günlükcüüm ; dağıldım ben yaaa... 2 gündür odamı toparlıyorum ancak bitti ama öyle böyle değil... halıfleksi kaldırdım , doktor taa ne zaman kaldır demişti ama ancak fırsat buldum... onu kaldırıp yerine parke görünümlü yer döşemelerinden aldım... halı olmayacakmış odamda... tabii bunu yapabilmek için tüm eşyaları dışarı çıkarmam gerekti... dolaptakiler; bazadakiler offf... bu arada her kutuyu ; her poşeti açtım inceledim lazım olmayan herşeyi ayırdım... ve nostalji de takıldım bol bol... fotoğraflar, günlüklerim, her aşkım için yazdıklarım, çizdiklerim... kimisi gülümsetti, kimisi hüzünlendirdi... çoğu platonikti ve onlara dair sakladıklarımdan tekbir çöp bile atamazken ; eski sevgilimin 3-5 fotoğrafını yırttım attım; sadece bir tanesi kaldı birlikte çekildiğimiz onu yırtamadım... bir de kitabı kalmış bende onu buldum ; içinde de zamanında gittiği bir maçın bileti... atamadım işte ; onunla görüşen arkadaşıma vermeye karar verdim ona iletsin diye... 2,5yıl sonra ilk tepkim bu olacak ona karşı ne komik... ama hiçbir amacım yok... eee haliyle gece de rüyamda gördüm...
öyle iştee baya yorucu bir haftasonu oldu ama güzel oldu odam... duşa girmem lazım ama ölüyorum ben yaaa...