Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük babykenin eşinin vizesinin çıkmasına çok sevindim
canım arkadaşım birlikte şafak saydık biz kavuştuk şükür şimdi onlar tamemen kavuşuyor
yarın aşkımla havuza gitmeyi düşünüyoduk,hava kötü ne zaman kalkışsak böyle oluyo ya
haftaya kaldı artık neyse bizde yarın pikniğe gidicez,
istanbul dışına çıkmayı düşünüyoruzz yemyeşil biyere
kendin pişir kendin ye ohhh
alışverişten geldim şimdi kac aydır istediğim tarzda babet bulamıyodum,biyere girdim,ilk gözüme çarpan o babetler oldu hemen aldımm:81:
allahım sen herkesin gönlüne göre ver rabbim

naber lan günlük..
beni bütün kağıt kalemler bilir..öyle duygularımı resmileştirmem yazarak..sert yapılıyam ben
dedim canım sıkıldı bakem ne var ne yok günlük ne ediyo..ondan yane
ama senin bana demek istediğin varsa çekinme he..dinlerim seni...
neyse sen anlatmıyosan dert sayfasına gidem..bakem orada yardımcı olabileceğim var mı?

Kime sorsam "ben senin mutluluğunu istiyorum" dedi,
Ne kastınız vardı mutluluğuma anlamadım gitti...

-Özdemir Asaf-

Bazen böyle diyesi gelir işte insanın...Ve bir şairin dizeleriyle ifade edebilir insan kendini sadece....

Sevgili günlük,

Üzerimde taşıyabileceğimden daha fazla yük var, ben delirmeye başladım, haberin olsun önlemini al, sayfalarına garip garip resimler çizebilirim.

nolmuş bu yazı yazma şekillerine :/ şuan çok farklılar düzelmemiş galiba daha neyse..

artık sana bile yazasım gelmiyo günlük. annem pazartesi interneti kapattırıcakmış. ikna etmeye çalışıcam kapattırmaması için ama bakalım ikna olucak mı ? dua et kapattırmasın olur mu?

bu arada yarın milletimiz için karar anı. hayırlısı neyse o olsun demek istiyorum. ben 1 ayla kullanamıyorum oy :/
bende kullanabilsem keşke. bu ülke bence artık biraz değişiklik istemeli günlük.
neyse ben ban almadan susayım.
ATATÜRK.

Yarın büyük gün beklenen buluşma gerçekleşcek sonunda ama öküzüm uyudu şeytan diyor ek onu orda ama yok yapmam bende mesaj atmıyorum banane o atsın yarın gönlümden geçene oy vercem gibi pusuluya görünce kararım değişmezse neyse günnük kız tatlı rüyalar

Çok sıkılıyorum günlük
Arkadaşlarımın hepsi teker teker tatile gidiyor
Annem de temmuz sonlarına doğru teyzemlerle gitmekte kararlı
Sarımsaklı ya gideceğiz bu yaz
Bilen bilir denizi,kumu her şeyi muhteşemdir
Yarın da düğüne gidiciiz ailecek
Çok sevdiğim bir ablam evleniyor
Otel salonunda olacakmış
Fazla kokoş olmamayı düşünüyorum
Diz boylarında bir elbise giyeceğim
Saç makyaj olayı zaten kolay becerikliyim bu konuda
Kuzenim de takım elbise giyecekmiş
Bana hangi renk giyeceksin söyle de kravatımı ona göre takayım diyor
Dansa kaldıracakmış uyumlu olurmuşuz
O kaldırana kadar kaç yakışıklı kaldırır beni huh :82:
Tabii yok öyle bi'dünya :97:
Var mıdır hala düğünlerde tanımadığı kızı dansa kaldıran bilemiyorum..
Şimdi ertelediğim bir filmi izleyeceğim
Daha ojelerimi çıkaracağım görüşürüz cicim

neydi aşk...her an her saniye onu düşünmek mi...gece düşte,gündüz düşüncede..sabahların olmaması,saniyelerin geçmemesi onu beklerken.yanındayken akrebin yelkovanla yarışması...yapmam dediklerini yapmak belki de...onun takımını tutmak artık...memleketinin türkülerini dinlemek...dünyaya onun penceresinden bakmak...değerlerini paylaşmak...dünyada bir tek o varmış gibi yalnız onu önemsemek...duymamak,görmemek başka bir şey...sonunu düşünmemek...korkusuzca yaşamak...

Günaydın günlükcan mutlu pazarlar..
Oyumu kullandım geldim.. Hadi hayırlısı..
Haftaya perşembeye kadar sevdiğimle olan ilişkimize mola verdik..Aramız kötüyken değilde böyle iyiyken olması daha iyi gibi geliyor. Kötü olduğu zamanda ipler kopar diye korkuyorum.. Akşam hem telefonda hem nette çok zor oldu ayrılmamız.. 1 hafta boyunca deşarj olmak istiyorum.Kızlarla kurs çıkışlarında buluşup gezicem yicem dolaşıcam eğlenicem.. Biraz nefes almaya ikimizinde ihtiyacı var.. İnşallah daha güzel olur herşey..Şimdi komşuya kahveye gidiyorum görüşürüz günlükkk..

selam günlükcüm ;

pazar gününün verdiği rehavetle uyudum uyudummm 12 ye kadar uyudum iş yok güç yok ohhh şıkıdım şıkıdım lay lay lomm

aşkla da herşey tıkırındaaa sağlığım da yerinde eee daha ne olsun demiii

ramazan sonu yüksek ihtimal nişanlanıorum da günlük keyfim tıkır tıkır tıkırr çenem düştü günlük kusura bakmaaaaa hediii papa pai pai paiii günlükcanım :80::80:

Ben gldim günlükcan yeniden.. Julia nın adına çok sevindim ramazan sonrası nişanlanabilirmiş... Brilikte saydık şafakları..
Zaman çabuk geçti ve geçicek dimi..
Bir herşeyi seneye bıraktık.. Bu sene ne söz ne nişan hiçbir halt yapmıcaz.. Çok üzüldüm çok ağladım bunu ilk alışmaya çalıştığımda ama olsun günlük..Her şerde bi hayır vardır dimi.. Rabbimden tek dileğim hakkımızda hayırlısını vermesi.. Başka bir dileğim yok ... Ne sıkıcı bi gün böyle.. Dışarı çıkarım muhtemelen yağmur yağıcak gibi..

sewgili günlükcan dün bohçaları götürdük telaşe bitti bizim taraftan nişana kaldı 2buçuk ayım artık gelsin o günde hayırlısı ile tabii ay ne zor şeymiş bunlar böle yaa ama tatlı yorgunluklar dün elbise giydim sözlüm bayıldı bana baka kaldı dedim daha çok bakarsın

neyse günlükcan arada yine uğrarım gidiyim de oy verim bari

günlük oy kullandım sabah işe geldim 100 yakın rezervasyon vardı malum restaurant ..şuan yağmur dolu dolu yağıyor bardaktan boşanırcasına tabiriyle derlerya aynen öyle....milletimiz için en hayırlısı kimse o başkan olur inş...bende bekleme hala devam bebiş olcakmı diye düşünmek stres yapmak istemiyorum bakalım beklicem 5 6 gün sonra inş belli olcak hayırlısı....yağmur yağıyor seller akıyor arap kızı camdan bakıyor...:81: bu yağmurda evde uyumak vardı ...offffffffff offfffffffffffff oda olur salı günü inş..:128:

Günlükkkkkk herkes giibi bende oy verdim geldim biz üstümüze düşeni yaptık bakalım nolcak...hayırlısı artık

Dün konuştuk; sinirlendirdi beni.
Hiç hoşuma gitmedi kadınlara bakış açısı, aptal saptal lafları.
Çok soğudum bu yüzden. Ve buluşma isteğim de yok oldu. (
İyi ki ayrılmışım ondan, iyi ki! Çekilir biri değil.
Arkadaş olarak kalmak kafi bizim için.
Arkadaş bile olmak zor gerçi düşünce yapılarımız çok farklı olduğundan.
Hiçbir şekilde ne bir mesaj, ne de bir iletişim çabası içinde olmayacağım bundan böyle.
O yazarsa, görüşelim falan derse düşünürüm artık.
Sinirlerimi bozdu dün gece yani.
Bir de yaklaşık 2 yıl öncesine dayanan ve aşk acısı çektiğim için beni mahveden daralma hissini de yaşadım onunla
konuşmaya başladıktan sonra.
Noldu dedim geriye mi gidiyoruz, yine aynı şeyler olmasın lütfen.
Çok korkunç bir şey. Eskilere sardım zaten yine bu aralar.
Acilen kurtulmam lazım, onunla konuşmam felaket günlerimi hatırlattığı için feci hissetmiş olabilirim.
Daha dikkatli davranacağım artık.
Taksim'de buluştuğumuz zaman da günüm mahvolmuştu zaten.
Bayılcak gibiydim ama bayılamıyordum falan... Bana iyi gelmiyor bu çocuk sanırım.
Kötü bir enerjisi var. Ooofff!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…