Popüler Konu Sevgili günlük...

Gönlük canım sıkılıyo ahhhh uykumda gelmiyo!!!!

Tühh naptım ben gönlük mü yazmışım pardon günlük dicektim neyse bysss

Saçmaladığımın farkındayım şuan...Ne yapmam gerektiğini bilmeden yerimde sayıyorum..Çok canım acıyo hala hazmedemiyorum belkide istemiyorum.Bilmiyorum geçsin istiyorum artık çok bunaldım başkaları devam ederken ben devam edemiyorum bukez zor olucaktı biliyorum bu yüzden korkuyorum..insanlar çok kötü çok acımasız düşünüyorum bunları en yakının sandığın insandan görmek bir damla gözyaşına sebep olmaz derken hayatını hiçe saycak kadar adileşebilen insan olduğunu kabullenmek çok zor aptal gibiyim hala.Herşey bigün biticek herşey son bulcak biliyorum ama onca şeyden sonra beklentin olmadığı halde köpek yerine konmak sadece ağrıma giden ne vaad ettim hangisini hakettim.Ama içim rahat bukadar kötü olmadım kandırmadım..1aydır hapiste gibiyim yaşadıklarımı sindiremiyorum haketmedim...

SELAM GUNLUKCAN
gece acaıp ruyalar gordum o kadar scmaydı kı anlatamam umarım hıcbırı gerceklesmez:))
dısımde agrıcak gıbı sızladı bugun yarın o agrıcak anlasıldı bı dıscı yolu gorunuo bana
bu hafta sonu bı yakınımızın nısanı war hala ne gıycagıme karar weremedım hafta sonu bı kac sey aldım ama nısan ıcın deıl gunluk kıyafetler
hııı bırde partye dawetlıyız askımlaa ona gıtcez orda sıyah mını bı elbıse gıyebılırım kız kılo aldım sankıı warya pantlnlarım dar gelmeye basladı bugun gıdıp spora yazılcam plates we fıtnessa baslarım heralde neyse telefonum calıo gorusmek uzere bu saatte kım arar kı

Selam günlük
Hastaneden geliyorum yine.. Kan şekerimi ölçtürmeye gittim 14 de gidicem doktora tekrar bakalım hayırlısı Gözlerimide kontrol ettiricem ihmale gelmez bu işlerr Aşkımla dün konuştuk..Bugün hastaneye gidiceğimi unuttumu acaba..Niye aramadı ki beni Tamam bi karar aldık perşembeye kadar ama sağlık bu canım yinede arasa güzel olurdu hani Neyse günlük ben kaçar yemek yicem daha şeker ölçümü yaptırcam diye bişey koymadım ağzıma

Günlükcan sinirliyim oof of...Sebebini anlatamam, forumda siyaset konuşmak 'yasak'...

Evimiz temizlendi, miss oldu. İş bittikten sonra gittim bakmaya, ellerine sağlık yapanların süpersonik olmuş. Oturacağımız site yeni olduğu için çevre düzenlemesi gerekiyor, bahçeyle uğraşmak istiyorum ben Günlük, :119:bissüürü yeşillik ekmek istiyorum, kedicikler beslemek istiyorum bahçede...Apartmanın içinin de temizlenmesi lazım ama binanın biraz dolmasını bekliyormuşuz. Bizden başka 2 daire var sadece

21inde mobilyalar gelecek Doğtaş'ı aradım, sorun var mı diye, geri dönecekler bakalım çünkü bu hafta sevdiceğim yurtdışına gidiyor iş dolayısıyle, ben de fırsattan istifade İstanbula kaçsam mı dedim, git tabii dedi sevdalum. Annemlere süprüz yapmak istiyorum. Gelinliği filan da götürürüm hem, ilk düğün orada çünkü....Mobilyaların geldiği gün dönerim, annem de bikaç gün sonra gelir artık...
İnternetten sessiz elektrikli süpürge sipariş ettim, çok tarz bir duvar saati sipariş ettim. Saat geldi, süpürge yolda

Aslında bu hafta sonu bir arkadaşımızın düğünü var burda ama...:123:İstanbula da gidesim var.
Kararsızım Günlükcan...

Ne hoş bir gün
Uzun zamandır ilk defa evde yalnız sessizce dinlenebiliyorum..
Sabah turuncu bir saksıya sarı karanfiller ektim:))
Patlıcan közledim...

İçim öylesine serin ki...
Şu halime inanamadığım oluyor..
Suskun kalmak istiyorum ama öyle zorla değil gerçekten seyretmek, süreci sabırla yaşamak için suskun kalmak istiyorum..
Sallanmak, yalpalamak yok inş'Allah...

Tatlı bir haber :

Mini mini ikinci yeğenimin kalp atışlarını duyduk çok şükür...

Tatlı bir dua :

Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş tüm hamilelerin hamileliklerini ve dileyen herkese Rabbim en sağlıklı bebekleri, tez zamanda nasip etsin inş...

selam günlük uzun zamandır girmiyordum sana hergün yazdıgım için bi iki haftadır girmiyordum.

sınavlarımı hallettim hepsi iiyi maşşalah onları hallettim...

her işimi hallettim çok şükür..
dün oylarıda kullandık birdaha ülkem için hayırlısı

cumartesine sadece bir adet gidiş bileti aldım dönüşü belli değil...
5de gidiyorum günlük cumartesi günü..bugün bir temizlik yaptık eve,bütün dolaplarım berbat gidicem diye tüm kyıafetler yıkanıyor ve ütülenecekler...
yarın yeni sınav harcını yatırcam.sora bi kaç kitap alıcam taksitim var onları halledicem.ve artık ütüler falan valizler derken hazırlanıp gidicem.
yolcu yolunda gerek.......çokgüzel olacak..

bugün bioderma numunelerim geldi kargo getirdi bakalım nasılmışş..
mutfaktan yemek kokuları geliyor çokda acıktım .gideyim yavaştan..

Ben geldim günlük.. Çok sık gelir oldum başını ağrıtmadım dimi Doktordan geldim ne gözümde ne şekerimde hiç bişey çıkmadı..Allah ıma şükürler olsun ki turp gibiyim turp turp Şurup gibiyim şurup şurup

günlüğüm... ne kadar sıkıcı bir gün ya
zaman hızla akıp geçse istediğim adamı bulup evlilik hayallerine şafak saymak istiyorm artk..

Günlükcanım insanın ilk iş günü tatil olur mu? Tatille başlayan iş hayatından bundan sonra hayır gelir mi?

Ben bir heves ayakkabılar, çantalar alayım sen tut seçim yüzünden tatil yap. Ülkeme seçim iyi gelmiyor mirim:))

Daha güzel yarınlar diliyorum.....

günlükkkk aklı başına mı geliyor birilerinin?:26:

Daha çk arayıp,msjlar atıcakk o lafıı haketmedimm ohhh böylesi öyle hoşuma gidiyorki arasın dursun acı çekiyor biliyorummm

sıra onda,ben onunla beraberkende,ayrıkende acılar çekiyordummm..çeksinn daha beter olsun

Işyerindekileerrr biraz daha süründür sonra barışırsın diyorlar bilmyrum eskisi gibi olabilir miyiz?o hayalleri tekrardan kurabilir miyim ben

Bu çocuk beni çok yordu be günlük,artık ciddi ilişkim olsun evlilik hayalleri kuran ,değer vericek,etrafımda dönecek insan kaan değil eminim karşıma istediğim şekilde insanı çıkar rabbim

Zamana bıraktım günlük,raabim benim ve herkesin hakkında hayırlısı ne ise onu gönlüne göre versin.

Sevgili günlükcan nerden başlasam nasıl anlatsam?

Geçen hafta gebzedeydik biliyorsun... Harikaydı. Takım çalışması yaparak oyunlar oynadık.. Koca koca adamlar körebe oynadılar
. İplerden atladık, tahtalarla yürümeye çalıştık, ateş yaktık, sucuk yaptık, kumpir yaptık, halı saha macında tezahürat yaptık. Süperdiiii. Kaynaştık, eğlendik :) uzun zamandır bu kadar çok gülmemiştim.

Fotoğraflarımız korkunç :) Sarı sarı çizmeler giydirdiler bize, asker formaları verdiler. Çok komiktik :)

Ama döner dönmez eşimle birbirimize girdik Kıskandı galiba biraz. Gereksiz bir tartışma yaşadık. Ayrı kalmak bize yaramıyor günlükcan. Başka ilişkilere hasret enerji verirken bize nifak tohumları serpiyor. İlla dipdibe olucaz, illa heryere beraber gidicez. Neyse ki atlattık o kötü iki günü Eşim başta söyliyceni sonda söylediği için kırıyoruz birbirimizi. Neyse neyse dilimi ısırayım. Kendi kendime nazar değdiriyorum...

Bir diğer havadis ise enteresan :)

Korunmayı bırakalı üç ay olucak. Ama bu üç ayda yumurtlama dönemini bir türlü denk getiremedik
:2: Enteresan bi şekilde geçen hafta kasıklarımda yoğun bir ağrı vardı. Göğüslerim şişti, uyku hali başladı. (Ki bu durumlar hala devam ediyor) Ben de koşa koşa cuma günü sağlık ocağına gittim. çok kıymetli aile hekimine görünmek istedim. Sonucu yarın sabah alıcam ama doktorla yaşadığım diyalog ilginçti. Bi de sen oku bakalım. Bana enteresan geldi :)

(Sağlık ocakları numaratörle randevu veriyor. kimlik numaranı girince hekimin ekranına sıraya giriyorsun)

08,30 da ordaydım. Cihaza girdim numarayı uyarı verdi; "siz zaten sıradasınız" Nasıl yaa dedim kendi kendime. Mümkün değil yeni geldim ben. Gözlerim kocaman oldu tabi. Doktor o sırada dışarı çıkıp adımı söyledi. Ben yine şok.

Doktor; Neyiniz var, renginiz atmış.
Ben; Doktor bey ben sıra almadım ki, nasıl girdim sıraya anlamadım.
D; Olur mu öyle şey almışsınızdır.
B; dalga mı geçiyorsunuz doktor bey. Yeni geldim diyorum. Düşünce gücüyle alacak halim yok.
D; Ne dediniz ne dediniz?
B; (Tırsmış bir halde) E e e Dü şün ce gü cü.
D; Hahahahha alemsiniz. Çok hoşuma gitti. Çok şekersiniz. Hahahhaha.

O sırada hemşire girer odaya.
Doktor; Bakın hemşire hanım. xxxx hanım bla bla dedi. hahahhaha. çok tatlı bir gebemiz var(?)
Ben; Nasıl yaa. Ne gebesi doktor bey
.
D; Aa a şey ne bileyim birden çıktı ağzımdan. (Durumu toparlamaya çalışır, ciddileşir)Sizin şikayetiniz nedir?
B; (ben de renk kalmadı tabi) GEBELİK TESTİ yaptıracaktım!
D; Allah söyletmiş gördünüz mü? Hahahhahahaha.

Hemşireyle doktor kopar ama bana kal gelir. Kan veririm. İçim çekilir.

Neden anlattım sana biliyor musun bunları? Hepsi tesadüf mü? Sıra almadan sıraya girmem, hicbir sey söylemeden hamile etiketi almam :)

Allahım sen büyüksün. Yarın belli olacak nasılsa, eğer hamile değilse o steteskop tehlikeli göründü gözüme haberin olsun daktır

slm günnüş...bugün dostum gibi görünen biri öyle bir laf etti ki resmen günümü berbat etti.cuma da aynını yapmıştı.amacı ne anlamadım...sanırım hazımsızlık.ben safım demiştim.herkesi kendim gibi temiz kalpli zannediyorum.onun egosu feci yüksek.ha bire araya kendini sıkıştırdı durdu.sonuç olarak ben tatlımın karşımda nasıl titrediğini,yemek yiyemediğini,konuşamadığını,bakamadığını gördüm mü gördüm.onun ağzının içine düşen kendiydi.belki de ruhu zedelendi.ama ben saf buna ragmen başka bir arkadaştan bahsettim mi evet.hatta az daha duyacaktı.bundan sonra bana tecrübe olsun kimsenin özel hayatına karışmayacağım.kendiminkine de karıştırmayacağım.ayrıca duyduğum her şeye de inanmayacağım.belki ara bozucudur o kişi.

Hiç vakit kaybetmiyor insanlar beni rezilce defetmeyi bekliyorumuş..Seninle değildim aynı değildik beni seviyordun demi (ben istemesemde) senden bana zarar gelmezdi demi? insan olarak konuştum hayvandan beter rezil ettin helal olsun kimse & hiçbişey yapamazdı bunu şu hale sokamazdı. Etrafında insanlar var geziyosun belki ben senin yüzünden yalnızım geçicektir elbet Allah büyük..

selam günlükcüm

bügün son haftamın ilk günüydü sabah bi ara karamsarlığa düştüm günü kurtaramayacağım diye ama neyseki umduğumdan da güzeldi :) bazen düşünüyorum da bu başarı salt kendi çabamın karşılığı olamaz mutlaka bunda annemin ve beni hiç çıkarsız ve safça sevenlerin duasının payı var gerçekten buna inanıyorum ,Allah onları benden ayırmasın benden uzak etmesin ...
darısı salımın,perşembemin ve cumamın başına

Günlük
Çat dedi ortadan ikiye ayrıldı tabak
Yere düşmedi bir yere çarpmadı:44:
Elimdeydi sadece
Nazar mı dersin
Korktum:18:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…