Bugün Çıktım Babama Babalar günü için güzel bir cep saati aldım, kapak kısmınada ismini yazdırdım, sonra o çok beğendiği gömleği aldım.. Annemide es geçmek istemedim ve onada şık bir tunik aldım pantalonlarının üstüne giymesi için ve üstüne ona giden bir eşarp aldım ( tuniği sürekli görüyordu mağzanın önünden geçerken ve her seferinde soruyordu "gamze bu nasıl? " anladımki aklı onda kaldı ve bende hemen bugünü değerlendirdim.. )
Eve doğru ilerlerken eniştem aradı fikir edinmek istedi benden ( 22 haziran evlilik yıldönümleri 4. yıllarına giriyorlar 3 yıldır ve normal günlerdede sürekli herşeyi yaptı ablama ee aklına daha değişik fikirler gelmiyor benden yardım istedi enişteciğim
) neyse bi kaç öneride bulundum ve bende ampül yandı
hemen kendimi bi fotoğrafçıya attım, ablamla eniştemin düğün fotosundan en beğendikleri fotoyu alıyorum fotoğrafçıya götürüyorum ve 1000 parçalık Puzzle yaptırıyorum , buda benim hediyem olsun onlara
çok seviyorum ben ailemi ve onların yüzünü güldürmeyi.. bütün gün ailem için dolandım ve sonrasında eve gelip güzel bir duş alıp etli biber dolması doldurdum
Sonra şu esra erolu izlerken dengesiz bir kıza rast geldim selda'mıdır her ne haltsa o tavırlarından o kullandığı kelimelerden ben utandım ve babam yanımdayken tutamadım kendimi ağzıma gelen tüm küfürleri saydırdım oturduğum yerden, çok sinirlendim napim
fütursuzca konuşuyo babasını kötülüyo ve babası ayağına kadar geldiği halde defol git diyo babasına, birde karşısında bacak bacak üstüne atmşş ayy vallahi verseler onu benim elime varyaaa allah yarattı demem yemin ederim.. sen o yaşa kadar getir bakımını sağla yedir içir giydir ( makyaj o biçim platform topuk ayakkabılar kırmızı rujlar saçlar fönlü ) neymiş efendim babası gece dışarı çıkmasına izin vermiyormuşş ulan ben seni ..... neyse yaa tut gamze dilini tut ve içinden saydır...
Varya ailesi hakkında kötü sözler sarfedip fütursuzca konuşanları yemin ederim benim elime versinler ah bi versinler ne olur versinler, tamam kardeşim ailen belki sana bakmadı belki sana iyi davranmadı yada okutmadı veya kısıtladı yada dinlemediler seni ama nedir bu dengesizlik milletin önünde aileni karaladığın zaman dahamı hoş gözüktüğünü yada üstün olduğunu sanıyorsunki?? Ay neyse yaa yarın öbür gün bunlarda anne baba olucak inşallah olurlar ve daha beterini yaşarlar......
Şimdi aldım elime kahvemi netin keyfini çıkarıyorum ve düşünüyorum ben bu hediyeleri ( annemle babamın hediyesini) pazar gününe kadar nasıl saklicam dayanamamki
Ablam ve eniştemin hediyeside 22 hazirana kadar bende olucakk hobaaaa
Neyse hadi ben birazda facede takılim sonrada tv keyfi yaparım uykudan önce öptüm herbikescikleriii