Popüler Konu Sevgili günlük...

herkes mutlu gibi maşallah.. ben yazılanları boynu bükük okuyorum.. düşünmekten yoruldum..yatıyorum ben iyi geceler.

bu gece sooon offf yaa süper birgün daha bitti ve de benim ispanya maceram da bitiyor... üzülmüyorum ama; çünkü gerçekten her dakikasından süper keyif aldım... bu gece daha da bir güzeldi... deniz kenarında bir yere gittik dalgaların sesleri ; müzik ; yemekler ; sohbet offf yaaa...
müşterimizin Türkçe konuşmasını görmeliydin ; çok başarılıydı... yine deli gibi yedik;içtik eğlendik... yarın biraz yorucu bir seyahat olacak... Barcelonada 3 saat havaalanında bekleyeceğiz ama olsun şikayet etmiyorum... Aslında Barcelonayı da gezmek isterdim ama başka zaman artık
pazar günü canım Egemle görüşcez ; İstanbuldan bir düğün için gelecek... patronum kal birgün daha dedi ama çok özledim onu ; başka zaman kalırım dedim... önümüzdeki sezon yine geliriz nasılda...

bu arada bütün gün netten mahrum kaldım ; 116 tane mailim varmış okumam gereken ; şöyle bir göz atıp uyuyacağım... ama önce sana uğramadan edemedim...haydi cicim ii geceler sana

Yedim valla annem bile durduramadı. Ben bu boğazla biraz zor formda kalırım.

Günlükcan, İstanbul' u çok özledim, huzurum orda. Bi gitsem deniz kokusunu içime çeksem, nişanlımı taksam koluma üç beş tur atsam

Offf kudurasım var, nerde benim kuzenim yaa

günlük sabah sabah sinirden ölüyorum. bu ay biliyorsun kpss tercihleri var. az önce unvan bazında dağılıma baktım.gerçekten hiç atama yapmasalar da olur. alım yok denecek kadar az.onca zorlukta yoklukta oku. geceni gündüzüne kat ,alış çabala, para dök, yıllarını ver , dirsek çürüt. devletinin sana açtığı kadro sayısına bak.
çok canım sıkıldı . sinirden oturdum ağlıyorum. ankara'da dayısı amcası olan, kpss sorularına parayı basan çoktan yerleşti. biz ne olucaz günlük.
hadi çok şükür benim bir işim var. eşim işsiz değil peki bunlara sahip olamayanlar? o kadar emek döküp sadece atamadan ümit bekleyenler?
gerçekten bu ülkede birşeylerin değişmesi gerek artık

Son düzenleme:
sevgili günlük seninle defter sayfalarından sonra ekranda da klavye tuşları ile buluşmak tekrardan ne güzel...
dünden beri ağlayıp duruyorum.ne olacak benim bu halim diye.Kpss'ye çok az kaldı.kardeşimin birisi atandı evlendi.birisi de bu sene atanacak.diğer kardeşim de yine atanacak bir bölümde okuyor.işi olmayana kız yok derlerdi eskiden artık işi olmayana evlilik yok diye ağız değiştirdi bu söz.bu nasıl bir yol ayrımı günlük,sana göre doğru olanları başkalarının yüzünden değiştirmeye başlamak ne kadar kötü.uzun zamandır metanetliydim ama son iki gündür kötüyüm.benden küçük kardeşlerim evleniyor,atanıyor ben de hala birşey yok.suçluluk,aşağılık duyguları içerisindeyim.Yüce Mevlam yardım et ne olur ...

bıttı be gunluk koskoca 3 sene bıttı.nedenmı benım aptallıgım yuzunden naparım ben onsuz.kım bana karıscak bundan sonra ben kımınle gulecem kım bana sarıldıgımda mutluluktan aglıcam kım gunluk kım.

Günaydınlaaar İyi gidiyorum sanırım. Bugün yeminimin 8.günü, ortadan kayboldum resmen.Amam dönüşüm...Evet dönüşüm muhteşem olucak.Şuanki programımda ilerleme kaydediyorum ama onu takip etmek konusunda pek ilerleme kaydettiğim söylenemez.:26:Ama bu sorunu da en azından en aza indireceğim.Bugün dışarı çıkıp havanın tadını çıkarmak isteyebilirim.Mutluyum amman allahım bozmasın.

meyabaaa,valla iyimiyim değilmiyim bilmiyorum.gergiinim çok patlamak üzereyim.tatil istiyorum öyle deniz kum güneşli falan değil hiç bi sorumluluğumun olmadığı boş boş düşünerek yiyip içip yatıcağım bi tatil.beynim tatil istiyo yoruldu cok canım yazık.
üzgünüm bi de annem hasta bir an önce iyileşsin lütfen bazen yetersiz kalıyorum onun için buna da üzülüyorum.
bi de tulum istyorum ulan yanda markafoni de falan diyo giydirmişler kıza ben de istiyorumm bana da yakışıırrr hıhh

Günlüğümmm nasılsınn
Sabahtan beri işlerim vardı Onları bitirdim vee yemeğe geçiş yaptım
Odamda kütüphanemi atıcam... Onun içniide boşaltaym süper olucak...
Bu arada günlük işe başlıyorum

Herkes mutlu olsun günlüğümm

Az evvel TV aldık Günlükoviç...Pek gücel pek gücel...

Bir de Sarar'da damatlık denettim yarime, amanın o ne gücel bir şey oldu öyle Mankenus sevdalım benim Herkül tipine kurban olduğum. Lakin kolların uzatılması gerekli ceketin. Kendisinin bedeninde bulmak zor oluyor zira 2 metre boy olunca, dedim bulmuşken alalım, yok dedi, başka markalara da bakarız. Eğer biri koşa koşa gidip alırsa çok üzülürüm o damatlığı vallahi peşine düşerim nerde olsa arar bulurum Günlük! Sonra işe gitti sevdiceğim.
Ben de şimdi tekrar çıkıp ütü neyin araştıracağım. Sessiz elektrikli süpürge peşinde iz sürüyorum. :97:Rowenta'nın bir modelini çalıştırdık gerçekten sessiz yav. Acaba en sona süpürgeyi mi bıraksam, paramız artarsa alırım belki Rowenta Silence Force. Çok istedim onu yaa. :122:

Bir de akşam çok sinirliydi sevdalum, iş yerinde sinirlendirmişler, gece beni 12 de aldı pijamalarla
Bir tur attık sahilde. :26: O telaşlı telaşlı anlatırken, arabanın önüne kendini bilmez bir yaya atladı gerizekalı ya. Allahtan yavaştık ve zamanında farkettik. Kornayla irkildi tabii denyo, bir de 'ne var lan' diye bağırıyor. Zaten siniri tepesindeydi yarimin, inip salağın ağzını kırmasından korktum Günlükcan. Neyse ki bişi olmadı...Sonra geldik uyuduk.
:87:

günlükk yarın büyük gün canım dostum gizemim speddymin düğünü varrr
kim bilir ne kadar güzel olacak....

hava kapalıyken,bozukken neyin var diyenlere bu havalarda böyleyim diyordum.şimdi hava o kadar güzelki kuş sesleri geliyo,insanlar biyerlere koşturuyo,çocuklar oynuyo...peki ben nasılım? iyi değilim demek ki havanın bozuk olması değilmiş mesele...mesele benim ruhumun bozuk olmasıymış çocuk :)

evde yalnızım...yapacak hiçbişeyimde yok internette vakit geçirmek dışında ve çok sıkılıyorum.annemi özledim,arkadaşlarımı özledim,baba ocağını ana kucağını özledim.ben bu hallere düşecek kızmıydım diyorum bazen o an gözümün önüne tek dayanağım kocam geliyo söylediğimi geri alıyorum...

hergün,herşey aynı...yarın için beni heyecanlandırcak hiç bişey yok bugünün tekrarı olcak.bazen, hep böyle olmıcakya elbet bigün bu düzen değişecek diye düşünüyorum,umut ediyorum.bazende büyük bi karamsarlığıa düşüyorum.yaşayıp görecez dimi.

kışın insan kolay zaman geçirebiliyo ama yazın öyle olmuyo helede yalnızsan,kocan işde,tek bi arkadaşın,eşin,dostun yoksa,ooff offf yazmıyorum daha yoksa ağlamaya başlıcam şimdi.hoşçakal

günlükümmm evde büyük temizlik varrr..
kışlıkları kaldırıp hurçluyoruz..
çeyizlerimi çıkarttık tek tek baktık nelerim var nelerim yok...
hurçlara yerleştirdik
günlük bir görsen çok güzeller yaa

sevgili günlüüüük
bgn oğluma mama sandalyesi alacağımız için,geçen hafta elime atılan iki dikişten bgn kurtulacağım için,akşam en sevdiğimiz arkadaşlarımızla görüşeceğimiz için mutluyum.ne kadar küçük şeylerden mutlu olabiliorum günlüük :))

gidiyorum günlük..

artık buna ihtiyacım vardı...
şimdi dışardan geldim istanbula yaz gelmiş maşşallah yaktı kavurdu bugün beni...
bikaç alışveriş yapıp gözlük aldım birde orta boy spor bi çanta aldım valiz tipli giderken bazı eşyalarımıda ona koymak için...

ailem gelmiyor beni tek göndericekler birazcık huzura kafa dinlemeye ihtiyacım var..
12 haziran gelse hemen oy kullanıp gitmek istiyorum inşallah bi aksilik çıkmaz..

kandil günü çok üzüldüm günlük...

o müslümanlık satıpta millete gösteriş yapıpta insanlar hakkında düşmanlık besleyen insanlar yüzünden üzüldüm.
kuyu kazmaya çalışıyorlar öyle bi dua ettimki..
allah ıslah etsin inşallah...
kimseye beddua etmemiştim hayatımda kinci değilim..
ama canım çok yandı inşalalh bu dünyada öbür dünyada o günahlarının hesabını ver.sürüm sürüm sürün...
yere düşsen ayağa kalkamasan bile dönüp bakmıycam sana .!!!!!!

çok ciddiyim.ilk defa birisine böyle laflar ediyorum ama az bile emin ol günlük...
hala benle uğraşmayı bırakmıyorlar...hala nefret içinde!!elbet biticeksin sende elbet cezanı bulacaksın er yada geç..
ilahi adalete inanıyorum....
neysee sinirlerinyorum

geldim eve işte aldım limonlu sodamı rahatlıyorum...hemen gitmek istiyorum.

hmen hemen hemen........................

sevgili günlük,

sen hiç kendi fişini çektin mi? pazartesi gününden beri yaptıgımı en güzel bu anlatır.yiyorum içiyorum uyuyorum ve geri kalan tüm saatlerimi yabancı dizi seyretmekle geçiriyorum.alt yazılı oldugu için sadece alt yazıya odaklanıyorum.ohh ne dert var ne tasa hiç birşey düşünmüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…