Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük bu hikaye de kısa sürecek sanırım. Bugün faceden yazıştık malum şahısla :) sadece söz verdiğim için yemeğe davet ettim. Ben ayın 7sinde bekliyodum dedi. Ben de gülten için cuma günü uyuyor sadece dedim(yemeğe kuzen ben o gideceğiz yine) senin için de uygunsa gidelim cuma dedim. Arkadaşını samsuna götürcekmiş cumartesi erkenden orda olmaları gerekiyormuş da arkadaşı da cuma akşamdan gidelim demiş ama tam da plan yapmamış arkadaşıyla (yemek olayı için açık kapı bırakmış herhal) ben cuma günü bildiririm dedi. Peki dedim ben de. Sonrasında hiç konuşmadık sohbet orda kaldı ben onun yazmasını bekledim nası gidiyo filan diye önceden hep o yazardı, o yazmayınca ben de sormadım üstüne düşmemek için. Ama yine kibarlığını bozmadı çıkmadan önce ben müsadeni isteyeyim dedi ben de müsade verdim ben haber veririm cuma gelip gelemeyeceğimi, iyi geceler dedi ben de tamam iyi geceler dedim çıktı. Bozulmuş ya bana soğuk davranıyor o yüzden. Ama ben de gayet soğuktum yani. Bakalım yemekten sonra nolacak. Böyle belirsizlik de canımı sıkıyo ama bişey de yapamam yani, önce onun konuşması lazım ona göre şekillenecek herşey
Neyse günlüğüm geç oldu ben kaçar iyi geceler herkese.
Bugün dilenen dilekler gerçekleşir inşallah, ben ne mi dileyecem herzamanki gibi hakkımda hayırlı olanı beni mutlu edecek şeyleri yaşamak istiyorum artık..............

yarın gidicem yine bi dolu mısır alıcam,eve gelicem haşlıcam ve tuza bana bana yicem....
ooooo yeeeeeaaaaahhhh....

Son düzenleme:
Günlükcan bak gece gece çokkk sevdiğim bir Cemal Safi şiirini yazayım dedim. Ne zaman birine sinirlensem bunu okurum içimin yağları erir:)

Sen benim gözümde bir rivayettin
İlk değil alçağı yüksek görüşüm
Sanma ki sen bana ihanet ettin
O senin aslına rücu edişin

Gün olur kediye düldül derim ben
Gün olur baykuşa bülbül derim ben
Tedirgin etse de gerçek ötüşün

Caymadım cüceyi yüce görmekten
Caymadım cahile cüret vermekten
Gözümden düşse de hal ve gidişin

İlk defa vurmadım başımı taşa
Yanıla yakıla geldim bu yaşa
Sanma ki sen beni aldattın hâşâ
Çoktandır başladı bende bitişin

Kahrını çektiysem vardır bir neden
Sensin bu duyguyu bende üreten
Gübredir toprağı verimli eden
Kim kimi kullanmış şöyle bir düşün

Oyun bitti bu son perde son gala
Güçlü olsan başarırdın pekâlâ
Aslan rolü yakışmıyor çakala
Bırak da kendine gelsin gidişin
O senin aslına rücu edişin...

Allah'ım sen cok buyuksun sana sukurler olsun
Insan hayatında bıseyler yolunda gıtmedıgınde sıtem etse de sen dualarımızı gerı cevırme.

Günaydın günlük..
Yine bir sabah yine iş yine ben.. Ne kaa sıkıcı hayaıtm böyle..Sevgilimlede görüşemiyoruz ne zamandır..Haftaya çarşamba tam 1 ay olucak.. Zaman ne çabuk geçiyo yahuu
Ehliyet kursumda iyi gidiyor günlük.. Motoru öğreniyorum işte ama direksiyon korkutuyor beni ya Smilatöre bindim dün.. anammm smilatörde bile trafikte panik yaptım Ama olucak olucak yavaş yavaş kalkıcam bu işin altından da
Neyse günlük ben kaçar yarın ola hayrolaa

Günlükcüm ne oluyo bana Allah aşkına.:26:
Acayip bir şekilde kendime zarar vermeye başladım ama bilerek değil. :26:
Dün yanlışlıkla maşayla boynumu yaktım, çok fena halde. Ne sürsem, ne yapsam bilemiyorum.
Geçen hafta sonu kollarımı alırken tahriş oldu, dün de kaşıdım ve şu an resmen savaştan çıkmış gibi.
Yüzüm kaşınıyor, anlamıyorum Kızardı.
Yok, var ben de bişeyler. Kendime biraz daha dikkat etmem lazım.:26:
Temmuz'un üçünde nişanlımın bir akrabasının düğünü var.
İzin çıktı Bursa'ya gidiyorum günlük
İki gece kalırım herhalde nişanlımgilde
Hadi bakalım o zamana kadar sıkı toparlanmam lazım

Ay maratonum iyice başladı.İşime başladım, diyetti oydu buydu.Bir hafta iyice düzenimi sağlamaya odaklanıcam yoksa işe gireyim düzeneye gireyim derken iyice dağınık olmayayım.İşimde pirim almayı çok istiyorum ama daha önce hiç çalışmadığım bir sektör, bugün direk sahaya atılacağım hatta.:26:Bir taraftan kendime güveniyorum, birtaraftan ürkütücü geliyor.:26:Bugün için bana dua edin.Borçlarımı ödemek sonrada gardolabımı yeniden düzmek şuan kafamı meşgul eden şeylerin başında."O" ise arada sırada geliyor, çalışıyor olmamın en güzel yanı da bu zaten.:13:

Bugünün sloganı PRİM PRİM PRİM

Kız günlük yazmayı unutmuşum.
Yara ve yanık ile ilgili krem önerilerine açığım, bana özelden ulaşabilirsin günlükcüm :80:

Yine durgunluk üzerimde, kusura bakma senide beya bosladim ama yazacak vakit ve sevk yok ne yazikki. Yogun, yorgun, bol kosusturmali günler geciriyorum...Is, Universite, ders calisma aralarinda gecip gidiyor bu aralar günlerim. Yedigimden, icitigimdem, yatip kalkmamdan hicbirsey anlamiyorum. Gün 24 saat ama yetmiyor bana valla...

Persembe olmus bile be günlük ne cabuk. Pazartesi valla ne yaptim bilmiyorum simdi unutum..Sali cok kötüydüm Universitenin oralarda dolandim biraz kendime birseyler aldim. Ama cok kötüydüm garip duygular icerinsinde aglamakli bak simdi aklima geldi biraksan aglayacam. Dün onunlaydik be günlük. Ikimizinde tam bilmedigi bir sehire gittik ne güzel nehirin kenarinda biryerde oturup birseyler ictik, konustuk ben yine kizdim o yine ne diyecegini bilemedi...Bizi gören garsonlarda hep garip garip bakiyor...SEvgilimi arkadasmi oldugu belli olmayan bir cift haha cidden ben bile gülerdim bize....

Ah sonra gül aldi bana valla hic etkilenmedim hehe cidden kiz. Bi ara elimi tutmaya calisti bende tam tesadüfen o an gelimi cekmem mi bilerek yapmadim tabiki...Yazik girisimi bosa cikti bee...hehe... Aman beeee günlük valla ben hic mi hic hazir degilim yeni bir baslangica böyle olmasi hem hosuma gidiyor hem canimi s1k1yor onu kirmak üzmek istemem vallah ne bilem ya.....Beni kendine hic yaklastirmiyorsun sana ulasamiyorum bile dedi..Sanki girmissin bir kafese tüm kapilarini kilitlemis anahtarinida kimseler vermek istemiyorsun...Bak ne güzel bilmis demi...Günlügüm sanirim cokkk erken cokk erken henüz eskilerimin acinisi yarasini tam kapatmamisken yineye bi baslangic acamiyorum...Yapamiyorum...aman hersey olacagina varir bee..

Bugün eve gitcem valla anneme söz verdim, yazik kadin beni özleyip duruyor...az ynaima gel göresim geldi ben seni evlendirmiyecem, özledim seni...falan filan kardesimede sözüm var mc gitcez hamburger yemeye ayyyy yazik evdekile rbeni özlemis bee...eh ne yapayim vakit yokki...

Cumartesi grupla sinemadayiz off dersten sornada hic gidesim yok ya hani. Yarin uniye giderim buyük ihtimal dersler derslerrrrrrr....hahahhaha

Ay ne yazacaktim baska unutum valla hah tamam hatirladim benim su uniden grup varya beni deli ediyorlar ulennnn hepsimi üzerime gelmek zorunda yok dökül yok anlat bilmem ne ulan size ne be kardesim...aman böyle iste günlük ama yinede hersey eskiden cok daha iyi gelirim yine hadi öptümmmmmmm

NOt: bak bunu yazmayi unutum günlügüm söyle esmer_sekerim´e böyle sacma seyler yazipta beni üzmesin valla az kaldi gelecek yanima bi güzel yollarim sacini basini hanfendini zaten biz bu gidisle birbirimizi önce bi güzel dövüp sonra sarilip aglariz kesin...eee iki catlaktanda bu beklenir zaten..onu coko özledigimi söyle olurmu günlük...Ne olur kendini üzmesin ben herzaman hersekilde herseyimle onun yaninda ve arkasindayim..insallah hersey onun icinde bneim icimde cok güzel olucak ve ben onun yaninda olucam elimden geldigince bunu hic mi hic unutmasin yoksa küserim vallah....

Sevgili CandaS ´da cok tesekür etigimi söyle olurmu.. Rabbim onu tez zamanda hayirlisiyla esine kavustursun...ve rabbim en tatlisindan bir melek nasip etsin insallah...ben bilirim o güzel haberi sabirsizlikla beklemenin ne kadar zor ve aci sanci dolu bir surec oldugunun kuzenim tam 6 yil bekledi o haberi az gözyasi dökülmedi ama o ücüz minik melekler kucaklarina alindiktan sonra o acilar sevince döünüstü...insallah tüm bebek haberiyle yanip tutusan ciftlere rabbim sevincten gözyasi dökmeyi nasip eder...

Son düzenleme:
gece balkonda uyuyakalmışım kısacık şortla bacaklarımı karıncalar ısırmış.o büyük karınca nerden geldiyse yanıma allahtan başka yerlere uzanmadı hahh

günlük haftaya gidiyorum..çok mutluyumm......
dayımlar misafir olarak gelmişti şimdi yoculadık onları otobüse binip düt düt yapıcaklar evlerine..
tanımadıgım bi kadın geldi annemde yoktu bi kahve yaptım ona ve acayip idrar yollarımda iltihap var bu hafta bol bol su içtim temizledim ya.kısacık gezdim evde üşüttüm sanırım....

çok sıcak ya çok sıcak istanbull..balkon bile kurtarmıyor bizi artıkk

aynen böyleyim bugün insanın canı hiçmi birşey istemez valla istemiyorani bi değişiklik ekşın lazım bana sanırımcok sıkıldım cok yaaaahep uyumak istiyorum ben o zaman zaman cabuk geciyorrne yapsam ne etsem acaba bilemedim artık:78:birde bu aveanın durduk yere birşey yapmadıgım halde kotamı yemesinden nefret geldibaşkasınamı gecsem acaba bıilemedım:26fffffffffffffffffffffff bilen bi arkadas varsa kullanan lütfen yardımcı olun ii olan bi operatör yokmuneysem ben gidimm artıkın günnüş

sınavlarım bittiiiiii
çok hassasım bu ara hastalıgımda bitti neden bilmiyorum
iyice dengesizleştim sanırım
bi mutlu oluyorum bi mutsuz

yarın olsun aka kavuşıym artık çok özledim ya :123:
sinir etti bni 3 gündür ama neyse

pekte yazıcak bişey bulamadım ben sana ilerleyen saatlerde yine uğrarım şekerim

MRB GÜNLÜK ;

Yarın akşam kocişimle Antalya Manavgat'a tatile gidiyoruz.Üstelik yalnız değiliz bebişimizde vaarr
Ayy çoook heyecanlıyım....
Nereden bilebilirdik daha 2,5 ay önce evlendiğimizde haziran ayı için rezv. yaptırdığımız balayımıza 3 kişi gideceğimiziii
Hayat o kadar güzel kii....
1 hafta tatil yapıcaz.
Döndükten 1 hafta sonrada kardeşimin yemin törenine gidicez Ankara ya allahın izniyle...

MAŞALLAH AİLEMİZE

İyi akşamlar günlüğümmm ...
Bugün canımın içiyle güzel bir akşam yemeği yedik
Seviyorum ben günlüğüm Çoook
.....
Allah'ım utandırmasın kimseyi pişman etmesin verdiği karardan...
Duydu bahsettiğimi arıyor Bir yandan Konuşuyorum

12 Haziranı bekliyorumm günlüğüm... Günlerdir dua ediyorum...
Allah'ım sen hayırlısı olanını biliyorsun...
Hoş hayırlı olmayanda açık yaa :))) Ban yemeden susim
ATATÜRK'ümün yolu diyorummmm başkada birşey demiyorummm...

gunluk sana ugramayali bayaaa olmus !
cok yogundum bu ara
ilk defa calistim, para kazandim cok eglendik arkadaslarla , Turk - Yunan dostluk festivali icin calistim bi kac gun, sonra koktail e gittim, tv de bile cikti festival belki goren olmustur
Sonra almanyaya gittim iki gunlugune, ailemle gittik akraba ziyaretine

gunluk ya arkadasimdan ne ogrendim biliomusun
ama kisa zamanda cook yakin dost oldugum bi arkadasim benden hoslaniyomus yikildim resmen ya bittim bana soylememe nedeni ileri icin dusunuyomus, yani ilerde soylemek istiyomus
arkadasim diyodu senden hoslaniyo belli diye, ama arkadas olarak o kadar iyi anlasiyodukki hayir olamaz oyle olsa bende anlardim felan diyodum
ama gercekten belli deildiki
yavas yavas uzaklasacam artik cok uzuluyorum buna gercekten cok iyi arkadasdik komik bi arkadasligimiz vardi simdi pat diye sevgilim var desem uzulur en iyisi ben bisey demeden uzaklasim kendiliginden bilir sevgilim oldugunu. Cok iyi bir arkadas kaybettim yani

neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cumartesi gunu burda bi laz kizin kinasi var
horon cekecemmmmmmmmmmmm
tabi ogrenebilirsem ama cok super bisey yaa insallah beceririmmm

bugun kendime cook guzel ciciler aldim bitanemle, onunla alisveris yapmak acaiiiip keyfli anlatamam cok zevklidir kendisi

Günlük yeter artık ama ya yeter!
Kimse bana bebek sormasın hiç kimse!
Neden evliyim deyince hemen bebek sorulur neden neden???
Bir gün birisine bir patlıcam o olacak!
Patavatsızın biri 'oh ne güzel evlisin, istediğin an yaparsın bebek' dedi
Var mı böyle bir şey ya var mı günlük!
İnan zor tuttum kendimi.
Dilimin ucuna kadar geldi ama sustum.
Allah'ım yardım et ne olur yardım et...

günnüşşşşşş heyecanlıym sanırm
yarın bi aksilik çıkmasın emi :82: mutlu olalım ya
yarın bu saatler inş süpaneke amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…