Popüler Konu Sevgili günlük...

adağımsın benim,
kan mı istediğin..
gelirsen bileklerimi keserim....

Bugün göğsümün altına kadar inen saçlarımı omuz hizasında kestirdim günlük.
Balyaj da attırmak istemiştim aslında ama kuaför istediğim renklerin elde edilmesinin zor olduğunu söyledi. :s
Küllü açık kahve tonlarında bir şeyler istiyordum. (
Daha iyi bir kuaföre gidersem yapılabileceğini düşünüyorum.
Saçımın bazı kısımlarında güneşte açılmış çok doğal tonlarda ışıltılar var zaten; şimdilik böyle kullanmaya devam edeceğim.
Gelen müşteriler de, kuaförün kendisi de sürekli şu moda böyle yapsana, yok bu moda şunu yaptır gibi saçma önerilerde bulundular tabi.
Aaayyy bir de karamelmiş de, Hürrem'in saç rengiymiş de demezler mi... Iyyykkk... Sinir oldum.
Çok rağbet görenle işim olmaz benim.

Bir de bir görmemiş kadın vardı ki sormaaa... Nasıl güldük annecimle.
Salak diyor ki "biz çok modern bir aileyiz, kızım straplez giyer, mini etek giyer. Oğlumun saçı uzundur, küpe takar."
Aaahhh ne zavallılar var şu dünyada, acıdım kadıncağıza.
Abaza dolu Ankara'da mini etek giymek modernlik olmuş. Uzun saç mevzusuna hiç girmeyeyim.
Bir de anneme sürekli benim kızım çok güzel deyip durdu.
Komplekse girdi zavallım; gelip bana fotoğrafını bile gösterdi. Dangalak yaa...
Kızı da çok güzel cidden.
Çok esmer bir teni olduğu halde saçlar sapsarıya boyanmış, lens takıyor ve üstelik de 18 yaşında henüz.
Yanımda ablam gibi kalır.
Müşterilerden birkaçı beyaz tenlisin saçını platin renk attır, çok yakışır diye tutturdular bana.
Ama nasıl istiyorlar inanamazsın.
Türk kadınındaki sarı saç merakı nedir ya anlamadım. %99una yakışmadığı halde bir sarıdır almış başını gidiyor.
Doğal ol azıcık arkadaşım.

Üüüüüfff neeeeyyyyyseeeeeeee bana ne yeaaaa...

Kimseye aşık değilim ya hala Iris'i izlemeye karar verdim.
En azında Lee var orda. Ona bakıp hayal kurarım ben de napiim.
Esmer aşkım benimmm. Nefis bir herif.

Hadi baaayyyyyyyy.

bugun hastaneye gıttım saclarımın dokulusunun caresını bulmaya doktor yarına gun verdı kan testı yaptırıcam,ulan zayıfladım vıtamın eksıklıgı yuzunden mı dokuluyor evlenecektım aılem ıstemedı dıye evlenemedım hevesım yuregımde ıcımde kaldı ondan dokuluyor anlamadım.mutlu olan ınsanlara katlanamıyorum sevenler kavusmasın ıstıyorum.

bu site sayesinde hiç tanımadığım insanlara bile dua etmeyi öğrendim günlük. adlarını bilmememe rağmen forumdaki nickleriyle dua ediyorum. Allah kabul eder inşallah :26:

Keşke dememek için çabalıyorum…İçim de büyütmüyorum hiç birşeyi ve kimseye hayatımdan çıkmayacakmış gibi davranmıyorum.Gitmek isteyene bir yolda ben çiziyorum çok umursamıyorum ve çok anlam yüklemiyorum hiç birşeye giderken.BEN’le başlayan cümleleri dinlemiyorum.Sadece tek bir cümle söylüyorum.NEYSE!!!

Son düzenleme:
günlüğüm...
söyle ona gelsin nete ben onu çok özledim....
farkında değildim ama alışmışım ona...
nolur gelsn artk güzel sözlerine ihtiyacm var....

Günlükcancan yorgunum ama mutluyum. Mezuniyet törenim vardı bugün, işten çıkıp kuaföre gittim, ordan eve gidip hazırlandım sonra da törene. Öldüm koşturmaktan. Kayınpederimin yolladığı hediye de teyzemin rahatlığı sağolsun elime geçemedi. Arayamadım adamı teşekkür için, bekliyo halbuki biliyorum.
İş yerim de iyi hoş da içindekileri pek sevemedim, pek sohbet edebileceğim tipler değil. Bakalım nasıl geçecek 1 yıl.
Hadi ben erken yatıyım da sabah 6 da kalkıp araştırma yapayım. Yarın bir veli gelecek çocuğunun kağıt yırtma davranışı için ne yapması gerektiğini soracak. Sabah kalkar bakarım literatüre. Umarım yardımcı olabilirim.

günlük şu erkeklerin kökünü kurutasım var psikopata bağlatıyolar zorla
abimin spastik arkadaşı gelmiş bana kız bul diyo ulan ben godoş muyum sen bi bok beceremem ha ot ha sen dicem ama otun bi faydası bi varoluş amacı var sen ne ayaksın göt ya gece gece sinir ediyo elime düşmesin pis köpek sinir oldum beeeeeeeeeehhhhh

kör müsün be adam
yanı neler dıyesım var ama tas olsa catlar bu tavrına..
zeytınyagı mısalı.. cık bakalım uste...

biliyo musun herkes göründüğü kadar mutlu değil
"davulun sesi uzaktan hoş gelir" sözü ne kadar doğru günlük bir bilsen...

Eehhh sıkıldım. Çeker giderim hayatından mumla ararsın beni!!
Kendini zorla kör kuyulara atma/attırma

Ayyyyyy Ucak Biletimi Aldim Türkiyeye
25 Temmuz Ucuyorum Istanbul'a
29 Temmuz Dügünüm
:118:
Agustos'un Ilk haftasinda Kocacigimla Hollandaya Evimize Ucacagiz
Aiiii Ilk defa gelecek benim Biricigim.. Huzurhanemiz Hazir.. Bende Hazirim

Bu arada Eski $afak Arkadaslarima Seslenmek Istiyorum
Sizleri unutmadim canolar... Cok yogunum.. Ev, i$, vize islemleri, dügün hazirligi/heyecani, vs..
Sizlerle cok zor ve güzel günler gecirdim.. Birbirimizi 15 ay destekledik, güc verdik birbirimize..
Ve nerdeyse herkes yedi bitirdi askerligi bizim gibi..
Bu sene baya ki$i sözlenecek/Nisanlanacak/Evlenecek..
Hepinizi Simdiden kutluyorum.. Allah ömür boyu mutlu mesut etsin sizleri..
Herzaman özelden msj yazabilirsiniz.. kontrol ediyorum yani

Son düzenleme:
iş yerinde tartıştıysan hırsını neden benden alıyosun ben sana işyeri sorunlarımı yansıtıyomuyum akşam olunca herşeyi unutmuyomuyum

Niye sinirliyim ki bugün? Neye kızdım ben? Nedir yüreğimi daraltan? Ortada hiçbirşey yok. Güzel güzel kalktım, hazırlandııımmmm. Noldu bana

Zor nefes alıyorum şuanda! Göğüs kafesim canımı acıtıyor?

Günlük, güzel günlük, canım günlük,
Evet, olmuyor böyle, yüzleşeceğim sıkıntılarımla, kendimi boğmayacağım onlarla
Onun dışında hayat sakin,
Sakin iyidir ama di mi:82:
Ofiste temizlik var.
Yarın ofise misafirler gelecek.
Genelde tek başıma çalışıyorum, o yüzden şimdiden yarını düşünmeye başladım :18:
Azıcık çeki düzen veriyim yarın için kendime

Hadi günlükçüm, öptüm yanaklarından. Senin aracılığınla bütün muhterem yazarlarına sevgilerimi sunarım :79:

BİTTİ....Sonunda herşey bitti..Hiç tanıyamamışım be seni..
Canımı daha fazla yakamıcaksın artık......

ALLAH'ım sen kimseye taşıyamıca yük yüklemessin biliyorum
Bunlar bana fazla geliyo..Tamam ayrıldım onun acısı yüreğimde

Ama bu çocuk nerden çıktı..Onca yıldan sonra nasıl bulduda mesaj attı bana off
Delircem artık durumumun hiç iyi değil yine ona patladım...yazık..

Benimle ne alıp veremediğin var senin diyo...Yalnış bişey yapmak istemiyorum
Teselliyi onda bulmak istemiyorum..Okadar güzel ilgileniyoki...napıcam ben:S

Ben hala ayrıldığım Ö...zü seviyorum
Napıcam ben napıcam................!

Son düzenleme:
birşeye dikkat ettim uzun yıllardır haziran aylarında hayatımla ilgili büyük dönemeçlerden geçiyorum.son üç gecedir uykularımı bölen, yemek yedirmeyen derdimi de halletmiş sayılırım.yinede kendime kızıyorum günlük.ben hala büyüyemedim.gerizekalı bir patronun karşısında memnuniyetsizliklerimi dile getirirken gözlerimin dolmasına engel olamadımya buna deli oluyorum düşünüp düşünüp.her neyse öyle veya böyle halloldu gibi görünüyor şimdilik.
bugün yine evde oturduğum bir günde yazıyorum sana.yine klasik bakımlarımı yapmalıyım.akşamada çocukluk arkadaşımın düğünü var.onun için hazırlanacağım.
ha bir de ''o'' var.3 yıldır her haziranda ortaya çıktığı gibi bu yılı da unutmadı:)
artık şuna inanıyorum bir insanla yaşanması gereken her şey, veya konuşulması gereken her şey konuşulmadıysa bir şekilde yaşıyorsunuz yarım kalanı.kendime inanamadım sonunda tamam buluşalım arkadaş gibi dedim.ne yapacağım, ne konuşacağım, ne hissedeceğim ben de bilmiyorum.seyrine bakıyorum şimdilik:)

Sevgili Gunluk,
Uzaklardayim,cok sukur huzurluyum,mutluyum .. ..burcumu da okudum daha iyi oldum..sira diger "Balik"larda...
Balık Burcu
‎(16 Haziran Perşembe 2011)
Sevgili Balıklar, bugün itibariyle Yengeç burcunda seyrine başlayacak Merkür, 2 Temmuz tarihine kadar eskiye ait anıları tekrar hatırlatıcı, duygusal açıdan size güven verebilecek kişilerle iletişimde bulunmanızı sağlayıcıdır. Bazılarınız eski bir sevgiliyle yeniden karşılaşabilir ve tekrar denemeye karar verebilirler. Bir kısmınız ise, geçmişi hatırlamak dahi istemeyebilirler. İlişkisi olmayanlar, karşılarına çıkacak kişinin hemen etkisi altına girebilirler. Aşkı çok derin ve yoğun hislerle yaşamak istediğiniz için karşınızdaki kişinin bunları olumlu karşılamasını ister ve size hassasiyetle davranmasını beklersiniz. Sevilmek ve sevmek isteği öyle yoğundur ki, hemen aşık olduğunuzu sanabilirsiniz. Düşüncelerinizde, yaşadığınız ilişkiye hemen bağlanmak ve iletişimde bulunurken öncelikle duygusal konulara yer vermek isteği vardır.

İlişkisi düzgün seyirde gidenler bu süreçte sevdiğiniz kişiyi fazlasıyla benimseyebilirsiniz. Aile olmak, bir yuva kurmak, çocuk sahibi olmak gibi düşünceler bu dönemin yansımaları arasında sayılabilir. Sözlerinizle, karşınızdaki insanı sahiplenip koruduğunuzu hissettirebilirsiniz. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, eski meseleleri, problemleri didiklememek ve alınganlıktan uzak durmaktır. Eğer bir problem varsa, oturup konuşmalı ve birbirinize destek çıkmalısınız. Üçüncü şahıslar veya gereksiz konular için ne kendinizi ne de sevdiğiniz kişiyi üzmeye değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…