Okulu bir hafta erken bırakıcam o yüzden. Çocuklarım duyunca çok üzüldüler ya Şimdiden başladılar ağlamaya Nasıl olacak bilmiyorum günlük... Hem gitmek istiyorum hem de kıyamaıyorum onlara. Onlar benim neşemdi ya. Onlar sayesinde kendimi iyi hissediyordum. Haftasonu SBS'ye girecekler canlarım. Bir öğrencimi de ben götürücem. Götürecek başka kimse yokmuş ve nolur siz götürün hocam dedi. Kıramadım tabi. Zaten çok sevdiğim bir öğrencim. Ailevi problemleri var. Annesi ile iki kişilik bir hayat kurmak durumunda kalmışlar,tutunmaya çalışıyorlar. Canım benim ya... Kısacık zamanda öyle şeyler yaşadım,öyle şeyler paylaştım ki o çocuklarla hepsi ailem oldu sanki. Çok seviyorum onları. Rabbim onları ailelerine,sevdiklerine bağışlasın. Gülen yüzleri hiç solmasın,hep tertemiz kalsınlar. Hakettikleri başarıyı elde etsinler inşallah. Öyle işte günlük... Duygusalım şu sıra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…