Popüler Konu Sevgili günlük...

günnüş çok şükür gösteriyi attlattık.her şey yolunda.bir kere daha anladım ki çok toyum hayat karşısında.ve kendime biraz daha güvenirsem çok iyi olcak.aşk mı?acımıyor bugün içim...
tam aşık değil miyim neyim? belki de bana olan ilgisini sevdim.yarın bu okulda son günüm.inşallah yeni okulumda burada yaptığım hataları yapmam.anlamasam da anlar gözükürüm.somurtuk dolaşmam.burada sosyalliğin tavanını gördüm orada ne yapcam bilmiyorum.neyse kurslar,okulda faaaliyet,alışveriş v.s. derken geçer gider zaman...

Şttttt ben geldimmm

Nerden başlasam dişciye gittim bugün adamla kavga edicektim az daha kapıyı vurdum çıktım tabi ceryanında etkisi vardı bunda banada bi hava kattı iyi oldu

Teyzemin işyerine gittik bugün kuzenlerle bizi çağırmış yazık işi başından aşmış bizden yardım istedi..
2002/2011 arası bütün faili meçhul dosyaları dizdik yıllara göre geberdim resmenn

Ben adliyenin önünde teyzemi bekliyorum havalı havalı aşağıdan iki oğlan çıkıyo yukarı onlarada hiç bakmıyorum

Sonra bide baktım biri abimmiş ay canım benim takım elbiseylede pek bi tatlıydı....
Neyse yanındaki arkdaşıda baya yakışıklıydı ama ben bakmam tabi benim sevgülüm ona 10basar

Arayıda düzelttik sonunda eeee şimdilik böyle hadi hoşcakal

Son düzenleme:
sevgili dünlük
bugün (yani dün) gastroskopi yaptırdım, sedasyon yaptıkları için hiçbişi hatırlamıyorum, çıktıktan sonra da kafa bi dünyaydı, iyiymiş böyle ya bilseydim ertelemezdim valla
hocamın da ne dediğini hiç hatırlamıyorum valla neyse yarın raporumdan okurum artıkın
sevgilimi de çok seviom ben günlük o da beni çok seviyo, inanıyorum ben bir gün her şey çok güzel olacak

yoruldum galiba ben
Hayatta her istediklerimiz olacak değil tabi ama yoruldum işte
bişeyler yolunda gitmiyo günlük
terslikler var hayatımda
neyse gideyim...

günlüğüm... artk tamamen eriyor içimdeki buz parçaları...sogtuyor kalbimi...
3 gündür bana gercekten deger veren biri çıktı karsıma ama sadece arkadasız... zaten cevresnde cok kız var.. bana epey nasihat etti unut onu seni bırakanı sen hala nie düşünüon diye.. 2 saat önce de yine msj atmş çok tatlı biri ama henüz hersey çok yeni.. kalbim 2. bi acıyı daha kaldıramaz o yüzden tepkisizim herseye... Allah yardmcm olsn ben kendm doğru kararlar veremiyorum artk...seni unuttum diyorm ya aslında hiç unutmadım hala bogazma düğümleniyor bişeyler yüzün aklıma gelince...
Ö-Z-L-E-D-İ-M-M.....HEMDE ÇOOOKK..

Günaydın günlüğümmm ...
Gece 1 buçukta yatınca zor kalktım valla...
Bugün okulumuzun müdür yardımcısına yardıma gidiyorum...
Çok seviyorum aynı zamanda bizim bölüm öğretmeni :)
Hade herkese iyi günler diliyorum günlüğümmm

Günaydın günlük a.s.

Pazartesi sabahı yeni bir hayat uyanmak istiyorum...
Yönetim artık değişsin istiyorum, sıkıldık ya kaç senedir aynı insanlar aynı vaatler...
Değişsinde diğer liderlerinde yönetimini görelim.
Bakalım gerçekten yapıyorlar mı kandırıyorlar mı ?
Eğer ki aynı yönetim daha iyiye gidecekse o gelsin tabi...
Ama gerçekten iyi olan ülkemiz adına iyi olacak olan gelsin...

Cuma günü ülkem adına güzel bi duayla kapanış yapauım bari ....

Ne bayrağım insin ne ezanım dinsin ne de cumhuriyetim bitsin...

Gururla bayrak dalgalansın, şevkle ezanlar dinlensin, çoşkuyla cumhuriyet yaşasın .......

Son düzenleme:
Sabah güven parktan dolmuşa biniyorum günlük.
Hava sıcacık, bunaltmıyor, kucaklıyor sanki.
Dolmuşta her gün oturduğum yere oturuyorum.
Her gün aynı yolu izlemekten zevk alır mı insan? Ben alıyorum.
Önce Türkiye'yi, sonra dünyayı gezmek istiyorum günlük.
Farklı insanlar, farklı hayatlar görmek, fotoğraflarını çekmek, sonra da duvarlarımı fotoğraflarla kaplamak istiyorum.
İçin heyecan, sevinç dolu.
Sanırım ben hayatı seviyorum günlük

Son düzenleme:
Günaydın günlük.Harika bir gün daha...İki gündür pek kilo veremedim, düzenim biraz bozuldu işe başlamamdan ötürü.:26:Bugün toparlıycam inşallah.Kitabımıda yanıma alıyorum giderken, gelirken okurum diye.Paramı kazanıyorum, kitab okuma alışkanlığı edinmeye çalışıyorum, diyetimi yapıp zayıflamaya çalışıyorum, kendime bakmaya çalışıyorum...İyi gidiyor anlayacağın.Meşgul olmak güzel, bugünde güzel bir gün olsun inşallah.

Birini özlüyorsan, eski anılarınızı düşünüyorsan, hala görüşmek istiyorsan adım atacaksın arkadaş!
Dün mesaj attım eski çıktığıma.
Dedim niye atmayayım ki yani niye? Ne kaybederim hissettiklerimi belirtsem ona??
Aldım telefonu elime yazdım sildim, yazdım sildim; birkaç saat geçmiştir o arada.
Sonra attım mesajı.
Bu arada ayrıldığım için numarasını silmiştim tabi ki ama aklımda kalmış; çok kolay bir no. Bu yüzden de kendime engel olamadım. Nosunu değiştirmiş olsa mesaj atma ya da arama gibi bir durum olmayacaktı doğal olarak.
'Eski zamanları özlüyorum, çok uzaklaştık birbirimizden; yine buluşsak keşke.' tarzı birkaç cümle yazıp yolladım. 'Ama numaranı değiştirsen iyi olur' da yazdım. 'Çünkü engelleyemiyorum kendimi, hafızamda kalmış.' Hani belki asla görüşmek istemiyorsa bir kalkan olsun bana bu cümle diye. Ama gerek yokmuş. :))
Anında aynı benim gibi düşündüğünü belirten bir mesaj attı. Sonra konuştuk, normal insanlar gibi olalım, görüşelim, halimizi hatrımızı soralım arada ve kopmayalım dedik.
Oohhh beaaa... Rahatladım vallahi.
Neden bana iyi gelen bir insanı yok yere hayatımdan atayım ki di mi? Arkadaş olmayı başarabileceğimize ve iyi vakit geçireceğimize inanıyorum. :))
Yani adam benimle aynı fikirde, beni özlüyor, görmek istiyor ama hiçbir şekilde bunu belirtmiyordu. Gurur meselesi yapmış olabilir. İyi ki adım attım, iyi ki ne istediğimi açıkça ifade ettim. :))

Aaahhhh bir de diğer aşkım var. Ona artık aşık değilim ama çok özlüyorum hala. Dedim ki acaba ona da mı bir mail atsam. Sadece özledim desem, ne olur sanki... Belki de yaparım belli mi olur. Eminim ki o da özlüyor, konuşmak istiyor ama o beyimiz de burnu düşse eğilip almaz, ben adım atmasam atmaz. Zor biri, sorunlu biri. Bunun yanında bir iyilik yapsan kedi gibi olabilecek biri. Daha önce ona demiş olduğum net ve sert cümleler yüzünden adım atmaması da çok normal. Seviyorum onu çok. Belki bir şeyler olur bakalım... Bu aralar hiç takıntılarım yok. Seviyorsam, istiyorsam söylemem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Kaybedecek hiçbir şey yok gerçekten. Yanlış anlaşılmalar, kimsenin ne düşündüğünü birbirine söylememesi, herkesin bir tribe takılıp doğal davranmaması yüzünden ayrı düşüyoruz böyle. Oysa nedir ki, seviyorsun işte. Al adamı karşına, ben seninle görüşmeye devam etmek istiyorum de olsun bitsin. Bir delilik yapabilirim her an sanırım.

Günlük ya :) cecenin nickini okuyunca aklıma liseden bi arkadaşım geldi :) ama onun kız kardeşi yoktu yani :)
Acaba nerelerde şimdi ne yapıyo? anladın tabi sen, birbirimizden hoşlanıyo gibiydik o zamanlar...
Maşallah yakışıklı çocuktı kız gibiydi yüzüde ahlakıda.... Liseden beri hiç görmedim onu...
9 yıl olmuş bee.İnş iyi bir üniversite kazanıp iyi bir iş sahibi olmuştur...
Ve inş evlendiyse yada evlenecekse kız onu çok mutlu edecek biridir, çünkü gerçekten çok beyefendiydi... Hayatta her daim yüzü güler iinş....
ayy bi göresim geldi ki :) valla onla sohbet etmeyi özlemişim be günlük, nerden geldi yıllar öncsi aklıma ....

Bende pamuk_helva cıma çok teşekkür ederim.Allah razı olsun güzel niyetleri için.İnş rabbim hepimizin gönlüne göre versin ... hmm bu arada sevgilinede azcık müsade et be canım, çocuk yanaşamıyomuş bile... Bana eşimle ilk yıllarımızı hatırlattın bu konuda :) o da bana öyle derdi hep...

Son düzenleme:
Günlük bu günlerde sürekli birbirimize özlediğimizi söyleyip duruyoruz. Çok özledik birbirimizi çook. ben okuyorum diye farklı şehirde olmamız, onun çok yoğun bir şekilde çalışması yüzünden bir süredir birbirimizi göremedik. Artık görüşelim günlük yeter bu kadar ayrılık

Dün izinliydi ablam ve 10'da evden bir çıktık gece 9 gibi geldik eve.. bütün gününü bana ayırdı harika vakit geçirdik, gezmediğimiz dükkan kalmadı, bakmadığımız elbise, badi, yüzükler kalmadı, bakırköyün altını üstüne getirdik harika yemekler yedik son anda koşuşturmacamızsa görülmeye değerdi rekora imza attık koşu maratonunda mükemmel dvd'ler aldık ve ben eve gelip ÖNCE iNCiR REÇELi SONRA AŞK TESADÜFLERİ SEVER ARDINDAN ROMANTiK KOMEDi VE KAPANIŞIYA ISSIZ ADAMLA YAPTIM DÜN GECEYi BU FiLMLERLE SABAH ETTİM.. CiPSiLERiM VE KOLAMI ALIP I$IKLARI SÖNDÜRÜP DUYGUSALLIĞIN DiBiNE VURMA VAKTiYDİ ve GEÇİCİ SÜRE KAPALIYDIM
Dün'ünü bana ayırdığın için çok teşekkür ederim arkadaşım sırdaşım can yoldaşım ♥ seni kosbüyük seviyorum ablam

NOT:İNCİR REÇELİNİ İZLEDİKTEN SONRA DAHA YENİ KENDİME GELEN BENNN ISRARLA YİNE YENİ YENİDEN TEKRAR İZLEMEYE KARAR VERDİM HADİ BAKALIM UMARIM KENDİME GELİRİM
NOT: HERKESE ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM....

haaa haaaaaaa hapşuuuuuu:2: ahanda bu moddayım günlük ne geçmez bilmek hastalıkmış akşama halamın oğlunun düğünü var ama gitmicem gidemicem büyük ihtimal...kınayada gidemedim zaten gönül koycaklar kesin pazara kadar geçse bari malum ablamınkiler bize geliyor tanışmaca kaynaşmaca ablam gelin oluyor sırada bana geliyorrrr tabi annem verirse

Bir ev için ne çok gıldır gıcık şey almak lazımmış bee...
Bauhaus'tan aa bu da ucuz aa şu da lazım, aman zaten 1 liraa diyerek kasada şok geçirmemize sebep olan bir alışveriş yaptık
Ama iyi oldu ya...
Yarın ev temizlenecek, ben gitmiyorum, işi profesyonellere bıraktık

of günlük off ooofki ne off.... günlük malum çalışıyorum ben ve izinli olduğum gün alışveriş yapmıştım en son..ve bu ay bir kerecik bebiş için çalışmamız oldu eşimle çünkü işimiz çok yoğun ve yorucu ....neyse ...ben şimdi iki üç gündür çok rahatsızım ayağımı ayakkabı vurdu terlikle dolaşıyorum işe gelirken zor ayakkabı giyiyorum... inş iyileşiyor onun dışında kaçgündür namaz kılamadım lekelenmem var ama neden anlayamadım çünkü kırmızıları görmeme daha 3 gün vardı inş bebiştendir ama hayırlısı çokta ümit bağlamıyorum nasibte varsa olsun inş..eşimde tutturdu kredi çekelim diye borcumuz çok..mantıklı geliyor ama henüz ondada kararsızım uygun ödeme seçeneği verirse banka inş olur..yoksa altından çıkamıyacağız iki kişi çalıştığımız halde..hayırlısı yoksa hiç istemiyorum ama ne yapalım insanlar yoktan anlamıyor.. tel susmuyor..onun dışında günlük söyleyeceğim kalmadı ...oofff herşey zamana kaldı...:44:

:80::80:

meraba sevgili günlük bu sana şlk yazışım ... geçen hafta eşimde varikosel olduğunu öğrendik ve yıkıldık günlük.biz bebek istiyoruz onu çok özlüyoruz ona çok hasret duyuyoruz günlük.çevremdeki herkes hamile oldu ben daha olamadım ve sanırsam eşim ameliyat olmadan bebeğimi olmayacakta eşin ameliyat olsun diyosun ama işten izin vermiyorlar iyice bunaldım günlük ben inşallah hamile olduğumuda burda yazarım şimdilik yeter çok yazasımda yok zaten hoşçakalllllllll...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…