Popüler Konu Sevgili günlük...

sewgili günlük çokkkk yorgunum sözüm kesildi mutluyum ama çok yorgunum demek o telaştan anlamadım şimdi çıkyor tam bitti derken bohça işi erkene alındı önce biz götürcen akrabalar köye gidiyor ve ağustosun başında gelcek eee ramazan giriyo haliyle bu cumaartesi götürcez nişan bohçasını nişana 2buçuk ay kaldı sergiledik bugn yarın gelmeye başlarlar ayyy derler ya tatlı yorgunluk evet öle valla günlükçümmmm olsun o benim oluyor yaaa aşkıma kavusuyrum ya adım adımmm neyse günlükk öptüm çüssss

Ve O gün Geldi Çattı Yine Yeniden İşte 7 Haziran Geldi eskisi gibi üzülmüyorum evet ama içim buruk be günnük sanki biri boğazıma oturdu ve nefes alamıyorum tıkandım işte yine ben.... Yarın durmicam evde durmamam lazım erkenden çıkmam lazım olur olmaz yerlere gidip bi uğraşlar bulmam lazım kendime ve gecenin bi vaktinde dönüp hemen yatmam lazım ve yarını atlatmam lazım.....

Merak ediyorum, ben gittikten sonra ne değişti
hayatında
İstediğin gibi mi geçti zaman,
Hiç sanmam
Belki..., birkaç kişinin gönlü oldu ama..
Ya sen, sen neler hissettin
O, cehennem gibi ayrılığı, kaç günde hazmettin
Acıların hafifledi belki o günlerden sonra ama
Eskisi kadar da gülemedin değil mi
Bir süre sahte kahkahalar dolaştı sahte yüzünde
Söyle, kaybettiğin kadar değerli olan ne kazandın
Ne değişti ki benden sonra
Ben gittikten sonra, iki üç yıl daha yaşlandın, hepsi bu
Benim senden sonra fazla hikayem olmadı
Tamamıyla unutamadım seni
Hem bilirsin, nostaljik tarafım da vardır
Mevcut sevdalar güldürmediği zaman yüzümü
Hiç çekinmeden anılara sığınıyorum
Resimler, mektuplar, belgelenmiş hüzünler işte
Hem ben o zamanki acıları, şimdiki sevişmelerden daha anlamlı buluyorum
Bildiğin gibi asiliğim devam etmekte
Ve bu düzene ısrarla uymuyorum
Eskisi kadar kızmıyorum sana,
Oysa sen, binbir zorlukla hayata geçirdiğimiz bu sevdayı sırtından
bıçakladın
Benden önce hayallerim kanadı
Ve, o günden sonra yüzümde hiç silinmeyecek bir sitem kaldı
Ayrıldıktan sonra da aleyhime çalıştın hep
Başka yüzlerle sohbet ederken,
Kim bilir kaç kez seninle birlikte yakalandım
O kadar alışmıştı ki gözlerim yüzüne
Kim bilir kaç kişiye adınla seslendim
Kim bilir kaç kalp kırdım senin yüzünden
Biliyor musun
Yazmaya başladım senden sonra
Senin bundan bile haberin yok
Böylesi daha güzel
Bilme neler yaptığımı, nerde yaşadığımı
Bilme
Sana kızgın değilim artık
Tüm günahlarının cezasını çekeceksin
Ne yalanlarına, ne de ümitli günlerimin üzerine döktüğün ihanet
kırıntılarına
İnan, aldırmıyorum, önemsemiyorum, o kapıdan çıktığın günden beri
Ah bir de seni iyi hatırlayabilseydim
Çirkinliklerin içine o doyumsuz hatıraları da ekleyip öyle bitti
Çocukluk fotoğrafındaki güzel yüzünün dışında
Beni etkileyen bir kalıntın yok artık
Seni hiç özlemedim
Ve seni hiçbir zaman affetmeyeceğim
O günden sonra ağlamadım bir daha
Aslında diğer taraftan sana çok şey borçluyum
Yaptığın her Şerefsizlik kılavuzum oldu
Daha dikkatli davranmaya başladım
Daha sağlam adım attım
Gülüşlere kanmadım
Sana sunduğum sayısız şansı kimseye tanımadım ve tanımayacağım da
Yalan sezdiğim yerde nokta koydum her serüvene
Bağışlamadım, seni defalarca bağışladığım gibi
Hani derler ya, dünya küçük
Oldu da bir yerde karşılaştık,
Ne yapacaksın,
Pişkinlik edip yine suratıma bakabilecek misin
Yoksa, yere mi çarpacak bakışların
Ellerinle mi kapatacaksın yüzünü, merak ediyorum
Yada, kendini inanmadığın halde temize mi çıkaracaksın
Bu satırlara rastladığında yada bir yerlerde duyduğunda ????

3 Kasım 2004 Başlangıç ~~ 7 Haziran 2009 Son.... evet artık sana dair nevarsa geçte olsa bırakıyorum ardımda Kolay olmicak biliyorum ama elbette alışıcam elbette yapıcam sensizz ve Ben eminimki yaşattığın depremin ardından yine sağlamlaşıcak bu yüreğim bu kalbim ve yine sevicek elbette ...

Son düzenleme:
belinayın arkasından yazmam biraz garip oluyor ama

başlangıç 06.06.2001 bugun 06.06.2011 tam 10 yıldır iyisiyle kötüsüyle beraberiz..

günlük belinay'a sesleniyorum
tanımıyorum ama buralardan bildigim kadarıyla çok güzel bi kalbe ve aileye sahip bilsinki o yaşadıgı acılar onu dahada güçlendirdi artık kimse o kadar acıtamıcak onun canını

ve bilsinki o yine aşık olucak
hemde çok daha fazla
ve geriye baktıgında hafifçe gülümsicek
nerden mi biliyorum ?
yaşadm günlük
2005-2008 başladı bitti peki şmdimi ömrümü geçircegm insanı buldm 2009- ....... :123:

Son düzenleme:

Sahi birgün banada Gökkuğaşı Gözükürmüüü

İnsan kendinden başkasını çok sever mi ? Aşk, öyle birşey ki sevdirir. Hayatta bir çizgi vardır çizginin sag tarafı mutluluk sol tarafı hüzündür. İnsanlar genelde çizgidirler, duygularını dengeler. Ne hüzün ne mutluluk ? Eger kendinden çok sevdigin biri varsa o sana dengeni şaşırtır. Çok mutlu oldugun an, bir anda çok mutsuzda olabilirsin. İşte sevgi böyle birşeydir. Dünyada iki kelimeyle cenneti, küçük bir kırgınlıkla cehennemi yaşatır. Ama ne kadar küs olsan da, kızgın olsanda, onun var oldugunu, senin oldugunu bildigin sürece en mutlu sensindir. Sadece gururun bu gerçegi o anlarda saklar, ama bu hep böyledir. Onu gördügün an kendini unutursun. Tek düşündügün tek hissettigin onu çok sevdiğin, onsuz yaşayamıyacağındır. Elini Tuttugunda dünya yıkılsa sana zarar gelmiyecekmiş gibi hissedersin. Bilirsin ki oda seni, senin sevdigin kadar seviyordur. İki seven kalp, aşkın verdigi sıcaklık ve sahiplik hissi… Bunlar eritir seni. Ve bununla beraber aşkın getirdigi diger müthiş duygular. Benim için aşk birde insanın yaşamı boyunca en güzel gördügü rüyadır. İşte sen benim için böyle bişeysin.

Gözlerine baktıgımda kendimi buldugum, ellerini tuttugumda dünyadan koptuğum….. Hergünün tamamında aklımı işgal eden, kalbimi hiç bir atışında yalnız bırakmayan, hayallerimin tamamını
kaplayan mükemmel birisisin. İyi ki varsın. Seni Seviyorum Aşkım…

alıntıdır ......

ahhh ahhh işte tam da bnm duygularım bunlar bee günlükk ne kadar da güsel yazmış yazan yüreğine sağlık

Gözlerine baktıgımda kendimi buldugum, ellerini tuttugumda dünyadan koptuğum�.. Hergünün tamamında aklımı işgal eden, kalbimi hiç bir atışında yalnız bırakmayan, hayallerimin tamamını
kaplayan mükemmel birisisin. İyi ki varsın.

bunlar benide etkiledi yaaa off:2:

Canım sıkkın havadan mı sudan mı bilmiyorum..Bende bi eksiklik var...
Tamamlamaya çalıştığım,bi türlü dolduramadığım bi eksiklik...

Neden oldugunu da bilmiyorum...ki zaten bilsem hemen bi çaresini bulurdum

Keşke hiç aşık olmasaydım sevmeseydim bana göre değilmiş bu işler
Ağlamak , özlemek , beklemek benim kaldırabilcem şeyler değilmiş...:/

Son düzenleme:
günlüğüm bu gece daha iyiyim artık...
bir daha onu özleyip aglamam değil mi..?
geçti diyorum yüreğime herşey geçti bir fırtınadan çıkmış gibiyim...
ama Bitti yüreğim... son gözyaşlarımı çoktan döktüm onun için...
artk hiç degeri kalmadı gözümde...dgerli oldugumu her insan gibi mutlulugu hak ettiğimi öğrendim bugün.. onu beklemek anlamsızmş...
dönse ne olurdu yine kalbimi kırar yine aglatırdı üzerdi günlerce...
ben seviyorum dedikçe o bana kızacak bi sebep bulurdu yine...
En çok içimi acıtan sözü de senle evlnsem 2 ay sonra boşanırız demesiydi....
hiç mi tanımamıştın beni be adam evlenince de hep telde görüşecegz mi sandıın o lafı derken..?
off yine hatırlamak istemiyorm seni bende bıraktım ki seni....
Bu gece sensiz mutlu huzurlu uyuyacam..:97:
Yarınlar güzel olacak...GÜZEL....

şu otomatik sprey her fısladığında ödüm kopuo be günlük.
o nasıl bi fıslamadır arkadaş..
makinanın böğründen gelio ses mübarek...
az önce yine aynı korkuyu yaşadımda anlatım dedim..

öölee saçma salak bekliom be günlük..neyi beklediğimi bende bilmiom..
doktorun dediği tarihte gidicez bakalım bu sefer bizi hangi serüven beklio....

Son düzenleme:
Herkes hergün an azından bir şeye üzülür mü?

Herkes hergün aynı şeye üzülmez.

Ben hergün aynı şeye üzülüyorum.

Hergün aynı şeyleri düşünüyorum.

Selam günlük
Belinay inan herşey geçiyor
Ve bigün sanada gökkuşağı görünecek canım
Sen yeter ki kendini bırakma

Çok düşündüm günlükcan. Bir kadın neden terketmez, neden gidemez? Ve aşağıdaki satırların bunların cevabı olduğuna karar verdim. Sen de bir oku... Haksız mıyım?:26:

"Sevgilisini/eşini seviyordur ama ilişkilerinin çoktan bittiğinin de farkındadır.

Sevgilisinin/eşinin de onu sevdiğini biliyordur ama bir adım öteye gidemeyeceklerinin de farkındadır.

Yıllardır emek verilmiş bir aşk vardır ortada ama kadın her geçen gün tükendiğinin farkındadır.
kendisi bitmiş ama adı kalmış bu ilişkinin devam etmesinin anlamsızlığının da farkındadır kadın.
Sorunlarının doğrudan sevgilisinden/eşinden kaynaklanmadığını biliyordur ama dolaylı olarak erkeğin şuçlu olduğunun da farkındadır.

Sevdiği adamı en zor dönemlerinde terketmiş olmaya içi elvermiyordur. Belki düzelir diye umutları vardır ama uzun vadede hiçbirşeyin yoluna girmeyeceğinin de farkındadır.

Artık dayanamadığı pes etmeye hazırlandığı anda o adamı aslında ne kadar çok sevdiğini hatırlayıp yeniden umutlar beslemeye başlıyordur.

Duyguları ile mantığı arasında sıkışıp kalmıştır kadın.

Bir yandan hayatın mutsuz olmaya değmeyecek kadar kısa olduğunu, mutsuz olduğu yerde daha fazla kalmaması gerektiğini biliyordur ama o adamı da çok seviyordur, sevildiğini de biliyordur."

Günaydın Günlükcan

Na bakıyon bir şey yazmayacağım. Sadece günaydın demek istedim

Anlam veremedigim cözemedigim birseyler var kendimde. Bir gün iyisem öbür gün niye kötü oluyorum, niye asiri duygusal, aglamakli, asiri sinirli oluyorum??? Anliyamadigim gitti bir türlü.. suan dokunsan aglarim modundayim yine...

Son düzenleme:
günlük..
korkuyorum ya burdaki olanları okudukça..severek evlendik sonu facia.. Ya birgün bizde.. yok yok devamı gelmesin.. Çok sğalam olduğumuzuda söylemek zor ya.. Ama yinede çok seviyoruz birbirmizi..İşte bu yüzden korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…