Popüler Konu Sevgili günlük...

selam günlük..dün akşam öyle tuhaf bi rüya gördümki anlatamam...
önce günlükteki tüm arkadaşlar bi hayr olsun desin bakalım...
öyle anlatım rüyamı....

rüyamda eşimi jandarmalar götürüodu..
ay nası ağlıorum arkasından götürmeyin eşimi diye..eşimde dahil olmak üzere askerler falan bana taş atıyolar arkalarından gelmim diye..
bende başımı korumaya çalışıorum derken yenik düşüorum ve dizlerimin üzerine çöküyorum yolda..
hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.
derken 5 yaşlarında bi erkek çocugu geliyo yanıma..
ve bana ''ben senin gelecekteki oğlunum,üzülme,ağlama '' deyip boynuma sarılıo..
nası şaşırıyorum anlatamam..
bi eşime bi çocuga bakıyorum

Günlüüüüükkkk bugün sinirlerim tepemde
Sabah metrobüsün teki arızalanmış ve tüm yolu tıkamış
Tam 1 saat bekledim yok böyle bir şey :84:
Eeee otobüse binseydin dediğini duyar gibiyim, ama trafik kilit resmen.
İşe bir gittim herkes mağdur olmuş.
Güya metropol
Şu İstanbul'un trafiğinden gına geldi yemin ediyorum.
Sabahı ayrı bir dert akşamı ayrı bir dert.
Metrobüse binerken afedersin ö....lerin davranışlarını bir görsen.
Millet birbirini ezip geçiyor resmen.
Adamlar hiç tınlamıyor, kadınmış çocukmuş yaşlıymış.
Bugün birçocuk eziliyordu milletin içinde neredeyse.
Offff amma dolmuşum be

Günlük bacı, isoldenin rüyası hayrolsun inşaallah.
Söyle ona üzülmesin, yıpratmasın kendini.
Allah'ın izni ile melek aşkı ile yanıp tutuşan bizler de bir gün anne olacağız, inansın buna

bugün ben galip geldim günnük...
hersey hep onun istedigi gibi olamaz, bunu anlamali...
tuhaf tuhaf seyleri sorgulayip duruyor, olmadik seylere sinirleniyor...
iyi madem öyle, benden böyleyim bundan sonra..
herkes ilk önce kendini düsünüp, gelecegini ona göre planlayacaksa o zaman benim planlarim cok farkli olacak bunu bilmeli...
bunu sana bir kac defa daha yazdim ama tekrar yazayim belki gerceklesir istegim...
izmir'e gitmek istiyorum, telefonumu kapatip kafami dinlemek istiyorum, sabahlara kadar herseyim kuzenimle oturup dertlesmek istiyorum, ben bu yaz'i izmirsiz gecirmek istemiyorum...

çok acıyor içim...aşk eşittir acı benim için...ey aşk neden zamansız gelirsin?ben gitmek istemiyorum...onu bırakmak onsuz olmak istemiyorum...Rabbim nasıl bir kader veriyorsun?aylardır gitmek istediğin yere atan şimdi gitmek isteme.yıllardır birini sev şimdi onun adını bile anma.en olmadık zamanda en olmadık kişiyi sevmeyi ve mutsuz olmayı nasıl başarıyorum?çıkmaz sokak...
çok safım ayrıca.insanlara güveniyor,onlar tarafından yönetiliyorum.Çok yeme ve çay içme sıkıntım bitmedi.Hala aynı espiriyi yapıyorum.Hala bir ton dosya var bekleyen.
son olarak yine sana sesleneyim tatlım.bari sana anlatamadıklarımı buraya dökeyim.
Ey bana uzak memleketlerin birinin çocuğu...Ey endamlım...Ey gülen yüzlüm...Allah aşkı ile kavrulan beden.Ey ağır abi...Ey korumacı,nazik,muhafazakar,genç yağızım...Seni seviyorum...Bilmiyorsun...Aksi zannediyorsun...Acı çekiyorsun...Acı çekiyorum...

Nemi yaptım? bugün erkenden kahvaltımı yaptım, sonra güzel bi duş aldım ve beyaz bir kısa kollu badi, altına gri eşoftman altı birde converslerimi giyip attım kendimi dışarı... Telin Sesini Kıstım ve önüme gelen her mağzaya girdim herşeyi ayrı ayrı inceledim, ordan çıktım alışveriş merkezine giridim bi güzel yedim yedim yedim yedim.. ordan çıktım devasal büyüklükteki bir avize dükkanına girdim tüm avizeleri inceledim hepsi hakkında bilgi aldım ( düşün kumandalı avizeler bile çıkmış bi düğmeyle kapanıp açılıp istediğin ışık tonuna getirebiliyorsun) sonra tekrar çıktım ordan mobilya mağzasına girdim tüm köşe takımları tek tek inceledim sonra tv ünitelerine baktım tek tek..
saat 5 gibi olmuştu eve dönüş yoluna geçtim ve farkettimki 3 poşet var elimde birinde makyaj malzemeleri diğerinde kataloglar diğerinde abur cuburlar.. Eve geldim üstümü çıkardım girdim mutfağa, domates çorbası, patates yemeği,pilav, bol naneli kekikli cacık ve mısırlı bir göbek salata yaptım.. Topladım ev ahalini ( annem ve babamı) yine vurdum kendimi yemeğe, sofrayı topladım bulaşıkları makinaya dizdim ve aldım abur cuburlarımı geçtim netin karşısına..
Nasılmıyım :44: bilmem iyiyim sanırım, Günü Atlattım Bu geceyide bi atlatimde hayırlısıyla.....

yarınımı pek meraktayım..
ne istediğimi bilmiyorum sanırım.. bekleyip göreceğim zaman az kaldı

Ne kadar iyide olsa ıcımde kırgınlık var gunluk... annesıne benı konusturmıcaktı ya da kendı konusmcaktı neyse annesını bugun gordum ya boyle gerıldım, kendı annemın kıymetını anladım. annem babam dostlarım yakınlarım benı gozlerınden sakınırlar onların yanında ne de guzel huzurluyum... bu olay kendıme gelmemii, kıymet bılmemi saglar en azından

Son düzenleme:
bende kitap okumak istiyorum günlük,bıktım kpss kitaplarından..başka hikayelerin içine girip kendimi herşeyi unutmak istiyorum..
öğrencilik günlerime de dönmek istiyorum günlük,tüm arkadaşlarımı yine yanımda görmek istiyorum,bıktım bu yalnızlıktan..
bugünlerde hep gidesim var sakin bi sahil kasabasına..bozburun'a ya da lise anılarımı saklayan akçay'a..

eskiden daha güçlüydüm şimdi ise, umuda bile küsmüş bir kızım...
ölsem daha iyi

Ooohhh ödevi de teslim ettik. Mail attım kıza.
Bakalım paramı hangi ara alacağım.

İyiyim şu an iyi.
Yine manyaklık yapıp dün eskiden beni ağlatan şarkıları açtım ama yyooookk hiçbir şey olmadı yeaa... Üüüfffff... !!!

Biraz duyguya ihtiyacım var.

Bakıyorum da herkes acı içinde falan, üstünden ne kadar zaman geçmiş olsa da acılarını yaşatabiliyorlar; bu çok kötü bir şey olsa da bazen özeniyorum onlara.
Ben resmen kurudum ayol, taş oldum taş!
Aşk yok, acı yok. Öyle geçip gidiyor işte zaman.

Ben film indirmeye devam edeyim en iyisi kaldığım yerden.
Bay canım.

Askta gurur olmaz gunluk tek avuntum bu aglamayacagım
sımdı sadece gonlunu al kapa cenenı su periisi emı yada otur zırla

Daha yarım saat önce mutluyum,huzurluyum diyodum yok yok ben hiç bi b..k değilim

Senin sayende değilim ..Evet kendi günlüğümüde iki kez yazdım bugün

Bıktım senin yüzünden hayattan soğudum,yaşamaktan soğudum....

Bİ öyle bi böyle olmandan bıktım,ilgisizliğinden,sevğini gösteremeyişinden bıktım...

Vazgeçsem yine yapamicam sensiz,geçmesem hergünüm böyle mi olcak?

Ben senden çok şey mi istedim elini vicdanına koy...Çok mu zor Allah'ın belası...çok mu zorr

Süylediğin lafı nasıl unutcam,bu sinirim nasıl geçcek

En sonunda bu sevgimi nefrete dönüştürceksin...Ozaman karşına geçip helal olsun sana dicem

Hatta karşına bile geçmicem yüzüne bile bakmicam....

Değdimi beni bu kadar üzmene ! Umrundamı sanki sana iyi uykular....bana uyku yok bugece....

Günlük beyefendi bana küsmüş biliyor musun?
Çok da tın yani. Ne mi yaptım dur anlatayım. Onun eski kız arkadaşı benim liseden arkadaşım çok görüştüğüm biri değil ama tanıyorum sonuçta. Geçen gün benim profil fotolarımı beğenmişti sonra aynı fotoğrafları o kız da beğendi. Sonraki gün de profil resmimi değiştirmiştim onur da profilimiz değişmiş yazmış duvarıma ben de değişiklik iyidir yazdım. Kız da yememiş içmemiş hayırdır diyelim mi yazmış altına. Sinir oldum ben de, onura birdaha profilime bişey yazma lütfen dedim. O da bozulmuş buna kuzenime söylemiş bana böyle dedi bozuldum filan diye. Az önce de facedeydi bişey yazmadı ben de yazmadım. Tamam ilk günler heyecanlıydım çok etkilenmiştim çok kibar birisi, muhabbet etmek de hoştu ama şu eski sevgili olayı kafamı karıştırıyor. Kızla pek muhabbetim yoktu ama bizi yemekte gördüğünden beri profilime yorum yapmalar onun beğendiği resimlerimi beğenmeler filan. Bu oyunlar bana göre değil be günlük. Kuzenim kız seni sinir etmeye çalışıyo gelme onun oyununa diyor ama bilmiyorum belki de kızın söylemek istediği bişeyler var, belki de uzak dur ondan demek istiyor belki de eskiden onların sevgili olduğunu bilmemi istiyor. Anlamıyorumki ne yapmaya çalışıyor. Kızla konuşmak da istemiyorum, yüzgöz olmak istemiyorum. Hem zaten onurla da aramda bişey yok yani, daha bana kafasından neler geçtiğini bile açıklamadı. Kuzenime anlatıyo kafasındakileri öğreniyorum ama bana hiçbir açıklama yapmadı henüz. O yüzden bu eski sevgili olayını kurcalamak istemiyorum ama içim de hiç rahat değil ne geçtiki aralarında bu kız benim profilimden ona yorum yapıyo bilmek istiyorum. ama soramıyoruuuuuuuuummmmmmmmm
Oooff günlük ooofff napcam ben. Ayrıca geçen yemekteyken onun maaş günü olduğu için o ısmarlamıştı ayın 7sinde de sizin ek dersler yatıyo dimi demişti evet dedim. 7sinde de ben ısmarlarım demiştim ama şimdi belirsiz bir durum var ortada, yemeğe davet edip üstüne düşmek istemiyorum ama söz de verdim nolacak bilmiyorum. Konuşmadı da bugün benimle ben faceden yazar sanmıştım.
Neyse çıkıyım da yatayım ben kafam çok karışık. Allahım sana yalvarıyorum üzüleceğim bir ilişkiye başlamama engel ol nooolurr

Bugün içimde heyecan ve mutluluk olması gerekirken BURUKLUK hissediyorum.
Perşembe günü benim için garip bir gün olacak.Yaşayamadıklarımı yaşamak isterdim ama bu ne bu perşembe,ne diğer perşembe hiçbir zaman olmayacak...

Arkadaşlar BURUK bir nikaha davetlisiniz.....

Artık tatil günlük sana sık sık gelirim. aşkım bana küsmüştü ya (!) gece aradım onu mesaiye kalmış hemde sabaha kadar bir süredir hep 11e kadar çalışıyolardı bugünde sabaha kadar çalışıyo, şuan hala işte yani ve hiç uyumamış. Ay nasıl dayanıyo bilmiyorum. Birde o kadar çalışmanın üstüne 3 ayda 4 kilo almış ya of önceden iyiydi ama şimdi azcık şişmiş göbüş. Yani günlük işin aslı onun kilosu normal de ben ufacık tefecik bi kız olduğum için ve o kadar tıkın tıkın kilo alamazken onun alması canımı sıkıyo, ay irileşmesin ya
he ne diyordum küsmüştü dedim ya, ya unuttu iş temposundan yada ne kadar üzüldüğümü anlamış olacak ki canım cicim oldu birden ihi ihi yapasım geldi (bu bana has değişik bi gülüş stili)
şimdilik bu kadar günlük hadi kendine cici bak mücüükk

slm günlük;

belki yazdığım şeylerden ötürü tepki alabilirim ama yazacağım....
Kpss siz atanan 4/b lilerin kadro almasını esefle kınıyorum.
Hakkınz değildi bu ! önce şirkete girdiniz, sonra 4/b li oldunuz..
Şimdide kadroya alınıyorsunuz üstelik 1 günlük çalışmışlık bile yeterli...
Hayır yeterli değil !! ben zaten kadroluyum ama kpss den yüksek almış,
torpilsiz başarılı arkadaşlar adına çok tepkiliyim...
Hakklarıyla girmediler ama kadrolular !! veballer üzerlerinde...
Dünya gözüyle çözülmez belki bu mesele ama ahirette atanamayaanlar yakanıza yapışacak...
Tuzum kuru mu derseniz ? belkide öyle ama 0 torpille kpss ile atandım.bunuda düşünmeye hakkım var...
Tabiki herkes hayatını garantilesin bu çok güzel bir mutluluk fakat, eğer hak yeniyorsa kötüdür...
ve bunuda din kitap savaşı yapanlar tek zerre rahatsızlık duymuyorsa bu daha kötüdür !
Sözümüz şuanda türbanı cemaati kullanıp memur olanlara !!

Görünmez olmak istiyorum bazen günlük.
Kimse görmesin, duymasın beni.
Yaz geldi, çok şükür iyi gidiyor hayat ama neden ben böyleyim?
Geçici ama bu hissedebiliyorum.

GÜNLÜKKK HERŞEY ÇOK GÜZEL GİDİYOR.

Hayatımda biri mi var?tabiki de hayır olmasın istemiyorum,uzunn bir süre gerçekten ben böyle iyiyim ,kafamda rahat.allahıma binlerce şükürler olsun.

Günlük abimi evlendiriyoruz inşallah..

durumlar biraz karışıkktı maddi yönden ama artık öyle birşey yok.5 ay zamlı olarak aldığım toplam 1,845 tl 'yi kenara attım.abimin sözünü yapıcaz bakalım ne zaman kısmet olucak.
aldığım maaşın yarısını kenara atıcam abimi evlendircez sonrada ben çeyizime başlıcammm..

çok mutluyum günlük eve daha fzzla katkıda bulunduğum için..

müdürüm gözümle ilgili doktora gitmemi söyledi .şirket karşılışıcak bütün masrafları dedi.
bende istanbul cerrahi hastanesinden yarına randevu aldım.umarım herşey istediğim şekilde olur.

raabbim dualarımı kabul eyler inşallah..sen çok büyüksün rabbimm..kötülüklerden koru herkesi allahım..hep dualar ediyorum.herşeyin hayırlısını ver diye.hiçbir duamı boş çevirmedin.ne istersem,ne dualar etsemm hepsi kabul oldu.ne olur allahım şu gözümlede ilgili güzel şeyler duyuim yarın.

bugün müdürümüz geliyor.sabah 8 deuçağa binmiş.geliyormuş.misafirleri armış.bend ebu yüzden çk şık giyindm..

şirketimiz çok güzel oldu boyandı,ettti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…