Popüler Konu Sevgili günlük...

siyah incim bnm adıma çok sevinmiş cnm arkadaşım bnm darısı başına inşallah

bla bla bla mezuniyetmiş,kepmiş,hepsi çok anlamsız geliyor şimdi.arkadaşlarımdan kazık yiyip yalnız olduktan,yalnız olmasam da yalnız hissettikten sonra ne anlamı olacak ki...

merhaba günlükcüm..suan hafif bi yagmur var.ve mis gibi toprak kokuyor.
ve ben bu kokuyu ciğerlerime cekiyorum ..ooof ooof bi güzel sey yazamadım su siteye bi girdigimdede mutlu ve istediğim yere kavusmanın heyecanını paylasamadım..
cok sıkıldım artık günlük ya.bostan bosa 2 seneyi harcadım.bi düzenim olsun istiyorum bi işim yada bi okulum olsun istiyorum
sıkıldım böyle arafta olmaktan

karşımda nasıl hem suçlu, hem güçlü duruyorsun hangi yüzle....
kimler arkamdan güldü,kimler acıdı bana...
güçlüyüm ben..sabrımı zorlama yeter.. salak mı sandın beni.. beş yıl sustum.senın için mi sustum ben?
benim için kabustun.. uyandım bitti.. aldatıldım.. var mı daha acısı? artık acıtamazsın ne kalbimi ne beynimi...

offffffff offfffffffffffff ne bitmez derdim var benim...sabır sabır nereye kadar ama elimden de bişey gelmiyor.sihirli bir değnek istiyorum günlük:))

sevgili günnüğüm

bugun çoook güzeel uyumuşummm hiç uyanasım gelmedi...kaç gündür öyle uyumamıştım.geç yattım galiba ondan dala dala uyudum..aşkımı çok özledim..ona açıklamam gereken bişey var iş konusunda ve biliyorum kendince uzulucek istemicek ama ben buna mecburum en azından evlenene kadar çalışmalıyım.evde dura dura sıkılıyorum nereye kadar.umarım anlayıs gösterir... birazdan banyo alıcam.. bu hafta çok yoğun geçeceek.....hadi bakalım.

bizim sokağa belediye otobüsü girmiş çıkamıyo adamcağız
içindeki yolcular perişan e be adam ne işin var ara sokaklarda

Naber günlük
İyisindir inşallah. Ben iyiyim sağol. Noldu gittinizmi yemeğe diyeceksin biliyorum ama gitmedik, gidemedik çünkü beyefendinin ablasının sözlüsü ve ailesi onlara gelmiş cuma akşamı. Ben zaten en son yemeğe davet ettim çarşamba akşamı konuştuk, ondan sonra da hiç konuşmadık. Facede hep açıktım yazar belki diye ama o hiç çevrimiçi olmadı. Profil resmini değiştiriyo yorumlar yapıyo orda olduğunu gösteriyo ama çevrimdışıydı. Bugün de zaten ankaraya eğitime gitmiş 3 gün ordaymış (bunları da kuzenim söyledi, onlar benden daha çok görüşüyolar ) Ben yemek sözü verdiğim ve gerçekleştiremediğim için huzursuzum, yoksa çok da umrumda değil ve o ilk başlardaki heyecanım da sıfıra indi zaten. Şimdi de yemekten sonra ne olacak onu merak ediyorum, acaba böyle kapanacak mu bu konu yoksa tekrar görüşmek isteyecek mi. Ne olacak sence günlük bana hiçbişey yapmayacak ve konu kapanacak gibi geliyor. Bunu öğrenmek için daha çok bekleyeceğiz sanırım. O eğitimden çarşamba gelir biz de perşembe ancak görüşebiliriz gibi.
Dua et günlüğüm hakkımda hayırlısı olsun

Ahh günlük,

bir bilet istiyorum sadece gidişi olan
şu dakikadan itibaren burada olmak bu ülkede olmak istemiyorum!

gunluk.. gunluk... bende tek yonlu bir bilet istyorum, turkiyeye gidisi olsun donusu olmasin, bu gunden sonra artik turkiyede yasamak istoyorum....

sevgili günlük.....bu sabah annem yine 1 kaşık pekmezle başıma dikildi... kararlı kilo aldıracak bana...............

günlükcüüm ; dağıldım ben yaaa... 2 gündür odamı toparlıyorum ancak bitti ama öyle böyle değil... halıfleksi kaldırdım , doktor taa ne zaman kaldır demişti ama ancak fırsat buldum... onu kaldırıp yerine parke görünümlü yer döşemelerinden aldım... halı olmayacakmış odamda... tabii bunu yapabilmek için tüm eşyaları dışarı çıkarmam gerekti... dolaptakiler; bazadakiler offf... bu arada her kutuyu ; her poşeti açtım inceledim lazım olmayan herşeyi ayırdım... ve nostalji de takıldım bol bol... fotoğraflar, günlüklerim, her aşkım için yazdıklarım, çizdiklerim... kimisi gülümsetti, kimisi hüzünlendirdi... çoğu platonikti ve onlara dair sakladıklarımdan tekbir çöp bile atamazken ; eski sevgilimin 3-5 fotoğrafını yırttım attım; sadece bir tanesi kaldı birlikte çekildiğimiz onu yırtamadım... bir de kitabı kalmış bende onu buldum ; içinde de zamanında gittiği bir maçın bileti... atamadım işte ; onunla görüşen arkadaşıma vermeye karar verdim ona iletsin diye... 2,5yıl sonra ilk tepkim bu olacak ona karşı ne komik... ama hiçbir amacım yok... eee haliyle gece de rüyamda gördüm...

öyle iştee baya yorucu bir haftasonu oldu ama güzel oldu odam... duşa girmem lazım ama ölüyorum ben yaaa...

Günnüşüm 3 hafta sonra bu saatlerde düğün yavaş yavaş bitmiş olacak.
Allah'ım hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin o günü,
umarım bir aksilik çıkmaz ve herşey hayal ettiğimiz gibi olur ..

Uffffffff sinirliyim hemde çok....
Deli oluyorum ya ne dediğini bilmeyen insanlara,kendi düşüncesinden başkasının kini umursamayanlara...
Kimsede saygı yok sevgi yok varsada ben göremiyorum...

Bazen her istediğimiz olmayabilir .. Çoğu zaman benimde olmuyo her istediğim..ama yinede insanlara saygım var en azından

Neyse sinir yok hayat güzell ,,,

bugün pikniğe gittik günlük, yağmurlu ama güzel bi gündü.
evet güzel bi gündü.

edit: o nazar boncuğunu maşallah diyin diye koydum. maşallah diyin.
hatta bi daha diyin.

Son düzenleme:
Dayanamadım konuştum yine. Canım ya seninle olmak hayal diyor yahu.
Hayalini gerçekleştireceğim onun. Beklesin beni.
Artık iyice ümidini kesmiş benden.
Yine de tam anlamıyla güvenmesin tabi, ne yapacağım belli olmaz ki. :44:

sevgili günlük

uzun aradan sonra tekrar foruma girmeye başladım. ne çok ne çok şey konuşulmuş ben yokken. arayı nasıl kapatıcam bilmiyorum. ama elimden geleni yaparım emin ol günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…