Popüler Konu Sevgili günlük...

gunaydın günlük can.bu sana ilk yazışım unutmassam hergün yazmayı düşünüyorum gün itibariyle 05.06.2011 10:16 . bugun pazar nöbetteyim akşam 22:00 kadar calıscam.ceyceyim iş için eğitime gitti uzun uğraslar sonunda inşallah artık düzenini kuracak.mağaza müdürü olacakmış benm kuzum olsun tabisi olsunda artık sözümüzü takalım ondan sonra bi ton şeler var zaten bi yandan çok heycanlanıyorum bi yandanda korkuyorum sanırım her evlenecek kızın aynı sorunu oluyor.babamı çok özledim onu kaybedeli 11 sene oldu dün gibi aklımda her saniyesi büyüdükçe ve günler geçtikçe özellikle nişanın düğünün yaklaştıkça gerçekten baba omuzunu çok arıyorsun keşke oda burda olsaydıda kızının mutluluğunu görebilseydi gelinlikler içerisinde görseydi diyorsun .kısmet tabikisonuç olarak mutluyum ama buruk bir mutluluk bu günlük bu kadar yeter zaman geçmiyor zaten iş yerinde hastane ortamı sıkıcı kendine cic bak günlükcan kal sağlıcakla

Her yıl yazı iple çeken ben, bu sene okul bitmesin istiyorum.
Çok sevdiğim, bir daha göremeyeceğim kişiler olacak :|
Özlediğim kişilerle birlikte olacağım onun da sevinci var ama
Of niye bu kadar çabuk bağlanıyorum ki?

Sıkıntılı bir pazar geçiriyorum günlükcan .
İçim sıkılıyor, başka bir şey yok.
Hadi bakalım hayırlısı :97:

Sevgili Günlük
Dün çok kötüydüm.Ama bugün gerçekten çok iyiyim.Sınava çalışma tempomu artırdım.Çalıştıkça kendime güvenim geliyor.Birazdan kardeşimle dışarı hava almaya çıkacağız.Bir gün gelecek güzel günler inanıyorum:)

yazcagm çokta bişey yok aslında laf olsun diye başlıcm hadi bakalm
yarın 2 finalim var ordan bi diyelim .. ama pekte umrumda deil şuan :82:
bi plan yaptm eger bi aksilik olmazsa inş olmaz allahm çok mutlu olucaz :123:
şu 9nda son finalime giriym rhatlıym
10 haziran bizim için önemli bi gün olabilir bakalmm sürpriz neymişşş :123:

cxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
ben geldim günlüüük
dün bütün gün hastanedeydim :I benimki ayrılığa dayanamayıp mide spazmı geçirmiş. ilk duyduğumda o kadar çok telaş yaptım ki, çok korktum ona bişey olucak diye ama iyi. ablası aradı beni hastaneye çağırmak için. gittim bende konuştu, kardeşim yapmaz öyle şey dedi. çok mantıklı konuştu. ilk defa ailesinden biriyle tanıştım böyle olması kısmetmiş.

kendine geldi sonra oda. girdim yanına. gözleri doldu. ''hoşgeldin meleğim'' dedi. sustum ben. sert durmaya çalıştım karşısında ama içimde bi yerler eridi :I bak sensiz böyle oluyorum işte dedi. bende benim suçum yok dedim. konuştu, ben seni nasıl aldatırım nasıl düşünürsün böyle bişey, nasıl kıyarım sana dedi. hiçbirşey demedim ben. kendime şaşırarak sert durdum karşısında, o o haldeyken bile.

ben gidiyorum konuşman bittiyse dedim. ablası girdi sonra araya. 23 yaşına geldi ben onu hiç bu halde görmedim, ben aranıza girmek istemiyorum elbette siz çözerseniz tekrar birlikte olucaksınız ama bil diye söyledim sadece dedi. teşekkürler, ben kararımın ne olduğunu biliyorum dedim sadece. sonra geçmiş olsun Allah şifa versin deyip çıktım odadan.

bu o kızla konuştuğu sırada biz ayrıymışız günlük. ben ayrı olduğumuzu bildimiyodum kavgalıyız sanıyodum ama ayrıymışız. telefonundan mesajları gösterdi ben hakaret ederk bitirmişim.( bu arada attığım bütün mesajları saklıyomuş bunuda öğrenmiş oldum)ama yinede yakıştıramadım başka bi kızla sanal ortamdada olsa konuşmasını. ne yapıcağımı bilmiyorum günlük. bugün sabah hastaneden çıktı, aradı açmadım. ama yine bişey olursa diye korkuyorum. mesaj attım şimdi: ben bi karara vardığımda seni arıycam, bi süre rahatsız etme yoksa bu kararımı olumsuz etkilicek. kendine dikkat et yazdım. oda peki herşeyim seni çok seviyorum aklının bi köşesinde bulunsun demiş.

öyle işte günlük. ben ne yapacağımı bilmiyorum hala. en doğru kararı vermeye çalışıcam. ama onun benim için değişmesini. 11 ay geçirmemize rağmen bana son 2 ayı rüya gibi yaşatmasını aklımdan çıkarmıycam. çünkü çok değişti çok çabaladı benim için. öyle işte günlük. hakkımda hayırlısı olsun. sende dua et bana olur mu en doğru kararı veriyim.

günnüş çok şükür rabbime.her şey istediğim gibi.ayrıca ben aşığım galiba.içime bir şeyler akıyor,onu görmek istiyorum sürekli.ya ne olacak böyle?

merhaba günlükk...
çok çok uzun zaman oldu sana yazmayalı..
aynı demlerdeyim,hatta üstüne birde çatlak eklendi..
bu hafta içi doktora gidecem inşallah olumlu birseyler duyarım.
öptüm seni günlük bacı yine gelirim şimdilik çıkmam lazım.:79:

Günlük harika bir gün geçirdim öğrencim ve annesiyle.. Annesi de dayanamamış gelmişti,çok güzel sohbet ettik,eğlendik. İnanılmaz ilgi gösterdiler bana. Ne yapacağımı şaşırdım,çok utandım. Öğrencim de çok mutlu oldu Beklerken annesiyle sohbet ettik. Öyle şeyler yaşamışlar ki günlük şaşırdım kaldım Dilerim bundan sonra çok çok çok mutlu olurlar. Allah yardımcıları olsun. Hiçbir çocuk mutsuz olmasın günlük...​

Günlüğümmmm...
Bugün Sevdiğimleydim...
Seviyorum...
4Yılı geçtik be günlüğüm

Malum yarın sınavı verip çalışmaya başlıyorum salı günü...
Yazın bütün gün evde oturup sıkılmaktan sa kendim çalışmak istiyorum günlüğüm..
Babamdan da zar zor izin almışken kaçırır mıyım bu fırsatı :)
Malum seneye de son sınıf stajyer olarak çalışıcam gelsin çalışma hayatının zorlukları
Atılmak istiyorum bir an önce günlüğüm...
Kendi tırnağımla bir yerlere gelmek istiyorum... Hayatın zorluğunu görmek istiyorum
Ee kolay gelsinden başka söz gelmiyor demi aklına
İlk deneyimim olucak heyecanlıyım günlüğümm

Canım kuzenimde Bize gelip duruyo 2 gündür naaarikaaa derecede mutluydum ki izni bitti
Günlüğüm kuzenim evlenicek biliyor musun...
Ben hiç duygusal olmayan ben duygulanıp duruyorum
Tabe daha nişanı olsun bir diymi :))) Kasım ya da Şubatta olucak sonra ki 1 yıl sonra da Evlülük
Belkim o evlenirken ben nişanlarınırım ha günlüğüm :)))))

Herkes Mutlu olsun günlüğüm...
Bu ara çok güzel haberler alıyorum tüm sevdiklerimden

Öyle mutsuzum, öyle doluyum ki birilerine dökmezsem derdimi çatlayacaktım, anlatırsam da dinleyenin içi şişer o çatlardı. Hastalık yüzünden okulu dondurdum, çok çok sevdiğim insanın araya mesafeler girdikten sonra gittikçe ilgisizleşmesi sebebimiz oldu, ayrıldık.. Tam 2. yılımızı doldurduğumuz gün üstelik. Ayrılmayı ben istedim tavırları yüzünden, ama halâ çok seviyorum kendisini Beni çok sevdiğini söylüyor ama seven insan böyle davranır mı hiç? Desteğine en çok ihtiyaç duyduğum zaman bana karşı ilgisi minimum. Nasıl oldu bu hale geldik bilmiyorum. Biraz zaman geçsin üzerinden, biraz sabretmem lazım. Belki yanyana gelme imkanımız olur bir gün de oturup konuşuruz uzun uzun. Benim geleceğe dair hayallerimin tümünde o var neticede, başkasını istemiyorum ki.. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim

Günlüküm.
Hiç iyi değilim.
Ders çalışamıorum ben artık.
Yok yok yapamıorum boğuluorum masaya oturduğum an önümdeki kitapları gördüğüm an bayılcak gibi oluorum.
Napıcam ben?
İyice sıkıldım artık.
Çok korkuorum sınava çok az kaldı.
Ya yine geçen seneki gibi olursa?
Ya istediğim yerlere yetmezse puanım?
Ben sırf açıkta kalmamak için biyerleri yazmak istemiorum ben istediğim bölüme girmek istediğim okulda okumak istiorum :s
Napıcam bilmiorum çalışmam lazım ama yapamıorum off deliricem.
Bunaldım herşeyden.
Kendimi çok yorgun hissediorum çevremde bi tane aklı başında insan yok kimseyi istemiorum hayatımda.
Gitsin herkes artık huzur istiorum ben huzur.
Bıktım.

...

Yıllar çabucak geçsin, sevdiceğim kendine çok güzel, başarılarla dolu bir yol çizsin! Ben bir an önce mezun olayım ve hayatıma atılayım. Her şey hepimiz için çok ama çok güzel olsun artık...

günnük oh be iki gün evde olmak iyi geldi...
sevgili patronum hala iki haftalik izin istegimi onaylamadi...
oysa ben hayaller kurmaya basladim bile... :97:
pek olumlu bakmadi izin fikrime ama ne olmus yani iki haftacik sadece...
kac yildir her yaz izmirdeydim, bu yaz izmirsiz anlamsiz olur benim icin.
insallah insafa gelir bizim patron...

içim sıkılıyor çığlık atsam ne var ne yok gider mi acaba. sınav haftası, hava sıcak, haftaya iş başlıyor.... ne istiyorum ki ben sınavlar bitsin e haftaya bitiyor e iş istedim oldu bi tek hava mı sorun.. ne acayip oldum bugün böyle

günlük havalar çok sıcak bide iş yerinde olunca hiç çekilmiyor ama yapacak bişey yok işimide seviyorum şimdi yalan yok....sağ tarafımda dünden beri bir acı var böbreğimde sanırım taş yada kum var salı günü doktora gidicem inş korktuğum gibi bişey olmaz onu düşürmekte ayrı bir dert ama olupta farkına varmamakta böbreği çürütebiliyor onun dışında kaç gündür kk ya girmedim canım istemedi nedense forum takip sayfasında genelde hep aynı konular sıkıldım ...aynı şeyleride tekrar tekrar yazmak istemediğim için girmedim...ne zaman hamiş olurum ozaman girerim buraya o haberi vermek en güzeli...rabbim her isteyene versin ..alt komşumun bebişi var gece ağlıyor benim koşup gidip bakasım geliyor kendimin olunca nasıl uykudan feragat edicem bakalım.. rabbim nasib ederse inş. iş yerimde 4 kişi işten çıktı başka iş bulmuşlar bi kaçgündür sorun vardı zaten hayırlısı allahtan çıkartılırsamda yapacak bişey yok şimdilik sorun yok gibi..çekemeyen bir kişi var ama oda tınn...allah herkesin kalbine göre versin..diyorum ben.. neyse bay günlük...

:79::79::79::79:

sevgili günlük..
kafam sadece bir şeye odaklı.acaba hamile miyim değil miyim?var mı yok mu?
kafamı toplayıp biriken işlerimi halletmeliyim.öğrencilerin sözlü notlarını vermelıyım.eşim uyuyor gece çalışacak akşam kalkar hala yemek hazırlamadım.
eşime de nasıl davranacağımı şaşırdım.ondan uzak durmak daha iyi gibi.adamı fazla ilgiyle bunaltıyorum.ayrı kalınca da ben dayanamıyorum.sanırım hala deli gibi seviyorum onu. eee ne yaparsın aşk işte.sen aşktan anlamayabilirsin.
istediğim bebek için kuran okumam lazım.üzerime bir gaflet çöktü hiç bişi yapamıyorum.bi tanıdığım müslüman stres yapmaz diyordu.nasıl olsa inanıyor.çok doğru.
ama işte bugün üstümde ne olduğunu bilmediğim bişi var.sanırım bebek üstümde değil de içimde demeyi isterdim neyse hayırlısı Allahtan....

Günlükcüm günler hem çabuk geçiyor hem de geçmiyor. Kep törenini bekliyorum günlerdir, o kadar bekledim hala 9 gün var:97:
Ayın 1' inde başlıyorum, maaş 5' inde veriliyor. Bana vermezler di mi hemen maaşı:)) Aslında vermeleri gerekir, versinler ki ben de şevkle çalışmaya başlayayım di mi ama Hem devlette direkt veriyolar hiç bakmıyolar ne zaman girdiğine. pfffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…