Popüler Konu Sevgili günlük...

galiba gerçekten de gökkuşağı gibi bir gelinliğim olacak günlüğüm..

yoruldum... tukenmek ıcın cok erken degıl mı?
sevdigim yanımda ol gıtsek buralardan...

gunluk su ıkı gun bana olum gıbı geldı uyuz sey dersımı ıyı verdı.yapamazmısım onsuz cok ıyı anladım bunu.rabbım sen kımseye ask acısı cektırme (AMIN) herkez mutlu olsun ben cok mutluyum

günlük pamuk_helvam'a söyle üzmesin çocuğu yoksa ben yolacağım onu buraya geldiğinde

Günlük kiz söyle esmer_sekerim´e birazda benim tarafimda olsun olmuyor bak ama böyle valla... ama bu gidisle kesin yollacak bu kiz beni en fazla 2 ay sonra...oy ne kadarda az kalmis esmer_sekerim´le bulusmamiza dostumla, kardesimle kavusmamiza.... bak o beni yolluyo ama ben onu kucakliyorum demi ama....

Yaaaa inanılır gibi değil.
Biri o kadar takmıştı ki kafayı bana vakti zamanında.
Daha sonra öğrendim bu durumu tabi sürekli kendime olan güvenim ve bana edilen bir dolu iltifatı burada paylaşınca oluyor bu olay.
iki üyelik almış ve ikisinden de cevap yazmış meğerse. Görüyor musun sen şu hırsı.
Komedi yaaa...
Yuh diyorum Yuh!!!
Şimdi atılmış tabi ki; yeni gördüm.
Zuhahaha!!
Ne zamandır da yazmıyorum o tarz şeyler bak.
Nazar var nazar. Allah muhafaza. Bir de döven var, söven var; kaldıramayan var.
Susayım ben.
Ödevimi yapmaya gidiyorum.
Bundan sonra da yine sık sık geleceğim eskisi gibi canım günlüğüm benim. :86:
Muck!

Günlüüüüüüüükkkkkk
iş bulmalıyım 2 aydır evdeyim. yetti artık.
hayatımda bir çok şey havada duruyor onları yere bastırmak lazım.
yoksa ben hasta olcam. depresyonun dibine vurcam ve bu sefer çıkamıcam.
6 yıldır parmağımdan çıkarmadığım siyah akik yüzüğüm vardı. kaybettim.
yüzüktür ne olacak yenisini alırsın deme. onun enerjisi başkaydı.
nasıl yokoldu anlamadım. sevdicekle yemeğe çıktık bi akşam yanımızda çok sevdiğimiz 2 dostumuz vardı. yedik içtik eğlendik akşam eve geldim ki yüzük yok(

selamm günlükk

ne zamandır yazamadımm sana , içim kıpır kıpır evimiz yerleştii eşyalarımız geldi hafta sonu halı ve

perdeleri seçtikk , bu ay sonunda tamamen biticekk :))

herşey çok içime sindi çok şükür

şuan bile aklım evimde gitmek istemem normal sanırımm :)) ama şimdi evimde de buruğumm

güzel duygular yaşıyoruz Allaha şükür ki bu günleride gördükkk

mutfağım tam istediğim gibi oldu mor dolaplarım, mor perdem, mor halım çok şeker

insanın kendii evi olması çok güzel bi duyguymuş günlük :97:

Günlük o kadar mutluyumki anlatamam sana ya

rabbim dualarımı kabul ediyor,maaşıma öyle bir zam yapılmışki şok oldum.

600 tl alıyordum ama girdiğimd eçok farklı konumdaydım ,şimdi ise daha farklı konumdayım maaşım 979

yapılmış.allah razı olsun ,öyle mutlu oldumki.artık rahatım günlük.anneme söyledim,kadıncağızın

uykularımı kaçardı,ama artık rahat uyu anne zamımı çok iyi yapmışlar dedim

RABBİM O KADAR BÜYÜKSÜN,SENDEN BAŞKA KİMSE BÜYÜK DEĞİL.TEK SIĞINAĞIMM SENSİN,DUALARIM BOŞ ÇEVİRMİYORSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM

ÖYLE GÖZLERİM DOLDUKİ ,ÇOK MUTLUYUM ,HÜZÜNLÜYÜM ..

SABAH KÖTÜYDÜM ama gerçekten değmez bir kişi için üzülmeye artık takmıyorum umursamıyorum artık günlüğüm,ben ve kaan olmaz olmucak.almıcam onu hayatıma.hayatımı istediğim şekilde yaşıcağım.çok üzdü beni beni günlük.

sevgülü günlük..
kafam çok kaşınıyor..hayır,bitlenmedim..ama sebebini biliyor gibiyim.saç dökülmesi için uyguladığım kürlerden oluyor.saçım hiç böle zulüm görmemişti
karanfil kürü,lavanta kürü,bemiks,evigen.bepanten,sarmsak vs. vs. vs....
şimdi hatır hatır kaşınıyor o bi şey değil okulda da kaşınıyor adım uyuz olmuşa çıkacak
neyse saçları kurtarayım da şimdilik buna razıyım..
annem kafana tokadan başka bişi takma derdi,ben de ise bi toka yok her şey kafamda
yakında saçımda türlü yapmayı düşünüyorum belkim işe yarar
Ama şaka bi yana Allah derman aratmasın herkesin şifasını versin.bu da günlüğün ana fikri olsun
neyse sonra yine görüşürüz öptüm gözlerinden

günlükcan napan
son bi sınavım kaldıı hobaaa
ceza almışım :82: olsun ben ceza severim disiplinede gittim uzaklaştırmada aldım bana koymaz
herkesler evleniyo bu ara bi evlilik merakı aldı gidiyoki sorma :123:
bende aşkımla yatıp onla kalkıp onla yemek yiyip onla şarkı söyleyip onla olmak istiyorummmmmmmmmmm:95:
ama önümdeeee 3 sene var aman allahmmmm :82:
bende artık şu okulu bitirip kendi paramı kazanmak istiyorummmmmmm :18:

Başım ağrıyo..

Üstüne bugün tüm arızalar beni buldu

tek hayalim uyumak

İş görüşmesi, ajans görüşmesi derken bu saati buldu eve gelmem.Sabahtan beri ayaktayım.İşe girdim allahtan.Parası, şartları çok iyi geldi.Avansta veriyorlar 15'inde.Kartımı öderim hemen sonrada ay sonunda çılgınlar gibi alışveriş yaparım kendime.Hedef kiloma düşmüş olacağım inşallah ozamanlar.:109:Kilo demişken bugün diyet listemdekileri yiyemedim, öğle ve akşam yemeği yerine meyve yedim.Umarım kiloma yansımaz ya.:18:Kitap da okuyamadım.:26:Biraz nete bakınıp kitabımı bitiricem, bakımımı yapıcam ve mışıl mışıl uyuyacağım."O" da yükselişimi görecek zamanı geldiğinde.Bunlar önsöz sayılır.

Selam bebek

Sen de nerden çıktın bakışı atma bana, kırarım kafanı

Yorgunum la, şu mesai bitse de eve gidip dinlensem bir güzel. :çok uykum var, yorgunum smili:

Öptüm herkesleri

Günlüküm benimmmmmm bu mutluluga yarın bır golge dussun atarım kendı mı bırıncı kattan
Şaka bir yana günlükçüm bu saatlerde aldıgım bır haberle mutlu olmamak için bır sebep kalmadı aglıcam ama bu mutlulugum yarın kursagımda kalırsa oturup aglıcam Allahım sesimi duy Bu mutluluk senın katkın bana bu gordugun mutlulugu gerı alma Yarabbim Seni çok seviyorum herkese slm by günlüküm benim

Son düzenleme:
Günlük ben geldim çok yorgunum. Bugün yüksek lisansın sınavı vardı. İyi gibiydi. Bu kez bitecek galiba günlüğüm. Şu belgeyi bir alıyım bir daha o üniversitenin önünden geçmicem. Bir gidiyorum zaten bütün enerjimi alıyor,mahvoluyorum. Yarın okula gidicem,son 4 günüm. Çocuklarım faceten mesaj atmışlar hocam yarın gelecek misiniz ona göre gelcez diye canlarım benim.. Nişanlımla tartıştık biraz. Haksızdım galiba. Aman ne biliyim ya,ben kendimde miyim ki? 9 Temmuzda KPSS var,13 Temmuzda mahkeme.. Gel de çık işin içinden
Bir de herkes ne zaman evleneceksinz diye sormuyo mu çıldırıyorum. Sanki çok kolay da biz evlenmiyoruz

allahım nasıl bir haftadır bu. hastalıklardan kurtulamadım ya. ilk gıda zehirlenmesi oldum acillere gittim gece yarıları şimdide grip. boğazım kuruyup duruyo. vallaha sağlıktan daha önemli birşey yokmuş günlükçüm anladım bunu ben. hasta olanlara allah şifa versin tez zamanda

Sevgili Günlük;

Çok yorgunum şu sıralar... İçimden birşey yapmak gelmiyor, hep tembellik yapasım var. Bu sene sonuna kadar şu doktora tezini tamamlayıp 2012 ocakta mezun olsam ne güzel olur günlük. Yüzüp yüzüp kuyruğuna geldim sayılır. Artık birazcık dişimi sıkacağım bu sene. Çok çalışmam lazım günlük çookkk...

Şimdilik benden bu kadar günlükcüğüm.

Son düzenleme:
o kadar koşuşturma içindeyim ki...
Birileriyle konuşmaya ihtiyacım vardı bugün, birden aklıma günlüküm geldi
özlemişim valla gelip gelişi güzel, boş,dolu,eglenceli, sıkıcı vs vs vs şeylerimi anlatmayı burda
küçükken günlüğümü annemin okudugunu bildigim halde yazdıgım gibi aynı misal burda da herkesn okuycagını bildigim halde yazıyorum
çok çok, eskisi gibi her dakka gelemesem de ara sıra güzellk, bakım tırı vırı işler için giriyorum günnüküm foruma.arkadaşlarımın mesaclarına güzel haberlerini de alıyorum
aprilim e kocamannnn mucukoooo
herşey yolunda valla züperrr
valla yaz geldi evlilikler arttı birinin iletisinde vardı 'çok pis evlenesim var' diye
o misal benmde. az kaldı ama:98: evlilik albümleri bölümünde tur atmaya devam edicegim burda
yüksek lisans sevdasına dalmazsam yaza pati kuşu uçar yuvadan
ne zamandır yazmadıgımdan çenem düştü.pati kaçar günlük. 4 5 ay sonra yine uğrarım belki
herkesleri öpüyorum

Artık içimde sana dair en ufak bir umut, sevgi, ilgi yok.

Senden yeterince soğudum, iğrendim, bıktım.

Sen benim için bir hiçsin artık.

Sana dair çekecek acım, dökecek göz yaşım yok.

Bu kadarı sana fazlaydı bile.

Pişmanlığınla baş başa kal.

güle güle.

nokta. (
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…