Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüküm nasılsın bende iyim bugun gene vurdum kendımı alısverısın yollarına aldım da aldım ama bırde ne goregım ppantolonum kesın olur dedim ve eve geldik şok sıgamadım veede oyle cırrkın gordum kı kendımı ıcınde hayde tekrar o yıyollara hemen degıstırdım ıcıme sınenı aldım ama bende hal kalmadı allahım cmrtesınden berı ne yogunluktur bu bıktım vvalla vede sımdıden bavula kıyafetlerımı nasıl sıgdırcam onu dusunmekteyım su havalarda duzelmıyo kı atıcam kendımı yaa yeterr ay oh ıcımı doktum haydı optum muah

Artık hiç bişey eskisi gibi olmıcak biliyomusun ..Şu ettiğin lafları hiç bizaman unutmicam...
Ya sen nasıl bi insansın herkes sinirlenir kavga eder ..Senin ettiğin lafları edermi..İnsan sevdiğine böyle laflar edermi..

Ağlamaktan gözlerim şişti..Sana ağzıma geleni saymak istiyorum
Evet şimdilik bitmedi belki ama benim için hiç bişey eskisi gibi olmıcak

Uyuştum resmen Bişey düşünemiyorum...Benim yerimde başkası olsa çoktan ayrıldı senden

Düşünüyorumda ne salağım sana tekrar tekrar o kadar çok inandımki o kadar güvendimki...
Sevgi gözümü kör etmiş oysaki

Şimdi düşünüyorumda senin gbi bi adamla nasıl evlenilir ya! Bana sevgiliyken böyle diyen evlenince kimbilir neler der...

Bana zerre kadar saygı duymuyosun çocuksun sen daha büyümen lazım...
Tavırların onu gösteriyo..

Ben bıktım artık ağlamaktan üzülmekten kendimi mahvetmekten bıktım...
Belki Senin yüzünden herkese düşman olcam bundan sonra bütün erkeklere

Gerçekten sevemicem bida ..Yada yıllarca beklicem sevebilmek için
Bunların tek sorumlusu sensin seni Asla affetmicem

Eğer biterse yolumda köpek olsanda dönüp bakmıcam sana
Gebersende,ölsende umrumda olmıcak

Bunları hatıladıkça sana Lanet okumak,sövmek geçiyo içimden ama biliyomusun değmezsin be sevigilim
Adam olda öyle çık karşıma....

Bıktım artık bu yük bana ağır geliyo taşıyamıyorum
Seni nekadar sevsemde taşıyamıyorum,,,olmuyo olmuyo

Yüz bin kerede denesek olmıcak biz hep birbirimizi yicez ....
Sığınıyorum O'na Dua ediyorum

ben geldim günlük. uzun bi zamandır hayatımda neler oldu yazmadım sana.

ben onu affetmiştim günlük. çünkü hastanelerde süründü ayrılığımız süresince. ağladı, zırladı.
ama bugün yine kavga ettik vede bitti.
o kadar çok ayrıldık ki hangisi gerçek olucak bilmiyorum. ama bu gerçek olsun istiyorum. o kadar yoruldum ki, bunaldım ve kıskançlıklarından öyle bıktım ki :/
evet şuan canım yanıyo ama sanki eski ayrılıklar gibi değil bu acı. belkide alıştım atrık ve inanmıyorum ayrılığa bilmiyorum :/
çook seviyorum onu. kendime şaşırarak, sabrıma ben bile tahammül edemeyerek çook seviyorum. ama bazen öyle çiftler var ki gerçekten olmayınca olmuyodur günlük. ben 11 sabrettim aynı şekilde oda.
ben inatçıyımdır günlük. hiçbir ayrılıkta acımdan ölsemde ben aramadım, mesaj atmadım. hep o aradı o çabaladı barışmak için.
ama bende çok ödün verdim kendimden. anneme babama sabredemeyen taviz vermeyen, kısıtlamaya gelemeyen ben ona 11 ay boyunca sabrettim, taviz verdim.
ben artık sona geldiğimizin farkındayım. evet bugün yine ağladım ama gözyaşlarım artık ya özlediğimden yada gönlümü ferahlatmak için oluucaktır.
gülmek kadar ağlamayı da seviyorum günlük. bütün acılar Allahtandır ve elbette kabulümdür. O ne derse o olucak. biliyorum ki sabrını vericek, ferahlık ve huzura kavuşturucak.
zaten 1 temmuzdan itibaren üniversite için hazırlanıcam. bu sene hazırlanmadım sadece okula gittim geldim ama bu sene allah izin ve zihin açıklığı verirse çok çalışıp başarıcam inanıyorum ve güveniyorum kendime.
böyle işte günlük. hiçbirşey eskisi gibi olmasın. yepyeni, huzurlu, mutlu aşk ve acı olmayan günler benimle ve herkesle olsun istiyorum. hayırlısı

bu arada yeni telefon aldım. çok sevdim bide kap aldım mı tamamdır :). hadi yine gelirim ben

günnüşüm nasılsınnn
ben bugün iyiyim sanırım yani gün içinde çok mutluydum ama akşam eve dönerken gereksiz bi hüzün çöktü üstüme
bugün adı batasıca ödevlerimi teslim ettim geriye finaller kaldı hadi hayırlısı balo mezuniyet prova bi koşuşturmaca beni bekliyor :)
aa bugün neler mi aldımmmm kendime maşa aldım ayolll vallah paraya kıydım duyanda pinti sanacak evden çık 100 lira beni alan olursa batar söylim kimse almasın
ben para harcamayı seviyorum arkadaşım napim yaa kozmetik kıyafet kendimle alakalı olan herşeye harcarım kendime aşığım hemi de platonik
neyse indirim varmış 15 tl ye pantolon aldım ya hemi de 50 liradan düşmüş bir tane bluz aldım 10 lira bi tane pantolon daha aldım gerçi o modelden bende vardı ama acayip rahat diye başka rengini aldım yani şöyle bir hesap yapsan 15o liranın altından girdim üstünden çıktım amannn bana feda olsun ayol bi daha mı gelcem dünyaya :))))

arama artııııık aramaaaa!
bi kere sözünün arkasında dur da ayrılmayı becerebilelim
acımı dibime kadar yaşıyım, gözyaşı dökiyim
bitsin artık, bıktım, bunaldım
bittiiiiiiiiiiiiiiiiiim !

Günnüküüm sana her gece yazamıorum artık.
Sınav yaklaşıo haftaya matematiğe gireceğim :26:
Matematikle savaşımda bana şans dile bu sefer beni yenemesiin
Buarada bugün onun doğum günü.
Napıo acaba günnük?
Kimle kutluo?
Amaan banane.
Umrumda değil artık zaten o da pes etti artık sesi soluğu çıkmıo sanırım o da unuttu.
Ama içimden bi ses bunun fırtına öncesi sessizlik olduğunu söylüo,umarım yanılıodur o ses.
(Ya da umarım yanılmıodur)
Neyse,zaman gösterecek bakalım.
Ben bunca olanlara rağmen herşeyin tamamen bittiğine neden inanamıorum?
Yani aşk bitti,ilişki bidaha olmamak üzere bitti evet ama sanki bi şekilde tekrar kesişcek gibi yollarımız.
Tekrar konuşacağız belki de kavga edeceğiz ama konuşacağız,bi iletişimimiz olacak yani.
Böyle hissediorum.
Zaman...
Zaman gösterecek.

Her elimi uzattığımda boşluktu tuttuğum.. Her dokunmak isteyişimde hiçbir şeydi bulduğum.. Her yemin edişimde bozmak oldu sonum.. Savruldum.. Ettiğim dualar kadar yoktun.. Her sana bakışımda gözlerin öyle derin uçurumlara attı ki beni.. Düşüp ölmekten değil her düştüğümde ölememekten yoruldum...!

çok canm yanıyor günlüğüm... yoruldm hemde çookk

günlükkkkkkk
an itibariyle günün haftanın hatta ayın en güzel haberini almış bulunmaktayımm
aşkım geliyo aşşkımm yola çık mış bana doğru geliyoo

bu ayda olmadı be günlük..artık rutine döndü zaten..
her ay bi negatiflik..
bilmiorum benim yüzüm nezman gülücek...
hadi hayırlısı...

Sevgili günlük,
Annemin araya girmesiyle olaylar yatıştı.
Normalde yazılı olmayan bir kuralım vardır
Annemi nişanlımla olan tartışmalarıma asla karıştırmam ama bu sefer olay teyzemden aldığım bir haber sonucu çıktığı için annem mecbur dahil olmak zorunda kaldı. :26:
Evet bazen sabredemiyorum. Onun bu kadar uzun süredir işsiz olması beni çok yıprattı.
Yaklaşık 2 hafta sonra Bursa'dayım işallah. Detaylı konuşacağım.
Telefonda konuşmaktan sıkıntı geldi, patladım resmen günlük.
Allah kavuşamayanlara sabır versin, ne diyim bizim için söylenecek başka bir şey yok.
Ankara soğuk benim içim hala yanıyor...

Günaydın günlük,

Çok sevgili meraklı doktorum ben daha gitmeden bakmış sonuçlarıma ya :) Öyle dedi.

Gebelik yok dedi. Ama üzülmedim. Gerçekten bak. Kendimi kandırmak icin söylemiyorum. İçimden bir his 2012 mayısta kucağımda olacağını söylüyor. Niyesi yok. Doktor a giderken bile "mayıs mayıs" diyodu iyi sıhhatte olsunlar

Allah hayırlısını, hayırlı zamanda versin inş. Yeni bir dert edinmeye, her ay kendimi yemeye niyetim yok :)

Herşeyde ya herşeyde böyle köstek ol bana... İçimde hep tedirginlikle atayım adımlarımı.. BİR KERECİK BENİ SEVGİLİM BUNU ANLAR ANLAYIŞ GÖSTERİR DEME ŞANSINI BANA LUTFETME.. neymiş direksiyon dersine gidersem hakkını helal etmezmiş beyefendi..Kendisyile aynı şehirdeyiz ve arabası var sanki bana bunu öğreticek kadar yada hergün yanıma gelebilcek kadar şansa sahip...............................................

Günlük dayanamıyorum, dayanamıyorum artık.
Az önce bi arkadaşımın fotolarını gördüm bir sitede. Ne güzel dip dibeler sürekli görüşüp gezebiliyorlar dolusuna fotoğraf çekinmişler. O fotoları görünce benim gözlerden aktı gene, oysa uzun süredir tutuyordum kendimi...
Aah ah hayatım öyle bi değişti ki 2 yıl önce... Bizi başka şehirlere attı. O İstanbul'da ben burda. Oysa o ilk 1 sene o kadar güzeldi ki herşey. Her istediğimde görüp sarılabiliyordum, şimdi ise... Çok zor geliyor günlük anlatamam, çok özlüyorum İstanbul'u, O'nu... Nefes alamıyorum bazen. 3 ay oldu göremedik birbirimizi, askerden geldi görüştük, işe girdi 2 aydır çalışıyo ve şu an izin alıp gelemiyo buraya, bende gidemiyorum şimdilik. Daha ne kadar böyle engeller çıkıcak günlük yeter artık 2 senedir sürekli görüşebilmek için çırpınıp duruyoruz. Hadi şimdi görüşsek bir daha ne zaman fırsatını bulabilcez diye gene çırpınıp durcaz.

İyice içime kapandım bu günlerde. Hiç kimseyle konuşmak istemiyorum, susuyorum hep, yüreğimde koca bi ağırlık...

siyah_incime seslenıyorum gunlukcum dıreksıyon dersı ıcın uzulmesın benımkıde nasıl ızın verdı dıyordum dusunmus tasınmıs benımle gelıcekmıs
yanı herpsinin aklı kalıyo uzmesın kendını lutfen

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…