Popüler Konu Sevgili günlük...

Haziran ayına girdik ya bende durgunluk başladı günnüşüm, sebepmi boşver be bilen biliyo zaten.... Neyse bu akşam iyiyim en azında biraz içim ferahladı.. öğlene kadar gezdik babamla sonra ikindiye yetiştik ve ikindi namazımı kıldım yemek yedim ablam geldi kandilleştik sonra bir sürü akraba eş dost telefonlaşmalar falan.. Ardından geçtim odama akşamı kıldım yasinimi okudum diğer tüm dualarıda okudum Şimdide yatsıyı bekliyorum ve elimi açıp yalvarıcam RABBİME...
artık şu haziran ayı geldiğinde durgun olmak istemiyorum 3 yıl biticek ama istemiyorum artık durgunlaşmak ben bu aylarda

Neyse HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ETTİKLERİ TÜM DUALAR KABUL OLSUN İNŞALLAHH

sevgili günlük;

bugün ekmek almak için gittiğim marketten tartı ve tansiyon aleti ile birlikte çıktım fakat evdeki bozulan tartıda çıkan kilomun 2 kg fazlasını görünce aldığıma biz pişman oldum

KKnı tüm değerli üyelerinin duaları kabul kandili mübarek olsun..Allah gönlünüze göre versin sevgiler...

selam günlükcüm
buaralar çook duygusalım, her an gözlerimden yaş süzülme potansiyeliyle etrafta geziniyorum her sabah şiş gözlerle fakülteye gitmek zorunda kalıyorum iç dünyam karmakarışık oldu,ne yapmak istiyorum, nerde olmak istiyorum, kiminle olmak istiyorum artık bilmiyorum...daha iki ay öncesine kadar onunla geçireceğim 1 dk için ölen,beraber tek taşlar bakan, söz-nişan-düğün günlerini kesinleştirmeye çalışan,onun hayattaki 'en' lerimin birleşim yeri olduğunu düşünen,ya onunla ya da hiç kimseyle diyen ben sanki artık ben değilim... son iki ayda okadar yıprattı ki ilişkimizi beni ve duygularımı artık eskisi gibi sevemiyorum, okadar yıprandı ki duygularım aramak,msj atmak ne yaptığını bilmek gelmiyo içimden.hatta bu yıpranmışlığa rağmen ondan ayrılamamam acaba hala bitmeyen sevgimden mi yoksa sadece aşırı bağımlılık mı bunu bile ayırt edemiyorum ama şunu biliyorum ; o beni ne kadar severse sevsin onun bu 'odunlukları' devam ettikçe, içimde soğuyan sevgiyi yeniden tututşturmak için çabaladığını görmedikçe bu ilişki bitmeye mahkum

ve bugün dişimin dolgusunu yaptı :) tek tek dişlerimi,dilimi küçük çocukların yanağını sever gibi sıktı sevdi offff ne eşşeksin sen yaa yeri geldiğinde burnumu bile temizleyen, ' yatalak olsan altından alırım hiç gocunmam ' diyebilen, dişlerime bile kurban olan, beni eşşekler gibi seven sen niye bu kadar incelikten uzak oldun, bu nasıl bir çelişki hem bu kadar çok severken nasıl bu kadar kırabiliyosun beni....

Günlüküüm bayadır konuşmuoduk senle.
Napıosun bakalım?
Bodrum'dan sonra evimi ne kadar özlediğimi anladım.
Geldiğimden beri çok rahat uyuyorum yatağımı yastığımı odamı özlemişiim.
İnsanın evi gibisi yok.
Değişiklik iyi geldi gelmesine ama yalnızdım ve çok sıkıldım belki yanımda birileri olsaydı daha eğlenceli geçebilirdi.
Neyyse.Artık evimdeyim.
Seni de özledim tabiki günlüküm.
Dün gece aklıma geldi yaşadıklarım,kötüydüm ama bugün gayet iyiyim.
Demekki arada olcak böyle hatırlamalar,şanslıyım ki unuttum sadece ara ara aklıma gelio.
Oysa ki neler çekmiştim!
Bütün günüm beddua etmekle ve sabır dilemekle geçiodu.
Artık beddua etmiorum ona.
Umrumda değil.
Her duyguyu atlattım da hala pişman olmasını istiorum.
Bana yalvarsın istiorum.
Geçmio bu his.
Kin mi bu?
Canının acıdığını,pişmanlığını görmek istemek...
Bu isteğimin adını koyamıorum.
Daha doğrusu koymak istemiorum çünkü onu hala sevdiğime inanmak istemiorum.
Hayır.
Onu sevmiorum.
Asla.

Ne oldum delisi olan insanlardan hiçç haz etmiyorum. Daha yeni yeni başladın işlere, ne oldun da aileme, sevdiklerime sonsuz teşekkürler falan, noluyoruz yahu. Gören de oscar kazandın sanıcak. Tövbe yarabbim sen bana sabır, onlara akıl ver. KK arkadaşlarımın da bu akşam ettikleri bütüüün duaları kabul eyle, bizi, inananları senin yolundan ayırma, bize dünyada da ahirette de güzellikler ver. Aminnn......

Allah'ım hayatımdan etrafımdan basit ikiyüzlü ve çok bilmiş insanları uzaklaştır lütfen
çok yoruyorlar ben
içim kararıyor resmen
iyi kalpli merhametli hakkaniyetli candan insanlarla yakınlaştır beni
(amin!!.)

heeey günlükcüm ; ispanyadan merhaba sanaa :)

yaaa çok keyifli geçiyor günlerim... deli gibi yiyip içiyorum nasılsa müşteri ödüyor... off ama süper yemekler ve ben dibine vurdum... hiçbirşeye hayır demeden deli gibi yiyorum... patronum hayretler içersinde yeme potansiyelime hayran kaldı :) herşeyden tatmak istiyorum; tadını mı çıkarıyorum yoksa suyunu mu bilmiyorum

az önce geldik otele... maillerime bakamamıştım günü içi ; biraz çalıştım birazdan yatacağım... otel de çok güzel yaaa... odalara çıkmadan önce otelin 1.katından zemine olan kaydıraktan da kaydık patronum ve müşterimizle çok eğlenceli yaa... bir de sabah asönsörde süper yakışıklı takım elbiseli 2 tip vardı... ayyy "ola" diyen dillerini yiyesim geldi de bişi yapamadım tabii yarın sabah da görsem keşke

neyse cicim yatıyorum ben şimdi... adios

Yarın ki son final ödev ödevim olan cinsellik dersim yüzünden şu mübarek gecede okuduklarıma bak. Töööbe yaa Allahım affet:)

üzerinden 3 yıl geçmiş ama hala unutamadığını bilmek hoşuma gitti mi? off hemde nasıl:)
aslında bu aralar daha önemli şeyler oluyor ama nedense egolarımı şişirdiği için bu haber daha çok hoşuma gitti.bugün saatlerce oturabilirim.10 günlük maratonun sonunda iş yerinden izin istedim artık yarın çılgınlar gibi uyuyabilirim:)
hayatın akışına kapılıp hiç düşünmediğimi farkettim.evet günlük eski hassas, duyarlı tarafım yok olmak üzere.olanlara yüzeysel bi bakış atıp kendimce minik saptamalar yapıyor ve üzerinde durmuyorum artık.bu iyi mi kötü mü bunu da düşünmüyorum...
tek düşündüğüm yarın pijamalarımı üzerimden hiç çıkarmadan dinlenmenin, bakımın dibine vurucam.evet yüzeyselim günlük.en temizi:)

bgn naptım bilionmu günlük..
gittim pazara 4 tane mısır aldım eve geldim koydum düdüklüye piştiler..
oooohhh dördünüde tuzlayıp tuzlayıp yedim..
bi ara çatlıom zannettim ama çok lezzetliydi be günlük..
eve stok yapacam vallaaaaaa..
off çok seviomhaşlanmış mısırı napım..
hele bu ara bi canım çekio sorma..

can sıkıntısından kendimi bu tür şeylerle mutlu ediom napım....

dün gelemedim sana günlük, dün öyle bi yatmışım ki sabahtan akşama kadar uyudum. zaten bişey de yapasım yok. hala aynı devam ediyo ruh halim. öyle bitkin hissediyorum ki kendimi.
biri bana okul olmadığı halde 7de kalkacaksın dese inanmazdım ama uyuyamadım kalktım sana koştum. dünden beri güldüğüm tek bişey bile olmadı. ruh gibi dolaşıyorum ortalıkta. istemediğim halde çevremdeki herkese bağırıyorum. babamda ''neyin var. bişeye mi sıkıldın'' dedi. yok dedim. agresifmişim. nasıl olmayayım ki günlük. gülerek mi dolaşıyım bu durumda rol mü yapıyım. 1 hafta sonra sıra rol yapmaya da gelir. bu kadar uzatmam ve bu halimden sıyrılıp rol yapan, yine herkesi güldüren, hiç susmayan biri oluveririm yine.

dün bi şurup içip bütün gün uyudum. ama içmicem artık onu da. çok halsiz bitkin yapıyo beni. sanki şimdi ki derdim bana yetmiyomuş gibi bide onun ağırlığı çöküyo üstme, toparlayamıyorum.

şu aşk ne garip şey günlük. mutlu olanda var mutsuz olanda. acısı da en beter acılardan biri. bazen dayanılmayacak gibi oluyo. alışıcam ama geçecek biliyorum. gerekli olan güç, dayanıklılık, sabır bende var. Allahımda yardım ederse eğer geçicek biliyorum.

ben bana yeterim hayırlısıyla. 2 ay sabretsem sonra azalır acım dimi günlük ? hem sana yazınca rahatlıyorum gerçekten. sende beni dinlersen geçer bu acı. bazen acının dibine vururuz ama geçer. birlikte atlatırız.

hem burda neler okudum ben intiharlardan dönüpte şuan başkasıyla çok mutlu olanlar var herkes hep mutlu olsun günlük. aşk acısı çekenlerinde Allah gönlüne ferahlık versin inşallah.

iyi olucam ben günlük çok iyi olduğum gülümsediğim zamanlarım gelicek. gelicek dimi günlük ? :26:

Üzüldüm be günlük ,

Bu ayda bebek yok, tayin öncesi bebeğin bizi kavuşturması yalan oldu.
Kavuşturmayı geçtim gerçekten acaba olmayacak mı korkularını taşıyorum.
Evet 1 kez hamile kaldım ama bu 2.nin garantisi değil gibi geliyor bana.
6 ay oldu tık yok....

Derken sabah arkadaşımın haberini aldım.Bebek için uğraşıyolardı.
Eşinde problem varmış en az 1 yıl beklemelisin demiş.
Şu mübarek cuma hatrına dualarımızı kabul et ya rab...
Tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin kucağını sağlıcakla hayırlı evlatlarla doldur...
İş bekleyenlere iş, eş bekleyenler hayırlı eş, evsizlere başını sokacak ev,
hastalar şifa, dertlilere deva ver rabbim.
Herşey senden, sana sığınıyoruz senden istiyoruz, açılan elleri boş dönderme...
Ol de olsun hepimizin muradı ......

Bu kadar dua üzerine herkese hayırlı dualı cumalar, dualarınız kabul olsun inş ....

günlük gizemin kınası var bugün :))
ve ben ne yazık ki yanında olamıyorum ( canım kardeşim kalbim seninle bunu sakınn unutma....

Kendi yolumda ilerlemeye karar vereli 7 gün oldu.:13:Geçmiştekileri geçmişte bırakıp, kendimi dsipline etmek, psikolojimi düzeltmek kısacası kendim için bişeyler yapmak için kendi kendime kararlar vermiştim.Bata çıkar ilerliyordum, şimdi biraz daha düzeldim gibi.:97:Umarım bugün çok daha hayırlı gelir bana.:109:
Bir planım yok.Arkadaşlarım ararsa onlarla görüşürüm, haricinde evde olucam.Okul tatile girdi, iş güc yok napayım.Aklıma gelmişken bir de çalışabileceğim işlere bakayım, paraya ihtiyacım var.Ah şu kredi kartı borcumu ödesem...:96:Bundan sonra hep tutumlu olucam.Elime geçen her parayı hesabıma yatırıcam.:26:

Dün buraya yazıp kandilimizi kutlayan KK üyelerine çok teşekkür ediyorum..

Bugünlerde içimde bi sıkıntı var hiç bişeyden tat alamıyorum !
HerŞey üstüme geliyo sanki,neden böyle oluyo bilmiyorum...
GeÇsin artık şu durummm offffffffffffffffffff

bu kız neden gitmiyo annemlerle :84: gitsin bi rahat bıraksın beni yeter ya :95:
bide hanfendinin bahanesi yok gitmek istemiyomuş :95:
off offf elimde kalcak bigün ya :82:
amann sinirlenmicem :103:
aşkımın deneme süresi bitti p.tesi sigortayı yapıp maaşı bağlıyolar heyooo
benimde şu finallerim bitse artık kurtulsam :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…