Naklen yayın gibi olacak ama, yazmam gerek. Biraz önce bir mesaj. Hiç ummadığım biri. Panik oldum birden. Sekonder karakterler neyse de, bu durumu hiç beklemiyordum. Offf ne diyeceğimi bilemedim. Bu ne ya?
calısıyorum ben gunluk kımse yok patron yok iş arkadasım yok dun aksama kadar oturdum bugun calısıyım ama hıcbırsey yapasım yokkııııııııııııııııııııııı
askımlada ıyıyız dun gec donmus eve arkadaslarıyla yemege gıttıydı.yarında bulusamıcaz buyuk ıhtımal aman benım olsunda 1 2 gun ne farkeder.ıste boyle bana gaz verdı maas bordrolarıı yapıyım.
günlüğüm...
şarkı dinlemeym diyorm ama yapamıyorum ve yine o geliyo aklıma... ama eskisi kadar değil artk önceden böyle sakin değildim ve belki dönecektm yine ona yalvaracaktm....
off sabah sabah midem çok kötü kahvaltı bile yapamadm... sence vücudumdan da atıyo muyum O'nu... yoksa içimde kalanlar bana zarar mı veriyor...?
unutmak çok zormuş be günlüğüm... canımdan can gidiyo sanki
ama geçiyor geçmeli o şimdi nasıl rahat devam ediyorsa hayatna bende öyle olmalıyım değil mi..?geçecek yüreğim... birgün yalnızlığımla da mutlu olacağm...
Pştt günlük sana biraz kendimi anlatım mi?
21 yaşındayım......
Çok tuaf bi ilişkim var burdan başlim,defalarca aydrıldık,barıştık...
Ee haliyle biraz dengelerim bozuldu yada piskoljim diyim
Bi gün mutluysam,diğer gün genelde üzgün oluyorum.........
Ama gerçekten aşık oldum ben onsuz yapamıyorum....!
Ailevi yönden hiç bi sıkıntım yok hatta onlar benim dünyadaki en büyük şansım Alla'a şükr ediyorum böyle bi ailem olduğu için...
Çok dikbaşlıyım altta kalmayı hiç sevmem,,biri beni bozmaya çalışıyosa laf sokmaya çalışıyo karşılığını kesinlikle alır,
Sonra espiriliyim..Arkadaş çevrem pek yok çünkü genelde kuzenlerimle takılırım..Ne zaman bir araya gelsek gülmekten öldürürm onları....
Sonracı ma çevremde hep beğenilen bi kız olsamda,hiç bizaman kendini beğenmiş,havalı bi insan olmadım.....
Bİ insanla konuşuyosam,ona cevap veriyosam o insan kesinlikle benim için önemlidir
Burda bile öyle ... O kadar çok güzel ve iyi insan varki burda sanal ortamda olsa....yüreklerinin ne kadar temiz olduğunu burdan hissediyorum
Bana mesaj atan derdimi paylaşan yada benimle duygularını paylaşan güzel insanlarada teşekkür ederim....
Benim için gerçekten önemli bunlar ufak şeylerden çok mutlu olan bi insanım ben
Hayatta bi çok hedefim var onlar için çabalıyorum şuan neyse şimdilik bu kadar yeter..
zaten bi kişi bile okumıcak şurayı uzun diye Şİmdi benim günlüğüm oldun işte koçum benim
+Dudakların ne güzel.
-:| :)
+ :)
..................
+ Erkek arkadaşın var mı canım senin?
- :/ Yok.
+ :O
- Yok malesef. :/
................
+Burnu fındık ağzı kahve fincanı, bak işte sen o oluyorsun.
(sonra masaya eliyle şekiller çiziyor.)
Bak işte böyleee... Bir de kocaman gözleeeerrr... Tamam.
Ayyy çok tatlı ya kedi gibi kucağıma alıp severim ben seni.
- :| :)
+Yani şimdi senin sevgilin yok mu?
- Yok. :|
asdsajshdjashjaskjsdh ... :|
Daha ne kadar böyle muhabbetlere maruz kalacağım kim bilir...
Birkaç gün önce oluyor bu konuşmalar.
Dün onunla evlensem nasıl olur diye uzun uzun düşündüm, olabilir gibi geliyor ama sabah uyandığımda yanımda görmek isteyeceğim erkek o değil. Yoksa ille de evlenmek istesem erkek hazır çoktan.
Kafam çok karışık. Yanlış bir işin içine mi girdim acaba bilmiyorum. :/ Ama o da söyledi hiçbir şeyi düşünmeden yaşayacağız, kasmayacağız kendimizi diye. Başaracağımıza inanmak istiyorum. Öyle kafa bir dünya bende şu aralar. Uyuyamıyorum da, göz altı morluklarımı kapatıcı bile gizleyemiyor. Epeyce yorgunum.
hayır ders çalışmadan sıkılmadım
afferin bana ne güzel soruları çözüyorum
sık dişini sadece bir ay sonra bitiyor :79:
bir ay sonra yaşayacağın mutluluğun,görevini yerine tam manasıyla getirdiğinin hazzını yaşayacaksın
değmez mi buna bugün çok ders çalışmak
her şey güzel olacak,her şey güzel olacak...
duamı gönülden ediyor ama fiili dua da gerek.işte fiili duam:çalışma eylemim
sevgili günlük
hava yine yağmurlu canım bişi yapmak istemiyo böle havalarda sevgilimi daha çok özlüyorum sanki tek isteğim temmuzda yıllık iznimde sevgilimin yanında olmakhayali bile yüzümü güldürüyo onu çok seviyorum
merhaba günlük sana ilk yazışım sanırım artık sonda olmayacak
8 yıllık ilişkim var 2010 da nişanlandık herşey yolunda g-itti derken ve eylüle düğün günü almışken 18 mayısta babamı kaybettimkimi zaman dayanamıyorum tahamül edemiyorum delilerce dur durak bilmeden ağlamak istiyorum kimi zamanda allahtan geldik allaha gideceğiz diyorum bugün olmasa yarın bunu herks görecek diyorum bunu her fani yaşayacak diyorum ama en zoru düğünümü göremeden gitmesi.o düğün nasıl olur hiç bilmiyorum ama düğünü maddi nedenlerden dolayı yapmak zorundayım birde en zoru başka şehrre gelin gidip anneme bırakmak
şimdi kuzenim aradı babamı görmüş rüyasında benden için onu yalnız bırakmayın diyormuş sürekli dayanamıyorum allahım sabrını ver diye dua ediyorum çok kötüyümm
günlükcüm meraba
şu önümdeki 3 4 ayı belirleyecek olan 2 haftanın ilk haftası bitti bile ve çook şükür ki herşey yolunda gitti , umduğumdan da güzel geçti okadar mutluyum ki Allah daim etsin, her günüm,her günümüz, burda sana derdini anlatan her kalbin her günü bu gününden daha güzel olsun
dün ailem burdaydı, haliyle keyfime diyecek yoktu
ve bir de dün bana bir demet çiçek getirdi,her ne kadar artık konuşmama kararı alsam da mutlu oldum, garip bir duygu, ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum bile...neyse düşünmiycem şimdilik bunları, bu 1 hafta boyunca tüm enerjimi her şeyin yolunda gitmesi için harcıycam ve inş 1 haftanın sonunda maximum başarı , hayattan maximum kazanç ve maximum mutluluk benim olacak Allahın izniyle :112:
herşeyden ümidimi kestiğim anda hayattan vazgeçtiğimde karşıma onu çıkarttıın beni teselli ederken gizliden gizliye içimde bişeyler oldu... onu unutturdun bana az da olsa şükürler olsun Rabbim..!!bir kapıyı kapattın diğerini açtın bana..
surpriz isi cok zor gunlukcan
yalan soylemeyı beceremıyorum:26:
yarın yapıcam dıye ne bıcıım sevınmıstım
pazartesıye kalıcak bızım hedaye ısı sanırsam kı