Yine durgunluk üzerimde, kusura bakma senide beya bosladim ama yazacak vakit ve sevk yok ne yazikki. Yogun, yorgun, bol kosusturmali günler geciriyorum...Is, Universite, ders calisma aralarinda gecip gidiyor bu aralar günlerim. Yedigimden, icitigimdem, yatip kalkmamdan hicbirsey anlamiyorum. Gün 24 saat ama yetmiyor bana valla...
Persembe olmus bile be günlük ne cabuk. Pazartesi valla ne yaptim bilmiyorum simdi unutum..Sali cok kötüydüm Universitenin oralarda dolandim biraz kendime birseyler aldim. Ama cok kötüydüm garip duygular icerinsinde aglamakli bak simdi aklima geldi biraksan aglayacam. Dün onunlaydik be günlük. Ikimizinde tam bilmedigi bir sehire gittik ne güzel nehirin kenarinda biryerde oturup birseyler ictik, konustuk ben yine kizdim o yine ne diyecegini bilemedi...Bizi gören garsonlarda hep garip garip bakiyor...SEvgilimi arkadasmi oldugu belli olmayan bir cift haha cidden ben bile gülerdim bize....
Ah sonra gül aldi bana valla hic etkilenmedim hehe cidden kiz. Bi ara elimi tutmaya calisti bende tam tesadüfen o an gelimi cekmem mi bilerek yapmadim tabiki...Yazik girisimi bosa cikti bee...hehe... Aman beeee günlük valla ben hic mi hic hazir degilim yeni bir baslangica böyle olmasi hem hosuma gidiyor hem canimi s1k1yor onu kirmak üzmek istemem vallah ne bilem ya.....Beni kendine hic yaklastirmiyorsun sana ulasamiyorum bile dedi..Sanki girmissin bir kafese tüm kapilarini kilitlemis anahtarinida kimseler vermek istemiyorsun...Bak ne güzel bilmis demi...Günlügüm sanirim cokkk erken cokk erken henüz eskilerimin acinisi yarasini tam kapatmamisken yineye bi baslangic acamiyorum...Yapamiyorum...aman hersey olacagina varir bee..
Bugün eve gitcem valla anneme söz verdim, yazik kadin beni özleyip duruyor...az ynaima gel göresim geldi ben seni evlendirmiyecem, özledim seni...falan filan kardesimede sözüm var mc gitcez hamburger yemeye ayyyy yazik evdekile rbeni özlemis bee...eh ne yapayim vakit yokki...
Cumartesi grupla sinemadayiz off dersten sornada hic gidesim yok ya hani. Yarin uniye giderim buyük ihtimal dersler derslerrrrrrr....hahahhaha
Ay ne yazacaktim baska unutum valla hah tamam hatirladim benim su uniden grup varya beni deli ediyorlar ulennnn hepsimi üzerime gelmek zorunda yok dökül yok anlat bilmem ne ulan size ne be kardesim...aman böyle iste günlük ama yinede hersey eskiden cok daha iyi gelirim yine hadi öptümmmmmmm
NOt: bak bunu yazmayi unutum günlügüm söyle esmer_sekerim´e böyle sacma seyler yazipta beni üzmesin valla az kaldi gelecek yanima bi güzel yollarim sacini basini hanfendini zaten biz bu gidisle birbirimizi önce bi güzel dövüp sonra sarilip aglariz kesin...eee iki catlaktanda bu beklenir zaten..onu coko özledigimi söyle olurmu günlük...Ne olur kendini üzmesin ben herzaman hersekilde herseyimle onun yaninda ve arkasindayim..insallah hersey onun icinde bneim icimde cok güzel olucak ve ben onun yaninda olucam elimden geldigince bunu hic mi hic unutmasin yoksa küserim vallah....
Sevgili CandaS ´da cok tesekür etigimi söyle olurmu.. Rabbim onu tez zamanda hayirlisiyla esine kavustursun...ve rabbim en tatlisindan bir melek nasip etsin insallah...ben bilirim o güzel haberi sabirsizlikla beklemenin ne kadar zor ve aci sanci dolu bir surec oldugunun kuzenim tam 6 yil bekledi o haberi az gözyasi dökülmedi ama o ücüz minik melekler kucaklarina alindiktan sonra o acilar sevince döünüstü...insallah tüm bebek haberiyle yanip tutusan ciftlere rabbim sevincten gözyasi dökmeyi nasip eder...