Popüler Konu Sevgili günlük...

şımardım gene ya :86: ne zaman akıllancam ben günlük ha söyle bakalım ne zaman

Günaydın herkeseee
Bugün yepyeni bir gün, içimi yepyeni enerjiyle doldurdum.Bata çıka bata çıkar yol alsam da vazgeçmiyorum.Hergün tekrar tekrar deniyorum.Elinde sonunda düz yola çıkacağım.Öğreneceğim, alışacağım, alışkanlık edineceğim.Önemli olan vazgeçmemek değil mi zaten ? :13: Harika olsun günüm...

Günlükk hayaldi gerçek oldu Nişanlım Balıkesir'e atandı. Marmara Adası'na 7/24 tatil yapıcaz evlenince... Benim de oraya atanmam lazım

• Şu beş gecede yapılan duâ geri çevrilmez. Regaib gecesi, Şabanın 15. gecesi, Cuma, Ramazan bayramı ve Kurban bayramı gecesi.

Allah'ım hepimizin dualarını kabul eyle inşAllah hayırlısıyla aminn..

Son düzenleme:
günlükcüm bugün kandil çok dua etmem lazım çookkk....
öğlen aradı sanki hiç ayrılmamışız hiç bitmemiş gibi konuştu ama ben ilgilenmedim eskisi gibi.. yine dertliymş bende hayırlısı olsun dedim geçtim..
bu sefer hemen kapatmadı uzun uzun konuştu pişman sanki beni böyle üzdüğündn.. ama daha çook olacak affetmicem adam olsaydı bu ayrılık olmazdı.. kendine iyi bak dedi ve kapattı
akşam da mesaj attı hiçbişey olmamışken abin nasıl diye anlamıyorum günlük neden böyle yapıyor..BİTTİ işte hala ne uğraşıyosun ki...... sen ilgisizliğinle saygısızlığınla hergün kalbimi baska sebeplerle kırarak bitirdin bu ilişkiyi..
artık sende yabancısın bana herkes gibisin.. dönüşü olmayacak ben eminim benm degerimi bilecek beni snden daha çok svecek biri karşıma çıkacak...Ama sen ömür boyu pişmanlık duyacaksın kesinlkle eminim artk bundan... neyse hayırlısı olsun günlüğüm bugün çok özel bir gün RABBİM kimseyi yalnız muhtaç bırakmasın.. dualarımız kabul olur inş hayırlısıyla bu gece

Sevgili günlük,
Bir düğünü, bir cenazeyi, bir kutlama partisini, bir en yakın dostumun hamilelik sevincini, ve hemen 2 gün sonra çocuğunu kaybedişini, hepsini bu haftaya sığdırdım.
Teselliler kayıplar sevinçlere karıştı, ben bittim darmadağınım şuan.

İlk önce tüm herkesin Kandili mübarek olsun günlüğümmm
Hala yürüyemiorum çok fazla günlüğüm... Aksıyor ayağım... (
Bugün Bütün gün dosya arşivledim... Oturduğum yerden
Güzeldi, yorucuydu...
Yarın 2 sınavım var günlük... Bir atlatayım ...
Ahh ahhhh

Sevdiğimide özledimm... Göremiyorum salı dan beri...
Yarında sınav bitsin bilg muhasebe kolay atlatırım...
Hafta sonu gelsin sevdiğimle güzel vakitler..

Yoruldum be günlük...
Şaka maka çok zor geçirdim bu son 1 yılı...
Özellikle 3, 3 buçuk aydan berii...
Halamı kaybettim ben günlük... Halamm...
Özlüyorum be günlük... Yerin dolamaz halamm...
Sana bu gece bol bol dua ediceğim...

R EG AI P Kandiliniz Mubarek Olsun, Allah Bütün Dualarımızı Kabul Eder Inşallah...

- Bebis isteyenlere bebis verir Inşallah..
- Sevgilisinden/Askerinden/Sözlüsünden/Nisanlisindan/Kocasindan uzak olanlari kavusturur Inşallah..
- Okul'a gidenlere Diploma verir Inşallah..
- Iş yerinde daha cok yükselme ve bol kazanc verir Inşallah..
- Hasta olanlara acil Sifa verir Inşallah..
- Depresyonda/Stresste olanlara Sabir verir Inşallah..
- Küs/Dargin olanlari baristirir Inşallah..

Veeeee bütün diger dualarimiz kabul olur Inşallah..

Son düzenleme:
Hepimizin kandili mübarek olsun..
Allah'ım bugun hepimizin gonlundekıleri kabul etsın
Saglık mutluluk huzur versın gunahlarımızı affetsin

Kandilimiz kutlu,gönüllerimiz mutlu,sağlığımız yerinde olsun inşallahhh arkadaşlarım...​

şu son birkaç gün çok sıkıcı geçiyor günlük sıkıldm artık şu sınavlar bitsin biran önce gideyim artıkkkk:84:..busefer derslerime yoğun çalıştım ama bir haftalık final tatilinde giittm sevgilimin yanına kıyamam ya öss öğrencisiymiş gibi hissettm kendimi önüme atıştırmalık getiriyor saat tutuyor bukadar çalışcan diye annemm gibiydiokadar beraberlikten sonra koyuyor böyle ayrı kalmak ama olsun be günlük biz iyi olalımda..hııı buarada öğlen tam ders çalışıyordum bunalmış ve sıkılmış bir şekilde kargo geldi netten çiçek alıp göndermiş sanırım çok seviyorumm seviliyorumböylee işte ben az daha çalışayım yarın 2 sınav beni bekliyorrrr

selam gunluk
herkesın kandılı mubarek olsun bende orucluuyum bugun
gercekten gun uzun ama cogu gıttı azı kaldı kabul etsın allahım ıns....
sankı ramazan ayındaymısız gıbı hıssettım kendımı ohh mıss gıbı yemekler yaptık annecımlee
erkek arkadasımda annemı aramıs ewde yokken ben warya annemın sankı cocugu o
cok ıı cocuk suc sende bılmem ne hep onun tarafında sınır oluorum...
banada sınyal yakmaya basladı bızımkı ama daha duur onun cekıceklerı war elımden...
hadı sımdılık bukadar gorusmek uzere yawrucan

Bütünn ayrı olanlar barışsıın inşAllahh... Barışmasalar bile sevdiceğinin geri dönmesini, pişmanlığını görmek isteyenler bir an önce bu durumu görsünler inşAllah..

Amiiinnn..

Herkesin gönlünde huzur, mutluluk olsun ve haklarında hayırlı olanı gönüllerine razı eyle inşAllah Rabbim.

Amiiinin..

Bir Müslümanın yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe yanında bulunan görevli bir melek ona ‘duan kabul olsun aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.”

Özlemeyi sevmıyorum...
sevdıgım hep yanımda yakınımda olmalı.
Kokusunu kendısını herseyını ozluyorum.
aynı evde yasayalım ruhumuz gıbı evımızde bır olsun evlenelım
sadece işteyken ozledıgım hergun nefesını hıssederek uyuyabılecegım gunler gelsın

gülüüüüm benim....
ağlattın kıs beni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…