Popüler Konu Sevgili günlük...

Ankara'da gökyüzünün dibi delindi günlükcan 12,30 dan beri yağıyor. Rüzgar esiyor, dolu yağıyor.

11. Kattayım aldım elime kahvemi, izledim yağmurun cama vuruşunu

Ama yaz gelsin istiyorum artık!

of günlük yaa şu yaz mevsimlerini pek sevemiyorum artık
kocişin şehirdışı turları çıkıyo zırt pırt neyse allahtan birkaç günlüğüne gitti
akşam kavuşcaz kuşumla inşallahhh...
ama şansa reglim

Son düzenleme:
Çok çaresiz hissediyorum haketmedim zerresini haketmedim kimseyle konuşamıyorum hiçbişey yapamıyorum yaşayamıyorum artık geçsin lütfen.Sadece geçsin.. Hiçbi yaratığı görmek istemiyorum kimseyi duymak istemiyorum...

günlükkk temizlik yapmaktan bıktım nişana 3 hafta kaldı die annem bana didik didik 1 aydır heryeri temizletiyor 3 gün sonra geçen gün temizlediğim yeri yine temizletiyor son bir hafta kala yapsaydık bu işleri daha mantıklı olmazmıydı yahu anam ağladı valla temizlik yapmaktan :26: biran önce şu nişanımın geçmesini istiyorum kendimi külkedisi gibi hissediyorum artık puffff

Erinmekten eşeğe dayı diyor resmen yaaa..ya biraz çalıştırsan o kafanı aslında herşeyin ne kadar pratik olduğunu görcende yok işte nede olsa talya yapar dime.. merak ediyorum benden önce ne iş yapıyodun nasıl yapıyodun sen.. tek başıma çalışsam daha iyi vallah hiç olmasa kendi programımı yapar takır takır biterdi işlerim.. böyle işin arasına iş sokuyorsun benide geriyosun...neyse sana rağmen pozitif olmaya çalışçam ben..

günnüş sevgili(!) arkadaşımla iki üç gündür buz gibiydik ve ben salak sanırım dayanamadım ve yumuşadım.ama tatlışımı o da beğeniyor.tatlım bak yeni bir fırsat var önümüzde.haydi nerede teklif?bekliyorum...çok beklerim sanırım...kimseye gözün kapalı güvenme bu bir.ikincisi de gereken yerde gereken hamleyi yap.
akşam tatlım,arkadaşlarım,düşmanlarım ve ben bir arada olacağız.bakalım ne olacak.kesin bunlar ağzının içine düşer...

Nasıl bir yağmur vardı bugün. :O
Çık dışarı duş al, o derece yani. :)
Şakır şakır yağan yağmurda otobüs beklerken sürekli dua ettim.
Allah'ım nolur artık hayatımın aşkı diyebileceğim erkeği çıkar karşıma diye.
İnşallah duymuştur sesimi. ( Sonra da alışveriş merkezine gittik.

Mc Donalds menülerinin fiyatı ben görmeyeli 11.50ye çıkmış.
Ohaaa yaaaa!!!

Oraya gitmekten vazgeçip kendime bir parça somon balığı aldım ben de.
İyi yapmışım di mi günlükcüüümmm.

Bir de 3 tane elbise denedim, hiçbiri güzel durmadı üstümde. :s
Bana yakışacak kıyafet bulmak da mesele.
Modeli, deseni çok önemli; yoksa şişko falan değilim çok şükür. :s

Saç rengime de taktım kafayı.
Yanlış yaratılmışım galiba ben.
Böylesi açık bir tene saç rengim çok koyu kaçıyor sanki yaa...
Keşke az daha açık bir renk olsaymış, şöyle küllü bir koyu kahve mesela.

Herhangi bir kuaförde nasıl doğal bir ton yakalayabilirim saçımı açtırıp bilemiyorum.
Sadece azcık daha açılması lazım ama o zaman da turuncumsu oluyor ki en nefret ettiğim tondur.

İşte bugünlerde böyle ufak meseleleri düşünmekteyim günlüğüm.
Allah büyük acılar vermesin. Memnunum halimden.
Büyük dertlerimiz olmasın da mesele kıyafet ve saçta kalsın.

Eski erkek arkadaşımdan birkaç gündür ses yok.
Benden de ona yok ses mes...

Ama beni çok sık düşündüğüne adım gibi eminim.

Cübbeyi alamadım ! Daha doğrusu kendi bedenim olmayanını aldım.Almak zorunda bırakıldım !
Parasını verdim. S beden diye yazdırdım. Bir de ne göreyim?S beden kalmamış.
S bedeni yazdıran benim ve yok.M beden yazdıran L beden yazdıran alıyor..
Bir de demez mi, M'yi al bir arkadaşından rica edersin,değiştirir.
Ne münasebet !
Zaten o benim hakkımdı.
Kendi hakkımı başkasından mı dileneceğim?
Almayacaktım,giderayak bozuşmak istemedim aldım.
Gözlerim dolarak eve geldim.
Hakkımı yediler,haram olsun !
Zaten bu şamataya katılmak istemiyordum.Hiç istemedim.
Ne zaman bunu düşünsen hep içim sıkılır.
Annemler hala gitmemi istiyorlar..
İstemiyorum işte..Zorla mı?Evet zorla.
Ben gitmezsem değil esas gidersem kişiliğimden birşey eksilecek..Ama anlayan yok.
Yarın terziye gideceğiz..bakalım..

Ben mi çok ince düşünüyorum insanlar mı çok rahat günlük

Öyle alışmışım ki yalnızlığa neneler gibi gürültüye bile gelemiyorum

O kadar çıkarcı insan var ki hayatta

Kimseye güven yok

Düşünceler huzursuz etmekte beni çıkın kafamdan

Canım eşim benim hayat arkadaşım en kıymetlimSana bazen haksızlık ediyorum farkındayım ama anla beni

Çok pis Tatil yapasım var:95::95:

çok hastayım ben ya ateşimi ölçtüm 39 çıktı ve ben netteyim hala bu halde neyse son günlerimi yatarak geçiriyim bari. işe başlayınca yatmak istesem de yatamicam.

vücudum çok kırgın off yağmuru yedim şifayı kaptım tabi
bugün arkadaşımla buluşucaktım oysaki gidemedim eve hapsoldum :85:
aşkım sürekli arıyo nasılsın diye kıyamam merak yaptı geliyim mi diyo

soğuk bi duşa gireyim ben iyisi yoksa ateşim tavan yapıcak :18:

bugun hastanede kan aldırmak ıcın sıra beklerken yalnızlıgımı farkettım
hastanede kan aldırırken yalnızsan kımsen yoktur gercekten sevenın yoktur,işte bunun bılıncı koyar ınsana.

günnüş ben bi daha kaybetmem ahanda söylüyorum ben bi daha kırılmam o çatal dilinizden dökülen zehriniz beni öldüremezzz !
ben bu çukurdan çıkışı elbet bulucam az kaldı ben 8 senedir sabrediyorum biraz daha ederim ama siz kendi bokunuzda boğulacaksınız
anaymış babaymış hiç bi bokum değilsiniz değildiniz götünüzün keyfine yaptığınız çocuklardan koşulsuz itaat beklersiniz bulamayınca bayağılaşırsınız size zerre kadar inancım güvencim yok be elime düşmeyin yüzünüze bile tükürmem
böyle ailenin böyle çocuğu şaşırmayın ben sizin eserinizim !

günlüüüüüükkkkk
beş karış surata bu sonuçlar iyi geldi.oynadım dokuz sekizlik.
keyfim biraz yerine geldi sayılır
taa ki onu msnde görene kadar
konuşmaya bak
mrb nbr ii sen ii hmmm...........
oy oyyy tüm teknolojik aletlerden midem bulanıyo

Günlük ben ne zaman kucağıma alabileceğim meleğimi ne zaman?
Göz pınarlarım kurudu kuruyacak.
Çok zor çoookkkk...

Bugün Çıktım Babama Babalar günü için güzel bir cep saati aldım, kapak kısmınada ismini yazdırdım, sonra o çok beğendiği gömleği aldım.. Annemide es geçmek istemedim ve onada şık bir tunik aldım pantalonlarının üstüne giymesi için ve üstüne ona giden bir eşarp aldım ( tuniği sürekli görüyordu mağzanın önünden geçerken ve her seferinde soruyordu "gamze bu nasıl? " anladımki aklı onda kaldı ve bende hemen bugünü değerlendirdim.. )
Eve doğru ilerlerken eniştem aradı fikir edinmek istedi benden ( 22 haziran evlilik yıldönümleri 4. yıllarına giriyorlar 3 yıldır ve normal günlerdede sürekli herşeyi yaptı ablama ee aklına daha değişik fikirler gelmiyor benden yardım istedi enişteciğim ) neyse bi kaç öneride bulundum ve bende ampül yandı hemen kendimi bi fotoğrafçıya attım, ablamla eniştemin düğün fotosundan en beğendikleri fotoyu alıyorum fotoğrafçıya götürüyorum ve 1000 parçalık Puzzle yaptırıyorum , buda benim hediyem olsun onlara çok seviyorum ben ailemi ve onların yüzünü güldürmeyi.. bütün gün ailem için dolandım ve sonrasında eve gelip güzel bir duş alıp etli biber dolması doldurdum
Sonra şu esra erolu izlerken dengesiz bir kıza rast geldim selda'mıdır her ne haltsa o tavırlarından o kullandığı kelimelerden ben utandım ve babam yanımdayken tutamadım kendimi ağzıma gelen tüm küfürleri saydırdım oturduğum yerden, çok sinirlendim napimfütursuzca konuşuyo babasını kötülüyo ve babası ayağına kadar geldiği halde defol git diyo babasına, birde karşısında bacak bacak üstüne atmşş ayy vallahi verseler onu benim elime varyaaa allah yarattı demem yemin ederim.. sen o yaşa kadar getir bakımını sağla yedir içir giydir ( makyaj o biçim platform topuk ayakkabılar kırmızı rujlar saçlar fönlü ) neymiş efendim babası gece dışarı çıkmasına izin vermiyormuşş ulan ben seni ..... neyse yaa tut gamze dilini tut ve içinden saydır...
Varya ailesi hakkında kötü sözler sarfedip fütursuzca konuşanları yemin ederim benim elime versinler ah bi versinler ne olur versinler, tamam kardeşim ailen belki sana bakmadı belki sana iyi davranmadı yada okutmadı veya kısıtladı yada dinlemediler seni ama nedir bu dengesizlik milletin önünde aileni karaladığın zaman dahamı hoş gözüktüğünü yada üstün olduğunu sanıyorsunki?? Ay neyse yaa yarın öbür gün bunlarda anne baba olucak inşallah olurlar ve daha beterini yaşarlar......

Şimdi aldım elime kahvemi netin keyfini çıkarıyorum ve düşünüyorum ben bu hediyeleri ( annemle babamın hediyesini) pazar gününe kadar nasıl saklicam dayanamamki
Ablam ve eniştemin hediyeside 22 hazirana kadar bende olucakk hobaaaa Neyse hadi ben birazda facede takılim sonrada tv keyfi yaparım uykudan önce öptüm herbikescikleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…