Popüler Konu Sevgili günlük...

Benim neden normal hamileler gibi midem bulanmıyor, neden kusmuyorum Korkuyorum...Allah'ım sen bizi, tüm hamileleri koru

Herşeyden çok sıkıldım günlüğüm,
Millete iyi davrandıkça sürekli üzerime geliyolar yeter yaa yanlış anlaşılmaktan çok sıkıldım..Elimi eteğimi çekicem tamamen artık herşeyden herkesten...ŞEytan diyokii sevmediğim ama beni sewen doğru düzgün tanımadığım talibimin teklifini kabul edip çekip başka bi şehre yerleş diye..çok sıkıldım artık gerçekten duvarlar üzerime üzerime geliyo..çığlık çığlığa bağırıp kaçmak istiyorum
Sözün bittiği yerdeyim günlüğüm ..

çok güzeldi pazar günü, sabah 5:30'da kalktım bir güzel süslendim ve doğruu mahalle lokaline gittim, 186 kişi toplandık kahvaltılarımızı yaptık sonra görev kartlarımız dağıtıldı ve kordinatörlerimiz eşliğinde okullarımıza dağıldık.. 7 gibi sınıfımdaydım memur üyeler ve diğer partilerden üyeler okadar şeker okadar tatlılardıki hepimiz gençtik ve mükemmel sohbetler oldu.. önce zarfları saydırdı başkan sonra mühürletti ve pusulalarıda saydık tek tek 2 defa emin olmak için ve onlarıda mühürledik.. ardından sandığı kapadık herşeyleri hazırladık veee 8'de başladı seçmenler gelmeye, çok komik anlar oldu çok eğlenceli zaman geçirdik ve şükürki hakkımızla bir pürüz çıkmadan bitirdik seçim işinide
Güzel arakdaşlıklar kurdum yeni yeni insanlar tanıdım'ki bu en çok hoşuma giden şeydir, yeni kişiler yeni yüzler farklı hayatlar bilmek görmek tanımak ve anlamak....
Neyse dün ve bugün evimde dinlenme modundayım sonrası Allah kerim Şimdilik benden bukadar​
.
..

ay ay ay yaşasın yaşasıın be günlükcüm

bugünüm de güzeldi çok şükür, sonsuz şükür

bugün ödül olarak kendime bakım yapmak istiyorum, yoğunluktan pek bakamamıştım kendime, telafi edeyim biraz
ohh ohh yaa hep böyle mutlu olmak istiyorum aslında şöyle bakınca beni mutlu etmek ne kadar kolay, bilene

sana yazıyorum mapısa düşüyorum :84:
nası arkadaşsın sen
hiçbi bilgisi görüşü olmayan gençlerden birimi oluym ?
hayır olmıcam ! :82:
neyse ya yine tıkıcaklar mapısa ordada sıkılıyorum o yüzden şimdilik sustum tıp :79:

okul bitti huzura kavuştum derkeeeeennnn çıktı başıma yazlık derdi ! :88: sevgilim burda gitmek istemiyorum rahat bıraksınlar beni biraz neyse bi hafta fln kalıyım sonra yolcudur abbas baglasan durmaz
aşkımı özlerim

Son düzenleme:
günlükcan superisi anlamış halimden sağolsun.. biz aynı şehirde değiliz öyle bi imkanımız yok. beyefendinin takıldığı nokta neymiş biliomusun bana ilk araba kullanmasını öğreten o ya benim öğretmenim oalrak o kalıcakmış.. Neyse ikna ettim sen zaten öğretmenimsin arabayı senden öğrendim direksiyon dersinde sınav kriterlerini öğrenicem sadece dedim kabul etti

Günlük bugün biraz manik depresifim sanırım. Şu tatil bir gelse. Ama daha çok var günlük temmuza Geç olsun da güç olmasın di mi günlük.
Bugün de çok koşuşturma içinde geçti. eve gidince dinlenirim artık. Zaten fazla bi zaman kalmadı eve gitmeye....

Aslında yazmak istediğim çok şey var ama ifade edemiyorum. Sanki kelimelere dökülünce anlamsızlacak, değerini kaybedecekmiş gibi geliyor. Neyse bakalım günlük herşeyin hayırlısı diyelim. Deriiiiin bir nefes alalım di mi ama?

Seni seviyorum ağır cümledir
Herkese söylenmez
Bazen yıllarca beklenir o bir çift söz için
Dili yakar dudağı yakar bedeni kavurur lime lime eder
Velasıl yürek işidir
Bi ömür pahasına ilk defa söylenir
Keşke bana günde bin defa söylemeseydin
Ve sonra her bedene uygun bir hırka gibi önüne gelene giydirmeseydin
.​
..

sewgili günlükcan harika bi pazartesi geçirdim bitanecik aşkımla ada ya gittik orda kaldık gece çıktık gezdik zaten adanın havası yetiyor insana oturduk sahile karşı çay içtikk ahhh ama hemen geçiyo yaaa bi baktım sabah olmuşşş insan sewdiği kişinin yanında bulduğu huzuru başka nerde bulabilir ki günlükcan dimi ama

AŞKI AŞK YAPAN YANIMDA Kİ ADAMLA YAŞADIĞIM DUYGUSAL BAĞ MIŞŞ :26::26::26::26::26:

şimdi bi sitede okudum ilginç bir laf neyseeeee günlükcan sora gelirim yinee

Şekerim ben geldim

ayy kaan bey dün tam 30 defa aradı açmadım sesimi duymak istiyormuş,neyseki bugğn açıyım dedim ve açtım konuştukk

sesini çok özlemişim günlükben her ne kadar soğuk konuşsamda o beni yumuşatmaya çalıştı ve doğru unutamamışım,seviyorum ama napim elimde değil.bir konuşmayla insanın yüzünde güller açar sırıtır mı işte ben o moddaydım onla konuşunca

eee ne olacak şimdi ?konuşucak mıyım,birşeyler olacak mı? üfffffff şimdi kararsızlıklar peşimde dolanıcaklar..

saçlarımı boyadım da geldim daha bi güzel oldu böyle,evet evet sevdim
ama yine de içim sıkılıyo sanki, evet günler istediğim gibi güzel geçiyor ama bişeyler eksik sanki...mesela bu ya da bu ya da bu bu da bu da:132: ve bu bile

püüüfff,
yeniden sevmek,
yeniden karnından ağzına doğru
kelebekler uçurtacak birini bulabilmek,
karşısında heyecandan,aşktan
daldaki kuru bir yaprak gibi
tir tir titreyeceğin birini bulabilmek hem de,
ve hem de ona
sen de beni sev,
benim gibi hem de
tutkuyla,inatla,ölesiye
demek,
kolay mı?
ve daha önemlisi
mümkün mü?

30 defada acmamak ii sabır 2. aramasına dayanamayıp acıorum

Sevgili günlükcanım
bugun bacaklarımdakı tuyleri aldım ama çok bunaldım bune anacım al al bitmiyo agresif oldum yarım yamalak yaptım gıttı sımdıde dıorum yeniden mi alsam of ya su kadınların ısı cok zor ya ben hazırlana durıyım havada kendısını kapasın hıc gunes cıkmasın aferım boyle devam et neyse cok zırvaladım ben gıdıyım optum

dertliyiz be günlükcüm.hepimizin ayrı ayrı anlattıkları bambaşka hayatlar bambaşka renkler gibi gelse de aslında biz yani burda sana içini döken kızlar hep aynı derdin dertçisiyiz.derdimiz tek;sevgi istiyoruz biz,sevmek istiyoruz,sevdiğimiz gibi sevilmek,sevildiğimizin yanında olmak yani aslında bir yudum sevgide kanmak istiyoruz.çok mu şey istiyoruz ??

Sol yanımın acısını nasıl tarif etsem bilemem...
ne zaman içten gülümseyeceğim onu da bilmiyorum...
iyi dostları, menfaat düşkünleri, nerede sahte insanlar...
yorgunum ruhen, bedenen, beynen... istemem kimse yaklaşmasın yanıma...
nasıl oluyor hepsi bir anda anlamıyorum...
Şu an nefesim kesiliyor, nefes almak güç, kendine bir insan bu kadar küsermi?
küstüm işte...

İçimden gülmek gelmiyor, hep yanlız kalmak istiyorum...
zaman geçsin gitsin...

Hayat ne olur artık, biraz nefes almamı sağla...
sil gözyaşlarımı...
senden mal, mülk,para istemedim...

bu insanlar defolsunlar, bende göreyim benden beter olduklarını...
sadece huzur ver, gerisini ben hallederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…