Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükcüm selam
2gündür evden çıkmıyorum,sınırlarımı zorluyorum farkındayım .ama alışmaya çalışıyorum tek kişilk hayata ,onun dahil olmadığı yeni yaşamıma. ne oldu bitti mi hepten ilişkin diye sorma çünkü bitmedi ama bitirmeye kararlıyım böyle olsun istemiyorum,böyle heyecanımı yitirmişken varlığının hoşluğunu da hissedemiyorum.her gün arıyo ama buz gibi bir sesle karşılaşıyo, sıcaklığım kalmadı,yakında o da pes edicek sonuçsuz çabalamaktan biliyorum.böyle olsun istemedim,ama büyü bir kere bozuldu mu eskiye dönmüyor hiç bişey...

selam günlükkk..
bugun hiç evden çıkmadım canım çok sıkıldı niyeyse hava çok güzeldi evden öyle gözüküyodu yani çok sıcakmış bide ama akşam üstü çok güzel oldu hava çıkayım dedim ama çıkamadım yürüyüş yaparım demiştim.
kukuman kuşu gibi tatilde evde oturulurmu ya?
günlüğüm yeni işim iyi gibi ama paramı alırsam daha iyi olucak haftalık istedim bakalım perşembe günü paramı alırsam devam edicem almazsam güle güle :97:

günlük sanırım herşeyden biraz uzaklaşmam lazım benim ,bu sinir stresten acelecilik huyumdan hepsinden uzaklaşmam lazım huzur huzur sadece o olsun

sana yazmak için geldim ama çok üşeniyorum. zaten bişey olmadı bugün. salonu temizledim, yeni çekyatı yerleştirdim, fazlalıkları attım o kadar. şimdide yemek yiyip yatıcam. hadi bye.

Sesimde söyleyemediğim sözler var
Gizleyemediğim gözyaşlarım
Silipte unutamadığım sabahlar
Kokladığım eşyaları

Bir çaresi bulunur elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bir çaresi bulunur elbet canım
Bi uyuyup uyanalım

Ah bi yolu vardır elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bi çaresi bulunur çıkmazların
Bi uyuyup uyanalım

İçimde saklayamadığım anlarım var
Hiç bitmeyen yanlızlığımın
Silipte unutamadığım geceler
Dönüşü yok hep kalp ağrısı

Bir çaresi bulunur elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bir çaresi bulunur elbet canım
Bi uyuyup uyanalım

Ah bi yolu vardır elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bi çaresi bulunur çıkmazların
Bi uyuyup uyanalım

Bugün film günümdeyim günlükcüm seçelim bi tane izleyelimm

Şimdilik aĞır basan Koğuş gibi gözküyo :82:

Beni kötü rüyalardan uyandıran sevdiğim ilk adam...
Bir bilsen seni nasıl özledim...
Bir yaşım daha bitti sensiz...
Kendi yolumda yürürken hiç unutmadım o cümleyi;
Selamını aldım babacığım,
...Kin büyütmedim kalbimde....
Küçük kızının gözleri hala senin çiçeklerinde.
Uçak, babama selam söyle!
Uçak, babama selam söyle!

günlük depresyonda mıyım neyim ya saçma sapan şeyler düşünüyorum. kocayla küsüz iki gündür konuşmuyoruz. bu hamilellikten midir nedir hormonlarım alt üst oldu sanki. durup durup ağlamak geliyor içimden çok karamsarlaştım bu aralar çok. boşu boşuna kendimi yıpratıyorum. benden başka beni düşünen yok allahım keşke ben de biraz bencil ve umursuz birisi olsam yaaa of nezaman geçecek bu depresif hallerim:2::84:

Bugünki iş görüşmem yarına ertelenmiş, gittiğim yoldan geri döndüm.Diyetimde de zorlandım biraz gece saatlerinde az kalsın bozacaktım ama tuttum kendimi:26: Kitabımıda okuyamadım koşuşturma, arkadaşlarla görüşme derken.Bugün için kendime (-) veriyorum.

Yapilmis Seylerin Pismanligi Cabuk Gecer ama Yapilmamis Seylerin Pismanligi Bir Omur Surer..

Öyle mi gunluk pekı neden ıcımde kalmasını ıstemedıklerıme herkes muhalefet
Rahat bırakın bızı rahat...

ben napıyorum inan hiç bilmiyorum neden bu kadar bu derece sorumsuz oldum ben
ben hırslıydım
azimliydim
neyi istersem alırdım
noldu son 2 senede bana
ne bu rahatlık ya ne yani neyine güveniyosun
yanlış yoldasın kızım fena durumdasın
sensin sorumlusu bıraktın beni düştün kendi haline ben senn ilginle sevginle vardım sense ikinci plana attın beni.büyümedim ben daha o küçük çocuğum hala.büyümeden bıraktın elimi

Son 1 senedir içimden gitmeyen sıkıntının nedeni ne? Ne istediysem oldu, nişanlandım, okulu bitirdim, iş buldum, her şey yolunda. Peki bu huzursuzluk ne? Derdim ne benim sence günlük? Şu ilaca başlasam mı? Bir psikiyatra sormadan ilaç almaya karşıyım ama şimdi içim sıkılıyo diye de gitmem oralara. Ben en iyisi yarın başlayayım. 2 hafta sonra bir işe yarayıp yaramadığını söylerim sana. Gidip bir namaz kılayım, dua edeyim. 3 aylara girdik boş geçirmemek lazım. Sen de kıl ihmal etme, her şeyin affı var namazın yok!!! Bunu unutma e mi?

sevgili günlük yeni bir haftaya daha girdik.0 kilometre yeni yaşamaya açıldı.bugün sınava kadar soru çözme maratonumun ilk gününe girdim.Sabah kalkar kalkmaz ders masasındaki kitapları açıp bugün çalışacağım yerleri işaretledim.hedeflerim eğitim bilimlerinden 4 deneme-Türkçe 75-Tarih 120-Vatandaşlık 120-Coğrafya 110 soru çözeceğim inş.matematik nerede mi diye soruyorsun ya günlük öss'yi matematiksiz kazandım.matematiğe kanım ısınmadı bir türlü.ne dersin bu seferde olmaz mı ki matematiksiz.basit soruları çözebiliyorum.şu an matematiği düşünemem anlayacağın

Niye bilmiyorum ama çok savunmasız hissediyorum. Ağlamak istiyorum hıçkıra, hıçkıra

Günaydın günlük....

İçim bi tuhaf.. daireden bir arkadaşım kat değiştirdi...
Olaylı zamanlar yaşamıştı son günlerde.İnş orada çok mutlu olur...

Haftaya izne ayrılıyoruz.. Eşimle 2,5 yıllık evliliğimizde en uzun kavuşmalarımızddan biri daha geliyor :)
Toplasam 2,5 yıl içersinde en fazla 4 ay bir fiil beraber olmuşuzdur,
haftasonlarında 1,5 günlük kavuşmlarıda sayarsam olsun olsun 9 aylık beraberliğimiz olur taş çatlasın.....
Gülsemmi ağlasam mı ? ve şimdide yine 2 hafta beraberiz, sonrası yine ayrı şehirlerde ayrı hayatlar
İsyan etmiyorum ama allahım kavuşmak ne zamandır ....

Eşimlede bebek konusunu konuşmmaaya karar verdk.. bebek olur kavuşturur derken biz kavuşuruz bebek olur diyoruz artık :9
Hayat ne garip değil mi ? İstersin olmaz , istemezsin olur ....
Her şerde vardır bir hayır deyip verdiğinede vermediğine binlerce kere şükürler olsun deyip sana sığınıyoruz Allahım...

Cümle alemi derdinden kurtar dermanını gönder....

Son düzenleme:
Bugün mutlu olurum. Gözlerim güler, heyecanımı paylaşırım, yerimde duramam, anıları tazelerim diye düşünüyordum. Ama olmadı yine. Yüzüm gülse de kalbim gülmedi.

Canım çok yanıyor günlük. Çok. Tarifsiz. Niteliğini bilebiliyorum sadece....

Yalnızım. Yapayalnız. Güçsüzüm. Dağ gibi duruyorum güya ama ufacık bir rüzgarda yerle bir oluyorum.

Düşünmeyeceğim. Planlamayacağım. Adım atmayacağım. felaketim de olsa direnmeyeceğim. Yoruldum. Toparlanmaktan yoruldum. Çaresizliğin içinde çare aramaktan yoruldum!

Allah'ım, sen biliyorsun içimdeki yangını. Yalvarırım serinlet. Yalvarırım sen dindir acımı.

Üçüncü okul yılının sonuna geldik; nasıl geçip gitti bu yıl hiçbir şey anlamadım yoğunluktan. Finaller de bitti geçen hafta. Ama sevincim kursağımda kaldı hemen ertesi gün gelen regl sancısı, ev temizliği, dedemin Ankara'ya gelecek olması haberi gibi mevzularla. Çünkü sadece 2 haftam boş sonra yine okulda olacağım eğitim için. ( Bu yaz bu eğitim işini halletmek istiyorum ki seneye sadece okul derslerime odaklanıp notlarımı yükseltebileyim. Bu sebeplerden ötürü yalnız kalmak isterdim 2 haftacık ara süresinde. ( Olsun artık napalım. Kısmet.

Alışverişe çıkmam lazım, doktora gitmem lazım, kuaföre gitmem lazım. Sadece 1 hafta için ancak vakit bulacağım sanırım bunlara. (

Bir kızın da ödevini yapacağım bir miktar para karşılığı. Kız özel üniversitede ingilizce bir bölümde okuyor ama ingilizcesi pek iyi değilmiş. Olaya gel. Bir tiyatro eseri için analiz yazacağım onun yerine, ödev bu. Güzel olacağını umuyorum. :))

Şimdi de önümdeki 40 adet tez konusundan 3ünü seçip danışman hocama mail atmam gerekiyor. 3ünden birini benim adıma seçecek o da. Artık ne denk gelir, tez hocam kim olur hiç bilmiyorum.

Aaayyyyy bir de rapid'e üye oldum bir aylığına. Çok ucuzmuş yeni farkettim. Deli gibi film indiriyorum. Dizilere de geçiş yapacağım. Çok mutluyum o konuda. Artık saatlerce filmin inmesi için beklemek yok. Sansür meselesi film indirme işine engel olacak gibi yorumlardan sonra buna karar verdim. Stok yapıyorum. :// Sandığım kadar felaket sonuçlar doğurmaz umarım bu lanet sansür.

Şimdi tez meselesini hallettikten hemen sonra "paranormal activity"i izlemeyi düşünüyorum. Gece izlesem çok tırsarım. Bu yüzden gündüz vakti elden çıkarmak iyi olur. İzlemesem çatlarım valla, her ne kadar korkuyor olsam da. Önceden asla korkmazdım oysa; ne oldu bana bilmiyorum. ://

İşte böööyyyyllleeeee... Daha ne meseleler var da artık başka zamana.
Hadi görüşürüz canım.

Gunaydin günlügüm nasilsin kiz???

Off günlük off bir yanim heyecanli, bir yanim mutlu, bir yanim korkak, bir yanim kacak, bir yanim öfkeli, bir yanim merakli, bir yanim kizgin, bir yanim kirgin, bir yanim eksik, bir yanim tam, bir yanim kararli, bir yanim karmakarisik, bir yanim cadi, bir yanim melek, bir yanim engelliyor beni, bir yanim ise can atiyor... bu böyle uzar gider... anlayacagin cok ama cok karisigim...

Duygularim, aklim, yüregim öyle karisik ki, bir yandanda karnimda yüregimde kelebeklermi ucusuyor ne??? Dolu dolu gecen bir haftayi arkamda biraktim. Pazartesi okulda ders calistim o da biliyordu kütüphanede ders calistigimi gelmek istedi yok sen gelme yalniz calisicam diyemedim bizde beraber calistik...Ama Universiteye giderken tabikide yakalandik arkadasa...Tam otobuse bindikki bir mesaj "Nereye gidiyorsunuz siz bakalim" haha koptuk valla. Kimse bilmiyordu!!! Neyse önce orali olmadim ama o da fazla üstelemedi zaten. Hihi...

Biraz calistik ama benim kafam pek almadigi icin erken biraktik zaten kadin neredeyse kilitliyordu bizi. Tabi beyfendinin hosuna gitmis haha gecen gün itiraf etti. Ama carbamba günü beni fena halde kizdirdi ve kirdi. Persembe burda tatildi bizde grupla ders calistik onun is yerinde valla yüzüne bilem bakmadim. Arabasina binmedim. Ders calisirkende sanki yer yokmus gibi yanima oturdu sinir oldum. Yinede yüzüne bakmadim. Hehe yazik cocuk dersle ilgili soru sormaya bile yeltenmedi ki bende bi kac kere bak söyle yapicaksin yanlis falan dedim o kadar. Sonrada oyunda benimle oynamak istedi yine hic orali olmadi. Yazik valla bu kadar zamanda beya cekti benden ama kendi kasindi. Yetmezmis gibi birde yemektede dibimde bitti. Sinir etti yine beni. Ki sanirim arkadaslara anladi ki anlasilmayacak gibi degildi. Sonra beya ugrasti aramizdaki buzlari eritmek icin ama benim öyle kolay olmadigimi ögrendi artik. Kuzum da diyorki fazla tersleme cocugu offf ne yapayim ya elimde degil yanlis yapmakta tekrar incinmekten cok korkuyorum. Diyorum ya birazda benim tarafimi tut ama yok hep onun tarafinda hihi )

Cuma ve Cumartesi dersimiz vardi Universitede o günlerde pek yüzüne baktim konustum sayilmaz. Nette konusuyordum sadece yüzyüzeyken yinede pek yüz vermedim. Zaten onla pekte fazla beraber degildik. Biz arkadaslarla ha bire birseyler icmeye gittik ve icim disim milkshake oldu. Dün ise önce kizlarla ders calisma gittim. Mcdonaldsde ders calistik ve yine milkshake ictim iyice gina geldi su icecekten. 4 gün üst üste icince böyle oluyor iste. Biryandanda mathematikten gina geldi. Gerci arkadaslar sen niye calisiyorsun artik cok calisma zaten iyisin diyorlar ki bende biraz Ekonomi hukukuna önem vericem cok az kaldi sinavlara günlügüm bi bitsinlerde artik bi ohhhh cekicem.

Dersten sonra onunla bulustuk önce sinemaya gittik. Hangover 2 izledik. Ordan ciktik bi cafede dondurma yedik sonra nehir kenarina gittik. Biliyor ya bayilirim denize, göle, nehire...Ve veeee yagan yagmurun altinda acildi beyfendimiz...Söyledikleri hosuma gitsede icime islesede korkularim var günlügüm. O da biliyor zaten, hemen cevap verme düsün zamana birak dedi...Ama ben cok korkuyorum yine birseyleri yanlis yapmaktan incinmekten ama nereye kadar... Neyse bunlari cok fazla düsünmek istemiyorum acikcasi zamana birakiyorum zamana ve akisina...Olacagi varsa olur zaten.
Tabi biryerden gecerken hemen firsatan istifade elimi tutu. Aslinda vermeyecektimde kendim gecemezdim. Geri kac kere yeltindi ama orali olmadim valla...haha orali olmamak hosuma gidiyor mu ne??? Yazik cekecegi var bir süre benden ama kendi farkinda bilincinde zaten. Nettede konustuk zaten biraz tabi yine küstüm ben buna simdi sende amada nazlisin be kizim diyeceksin hehe yok yok degilim ya pamuk gibi kizim henüz sinavi gecmedi beyfendi. Haha yazik diyor zaten ben 3 degil 4 sinava girecegim en zoru seninki diye...ay böyle iste günlük bakalim zaman herseyi göstericek..

Selam günlükcan :82:
Dün düğüne gittik arkadaşlarla.. Havuz başı sofistike alanlarda biri işte.. Millet şıklık yarışındaydı sanki Sevgilimde gelicekti ama gelemedi Azıcık oynadık döndük nolcaktıki başka :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…