Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük can sana bir sır vermek isterdim ama çenemi tutmam lazım! Garip garip belirtiler veriyor vücudum diyeyim sen anla

Bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler....

Günlükkk talikisimin bu denli mutlu olmasına çok sevindim..Maaş konusuna apayrı sevindim..Allah gönlüne göre verdi
Bizim belediyeye kızıp kaymakamlığa mail atmıştım onlarda belediyeye dilekçe göndermişler ohhh içimin yağları eridi vallaa
Aşkımla iyiyiz güzeliz birlikteyiz seviyoruz seviliyoruz daha ne olsun

Kağıt kesiği gibi bazı anların hissettirdikleri...
Sızlıyor, sızlıyor, sızlıyor...
Bir an geçiyor, bir an yakıyor...

çok teşekkür ederim mutluluğuma ortak olduğun için canım benim

Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Büyük güne az kaldı heyecanım dorukta yüzümün akıyla çıkarım inşallahh

bu çocuk beni bazen deli ediyo :95: totosuna vura vura dövmek istiyorum
yarında sınavm var çalışmadm ne ara ezber yapıcam :84: ben kim ezber kim bide ingilizce ders
çok sinirliydim sırf sana yazmak için pc açtım :18: sinirimde gitti bak bi ton şey yazıcaktım unuttum bi kariyer yapan hatunlarada uğrıym sonra çekip gidicem bu diyardan

sana yine geleneksel ruh halimi anlatıym ..
:84: :82: :95: (son ruh halim hamile neden mi ? çünkü bende onlar gibi hassas oluyorum bazı dönemlerde kafayı yiyorum )

yoksa ben fazlamı sinirlendim :26: hayır haketti
Anavatan kan aglıyo biraz anlayış göstersin

GÜNLÜK dün izinliydim malum maaşları aldık ve dünde izinli olunca girmediğim mağaza kalmadı.. aslan burcu olupta bu kadar mı? insan alışverişi sever ya .. valla alış veriş yapınca sanki bütün dünyalar benim yeterki cebimde param elimdeki poşetlerde istediğim kıyafetler olsun..ama hak etmiştim günlük 1buçuk senedir neredeyse hiç bişey almadım kendime..işe girememiştim.. 6 aydır ilkkez bi maşımla doya doya alışveriş yaptım 200 tlye dünyaları aldım 2 etek 2 eşarp iç çamaşırları 2 badi bitek çantayla istediğim bolero tarzı yeleği alamadım onlarıda bidahaki izinde inş..çok yoruldum ama değdi günlük eşim sadece kendine 3 çift çorap aldı onun giyimi daha pahalı öyle herşeyide giymez paşam benim ne marka takıntım var ne kalite yeterki model hoşuma gitsin bedeni olsun yakışsın sonuçta kıyafet bu tabi eskiyecek ... çok çok beğenirsem ancak o zaman fazla para veririm..onada bi gün 1000 tlllik alışveriş yapmamız lazım hiç bişeyi kalmadı hep eskidi.takım elbise almak istiyor.. akşam bide o kadar işin üstüne evi sildim süpürdüm yemek hazırladım..patates salatası yaptım.:89:..sabahtan 2 halı yıkamıştım onları balkona attım..:..mis gibi oldular aslında yıkamacıya vercektim ama kirli değillerdi malum evde kimse yok..:106:insan isteyince herşeyi yapıyor günlük böbrek doktoruna gidemedim hala taş varmı bende merak ediyorum sağ böbreğimde bişey acıtıyo ...çözemedim ama gidicem muhakkak ihmale gelmez böbrek.. yeni cicilerimle geldim işe şefim bakıyo öyle..sağ olsun babam gibi oldu..:39inş herşey daha iyi olacak sırdaş .... :

Son düzenleme:
Insan yaşamı boyunca bir kişiyi sever.Önceki we sonrakiler;Birer arayış kaçış yada ALDANIŞTIR....

bugün bunu öğrendim günlüğüm....

Sabah körü aradı
Sesi çatallı çatallı
Belliki daha yataktan kalkmamış
Nasılda yanında olasım vardı:78:
Napcaksın bugün dedim:97:
Biraz işim var yarın görüşürüz hıı dedi
Leb demeden leblebiyi anlıyor
Aferin sana dedim aferin beni yormuyorsun
Güldü şebelek
Yarın uzun zamandır konuşmak isteyipte içime attıklarımı bir bir ortaya dökeceğim
Psikoloğumunda dediği gibi sanki karşında o değilde ben varmışım gibi, dostuna arkadaşına sevgilini anlatır gibi anlat kendini ona anlayacaktır seni dedi. Öyle yapcam. Hayırlısı........

Okul biteli 1 hafta olmadı daha; dinlenmek istiyorum, boş boş oturmak istiyorum.
Annemin, biricik meleğimin kucağında olmak istiyorum. (
Evde sadece çekirdek ailemizin fertleri bulunsun istiyorum. (
Ama misafir üstüne misafir geleceği tuttu böylesi bir dönemde.
Çok sinirliyim, kızgınım. Şansıma tüküreyim.
Hala da telefonlar geliyor yok o gelecek, yok şu gelecek.
Ooooooffffffff.!!! :84::84::84::84::84::84:

Yatıya gelecek misafir is-te-mi-yo-rum, istemiyorum yaaaa!!!

Hadi adam gibi insanlar olsa, sevdiklerim olsa tamam; ama değiller ki.

Dün bir akrabaya bir şey sordum bilgisayarla ilgili girdi filmlerimin olduğu dosyama baktı "Sen nasıl filmler izliyorsun, bunlar ne böyle, çok cinsler." gibi şeyler zırvaladı.
"Herkesin izlediği türden değil onlar, kıyıda köşede kalmış filmleri tercih ediyorum ben" deyince,
"Niye? Sen manyak mısın?" cevabını aldım. Kaldım böyle işte.
O ne demektir yahu! Hea umrum dahilinde değil tabi bu olay ama şaşırdım yani. :/
Neyse ki sonra yaptığı saçmalığın farkına varıp sustu.
Sen ne anlarsın ki o filmlerden sığ düşünceli insan!

Bir de bilgisayara bir haller olmaya başladı. Tam da rapid'e üye olmuşken. :84::84:
Tamir edilmesi durumunda kim bilir kaç gün alamayacağız. (

Ama yine de, her şeye rağmen akıllı uslu bir kız olacağım ki daha beteriyle karşılaşmayayım.
Geçen yıl ne güzel tatile gitmiştim, alttan dersim yoktu hiç vs. ama hep sıkılıyorum, çok kötü geçiyor diye söylenip duruyordum.
Ders oldu bana işte. Şimdi düştüğüm duruma bak.
Bu yüzden isyan etmiyorum. Her şey yoluna girecek elbet.

Slm günlükümm

Ohh hersey bitti bir mutluyum ki sorma Artık gerisini Allaha bıraktım elimden gelenı yaptıgımı dusunuyorum ve cok telaslı olmamakla bırlıkte bır huzur kı sorma gıtsın bugun hıcbırsey yapasım yoktu guzel bır banyo yaptım bu donemın yorgunlugunu soyle suyla bırlıkte attım yaz bana sımdı geldı gunlugum yarında bır rapor patlattım mı gelme keyfıme Yeterki sağlıklı olayımda hersey yerini buluyo be günlüküm

slm günlük son 1 sınav kaldı sonraa cuma günü direk izmire gdiyorumm pazarda oyumu kullandıktan sonra direkk urlayaaagün sayıyorum işte böyle şaka maka bu senede bitti bide çok halsiz düştüm bu aralar hiç halim yok sabah çok kötüydüm arkadaşla dr a gittik bir iğne yedimde kendime geldimmdaha valiz yapıcam ders çalışıcam evi temizlicem birsürü iş var ama benim hiçbişe yapasım yok.aşkımında sınavları yeni başladı o da inş hemen atlatır gelir ,onun derslerini gördükten sonra şükrettim resmen :26: ama sanırım alttan bir ders bırakcam amaan neyse günlük kaçiim ben ufaktan başlayım işlerime

Ooofff günlük iyi ki doğalgaza geçelim dedik. 3 gündür eve gelmeyen usta çeşidi kalmadı yani. Şimdi de vestiyeri tekrar takmak için mobilyacı geldi. Vestiyerin olduğu yerden doğalgaz boruları geçiyor. Nası takacak oraya tekrar bilmiyom. Ama şimdiden kulağım patladı, beynim şişti. Allahım bugün bitsin herşey nolur.....................

sığmıyorum ne eve, ne istanbul'a.. tabuttayım sanki,sıkışmışım nefes alamıyorum..
çaresizim. kararsızım.. bir hiçim ama çok şeyim..
söyleyemiyorum ve neden yapamıyorum...

Pembişim 25 güncük kaldı be . .
Haftaya çok yoğun geçecek, perdelerim takılacak,
yatak odamız gelebilir belki, olmazsa mutfakla, oturma odası takımımla beraber 20 haziranda gelicekler
hala inanamıyorum günnüşüm ya, evimizin anahtarlarına bakıyorum rüyadayım herhalde diyip cimciklettiriyorum kendimi, ve kendime geliyorum
Davetiyemizde çoğunlukla dağıtıldı

8 ay bekledik, 3 haftayı beklemek ne zor geliyor anlatamam günnüşüm,
Allahım vuslat bekleyen herkesi en kısa zamanda kavuştursun,
isteyen herkese bu duyguları nasip etsin

Hani 1 Temmuzda başlayacaktım işe, hani tatil yapıcaktım. Nerdeee?? Haftaya başlıyorum işe, acil lazımmışım oraya.Topluca depresyona girdiler herhal :97:

günlüktoşşşşşşşşş
dün mobilyalarımızı aldık
hem de hepsini
aşkitomun 5 bin liracık borcu kaldı ama
"sen düşünme, ödicem inş" dedi :26:
ayy ikimiz de çok begendik, herşey mükemmeeelll
kullanmak istiyorum artık ya off
daha 93 gün var

Taşları bağlamışlar köpekler serbest
Eşkiya düze inmiş yiğitler derdest
İmama bozulup da bozmayız abdest
Gün gelir de bu hesap görülür elbet

s.g bugun askımın bende kalan telefonunu teslım ettım annem arabada beklıyordu gıtmek zorundaydım nasıl boynu bukuk kaldı benle yemek yıcek sanıyormus
ofkem gectı gunluk bır damlacık kaldı bır kac gun daha pohpohlarsa askım benı sanırım eser kalmıcak

Slmmmm günlükk'cüm

Anneciğime sinir oldum baya bugün...bilgisayarın başında oturmama takmış durumda

Hiç demiyoki bu kız sınavlarına çalıştı girdi,şimdi stres atıyo diye hiççç dermi!

Zaten tatile gidince giremicem hayret bişey yaa...:/

Onunda facebooku ve Kadınlar Kulübü olsaydı görürdüm onu

Neyse seviyorum ben bitanecik annemi

Ve bugün bi söz verdim kendime kimse moralimi bozamaz,canımı sıkamaz

İşte böylee.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…