Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükcüm esmer_sekerim e söyle ne olursa olsun,her ne yaşanırsa yaşansın umudunu,hayata dair olumlu düşüncelerini asla yitirmesin. daha önemlisi kendine asla küsmesin,hayata küssün insanlara küssün ama kendine küsmesin.çünkü kendine küsmüşsen tüm umut kapılarını kapatmış kendini sonsuz mutsuzluğa mahkum etmişsindir bilmeden...ama kendinle barışıksan hayatla ve insanlarla mücadele gücünü mutlaka içinde bir yerlerde bulursun, bugün olmasa da yarın mutlaka...

günlük, sevgili eshlie 'ye söylermisin, güzel düşünceleri ve moral veren yazısı için teşekkür ediyorum kendisine...

2 gün önce sesini duymak öyle iyi gelmişti ki, tarifsiz bi heyecan vardı bende. Sanki yine hep yanımda gibi hissettim. Bugünse alt üst oldum yine.

Öyle olumsuz bi şeyde geçmedi ama bi an eskiden nasıl yanımda olduğunu hatırladım, çok özlemişim günlük. Kimse onun gibi olmadı ki yanımda...

Bambaşkaymış... yine hissettirdi ve gitti... yoruldum üzülmekten ama vardır bi hayır demeye çalışıyorum zor olsada... geçicek... geçmeli....

babaaaaaaaa kalk yerinden ne olur, güç ver bana!!!!!
ya da benide al yanınaaaa yalvarırımmmmm

Offf Off günlük Öyle bi boşluktayım ki kimse hiçbişey dolduramaz....!
Kimse anlayamaz beni..Ne kadar acı çektiğimi kimse bilemez..
Bu acıları kendi içinde yaşamak etrafa belli etmeden hayatına devam etmek o kadar zorki....

Bugün hiç mesaj atmadı :) Gülsemmi ağlasam mı bilmiyorum artık
Beni kaybetme korkusu yok bu adamın...

Zamanında beni seven birini okadar üzdümki A.etmiştim resmen yıllarca peşimden geldiği halde babasının acısını unutup beni ikna etmeye çalıştığı halde
ona hiç bizaman evet demedim!

Şimdi noldu İlahi Adalet bu olsa gerek bi başkasıda benim A.ediyo ve ben hiç bişey yapamıyorum.....
Bunları yaşıcamı bilseydim onu hiç üzermiydim !

O bu değilde bu belirsizlik öldürüyo insanı...:S

Umutla başlayıp her zorlukta her sıkıntıda,Değişir düzelir diye devam ettiğim bi ilişkiydi bu...
Geriye dönüp geçen 1yıla bakıyorumda hiçkimse ve hiçbişey değişmemiş.....!

Son düzenleme:
yahu günnüşüm hissediyorum bişeyler olacak da ne olacak acep
bi de bu okeyde hep kaybediyorum gına geldi ha hep kaybedilmez kaybedilmemeli
aman be günnüş hayat güzel ben onu bilirim
bi de karar aldım artık alışveriş çılgınlığıma bi dur dicem almicam almamak için çaba harcicam öyle işte avonu oriflameı vb zengin ettim valla avona mı başlasam napsam

çok iyiyim günlük.
kendime şaşırarak ayrılmamış gibi çok iyiyim
ben burda bi yazı paylaşmıştım ''ağrıya zaman tanımalı'' diye
o kadar doğru bi yazıydıki, bendede aynısı oldu galiba. bazen aklıma geliyo özlüyorum ama eskisi gibi değilim artık. bizi bu hale getiren o. o kadar çok bezdirdi bıktırdı ki beni artık ayrılığın acısı bile kötü gelmiyo gözüme. acımı çekiyim herşey bitsin istiyorum bitsin bu ilişki. huzura kavuşıyım tekrar. bitsiin herşey. inan öyle bunaldım, daraldım ki. tek istediğim huzur. bi daha beni aramasın sormasın. herkes kendi yoluna gitsin. ben acımı yaşıyım layıkıyla sonra zaman geçsin ve yaralarımı kapatsın istiyorum. çok mu zor günlük. sevmesin artık beni. eğer bu sevgi yorucaksa bizi, bana iyi gelmicekse bu sevgi sevmesin beni. ben devam edebilirim hayatıma. güçlüyüm ben günlük

Bu nasıl bir ayakkabı, bu nasıl bir babet, bu nasıl bir vurma, bu nasıl bir can acısı. Bütün gün topallayarak gezdim günlük. Açılır mı dersin biraz daha giyince yoksa kalıba mı sokturayım?
Yarın mezuniyet törenim var cancan, hava da yağmurlu. Bakalım nasıl geçecek.

bu kez buldum yüreğime karşılık gelebilecek o kalbi...
beni sevgiyle saracak sıcak yüreği...
gitmesen hep benm kalsan...
gözlerinde aşkı bulsa gözlerim...
sevgini yüreğimde doyasıya hissetsem...
adın aklıma geldiğinde hızla çarpsa ölene dek kalbim,
ilk değil ama son aşkım olsan...
gönlümün prensi,hayatımın aşkı..
ömrümün geri kalanı,hayatımın güneşi..
kısaca yalnız benim olsan..
kalbim sana emanet yarim..

günlüğüm...
içimdeki duyguları ancak böyle ifade edebildim
ilk defa böyle seviliyorm,deger veriliyorm...
ne olur hiç çıkmasın yüreğimden......
bende onu seviyorum...

sevgili günlük herseferinde yazıcam yazıcam yazamıyorum günlük ama bu sefer yazıyorum ,çimi döküyüm sana bakıyım ben 3 melek annesiyim 2 oglumu 1 kıızmı cennete yolladım kızımı 29 mayısta yolladım okadar güzeldiki günlük ogullarımı görmedim ama kızımı gördüm çok güzel bir kız çocuguydu okadar masumduki ne yapyırysam gene olmadı gene hüsranla sonuçlandı möalesef halen içim yanıyo be günlük millet okadar boş konuşuyoki aman boşver gene olr diye laf ediyolar ama bir şeyi atlıyolar günlük ben anneyim rabbim kimseye evlat acısı göstermesin çok zor halen içim yanıyo kızımın tekmelerini çok özledim be günlük okadar aldıklarım ördüklerim gene ellerimde kaldı ben nerelere gidiyim kime dert yanayım nasıl acımı hafifileteyim bilemiyorum be günlük insan her acıya dayanıorda evlat acısına dayanamıyo be günlük içim yanıyo sol tarafım acıyo kıızm gitti gideli kocaman 2 hatfa oldu onu inan çok özledim günlük içimin acısı nasıl diner acaba

Günaydın günlük ,
Dün akşam kızlarla birlikteydİm 11 buçuğa kadar.. Balkon keyfi yaptık püfür püfr ohh... Sonra.. benimkiyle ortak arkadaşımız var ya bana bişi söledi.. Ama yok yok ben bu konuda kendimi bu denli inandırmışken yeniden umutlanmıcam Ama yinede bi ışık yanıyor işte insanın içinde.. Söndür kızım ışığı mışığı Neyse günlük ben gider

finallerdeki 17 canavarın 4 tanesiyle bütünlemelerde hesaplaşıcam günlük bütünleme takvmi sıkışık olmasaydı hepsinin canına okurdum ama önemli sınavlar peşpeşe geldi,sonra uzunca bi ara ve dandik bir ders,hem de boş yere kaldığım bi ders:95: neyse günlük,dua et benim için

Günaydın günlükcan,

Uykusuzummmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmm. Kesintisiz 8 saat uyumazsam günüm iyi geçmiyor 3 gündür karayip korsanlarını izliyoruz Çok fazla film izleyen bir tip değilim zaten overdose oldum yeminle Bu akşam da sinemaya gidicez. 4 oldu bak Sevdiceğim tek başına film izleyemiyor ona eşlik etmek durumunda kalıyorum Uyuklamak yasak, gözünü dinlendirmek yasak
2 saat yirmi dakika boyunca çekirdek çitledim uyumayayım diye

Kendimi korsan gibi hissediyorum, attırıver ordan iki kılıç bak neler yapıyorum. Bütün KK hatunlarını üzen beyleri kılıçtan geçiricem heheyttt

Ah günlük bu rüyalar çok gerçek gibi olmaya başladı.
Kafa karışık tabi,
Saçmalamaya uygun ortam da her zaman olmayınca,
Gece saçmalayabildiğim kadar saçmalıyorum
Şaka yapıyorum da günlük,
Bi bak hele ,
Korkuyorum deli gibi bu rüyalardan :18:

Günaydın günlüğüm..
Mutlu mutsuz karışımı birşeyim bugün
Sevdiğim hastanede hem ortapedi den hemde genel cerrahi den sıra aldı bekliyor...
1 saate bende yanına giderim ...
Kii yazarken haberini aldım günlüğüüm
İlaç etki etmezse ameliyat... (
Bizim için dua et günlüğüm...

Son düzenleme:
hiçbişy yazmak gelmiyo aklımada bi yazıym gelir devamı
bugün belki kızlarla buluşucam ayy bi üşengeç oldu martık ki sorma !
askerlikti işti derken o yanımda yok diye çıkmaya hevesim olmuyo üşeniyorm iyimi :76:
aslında hiç sevmem öyle sevgilisiz bi halt edemeyen kızları ben öyle biri deilim aslındada dönemlik bişey heralde
heyy gidi sosyal dönemlerim mazide kaldı çocukta kısıtlamıyo aslında beni neden böyle oldum ben ya :82:

geçerrrr geçer geçer geçer bunlarda geçerrr üzme tatlı canını bunlarda geçerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…