Popüler Konu Sevgili günlük...

günnüş çok feci bir aşk üçgeninin ortasındayım...geberiyorum onun için...bak şimdi en yakın iki arkadaşım onun için deli divane...o bana körkütük aşıkmış.ben onun için deli oluyorum ama söyleyemiyorum o da zannediyor ki onun ilgisinden rahatsızım.beni korumak ve daha fazla rezil olmamak için susuyor uzak duruyor.oooyy...aşkta ne zaman mutlu olacağım ben...

Umrumda değilsin diyorum ama tabiki umrumdasın ....
Seviyorum seni sonuçta...bida biz diye bişey olmicanı bilsemde seviyorum..

Bi sana bakıyorum...Bide beni yıllarca seven insana....
Aranızda çok fark var bee....!

Onunki mi sevgi seninkimi ben yinede seni seviyorum ne kadar aptalım gör!
Onunla konuşurken bile sana ihanet ediyorum gibi geliyo oysaki ayrıyız nasıl ihanet edebilirmki...

Onunla konuşmak rahatlatıyo beni umutta vermiyorum hem...
Belki böyle böyle seni unuturum kimbilir....offfffff

Son düzenleme:
günlüğümmm....
neler oldu bilsen canım,tatlım,hayatım demeyen ben onla konusurken ağzımdan düşmüyor bu kelimeler....
bugün hep konuştuk.. veee ilk kez sesini duydum önce yadırgadm biraz ama sonra alıştım...
anlatacak ne çok şeyi varmış bana...
seni seviyorm dedi solmayan gülüm dedi...
hala bi rüya gbi geliyor.. benden gercekten çokmu etkilendi..?
yarın sms yapcam sırf onla konşmak için.. onunla saatlerce günlerce bıkmadan konuşmak istiyorm ama malum ailem...
ama ben onu seviyorm ki anne baba bu sefer doğru insan izin verin bize...
onu korkuttum sanırım ailen baskıcı diyor ama ailem beni korumaya çalışıyor sadece...
bilmiyorsn ki senden önce neler yaşattm onlara bi vefasz ugruna...
seni sevecekler fakat hemen karşılarına çıkartamam ki seni..
korkuyorum bitanem senle olamam ailen böyleyken deyip çekip gitmenden...
ben seni çok sevdim be kahve gözlüm.. çok alıştım sana...GİTME benden olur mu..?

gud mornıng gunlukowıc
naber sekerım hep bole sabah calıorum kapını napım kafamın en sakın oldugu saatler oluyor
her gecen gun dısımın agrısı artıo we ınat edıyorum dıscıye gıtmemekte nereye warcak sonu
hıc bılemıorummm....
dun kardesımın gosterısı wardı aman o kadar guzel oynadılar kı ayy cok begendım gozlerım doldu gercekten
ewdeyken kızıoruz tartısıoruz bırbırımıze ama hıc kıyamıoruz yaa ne cabuk buyuduu gercı bana hala kucucuk gelıo o baska
bugunde askıoomla alıswerıse gıtcez hem babalar gunu ıcın gercı hemde yarın nısan warya belkı kendımede bıse alırım...
allah bozmasın bu aralar ılıskımız cok ıı gıdıo uzun zamandan berı tartısmadık ufacık bıle hayretler ıcerısındeım
aa dun bıde fatmagulu ızledım ruyama gırdıwuralın oldugune mı yanım wural fanıydım ben yaaakerımın gozaltına alındıgına mıı...
hadı bakalım bekle uc ay dahaa....hadı gorusmek uzeree sımdılık benden bu kadar

mrb sevgili günlük... bu sana ilk yazışım...hiç günlük tutmadığım için ne yazılır bilmiyorum...deneyelim bakalım...
bgn cuma haftanın son günü inş. çabuk geçer... Çok uykum var...

Söyle Bana Gece; Nedir geriye kalan yaşanmışlık adına çekilen dertlerin biriktirdiği? Alnında biriken keşkelerin yırtık ayak izleri mi? Belkilerin sararttığı düşlerimizi iteleyen rüzgara ne demeli o halde. Umutsuzluk kötü şey bunu çoktan biliyorum, büyüdüm ben. Boşluğa düşer sesin ayakların kıpırdamaz bir zaman…çarparsın yüzünü uzaklara, en yakın sığınak her başın dardayken gelen türkünün dizelerinde saklı sadece. Söyle bana gece; Nerde masalların anlattığı o hiç gözyaşının olmadığı ülke, sınırlarında kalın duvarlar mı var, duvarlarında sınır bekçileri…açmazlar mı kapılarını dünya yanıyorken, saklamazlar mı çocuk korkularını savaşlar ortasından kaçırıp, susturmazlar mı bebekleri, doyurmazlar mı bereketli memeler üstünde,silmezler mi hapishane kapılarında hem içeriyi hem dışarıyı mahpus eden anaların gözlerindeki bulutları? Gerçek bir suskunlukla bekliyorum sabahı. Dilimde ucuz şarapların kekremsi sarhoşluğu geceyi dinliyorum. Penceremi yalayan rüzgarda üşüyüp daha bir sokuluyorum anılarıma. Ne kadar çıplak ve tatsız anılar, ne kadar fakir dilengeç mutluluklar biriktirmişim. Oysa daha dün dediğim yüzleri anımsamakta güçlük çekiyorum. Söyle bana gece; İnsan şimdi mutluysa neden sığınır anılar limanına? Loreena mc Kennitt ağlıyor kulaklarımda, yüzüm gözüm kanayan yıldız.
Demek ki diyorum insan her coğrafyada aynı yalnızlığı yaşıyor ve aynı biçimde ağlıyor dilsizliğine. Oysa tek kelimesini bile anlamadığım bu kadının kapı komşum olduğuna yemin edebilirim. Kim giderken götürdüğü yalnızca kendisidir? Kimin bohçasında yarım kalmış gülüş izleri bulunmaz. Şimdi olsaydı demezdim şimdi olmadı. Şimdi olanlar şimdi olmasını istediklerim değil, aslında hangimizin şimdisi doğru? Ey hayat ben seni yaşamadıysam benim bu yaşadığım ne? Delişen bir ırmak mısın, içinde ağaç kabuğu muyum, hangi kayalıkta çürür bedenim su olurum, bende katarım yitik aşklar ülkesine kimliksiz sesleri?
Sustuğumda bil yorgunum. Adına sıfatlar takmaya çalışmak eş olmuyor yüreğimdeki yıkılmış evlerin yalnızlığına. Sırtımda tırnak izleri aç gecelerin boğuştuğu yastıklar. Derdim tasam son kez rastlamak sokak başında adına türküler yakılmış dost yüzlere. Ardından kopsun kıyamet. El ele verir yürürüz caddelerde. En hakiki aşk değil mi çocuk yüzlerindeki sevinç.
Deviririz korkuları, devim yaparız, sevişmek deriz adına ölümün, ölürken mutlu ölürüz.
Söyle bana gece; düşlerimi bölenler lal mi şimdi? Çekip çıktığı kapıları hiç mi merak etmezler ? Geceler yalnız bana mı zimmetli, herkesin bir gecesi var hiç mi bilmezler?

Alıntıdır.

yarın arkadaşım evleniyo biri daha yuvasını kuruyo benim kavuşmama ne kadar zaman var kestiremiyorum yakınımda değil kavgalar artıyo özledikçe birbirimize sarıyoz

Selam günnük. .. !!
Sanaaa çokkk uzun zamandır yazmadım . . ihmal ettim seni . . ama biliyor musun sana yazmayalı hayatımda yada şöyle söyliyim vücudumda o kadar değişiklik oldu kii. . .
mesela ne mi !! hemen söylüyorummmm içimde 9 aylık bi kiracı war . . bir kuş gibi kanat çırpıo içimde . . :82: sürekli dürtüo beni . . başka bebek fotoğraflarına bakınca ve ben onlara aaa ne tatlı diyince hemen atıo yumruğu . . . oysa ben onu herkesten her şeyden çok seviyorum günnükk. . . .Günlük biliomuusn ben anne oluyorm.Dünyanın en güzel şeyini tadıyorummm . . çok yakın zamanda yakışıklı oğlumu alıcam kollarımın arasına . . kokusunu içime çekicemmm . . o minicik ellerini ayaklarını öpücem . . :97: bir sürü kıyafet aldık miniğime. . eldiven, şapkalar ve çoraplar minnacıkkk . . Anneme diyorumki bunlar olmaz daha büyük alalım yok diyor olur . . nasıl sığarki parmk kadar çorapların içine ayakları yarısı dışarıda kalıcak gibi . . artık bebek mağazasına girdim mi bütün rafları eve götürmk istiyorum . . .her kıyafetten olsun istiyorum . . Hiç eksiği kalmasın. .Neyse günlük benim biraz işlerim var .İnşallah doğum yapmadan tekrar görüşrüz:44:
:

Dizi izler gibi film izliyoruz günlerdir günlük ya Ambale oldu kafam Dün akşam isyan bayrağını çektim ama. Beni kurumdan almaya geldiğinde bile "sana çok güzel bi film indirdim onu izleriz akşam" dedi. "kuscam aşkım ara verelim" dedim. "Ama çok üzülüyodun sinemada izleyemediğin için" dedi. "Olsun izlemek istemiyorum" dedim.

Meğer "aşk tesadüfleri sever"i indirmiş. Ben çok üzülmüştüm izleyemedim diye. Daha yeni düşmüş internete. Onu indirmiş ben sevineyim diye ama izlemedim
Midem bulandı yahu. Biraz ara vermek lazım. Akşamları ev sinema salonu gibi oluo. Mısırlar, çekirdekler, kolalar, sular. Bir de kanunları var beyimizin. Uyuyamacaksın, başka seyle ilgilenmeyeceksin, tuvalete gitmeyeceksin hahahah.

Eve girince; "sen aksiyon izliycem diyodun noldu?" dedim. "Sonra izlerim senin filmi izleyelim bu aksam" dedi. "Aaa sen izle hayatım, ben zaten duş alıcam, yemek var, işlerim var. Sen filmini izle benim icin bekletme" dedim. Yedi hahahaha
. O filmini izledi ben de keyif yaptım evimde.

Sonra çok hoşuma giden bişey oldu günlükcan. Yani nasıl anlatsam ki. Garipti. Ben gidip yattım. O filmini izledi. Uyuyakalmışım. Yanıma geldi. Sarıldı. "Uyuyomusun" dedi. "Hı hım" dedim. Sımsıkı sarıldı, saçlarımı öptü.
Bi on dakika falan öyle yattı yanımda. "Allahımmmmmm nasıl hoşuma gitti anlatamam" Yani normalde de sarılır öper ama dün akşamki farklıydı. Şefkat doluydu. Minnet vardı. Tek kelime etmeden bana teşekkür etti sanki. Huzur içinde uyumaya devam ettim günlükcan. Huzur.....

iki kaşımın tam ortasında sivilce çıkmış . uzaktan hintlilere benziyorumdur herhalde:86:

çok sıkılıyorum günlük yaa herşey sıkıyo beni bi değişikliğe ihtiyacım var sanırım ne yapsam acabasevgülümde öyle tadı yok tlf konusmalarımız bile sıkılıyorum ile başlıyodurum vahim yani:92:geçer elbett bu günlerde alstık ama yinede iştee olmuyoartık birbirimize doyamıyoruz aksam 1 saatlik görüşme ile kac senedir sıktıbugün cuma rabbim benle birlikte bütün sevenleri kavustursun hayırlısı ilee inşallah:123:

Naber fistik nasilsin???? Beyadir ugrayamiyorum sana!! Gerci kk´ya pekte takilmiyorum bu aralar sinavalar, dersler, is derken beya bosladim seni...Gerci icimde yazma istegi denen birseyde yok yani hani öyle bi ugrayim dedim iste...

Tek istedigim tek ihtiyacaim HUZUR birazcik huzura ve canim dostuma onunla konusmaya sesini duymaya dertlesmeye ihtiyacim var...Bizim birbirimize ihtiyacimiz var gerci...Ah su 1,5 ayda gecsede bi güzel tatile ciksam kafa dinlesem...ve esmer_sekerimle görüssem gezsek tozsak....ah ne cok isterim varya....

Hadi kactim ben öpüyorum sekerim....

dün onunla buluştuk günlük.
gece arayıp buluşmak istediğini, konuşacakları ve söyleyecekleri olduğunu söyledi.
ben ne zaman nereye çağırırsam gelmişti o bende gittim.
bende bazı şeyler bitmiş günlük bunu gördüm. inan kalbim eskisi kadar sıcak değil ona karşı. sabrımın sonundaymışım demek. seviyorum ama nasıl bi sevgi olduğunu anlayamıyorum. onsuz onu sevmeyi daha çok seviyorum galiba.
1 sene olucak başlayalı bu ilişkiye sıkıldım diyemem ama bıktım. aşırı kıskançlılarından, bunaltmalarından bıııktııım. o kadar çok istiyorum ki kafamı dinlemeyi. hayatıma kimse karışmasın biri beni kıskanmasın.
özgürlüğü özledim galiba ben. ve artık o eski duygular yok bende. ayrılınca ağlamadım bile. ki ben ayrılınca telefon elimde aramasını bekler bi yandan da gözyaşı dökerdim. ama bu sefer aramasın diye dua ettim. her zamanki gibi aradı tabi. son bi şans dedi. o kadar çok kullanıldı ki bu kelime bu ilişki içinde. bu sefer ne yapacağımı bilmiyorum. beni bırakırsan ölürüm diyo. bakıcaz günlük yarın söylicem kararımı.

elimde bir kalem,önümde kağıt .
istifa etsem. hem ondan, hem bu işyerinden kurtulsam.
evet çok çok sıkıntı çekerim maddi olarak ama iş bulurum di mi günlük ?
yeni bir başlangıç için değer mi ?
yoruldum , burasıda o da yordu beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…